Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mennyibe fog fájni összesen?danianevem írta:Úgy látszik megvan az új jobb oldali védője a csapatnak. Dobpergés... Aleix Vidal
Eredetileg ő is jobbszélső, jobb oldali középpályás. Nála azért kockázatmentesebb megoldásnak tűnik Vidal, ráadásul katalán, ismeri a ligát, meg a 10 milliós összeg is teljesen korrekt érte.palesz77 írta:Nekem valamiért Weiser lett volna a választásom
Vagy csak ìgy akarják rávenni a szerződés aláìrására.palesz77 írta:
Dani meg akkor távozni fog gondolom..
Francba, megelőztél..danianevem írta:Úgy látszik megvan az új jobb oldali védője a csapatnak. Dobpergés... Aleix Vidal
Képzeletben már megnyertek megint mindent.whitecule írta:Felreppentek a pletykák, hogy a Real Madrid Verratti képviselőivel tárgyal Párizsban, mindenki bezsongott, én már kicsit le is csüggedtem, erre a hivatalos oldal megint cáfolta a pletykákat, ugyanúgy, ahogyan 2 hete Pogbával.
Ez valami új divat? Most már minden pletykánál ezt fogják csinálni?Hogyha valami kialakuló trend, akkor átvehetnénk mi is, aztán nem kéne itt rugózni olyanokon, akik amúgy képben sincsenek igazából.
Ez így rendben is lenne, de ahogy hallani ő az egyik alternatíva a középpályánkra, ha nem jön Pogba vagy valaki más. Emiatt nem tartom túl jó választásnak. Ha Ini egy kicsit fiatalabb lenne vagy lenne egy kellő kaliberű, hasonló stílusú játékosunk akkor Gündogan tényleg jó választás lenne. Lehetne rotálni Rakitic-el és Inivel egyaránt, de hogy vele erősítsük a kezdőnket az elég meredek. A képességeivel semmi baj nincs, ugyanakkor nem arra a pozícióra kellene játékos, ahol ő játszik. De ki tudja, lehet, hogy kevésbé mélyen is klasszis teljesítményt nyújtana. Masch-ról sem gondoltuk volna, hogy ilyen védő lesz vagy, hogy Rakitic mekkorát játszik ebben a szerepkörben stb.palesz77 írta: Javarészt egyetértek a róla írtakkal, tényleg nem egy Ini utód a srác, ha annak akarjuk, és teljesen úgy is próbáljuk használni, akkor sanszos, hogy befürdés lesz a vége. De szerintem nem arra a posztra akarjuk, egy Xavi stílusú játékos jönne a Maestro szerepét átvenni, csak annál kicsit többet játszana, mert jobban bírná. Úgyis szereti Lucho, ha sok a variációs lehetőség, így lehetne bőven..
Javarészt egyetértek a róla írtakkal, tényleg nem egy Ini utód a srác, ha annak akarjuk, és teljesen úgy is próbáljuk használni, akkor sanszos, hogy befürdés lesz a vége. De szerintem nem arra a posztra akarjuk, egy Xavi stílusú játékos jönne a Maestro szerepét átvenni, csak annál kicsit többet játszana, mert jobban bírná. Úgyis szereti Lucho, ha sok a variációs lehetőség, így lehetne bőven..Chino írta:Gündogan
A Barca kétféle módon igazolhat a nyáron:bali 15 írta:Emberek valaki világosítson már fel, mert nem vagyok képben:
Nem úgy volt, hogy mi idén nyáron nem igazolhatunk? Vagy csak elintézzük a tavaszt már így előre?
Tárgyalni tárgyalhatnak játékosokkal, szóbeli megegyezés is lehetséges. Az előszerződések kötésében már nem vagyok biztos, azt szerintem csak januártól lehet.bali 15 írta:Emberek valaki világosítson már fel, mert nem vagyok képben:
Nem úgy volt, hogy mi idén nyáron nem igazolhatunk? Vagy csak elintézzük a tavaszt már így előre?
santhera írta: Videóztam.Alibizett idén, semmi több. Persze a mi játékunkban lehet jobban kiteljesedne, meg oké, komoly sérülés után volt, de az ebben a szezonban nyújtott teljesítményét konkrétan Sergi Roberto is lehozta nálunk.
Jó, kicsit túloztam.noname írta:Sergi Robertohoz való hasonlítással egy szemetesvedret sem sértenék meg.santhera írta:Videóztam.Alibizett idén, semmi több. Persze a mi játékunkban lehet jobban kiteljesedne, meg oké, komoly sérülés után volt, de az ebben a szezonban nyújtott teljesítményét konkrétan Sergi Roberto is lehozta nálunk.
Sergi Robertohoz való hasonlítással egy szemetesvedret sem sértenék meg.santhera írta:Videóztam.Alibizett idén, semmi több. Persze a mi játékunkban lehet jobban kiteljesedne, meg oké, komoly sérülés után volt, de az ebben a szezonban nyújtott teljesítményét konkrétan Sergi Roberto is lehozta nálunk.
Szinte tökéletesen megoldotta a védekezőfeladatát, néha élményszámba menő megoldásokkal hozta helyzetbe a csapatot, gólokat szerzett. Kicsit többet mutatott fel idén, mint Gündogan. De nem akarok vitatkozni, nincs értelme.palesz77 írta:Mitől volt alibi a játéka? Hogy nem adott minden meccsen 3 gólpasszt? Volt pár rossz meccse, ez tény, de alapjáraton elég jól mozgatta a csapatot.. Vagy akkor Rakitic idei szezonját röviden jellemeznéd nekem? Ő hogy játszott?santhera írta:Videóztam.Alibizett idén, semmi több.
Mitől volt alibi a játéka? Hogy nem adott minden meccsen 3 gólpasszt? Volt pár rossz meccse, ez tény, de alapjáraton elég jól mozgatta a csapatot.. Vagy akkor Rakitic idei szezonját röviden jellemeznéd nekem? Ő hogy játszott?santhera írta:Videóztam.Alibizett idén, semmi több.
Most röhögni fogsz, de ezt a hírt is kerestem a hsz írása előtt, és nem találtam, nem rémlett, hogy beírtam már ide..kristop írta:új dolog nem volt ezzel kapcsolatban, ez elvileg ugyanaz, amit már két napja is betoltál csak a fordítás más. kicsit ment az interneten a hír és visszajött más formábanpalesz77 írta:Gündoğan (Dortmund) “Talks with Bayern and Barça? We're holding talks but no decision has been made. I can't say anymore.” [efe]
palesz77 írta:Gundogan (Dortmund): "I'm learning Catalan or Bavarian? We are holding talks yes, but no decision has been made. I can't say now." [via dm]
új dolog nem volt ezzel kapcsolatban, ez elvileg ugyanaz, amit már két napja is betoltál csak a fordítás más. kicsit ment az interneten a hír és visszajött más formábanpalesz77 írta:Gündoğan (Dortmund) “Talks with Bayern and Barça? We're holding talks but no decision has been made. I can't say anymore.” [efe]
Videóztam.visca el barca írta:én is kiváncsi vagyok... ez mit jelent? megnéztél egy 3 perces best of gündi 2014-2015-öt? vagy hogy lehet egy utánanézésből ilyet megállapítani?santhera írta:Utánanéztem Gundogan idei játékának, és egyáltalán nem szeretném itt látni, sérülés ide vagy oda. Százszor inkább Verratti vagy Pogba.
Amúgy ahhoz, hogy ennyit keressen, ahhoz olyan formát kéne állandósítani, mint a sérülése előtt, volt, vagy még ugrani egy-két lépcsőfokot felfele, és mindezt sérülések nélkül több szezonon keresztül. Ha megnézzük a keretben ki keres ennyit, és összehasonlítjuk őket... Persze lehet ez az egész megint egy médiafogás.palesz77 írta:Mondjuk a Bild pont a héten bizonyította mennyire hiteles forrás.. Nem venném készpénznek, de ha tényleg ennyit akar keresni akkor nem kéne nekem se.