FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.20. 13:12:28
Én biztosan nem adnám el Rashford miatt Fermint vagy Olmot sem.
Így inkább Ferran helye kétséges
Annyira biztosan egyetértek, hogy a "miatt" miatti összefüggést sem értem, hiszen teljesen más típusú játékos a két középpályásunk és Rashford.
Az pedig megint egy teljesen más, önálló kérdés, hogy szándék esetén ki az, akiért képesek is lennénk némi aprót kicsikarni.
Az, hogy Ferran helye kétségesnek tűnik - nálam ugyan semmi kétség, mert már itt sem lenne - teljesen érthető, de a klubnál kétség sem férhet a maradásához.
gránit írta: ↑2025.07.20. 13:14:23
Én még de Jonggal kezdenék valamit, őt jó lenne elpasszolni és egy minőségibb középpályást szerezni.
Azon túl, hogy nálam (is) ez lenne a nyári házi feladat (Gavival egyetemben), beugrott egy kis nosztalgia, mert sokkal többet láttam annó Frenkieben, amikor leigazoltuk.
Oké, hogy itt minden más Barcelonában és többek szerint volt néhány jó meccse, de én egyszer sem láttam nálunk azt a Frenkie játékot, ami az Ajaxban tőle nekem megtetszett.
Az a dinamika, élet, lendület, nem is tudom hova tűnhetett el belőle, mert oké, hogy az évek és az ilyen olyan
szakmai vezetés, de Flick Barcájában ismét a dinamika dominál, miközben Frenkie a legjobb korban van.