Leo Messi #2
-
- Director del Fútbol
Biztosan játszani fog kedden,nem engedheti meg magának a Barca,hogy ne játszon,épp azért jegelték tegnap,hogy kedden pályára léphessen.
Ha úgy játszana,mint a Real ellen,csak most társa is lenne,akkor nyerhetünk!!!!
Ha úgy játszana,mint a Real ellen,csak most társa is lenne,akkor nyerhetünk!!!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kedden nemhiszem hogy játszik a Chelsea ellen max. csereként,nagyon-nagyon szükségünk lenne az ő gyorsaságára!
in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Messi: nagyon hiányzott azér a jobb szélről, Giuly már megint annyira [auto_cenzúra] volt, h nehéz szavakkal kifelyezni.
Még jó, h nincs komolyabb baja.
Még jó, h nincs komolyabb baja.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Hát igen Messi nagyon élt mellette.barca99 írta:Itt van Messi két gyönyörű megmozdulása a Real ellen....
Amikor Carlost ülteti le:
http://www.youtube.com/watch?v=wrfBeTbI ... ed&search=
És amikor beugrik Cannavaro és RC között:
http://www.youtube.com/watch?v=qzQKhrB1 ... ed&search=
A másodiknál veszett jó a kommentátor, olyan mintha éppen dzsihadra készülne...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Hát igen....a jó öreg RC már nem a régi.Mindenki megöregszik előbb utóbb.Régen még megoldotta ezeket.Na egy Messivel akkor is nehéz lett volna bírni.
Januárban érkezik Marcelo...Carlosnak kapaszkodnia kell a helyéért.De hát ilyen az élet.
Januárban érkezik Marcelo...Carlosnak kapaszkodnia kell a helyéért.De hát ilyen az élet.
Itt van Messi két gyönyörű megmozdulása a Real ellen....

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezen a képen tényleg hasonlít rá
Még az a jó,h formákat tekintve egyáltalán nem!
Szükség van az ő remek formájára ezekben a nehezebb időkben.
És remélhetőleg hamarosan felnő még hozzá pár játékos( Ronnie,Deco)

Szükség van az ő remek formájára ezekben a nehezebb időkben.
És remélhetőleg hamarosan felnő még hozzá pár játékos( Ronnie,Deco)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy!R.M.C.F írta:Na ez aztán a szőrszálhasogatás.Te még egy alvó Madridosban is tudsz ezer hibát találni sztem.Neked csak akkor tetszik ha csak és szigoruan "kivan nyalva" a segge egy Barcásnak.Az már felháborít hogy nagyon jó focista akit elfogadnék ,amugy nem egy szép gyerek/persze ez nem fontos/.Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?
Apám.....ÉS a nem egy szép gyerek a FŐ amit jellemeztem....érdekesen látod te.
Amiket írtam azok a jellemzői sztem.Ha nem igy gondolod,szólj.
1: amire én reagáltam az megtörtént,te magad írtad
2: amiket te írsz,azok pedig nem! senkitől nem vártam el,h nyalja ki a seggét,és nem keresek benned sem,és senki másban hibákat!
3: egyszerűen nem értettem,h minek megjegyezni Messiről a külső tulajdonságait,ha az SEMMIT sem számít a focipályán!
4: ezek után pedig csodálkozol,h vki (nemén) kicsit rondább hangnemben szólal fel ellened..(nem konkrétan erre az esetre gondolok!)
5: miből gondolod,h engem felháborít,h te elfogadnád Messit a csapatodban?

6: azt se írtam,h azt jellemezted elsősorban,h hogy is nézki,de 1 Barcás oldalon vagy,ahol senki sem kiváncsi arra,h szerinted nem egy szép gyerek...
U.i: ha ezután is vmi gondod van velem,vagy a hsz-sal,akkor privátot írj,nem akarom mégjobban szétOffolni a topicot

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na várjunk csak! Nagyon is sokat számít a külső! Ahogy ezt megmondta egyszer egy ide tévedő margitista is...
miszerint: C. Ronaldo nyomába itt senki sem érhet, mert neki 2-szer annyi nője volt mint a Barca játékosainak összesen
Bekem ügyben is..... azóta másként élem az életem, mióta az a csalódás ért hogy a madrid elvitte előlünk
jajj de szomorú vagyok
miszerint: C. Ronaldo nyomába itt senki sem érhet, mert neki 2-szer annyi nője volt mint a Barca játékosainak összesen

Bekem ügyben is..... azóta másként élem az életem, mióta az a csalódás ért hogy a madrid elvitte előlünk

jajj de szomorú vagyok

Na ez aztán a szőrszálhasogatás.Te még egy alvó Madridosban is tudsz ezer hibát találni sztem.Neked csak akkor tetszik ha csak és szigoruan "kivan nyalva" a segge egy Barcásnak.Az már felháborít hogy nagyon jó focista akit elfogadnék ,amugy nem egy szép gyerek/persze ez nem fontos/.Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?
Apám.....ÉS a nem egy szép gyerek a FŐ amit jellemeztem....érdekesen látod te.
Amiket írtam azok a jellemzői sztem.Ha nem igy gondolod,szólj.
-
- Llegenda del Barça
"merjünk álmodni"Charlie írta:Plusz, még aki más testi adottságaival jön, az 1 primitív bunkó. Természetesen Beckham ez alól kivétel, mert ő reklámozza is, hogy milyen mintájúra nyírta a seggét. Aztán ezeknek a "ronda" futballistáknak olyan barátnőjük van hogy, azt hiszem sokan csak álmodni, merünk.
C.

húúú de sokáig kerestem ezt a képet...
a témához vág, Eto'o barátnője, felesége:
Istennő volt.
Elhihetik a kedves férfi olvasók, ilyen szépséget ritkán látni. Kis túlzással: az ébenfekete gyönyörűségen még a hölgyek pillantása is megállapodott volna, és ők, ha ki nem is mondták volna, ez az a kategória, amelyet a riválisok is elismernek. Fantasztikus lábak, vékony, hibátlan alak, formás gömbölydedség a megfelelő helyeken, érzéki ajkak, mandulaszemek, vakítóan fehér fogak – már ezért érdemes volt eljönni a vb-re.
Kicsit jobban szemügyre véve a tünemény mellett álló két színes bőrű urat, kapunk csak észbe: hát ez ő!

U.I.: a jobboldali

- Charlie
- Öreg Harcos
Plusz, még aki más testi adottságaival jön, az 1 primitív bunkó. Természetesen Beckham ez alól kivétel, mert ő reklámozza is, hogy milyen mintájúra nyírta a seggét. Aztán ezeknek a "ronda" futballistáknak olyan barátnőjük van hogy, azt hiszem sokan csak álmodni, merünk. Ezt az idióta témát fejezzük is be.
Messi témához nem tudok mit mondani, egyedül van a csapatban, kéne mellé a társak jóformája, hogy újra száguldjon a Barca.
C.
Messi témához nem tudok mit mondani, egyedül van a csapatban, kéne mellé a társak jóformája, hogy újra száguldjon a Barca.
C.
- Subinho
- Director del Fútbol
tök felesleges azon vitatkozni, h ki hogy néz ki, mert lehet, h a mangalica fejű 5 perc szünetes fogsorú ronaldo megembereli magát és ő lesz a liga sztárja, de az is lehet, h a szépfiú cannavaro egy rakás [auto_cenzúra] lesz... egyszóval: ezt ti is tudjátok, ennek semmi értelme!!! ki a fszt érdekel, h messi hogy néz ki??? ha a madridisták azt mondják rá csúnya, akkor mi van??? ez nem a toppmodel leszek c. műsor vazze!!! szóval aki még ebbe is beleköt az hule! 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Most úgy jött le,leírod ,h NEM EGY SZÉP GYEREK,utána+h de ez nem számít,akkor Minek kell Leírni?R.M.C.F írta:Nem szokásom rosszat mondani senkiről.Vagy te másként gondolod?
Azért mert olyan jól jártatok a szépfiúBeckhammel

Még ha 1csaj nézi ilyen szempontból a playakat azt megértem....

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
a "testvéreidről" beszélekR.M.C.F írta:Na ha ezt én írtam akkor megkövezhettek!!!RMCF, akkor mi volt az anno a madridistán, hogy Messi arra se méltó hogy ropinnyó cipőit tisztogassa??
Na ha ezt én írtam akkor megkövezhettek!!!RMCF, akkor mi volt az anno a madridistán, hogy Messi arra se méltó hogy ropinnyó cipőit tisztogassa??
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akkor minek jegyzed megR.M.C.F írta:ezért is irtam oda.Bocs hogy egy Realosról írok
na hogy Messiről is esen szó:
Tőlem féltem nagyon a Clasicón....nem véletlen.
Elfogadnám,nem egy szép gyerek de nem ez a lényeg.

Messitől még sok sok Clasicón félhetsz is,és nemlesz mindig így,h nem lesz körülötte a csapat

ezért is irtam oda.Bocs hogy egy Realosról írok
na hogy Messiről is esen szó:
Tőlem féltem nagyon a Clasicón....nem véletlen.
Elfogadnám,nem egy szép gyerek de nem ez a lényeg.
má bocsánat..... de nem igaz az hogy "jöttek róla a tizik meg a kiállítások".úgyvan. az elején tré volt és böszme Smile
csak a pirosak és a tizik jöttek róla, teljesen zavarodott volt.
a gólok egyébként abszolút nem érdekelnek egy védőnél, de ezt már asszem elmondtam. egy védő védekezzen, egy kapus védjen.
nekem nem attól jó a védő, mert fejel 6 gólt, hanem azért, mert szinte lehetetlen rajta átmenni.
mielőtt megtalálnál Ramos jó védő.
3 kiállítása volt de abból az egyiket nem is érdemes felhozni mert hozzásem ért a tadhoz,elis törölték utánna.Kettő volt de a Real védelem nem állt a helyzet magaslatán /kivéve Ramost/ és átjáróház voltunk.Ramos iszonyu sok támadást akasztott meg ...és hát volt egy kettő amit nem tudott/pl Ronaldinho-de azt senki sem tudta volna/.Szóval..a 6 gólja az csak hab a tortán ami hihetetlen számadat.Akcióból mindegyik.A védő feleadtát kitűnően látta el és emmelé 6 x csengetett is.Amiből szereztünk is jó pár pontot.A végére pedig amit te is írtál...az a jó akin SZINTE lehetetlen átmenni.Na ez őrá pont jellemző.
Bocs hogy egy Realosról írok és megfogtok vádolni elfogultsággal...ami vicces mert ha elfogult lennék akkor a többivel is ugyenezt tenném...pedig bizony van kit kritizálnom bőven.Egyszóval RAmos kitűnő igazolás volt hanem a legjobb!
- Attya
- Jugador d'estrella
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO