Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kevés a haja.Messias2 írta:Túl öreg...visca el barca írta:ki volt az aki arra szavazott h adjuk el mascheranot?ha már ilyen hülye ötletei vannak, meg is magyarázhatná, én spec kiváncsi vagyok rá
Túl öreg...visca el barca írta:ki volt az aki arra szavazott h adjuk el mascheranot?ha már ilyen hülye ötletei vannak, meg is magyarázhatná, én spec kiváncsi vagyok rá
Valaki majd utána néz biztos, de én simán úgy emlékszem, hogy a skót meg akarta tartani, csak Piqué vette a sátorfáját ahogy megkerestük...recrea írta:Köszi, nem emlékeztem, Pique 5 millióért jött ezek szerint....az ziher, h nem kellett SAF-nak, máskülönben ennyiért nem jött volna. Mekkora fogás volt, édes istenem
Nem, ezen logika alapján, lenne 7-8 évre védő. Másrészt igen 90 körül lenne a 2, de ki másra kell még költeni? Fizetés pedig nem lenne gond ebben az esetben, mert önmagában alves fizujának 80%-a fedezné a kettőjükét. Másrészt Adriano, idén hány meccsen játszott? Van 412 perce összesen, ennyiért felesleges a padon ülnie.Chino írta: Ezen logika alapján vettünk egy középhátvédet rotálásra és egy csere jobb-bekket, aki ha szükség van rá kh-t is játszik. Mindezt olyan 90 miilió körüli összegért. Amiből lejön mondjuk azért a komboért 25 millió és más poszthoz még hozzá se nyúltunk.
Alba helyére meg ha egy mód van rá inkább Adriano ugorjon be, még ha 4-5 millió euroval kevesebbért is adunk el.
Az árakkal tisztában vagyok igen, nekem az összeg nagyágyú, egyelőre a brazilt nem értem, h mi avanzsálja azzá. Mindegy, fiatal, ügyes, tehetséges oké, ennyiért úgysem vesszük meg.Castiel írta:te is tudod nagyon jól hogy a mai piaci árakat tekintve túlzás mindenkiért a kiadott pénz! Senki sem ér annyit amennyiért viszik!(itt a nagyágyúkra gondolok)recrea írta:...A képességeit nem vitatom, nem is ismerem, így mindent elhiszek nektek, felőlem 100 millióért is jöhet, nekem mindegy, ha jól fog játszani, csak azt mondtam, h nem reális érte ennyi pénz, ha pl azt vesszük, h Neymar 57 millió volt, ami ugye a hivatalos verzió, mégha nyilvánvalóan elcsaltuk a többit.
Pique 15-20 millióért jött? Mégis kb a világ legjobb védője lett, úgy, h ő sem fért egy Ferdinand meg Vidics mellett a csapatba.
plusz most még a kínaiak is megjelentek a piacon és zsebből dobálják az 50+ milliókat, kis túlzással bárkiért! ez sem lefelé viszi az árakat!
Marquinhos vételára ebből a szemszögből nem kirívó! Ez van...
piqué esete azért más volt! SAF marasztalta volna, de ő jönni akart, ha nem akart volna ő sem jött volna 15-20-ért! fergi benne látta a United jövőjét ami a védelmet illeti!egyetértek chinoval, ott pique is csere lenne, nem azért kezdő a luíz mert egyénileg hatalmas tanár, (Azért nem is a legrosszabb) hanem mert csukott szemmel tudja silva mozgását, és előre tudja hova helyezkedjen! az összeszokottságuk miatt!Wáó. Most Pique-t becsülöd ennyire le, vagy Luiz-t becsülöd ennyire túl?
Nálunk is a Puyi-Piqué párost ki bontotta volna meg akárkiért is? én biztos nem!
Valójában 5 millióért jött és Casares jött 15-20 körül, aztán az egyikük itt maradt bejátszotta magát a csapatba a másik meg nem.Pique 15-20 millióért jött? Mégis kb a világ legjobb védője lett, úgy, h ő sem fért egy Ferdinand meg Vidics mellett a csapatba.
te is tudod nagyon jól hogy a mai piaci árakat tekintve túlzás mindenkiért a kiadott pénz! Senki sem ér annyit amennyiért viszik!(itt a nagyágyúkra gondolok)recrea írta:...A képességeit nem vitatom, nem is ismerem, így mindent elhiszek nektek, felőlem 100 millióért is jöhet, nekem mindegy, ha jól fog játszani, csak azt mondtam, h nem reális érte ennyi pénz, ha pl azt vesszük, h Neymar 57 millió volt, ami ugye a hivatalos verzió, mégha nyilvánvalóan elcsaltuk a többit.
Pique 15-20 millióért jött? Mégis kb a világ legjobb védője lett, úgy, h ő sem fért egy Ferdinand meg Vidics mellett a csapatba.
egyetértek chinoval, ott pique is csere lenne, nem azért kezdő a luíz mert egyénileg hatalmas tanár, (Azért nem is a legrosszabb) hanem mert csukott szemmel tudja silva mozgását, és előre tudja hova helyezkedjen! az összeszokottságuk miatt!Wáó. Most Pique-t becsülöd ennyire le, vagy Luiz-t becsülöd ennyire túl?
Ezen logika alapján vettünk egy középhátvédet rotálásra és egy csere jobb-bekket, aki ha szükség van rá kh-t is játszik. Mindezt olyan 90 miilió körüli összegért. Amiből lejön mondjuk azért a komboért 25 millió és más poszthoz még hozzá se nyúltunk.TripleH írta:Akkor az elmélet kedvéért, tehát ugye a Brazíl jobb backet is tud játszani, ő lehetne Vidal váltótársa, Laporte pedig rotálhatná a Piqué/Masch párost, pihentető meccseken akár egyszerre is lehetnének középen, 1-2 éven belül Masch váltana át pihentető emberré. Alba helyett mikor kell Robi is betud ugrani, szóval nekem ez így volna tökéletes.palesz77 írta: Egy az, hogy erre a kombora se igen lenne penzunk - eladasokkal talan, de nagyon talan -, ketto meg, hogy akkor ki lenne a kezdo? 2 huszon par evest elhozni nincs sok ertelme, Caceres es Pique esetenel lathattuk mennyire valt be.. Jatszani ugyse jatszana mindketto eleget, olyan csak a mesebe van, ugyhogy en ezt enyhen pazarlonak ereznem. Plusz a ket jatekos se jarna jol, legalabbis mindketto biztos nem.
Ezzel mind a fizetési sapka megoldódna, mind az anyagi forrás meglenne rá. Alves+Verma+Matyi+Bartra+Adriano+Douglas árának felhasználásával, nyílván kell hozzá alapösszeg is, de sztem kivitelezhető lenne.
Akkor az elmélet kedvéért, tehát ugye a Brazíl jobb backet is tud játszani, ő lehetne Vidal váltótársa, Laporte pedig rotálhatná a Piqué/Masch párost, pihentető meccseken akár egyszerre is lehetnének középen, 1-2 éven belül Masch váltana át pihentető emberré. Alba helyett mikor kell Robi is betud ugrani, szóval nekem ez így volna tökéletes.palesz77 írta: Egy az, hogy erre a kombora se igen lenne penzunk - eladasokkal talan, de nagyon talan -, ketto meg, hogy akkor ki lenne a kezdo? 2 huszon par evest elhozni nincs sok ertelme, Caceres es Pique esetenel lathattuk mennyire valt be.. Jatszani ugyse jatszana mindketto eleget, olyan csak a mesebe van, ugyhogy en ezt enyhen pazarlonak ereznem. Plusz a ket jatekos se jarna jol, legalabbis mindketto biztos nem.
Egy az, hogy erre a kombora se igen lenne penzunk - eladasokkal talan, de nagyon talan -, ketto meg, hogy akkor ki lenne a kezdo? 2 huszon par evest elhozni nincs sok ertelme, Caceres es Pique esetenel lathattuk mennyire valt be.. Jatszani ugyse jatszana mindketto eleget, olyan csak a mesebe van, ugyhogy en ezt enyhen pazarlonak ereznem. Plusz a ket jatekos se jarna jol, legalabbis mindketto biztos nem.TripleH írta: én eladnám Piqué és Masch kivételével mindet, és helyettük hoznék egy Marquinhos+Laporte kombót.
Én Messire gondoltam.palesz77 írta:Ezt amugy en se ertem, foleg hogy majdnem 2-szer annyian adnak el ot, mint Vermat..Nekem se a kedvencem, nem is titkolom, de azert cserenek tokeletes, az utobbi idoben meg meg a kezdo szintet is meguti, bar nagy rangadonk nem volt mostanaban. Nala jobb perememberunk jelenleg hatra nem nagyon lehetne szerintem, Lucho is bizik benne lathatoan, szoval en is szivesen olvasnek indoklast.
Bob, gondoltam Piquet nem irom be, de ha el akarod adni, csinalok uj szavazast..
Szerintem ez csak a szokásos nem szeretjük mert öreg és nem a mi kutyánk kölyöke dolog.De ha nem akkor cáfoljon meg bárki.palesz77 írta:Ezt amugy en se ertem, foleg hogy majdnem 2-szer annyian adnak el ot, mint Vermat..Nekem se a kedvencem, nem is titkolom, de azert cserenek tokeletes, az utobbi idoben meg meg a kezdo szintet is meguti, bar nagy rangadonk nem volt mostanaban. Nala jobb perememberunk jelenleg hatra nem nagyon lehetne szerintem, Lucho is bizik benne lathatoan, szoval en is szivesen olvasnek indoklast.
Bob, gondoltam Piquet nem irom be, de ha el akarod adni, csinalok uj szavazast..
Ilyet nem tudniTromort77 írta:Akik Mathieu-re szavaztak azok kifejtenék, hogy mégis miért?
Tartaléknak megbízható, több poszton is bevethető, 16oson belül kifejezetten jó és nem mellesleg kora ellenére is kellően gyors. Jövőre tökéletes lesz 4. számú védőnek. Még az sem mondható, hogy túl sokat keresne és pénzt szabadítanánk fel vele. Totál nem értem. Azok akik nincsenek vele megelégedve azok nem emlékeznek anno milyen embereink voltak a védelemben. El vagyunk mi nagyon kényeztetve.
Jó, de ilyen alapon nincs játékos, akit megérné megvenni manapság..recrea írta:csak azt mondtam, h nem reális érte ennyi pénz, ha pl azt vesszük, h Neymar 57 millió volt, ami ugye a hivatalos verzió, mégha nyilvánvalóan elcsaltuk a többit.
Hát igen, egy hasonló adottságokkal megáldott ember kéne nekünk is, de én nem tudnék ilyet modnani jelenleg.Bob_Marley írta:A legideálisabb az lenne igen, ha gyors és fizikális, na ilyen meg kb Varane.Van még rajta kívül is nyilván, de az tény hogy Pique nem gyors sajnos.