Inkább átírtam ide:
kennyke04 a Barca vs. Real topicban írta:LG írta:DE, ha tavaszi Classicoig mi leszünk elől, akkor sztem mi leszünk a bajnokok

Szóval ha Classicoig, lenne 4pont előny (esetleges vereség beleférjen) akkor valóban meglehet a Liga, de ne menjünk ennyire előre tényleg, már a január is csodás lesz (3x Sevilla, Villarreal, meg még vki)
Egyetértek veletek.
Kemény ellenfél lesz idén a Madrid és én is azon a véleményen vagyok, hogy ha az idegenbeli Clásicóig tudnánk tartani egy legalább 3-4 pontos előnyt, akkor jók lehetünk a végelszámolásnál is.

Én nem számítok nagy menetelésre a Madridtól a BL-ben, így nekik csak a bajnokság fog maradni és tudjuk, hogy ilyenkor felszívják magukat a bajnokságra.
Viszont a januárunk az tényleg eszméletlenül durva lesz.

Ha ezt a hónapot túléljük, akkor az azért nem kis lélektani plusszt jelentene a srácoknak. (bár általában ilyenkor, január közepétől, február közepéig vannak a gyengébb periódusaink).
Íme a Januári "menünk":

Január 3.:
Barcelona - Villarreal (kezdésnek finom)
Január 6.:
Barcelona - Sevilla (Király-kupa 1. meccs)
Január 10.: Tenerife -
Barcelona (itt már nem lesz a Touré-Keita duó)
Január 13.: Sevilla -
Barcelona (Király-kupa visszavágó)
Január 17.:
Barcelona - Sevilla (bajnoki)
Itt közben Január 20-án (ha továbbjutunk a Sevilla ellen) ismét Király-kupa, a Depor-Valencia győztesével, számoljunk a realitással vagyis egy Valencia továbbjutással. Tehát:
Január 20.: Valencia -
Barcelona (Király-kupa 1. meccs)
Január 24.: Valladoid -
Barcelona
Január 27.:
Barcelona - Valencia (Király-kupa visszavágó)
Január 31.: Sporting Gijón -
Barcelona
Így zárjuk tehát a Januárt. 9 meccs, ebből 5 bajnoki és 4 kupa. 4 hazai és 5 idegen pályán. Ez kemény lesz. 3 Sevilla meccs, (talán) 2 Valencia, 1 Villarreal, valamint 3 idegenbeli bajnoki "gyengébb" csapatok ellen.
Ha ezt a hónapot túléljük az első helyen a bajnokságban és továbbjutva a Király-kupa elődöntő felé akkor lélektanilag egy óriási lépést tehetünk előre! A Király-kupában ha továbbjutunk februárig akkor onnan már nem lesz nehéz dolgunk az újabb sikerig (már csak 2 elődöntő meccs és egy döntő várna a srácokra)
Remélem Pepnek sikerül felráznia a fiúkat és egy esetleges Klub-Vb cím is nagyobb önbizalmat ad a fiúknak, mert az elmúlt időszak játéka nem biztos, hogy elég lesz erre a "gyilkos" hónapra!
De bízom Pepben és a srácokban, hogy valahogy megoldják, úgy mint tavaly!