Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én Adurízra voksolok, mert hihetetlen, amit az a pali letesz az asztalra. És pont egy ilyen emberre lenne szüksége a vörösöknek, aki lehet nem csinál hú de sokat, de mindenhonnan bepattan róla a labda.LG írta:Torres talán elkapja végre a fonalat. Mindenképpen nyugodtabb vagyok, hogy nem játszhat a visszavágón.palesz77 írta:Na most már 1-1. A Koke-Torres duó meg nagyon érzi egymást, az utóbbi 3 meccsük mindegyikén El Niño betalált Koke nagy kiugratása után.
Nemrég fejtegettük, hogy ki lehet a spanyolok csatára az EB-n, ha a Kölyök hosszabb távon tudja hozni, amit az elmúlt meccseken, akkor meg fog oldódni ez a probléma, és a Koke-Torres duó összhangjából a válogatott is profitálhat.
Torres talán elkapja végre a fonalat. Mindenképpen nyugodtabb vagyok, hogy nem játszhat a visszavágón.palesz77 írta:Na most már 1-1. A Koke-Torres duó meg nagyon érzi egymást, az utóbbi 3 meccsük mindegyikén El Niño betalált Koke nagy kiugratása után.
Ha pihentet, akkor remélem azt ésszel teszi majd, mert nagyon nyerni kellene. Kellemetlen lenne egy utcahossznyi előnyt leadni három forduló alatt. BL-ben lesz, ami lesz, de a bajnokságot be kell húzni.roby122 írta:Remélem Lucho azért pihentet.
igen, el is vitték a tipszmikszemBob_Marley írta:És ikszeltek.Nagyon hiányozhat még nekik ez a végén, hogy meglegyen az EL hely. Persze lehet megnyerik idén és BL lesz belőle.
A védelem és a középpálya nagy erős, de a támadó szekció elég közepes. Diego Costa teljesítménye a válogatottban hagy kívánni valót maga után, de még mindig benne látom a legnagyobb potenciált.Petr írta:Variációs lehetőségek vannak dögivel, írok egy számomra szimpatikus kezdőt:
De Gea; Carvajal, Ramos, Piqué, Alba; Busi, Thiago, Iniesta; Pedro, Aduriz/Morata, Nolito.
Iniesta és Thiago is sokkal defenzívebb játékot játszik, mint korábban, így a középpályás védekezéssel sem lenne gond, és örülnék, ha végre támadókat látnék a támadósorban.
Szerintem ez lesz, annyi különbséggel, hogy Juanfran fog kezdeni. Sokkal többet játszatja az öreg, ezt az EB-t szerintem még vele húzzák ki, aztán jön csak Carvajal ideje.Petr írta:Variációs lehetőségek vannak dögivel, írok egy számomra szimpatikus kezdőt:
De Gea; Carvajal, Ramos, Piqué, Alba; Busi, Thiago, Iniesta; Pedro, Aduriz/Morata, Nolito.
Az is szokott lenni mostanában ha egészséges, hülye lenne kihagyni del Bosque. Bár sajnos képes őrültségekre, lehet Cesc lesz a kezdőben helyette..csababarca írta:Én így állítanám fel a csapatot, persze én elfogult vagyok Thiagoval, de a szememben stabil kezdő ebben a spanyol válogatottban.
Ezt a középpályát megnézném amúgy, elmélet szintjén kíváncsi lettem volna, hogy Koke hogy muzsikál a mi középpályánkon, ennél "közelebbi képet" meg úgyse kapok róla..S.Agüero írta:Busi-Ini-Koke megoldja.
Busi-Ini-Koke megoldja.visca el barca írta:túl sok védekezni tudó kp nincs bennenem hiába a szurkolók rakták össze...
sergi robi, javi garcia, san josé trio közül az egyik tuti ott lesz még..
Nagyon örülnék ha Costa tényleg kimaradna, mert egy emberi nulla. Viszont a védelemben nem vagyok biztos, azért nem szoktak 3 középhátvéddel menni nagy tornákra. Szerintem az idén állandóan sérült Cazolra helyére beraknak egy védőt és jó is.PCsabi írta:Marca Readers Pick Spain Euro 2016 Squad:
GK: De Gea, Casillas, Rico
DF: Alba, Azpilicueta, Ramos, Piqué, Bartra, Juanfran, Carvajal
MF: Iniesta, Busquets, Silva, Koke, Thiago, Cesc, Cazorla, Mata, Isco
FW: Pedro, Nolito, Morata, Aduriz
Villa volt az utolsó értelmes center a spanyol válogatottban. Bezzeg kp-ra van 7-8 top játékosuk.PCsabi írta:Marca Readers Pick Spain Euro 2016 Squad:
Közepe brutális, hátul is jók, elöl karcsúbb, csodálom, h Costa nincs említve, bár azt se tudom, h játszott-e mostanában.PCsabi írta:Marca Readers Pick Spain Euro 2016 Squad: