2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
LG írta:Villát azért kellet leigazolni, mert VV folyton neki passzolta a labdát, mikor ellenünk játszott.Azért vv nagyon jó volt lábbal soha nem izgultam amikor hátrapasszolták neki
Villát azért kellet leigazolni, mert VV folyton neki passzolta a labdát, mikor ellenünk játszott.Azért vv nagyon jó volt lábbal soha nem izgultam amikor hátrapasszolták neki
Azért vv nagyon jó volt lábbal soha nem izgultam amikor hátrapasszolták neki ( nemúgy mint Pintonál) . Volt egy kispályás foci amikor Tito és Pep csatázott egymással és a csapat kétfelé osztva , és nem volt ott messi erre vv felragasztott egy 0-ást a mezére plusz egy messi feliratot és basszus nagyon durván tolta.csababarca írta:Minek,kp-n akarjuk játszatni,vagy mi a tosz? VV se volt extra lábbal,mégis elvédett itt tíz évet,csak itt túl van misztifikálva. Amikor bajba került rúgta ki a labdát a lelátóra,nem ügyeskedett semmit.kristop írta:szegény srác elég elveszettnek tűnik az edzéseken, és egyelőre túl sokat van a kör közepén is, gyakorolnia kell még ezt a rövid passzos játékot.
Nem lesz baj Stegennel.
nem hát, azt az 5 kupameccset simán lehozza. nyáron meg uis lelépcsababarca írta:Nem lesz baj Stegennel.
Minek,kp-n akarjuk játszatni,vagy mi a tosz? VV se volt extra lábbal,mégis elvédett itt tíz évet,csak itt túl van misztifikálva. Amikor bajba került rúgta ki a labdát a lelátóra,nem ügyeskedett semmit.kristop írta:szegény srác elég elveszettnek tűnik az edzéseken, és egyelőre túl sokat van a kör közepén is, gyakorolnia kell még ezt a rövid passzos játékot.
Van egy sanda gyanúm, hogy a többieknek hasonló lenne a mozgása a kapuban.kristop írta:szegény srác elég elveszettnek tűnik az edzéseken, és egyelőre túl sokat van a kör közepén is, gyakorolnia kell még ezt a rövid passzos játékot. ezért kellett volna még tavaly elhozni, és akkor mostanra beilleszkedett volna.
gyanítom bravoval / masippal kezdjük az évet.
Szerintem is jobb lenne úgy, ezt arra írtam ha nem lehet kettő.Deus írta:Nah, én ezt nem támogatom.Unicef írta:Esetleg átlehetne nevezni: MATS/Bravo-ra, vagy Ter Stegen-Bravo-ra a topicot.A külön-külön topikok híve vagyok.
Akkor Montoya vagy Sergi Roberto topik minek van?S.Agüero írta:Kérdezze még meg valaki.SuperMessi írta:Hogyan lehet az, hogy még mindig nincs Bravo topic?Csak az első számú kapus kap topikot.
De miért? A többi kapus nem vehető emberszámba?S.Agüero írta:Kérdezze még meg valaki.SuperMessi írta:Hogyan lehet az, hogy még mindig nincs Bravo topic?Csak az első számú kapus kap topikot.
Ezen kicsit felnevettemBravo írta:"Azok után amit megéltünk a brazil Világbajnokságon, hihetetlen érzés megérkezni Barcelonába, és nagyon boldog vagyok. Mehettem volna máshová is Európába, de én a Barcát választottam. Ez az én munkám jutalma. Kész vagyok arra, hogy a legtöbbet adjam és ezáltal a legjobban segítsem a csapatom, és nagyon motivál, hogy olyan kapusok után védhetem a Barca hálóját, mint Valdés és Pinto."
Talán ő is érzi, hogy esetleg nem állná meg a helyét még egy spanyol középcsapatban sem. Azért magassága elég hátrány, hogy jó kapus legyen belőle. Vagyis én erre tudok gondolniChino írta:
Lehet, hogy többet kap itt (bár ebben sem vagyok biztos, de hogy ebben a formában innen nem fog tovább lépni.