Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta: Nem tudom mi lett volna, nem vagyok olyan intelligens mint te, hogy ilyeneket meg tudjak mondani. A véleményem az, hogy ha azzal a kezdővel fut ki a csapat, ami a szünet után ment fel a pályára, sokkal kevésbé dominált volna a Valencia.
Mou alatt a Real célfocit játszott, nem bunkót. Egyedül a Barca ellen ment a darálás, mert nem volt jobb ellenszer.Feast4 írta:Erre mondom, amit nem szeretek nem nézem. Nem kekeckedni akarok de ennyire ne sarkítsd ki a mostani meccseink azért a buszsöfőri játéktól messze vagyunk.Sanama írta: Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci...Fordult a kocka.
És ha nem szórakoztat akkor nézz meg egy Chelsea meccset. Besirsz!
A sokak álltal istenbe imádott Fabregast is sokszor kifügyülték már ott. De ez egy más téma, nem akarok offolni.
Vissztérve a mi játékunksokszor célfoci, de nem bunkó foci. Nem törünk zúzunk, nincsennek vezérmarháink, támadunk amikor csak tudunk és ha kell a középpályán nem csak passzolgatunk jobbra valra céltalanul ( mint az utolsó két évünkben nagyon jellemző volt) hanem tördelünk ha szükség van rá. Én nem vagyok nagy LE fan, de az erő, a tördelés, a pontrúgások és a kontrák mind az ő edzősége és ezek a dolgok már hoztak nekünk meccset. A régi játékunk felett eljárt az idő. Értelmetlen labdajáratásba fulladt és már nem csak egy nagy csapat, de kis közepes csapatok is simán tudták mi kell ellene.
Tény most is bukunk pontokat, de ez a csapat bár egyenlőre nem olyan erős mint Pep idejeében ( hozzá kell tenni, hogy Európa akkori legerősebb csapatát vette át) de sokoldalubb és tud váltani ha kell. Ha ragaszkodunk a multhoz és azt hisszük, mindig azt tudjuk játszani akkor az felejtős.
És igen a mai meccsünk nem volt jó. Középen megvertek minket elég sokszor, volt gond a védelemmel is, de két gólt lőttünk és megvan a három pont. Nagy igazság győzelmet nem kell magyarázni. nem volt szép nem volt szép, a liag 3.4- legerődebb csapatát nem is biztos, hogy szépen kell megverni csak meg kell verni.
Erre mondom, amit nem szeretek nem nézem. Nem kekeckedni akarok de ennyire ne sarkítsd ki a mostani meccseink azért a buszsöfőri játéktól messze vagyunk.Sanama írta: Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci...Fordult a kocka.
Rosszabb semmiféleképpen nem lett volna, mivel ellentétben Masch-kal nem 3-4 meccset húzott le Busquets mellett. Tehát nem egymást zavarták volna, mint ahogyan az többször előfordult az első félidőben. Igazából mindegy, így is behúzták a 3 pontot.MR. TROMORT777 írta:Értem, tehát akkor Rakitic-cel nem lett volna beszorítva a középpálya.
Továbbra is abba szóltál bele, amit Bob-nak címeztem, annak ellenére, hogy abba nem akartál, de már mondtam, hogy semmi gond.MR. TROMORT777 írta:Mégegyszer leírom, nem a vitátokba szólok bele, azt játszátok le Ti. De arra igen is reagálok amiket írsz, mert nem értem, hogy lehetsz ennyire elvakult negatív irányban a csapat felé. De ez maradjon az én hiányosságom.Sanama írta: Reagálj nyugodtan, csak az elég nevetséges, ha úgy kezded, hogy nem szólsz bele, de azért csak beleszólsz.
Ha elolvastad, akkor nem értem, hogy jön ez a Pep korszak, stb? Olvasd el újra, nem tudok mást mondani.
A Valencia meg azért szorított be, mert a középpálya összetétele megadta nekik a lehetőséget rá.
Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci...Fordult a kocka.
Értem, tehát akkor Rakitic-cel nem lett volna beszorítva a középpálya. Nincs több kérdésem.
Mégegyszer leírom, nem a vitátokba szólok bele, azt játszátok le Ti. De arra igen is reagálok amiket írsz, mert nem értem, hogy lehetsz ennyire elvakult negatív irányban a csapat felé. De ez maradjon az én hiányosságom.Sanama írta: Reagálj nyugodtan, csak az elég nevetséges, ha úgy kezded, hogy nem szólsz bele, de azért csak beleszólsz.
Ha elolvastad, akkor nem értem, hogy jön ez a Pep korszak, stb? Olvasd el újra, nem tudok mást mondani.
A Valencia meg azért szorított be, mert a középpálya összetétele megadta nekik a lehetőséget rá.
Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci...Fordult a kocka.
Reagálj nyugodtan, csak az elég nevetséges, ha úgy kezded, hogy nem szólsz bele, de azért csak beleszólsz.MR. TROMORT777 írta:Sanama!
Képzeld el, végig olvastam amiket leírtál korábban. Pont ezek miatt alkottam meg a véleméynemet és írtam le.
A Ti külön vitátokba nem akarok beleszólni, de engedtessék már meg nekem, hogy reagálhassak arra amit itt olvasok egyes emberektől.
Igen, beszorított a Valencia. Miért? Mert már nem az a csapat vagyunk aki képes 90 percet végig uralni. Persze, hogy vannak a meccseinken belül jó és rossz periódusok. Pont ezt mondom. Nem lesznek olyan meccseink ahol mi irányítunk végig. Nincs olyan középpályánk. Mégis az egyensúly jó és nem véletlenül mi jövünk ki ebből győztesen az esetek nagyrészében.
Tavaly meg tudtuk volna verni a PSG-t? És igen gyakran hozza úgy! Tavaly meg tudtuk volna verni a mostani Valenciát?A bajnokság jelenleg lényegesen reősebb mint Pep idejében és nekünk viszonylag új keretünk van új edzővel, még mindig formálódó játékkal. Ez van. Más stilus, eredmény jön egyenlőre én addig nem szólok semmit.Sanama írta:Milyen teljesítményt hoztunk le hét közben?Föleg úgy hogy nem akármilyen teljesítményt hoztunk le hétközbne
Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.Ja, HA ÚGY HOZZA. Csak idén elég gyakran hozza úgy.A célfoci egy létező dolog és igen szükséges ha úgy hozza a sors.
Ha úgy érzed cink, akkor legyen cink. Írhatunk sok mindent ez egy elég egyszerű játék, sok minden mese habbal mellé, a lényeg ki nyer vagy veszít.Sanama írta: Már vártam ...
Nem érzed cinknek, hogy 10ből 7 meccs után ezt írod, ezt kell írnod?
Egy Barcatól nem ilyet várok el, ami már hónapok óta megy, hogy minden második/harmadik meccset minél hamarabb felejtsünk el...
Amúgy rájöttem te miért a ligát helyezed minden elé.Mert itt egy keserves 1-0 meccs után is írhatod hogy a lényeg a 3 pont, míg mondjuk egy BL kiesési szakaszban ilyen nincs.
Most ha nem akarsz beleszólni, akkor miért szólsz?MR. TROMORT777 írta:Nem akarok beleszólni a külön vitátokba. De az ilyen megnyilvánulásaidból az jön le, hogy számodra az alapelvárás a Pep korszak. Már rég nem ott tartunk, hogy minden meccsen simán uraljuk a játékot. Már nincs Puyol, már nincs Xavi és Iniesta olyan szinten. A dolgok változnak.Sanama írta:
Egy Barcatól nem ilyet várok el, ami már hónapok óta megy, hogy minden második/harmadik meccset minél hamarabb felejtsünk el...
Amúgy rájöttem te miért a ligát helyezed minden elé.Mert itt egy keserves 1-0 meccs után is írhatod hogy a lényeg a 3 pont, míg mondjuk egy BL kiesési szakaszban ilyen nincs.
Lehet szépen játszani és belehalni a szépségbe, vagy maximalizálva a játékunk, tudatosabban játszani és eredményesebben. Voltak szebben játszó csapataink, akik a szezon végén viszont nem értek oda. Van egy erős csapatunk, aki minden téren kihasználja a benne rejlő potenciált és mindezt nagyon eredményesen teszi. Miközben mégsem arról van szó, hogy beparkoljuk a buszt. Egyszerűen már elhagyott a világ, hogy csak úgy csípőből verjünk mindenkit. Így mint minden rendes csapatnak, sok munka kell. Ami megvan, a csapat jól működik. Ha néha nyögve-nyelősen is, de behúzza a meccseit amikor igazán számít. Ez tesz egy csapatot bajnokká, hogy akkor is nyer, ha épp nincs formában, vagy csak épp írtó fáradt mert hetek óta nem tud pihenni.
Néha?néha nyögve-nyelősen
Nem akarok beleszólni a külön vitátokba. De az ilyen megnyilvánulásaidból az jön le, hogy számodra az alapelvárás a Pep korszak. Már rég nem ott tartunk, hogy minden meccsen simán uraljuk a játékot. Már nincs Puyol, már nincs Xavi és Iniesta olyan szinten. A dolgok változnak.Sanama írta:
Ja ok. Én kiszálltam.Sanama írta: Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Milyen teljesítményt hoztunk le hét közben?Föleg úgy hogy nem akármilyen teljesítményt hoztunk le hétközbne
Ja, HA ÚGY HOZZA. Csak idén elég gyakran hozza úgy.A célfoci egy létező dolog és igen szükséges ha úgy hozza a sors.
Nem elvárható az egy csapattól, hogy minden egyes meccset mind a 3 fronton 100% erőbedobással, szép játékkal, hengerként nyerjük meg. Föleg úgy hogy nem akármilyen teljesítményt hoztunk le hétközbne. Senki se képes erre. A Pep korszakban se voltunk azok csak az idő megszépíti az emlékeket. Ott is volt olyan elképesztő bajnokink, hogy rossz volt nézni, de a 3 pont meglett és ez a lényeg. Ha úgyanilyen rossz meccsel, mint a mai megnyernénk a BL döntőt és megnyernénk a bajnokságot egy hangot se szólna senki.Sanama írta: Már vártam ...
Nem érzed cinknek, hogy 10ből 7 meccs után ezt írod, ezt kell írnod?
Már vártam ...Bob_Marley írta:
Mai olyan volt, amilyenre számítottam a legfontosabbat begyűjtöttük, de nem volt egyszerű
Szerintem itt Adriano miatt volt váltás, Feghouliék sokszor mentek ott át. Akart egyet frissíteni a középpályára, hogy már ott tudjunk labdát szerezni és Rakiticcsel ez bejött. A többi résszel egyetértek, viszont Valenciában szerintem kifejezetten jó ötlet volt Busi-Masche együtt, mert hatékonyan működött a dolog. Volt akkor is helyzete a denevéreknek, de fizikálisan partiban voltunk és párharcokat fogtunk, megjátszottuk a labdákat helyzeteink is voltak. Valóban hasonlított a mai második félidőre. Én ezért is írtam, hogy tetszett az akkori meccs, mert taktikailag, ésszel nyertük meg még ha a végén is jött a gól. Ahogy írtad Suarez pl gólt lőtt, de ezt hagyjuk. Mai is inkább ennek volt köszönhető, hogy jó cserékkel, taktikusan feléjük emelkedtünk a második félidőben és be is rántottuk a meccset.Chino írta: ....
Szerintem a játék képe az őszi meccsen a mai második félidőre hasonlított. Inkább mi domináltunk, a labdákat jó százalékkal visszaszereztük, de leengedni nem lehetett. Mondjuk ha Suarez szabályos gólját megadják más lehetett volna a kép. Ez a középpálya viszont így nem működik, szerencsére LE is felismerte és Rakitic beállása után már rendben volt, meglett a stabilitás.Bob_Marley írta:@danianevem
Én egyáltalán nem így emlékszem az előző meccsre, sokkal inkább kézben volt mint pl a mai, de rendben ne ehhez hasonlítsuk össze. Egy akkor is jó Valencia ellen, idegenben lehoztunk úgy meccset, hogy igazán nagy helyzetük talán egy volt, s rendre jól működött a középpálya például. Labda is megvolt, vissza is szereztük ha elvesztettük elég gyorsan és megtudtuk normálisan játszani azt. Középpályán előnyt tudtunk szerezni egy fizikálisan erős csapat ellen..
Az első félidő borzasztó volt.Nem emlékszem pontosan az összes meccsünkre, de ennyi helyzetet egy játékrész alatt senkinek nem engedtünk a szezonban. Főleg, hogy a válasz kevés volt és dominálni se tudtunk. Rakitic nagyon kellett. A második félidőben már többnyire rendben voltBob_Marley írta:Mai olyan volt, amilyenre számítottam a legfontosabbat begyűjtöttük, de nem volt egyszerű. Fáradt volt a csapat, pontatlan. Valencia frissebb volt, párharcokat is nyerték, odaléptek elvették. Mi meg körülményesek voltunk, kevés mozgás, rossz helyezkedések, eladott labdák. Második félidőre azért jobban sikerült megfogni őket, s a végén már bedaráltuk. Iszonyat fontos három pont a zsebben, a szezon ezen részében más nem is számít.
Azért a Real is megy még Sevillaba és (reméljük ezzel) a Valencia-val is lesz még egy party.crixus írta: És a legközelebb az jövő héten lesz a barcelonai rangadó....![]()
Én még őszintén szólva még mindig a múlt hetet sajnálom, mert arra a meccsre a bajnokságunk is rámehet. Szórakoztunk el idén is pontokat, nem is egyet, de 2-0-ról, az luxus volt. A mai meccsen a szerencse mellénk állt, de pl egy olyan teljesítmény, mint amit az első félidőben nyújtottunk az jövő héten szinte biztosan nem lesz elég. Márpedig még egy botlás és a Madrid a bajnok
Espanyol, 4 óra.Feast4 írta:Következő bajnoki ki ellen lesz?
Másként látjuk, de a lényeg az, amit írtál, hogy mindkétszer sikerült felülkerekedni a Valencián.Bob_Marley írta:...
És a legközelebb az jövő héten lesz a barcelonai rangadó....ZBarca írta:Amúgy most nem azért, de a spanyol szövetség miért nem tudta ezt a meccset későbbre rakni? Hét közben egy nagyon fontos Bl meccset játszottunk és a játékosainkon is meglátszott ez. Legközelebb egy ilyen akár pontvesztéssel is járhat.