Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem emlékszem, ugyanarról beszélünk-e, lehet, hogy nem, mert nem rémlik, ki volt a résztvevő. Volt egy olyan jellegű eset, amit leírtál, de ott mindketten kb ugyanúgy fogták egymást, elsőre én is azt hittem, tizi, de aztán a lassításnál látszott, hogy nem az. De tényleg lehet, hogy ez nem ugyanaz az eset, de ha mégis, akkor szerintem az semmi szín alatt nem volt adható.
Volt egy szituáció, Rüdiger a nyakánál fogva lenyomta a Betis-játékost, a 16-os vonalánál vagy talán kicsivel előtte történt, de nem fújták le.
Milyen jó ilyet olvasni!
Végre valaki nem csak ellenünk.brazilfan írta: ↑2025.03.01. 20:27:36Betis-Real 2:1, megérdemelten. A Viniciusszal, Rodrygóval, Mbappéval felálló és Endricket, Gülert is bevető Madridnak az egész meccsen egyetlen egy kaput eltaláló lövése volt (abból lett a gól), hihetetlen.
És Vinicius megint megtette, megtehette, hogy a sárga lapja után be nem állt a szája.
Isco nagyot játszott.
Itt megint azzal van a baj, hogy nem következetesek. Ahogy mások is írták, ha nem piros, akkor miért vonták vissza VAR-ral. Ha meg hagyták a pirost, akkor utólag ne törtöljék már el felhívva magukra a figyelmet, hogy megint hülyeséget csináltak. Saját maguk alatt vágják a fát folyamatosan.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.27. 18:19:07Miért lenne jogos? Damask azt írja, nem volt piros.
Szerintem lehet ez is, az is. Szerintem sem érte el, a szándék büntethető.
Miért lenne jogos? Damask azt írja, nem volt piros.
Miért kellene indulnia bárhova? Csak egy újabb példa volt arra hogy mennyire [auto_cenzúra] a spanyol játékvezetés és a VAR, amiért az a piros helyben lett hagyva.
Eléggé jogos a felháborodásuk, azt azért ismerjük el.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.27. 15:46:08https://sportal.blikk.hu/labdarugas/nem ... 5094837776
Csing-csing, jackpot![]()