Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
edeinho írta:
Ez undorító a reálban...
Ricardo csak 10 percig feküdt a földön, s vakarta a combját.6 percet pakolt rá egy olyan meccsre ,ahol spanyol viszonyokhoz képest alig állt a játék.....
Szándékosan? Ugyan már. Későn ugrott fel a Betis játékosa, nézd vissza. Tarkón fejelésért nem nagyon szoktak pirosat adnide Salgado aki szándékosan, hátulról, tarkón fejelte az előtte álló támadót, maradhatott a pályán....
Vito írta:s akkor mi van, ha tegnap tévedett a bíró? mert én is azt mondom, hogy tévedett.Alessandro írta:De zárjuk is le tényleg , úgy se lehet titeket meggyözni a két kamu góülról ,szerintetek még ez is jogos volt :S A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni .
hogy képzeled ezt a szitut?
-a meccs előtt egy eldugott lebujban Laporta átadott egy csekély összeget González Vázqueznek, aki 81 perc eltelte után mást nem tudott tenni, minthogy egy Zaragoza védő idióta és amatőr megmozdulása után ajándék tizit fújt. mást nem tehetett, hisz alig volt hátra 8perc. ha nem fújja be, akkor vissza kell adnia a pénzt.
Te is így gondolod?
![]()
![]()
![]()
s akkor mi van, ha tegnap tévedett a bíró? mert én is azt mondom, hogy tévedett.Alessandro írta:De zárjuk is le tényleg , úgy se lehet titeket meggyözni a két kamu góülról ,szerintetek még ez is jogos volt :S A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni .
Én mondtam hármat csak hasraütésszerűen te abból a millióból egyet se...hallgatlak...Saviola írta:Te beteg vagy..haluzol..nem akard,hogy felsoroljam azt a pár millió tévedést a javatokra..te meg jössz itt 3 esettel,aminél többet nem is tudsz..s az egyértelművel meg vitatkoznék..savanyű a szőlő,mert tegnap beégtetek..maradjunk ennyiben.
Egy bírói bakit felhoznál a Madriddal szemben - Én tudnék jópárat a Barcával - messi tavalyi kezes gólja ,Felsőlécről lepattant labda amit megadtak ,de egyértelműen nem volt bent ,a tegnapiról nem is beszélve... Bunda szagú....Saviola írta:Mi ám,s nem is kérdeztük a véleményed..a madrid sokszor a hatalmas f.szmákjának köszönhetően húzta be a meccset..s néha a bíró is segített.."néha"..szóval,stfu.
Hát persze... küzdeni akarással.... most is egész véletlenül mikor a madrid égett a betis ellen a bíró sportárs (aki tavaly anno ELCSALTA az el clásicót a madridnak (3-3)) 6 percet pakolt rá egy olyan meccsre ,ahol spanyol viszonyokhoz képest alig állt a játék..... ez a bíró anno simán kiszórta Oleguert egy rossz ütemű becsúszást követően, de Salgado aki szándékosan, hátulról, tarkón fejelte az előtte álló támadót, maradhatott a pályán.... ez nem szúrta a szemét senkinek.Alessandro írta:Ezt mondjuk én magam se értem , mi tavaly lehet ,hogy utolsó percekben fordítottuk meg de pl nem bírói bakikkal hanem küzdeni akarással ,nos már csak ebből a szempontból sem összehasonlítható a 2 Vagy Ti a tegnap illetve az elmúlt Barca meccsekben láttatok küzdeni akarást ,csapatszellemet ,és brusztolást?? Ha igen akkor előre is bocsánat mindenkitől. Az elmúlt 3 meccsből 2szer Xavi mentett ,tegnap meg a bíró.... De Ja Vu... Ti tudjátok...battya írta:Már Zozzyt sem értettem a madridistán..
Mi köze van, ehhez a "mákhoz" a mi tavalyi "mákjainkhoz"?
Miért van 1-2 embernek deja vu-je?
Nem értem
Ezt mondjuk én magam se értem , mi tavaly lehet ,hogy utolsó percekben fordítottuk meg de pl nem bírói bakikkal hanem küzdeni akarással ,nos már csak ebből a szempontból sem összehasonlítható a 2 Vagy Ti a tegnap illetve az elmúlt Barca meccsekben láttatok küzdeni akarást ,csapatszellemet ,és brusztolást?? Ha igen akkor előre is bocsánat mindenkitől. Az elmúlt 3 meccsből 2szer Xavi mentett ,tegnap meg a bíró.... De Ja Vu... Ti tudjátok...battya írta:Már Zozzyt sem értettem a madridistán..
Mi köze van, ehhez a "mákhoz" a mi tavalyi "mákjainkhoz"?
Miért van 1-2 embernek deja vu-je?
Nem értem
Ez sajnos így igaz. Én csak arról beszélek, hogy a sport1-nél van egyfajta kettős mérce. Ha a Barca javára "téved" a bíró, még húsz perccel a lefújás után után is téma. Ha a madrid javára "téved" akkor simán elsiklanak felette. Ez a gusztustalan. Hegyi Iván: "a Barca (többek között Militonak köszönheti, hogy.....) én néztem jó pár madrid meccset is.. érdekes, hogy ott sosem hangzik el, hogy ki, mit , minek, hogyan, stb.. "köszönhet".... mikor a madrid ellen 5 ezerszázalékos ziccer marad kihasználatlanul, és a blankók az utolsó előtti percben nyernek 1-0-ra, vagy 2-1-re, volt már rá példa, nem egy, nem kettő, nem három, nem négy, nem öt, nem hat....... akkor érdekes módon sosem kísérik a meccset ilyen "fantasztikus" eszmefuttatások..... Hegyi Iván és a mérkőzés alatt Farkas úr, egyszerűen gusztustalanok voltak. Ez a véleményem.Alessandro írta:cruyff írta:Akkor nincs de ja vu-m, ha a meccs utáni sport1-es hegyiivános meg farkasróbertes eszmefuttatásokra gondolok. Anno nem csöpögtek a rosszindulattól. mint most....
Azért ha belegondolsz sok jót nem lehetett elmondani a Barca meccsről.
cruyff írta:Akkor nincs de ja vu-m, ha a meccs utáni sport1-es hegyiivános meg farkasróbertes eszmefuttatásokra gondolok. Anno nem csöpögtek a rosszindulattól. mint most....
ez igaz. egyébként a zarának is volt 11ese, plusz vagy négy 100%os helyzete, ha azokat lerendezik, akkor most nincs miről beszélni.vaLe5 írta:Nem a bíró volt jószivü , hanem a védő volt barom , nyugodtan kiengedhette volna a labdát. Másrészt a realnak álltalában fele ennyiért is 11 est adnak ugyhogy ne legyen lelki ismeret furdalásotok.
Nem a bíró volt jószivü , hanem a védő volt barom , nyugodtan kiengedhette volna a labdát. Másrészt a realnak álltalában fele ennyiért is 11 est adnak ugyhogy ne legyen lelki ismeret furdalásotok.Capon írta:Az a 11-es nem is olyan kamú. Mikor lassitva visszafelé megnézed lehet látni, hogy majdnem a könyökétől gurul végig a labda a váláig.
hát nem tudom, de akárhányszor néztem meg a szitut, nagyon jószívű bírónak kell lennie annak, aki ezt befújja...Capon írta:Az a 11-es nem is olyan kamú. Mikor lassitva visszafelé megnézed lehet látni, hogy majdnem a könyökétől gurul végig a labda a váláig.