h3x0r írta:Nem is allunk rosszul: a juve 2, a galata es kobenhavn 1-1 pontot szerzett
A meccshez annyit, hogy teljesen mas a jatek kepe Marceloval mint nelkule, az egyik legfontosabb jatekosunk, ez egyertelmu.
Varane visszateresenek is orulok, igaz nem nagyon lattuk hogy milyen formaban van, viszont a robbanekonysagabol nem veszitett es ugyan olyan higgadt mint a serulese elott.
Mekkora mákerek vagytok, megint csak a szerencsén múlt, hogy megvertétek a Koppenhágát...
Viccet félretéve, gondoltam, hogy hasonló eredmény fog születni, az AtMa-vereség után nem engedhettetek meg magatoknak még egy bukást.
Marcelo tényleg brutál, szerintem a legjobb balhátvéd a világon jelenleg. Varane meg mehet a kezdőbe Ramos mellé, ha visszahozza a sérülés előtti formáját. (Egyébként tudom, hogy lehetetlen, de egyszer nagyon megnézném a Bartra-Varane belsővédő-párost, szerintem remekül megértenék egymást.)
Di María rabonás gólpasszáról is illik megemlékezni:
http://www.youtube.com/watch?v=frWqXFKiVJE" target="_blank
Ezúton is köszönöm neki, hogy duplázott, nélküle nem jött volna be a tegnapi szelóm.
Jesét viszont sajnálom, nagyon kevés lehetőséget kapott eddig, és a jövőben sem számíthat sokkal többre, amíg Bale-, Di María- és Benzema-szintű játékosok vannak előtte a sorban. Szerintem jobb döntés lett volna kölcsönadni egy spanyol első osztályú csapatnak, ahogy azt mi tettük Rafinhával.