Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
home
Jugador d'estrella

2007.10.29. 18:56:07

igen de rögtön nem fogy ugyanúgy menni...nem tom....én még hiszek benne ennyi
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.29. 18:52:23

home írta:másfél-2 év után, szerintem ne várjuk azt, hogy egycsapásra újra olyan fantasztikus cseleket lássunk tőle, ne várjuk hogy félpályáról gólt lőjön
Ezt most nem igazán értem.....másfél-2 év kihagyása volt :?: nem
másfél-2 évig nem ment neki... ezért ideje lenne elkezdeni fociznia
home
Jugador d'estrella

2007.10.29. 18:50:21

nem üzenőfal valóban....de ronaldinho hivatalos honlapján ronaldinho ki szokott választani néhány üzenetet és válaszol rá....ha gondolod próbáld meg...
,,EVERYBODY LIES."

FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.29. 18:48:37

home írta:de azzal, hogy szidjuk nem lesz jobb, mert nem valószínű hogy olvassa amit írunk...és azt is gondolom, hogy egy barcelona szurkoló igenis álljon ki a csapata mellett ha gyenge ha nem és ugyanezt gondolom a játékosokról is...nem hiszem hogy ronaldinho ezt így szeretné csinálni, sőt nem jókedvében játszik rosszul, sőt ő is tudja jól hogy nem egészen így kéne
Nem is ártunk neki azzal, hogy mi itt szidjuk, kritizáljuk. Ő még attól nyugodtan fog aludni és nyugodtan költi el majd a hatalmas fizuját is. Ez egy fórum nem üzenő fal(sajnos). Mindenki leírja a véleményét és megvitatjuk azt. Lehet szidni és védeni is a játékosokat.
Nekem a csapat fontosabb, mint 1-1 játékos. Viszont lojális vagyok azokhoz a játékosokhoz akik kiteszik a lelküket a csapatért. Ronaldinhot nem ilyennek látom. Ő az egyetlen a csapatban akit mostanában nem szívesen látok a keretben. Nekem mindig az aktuális Barca játékosok a legjobb labdarugók a földön és nem akarom egyiket sem elcserélni, de nem tudom a brazilnak megbocsájtani amit produkál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.10.29. 18:52:49-kor.
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.29. 18:38:04

Mihu írta:Úgyhogy ez igenis egy teljesen más helyzetet teremtene :roll:
Ez még nem jelenti azt, hogy jobb lenne.
Ronaldinho jelenleg a szokásos játékát nem tudja hozni, akkor egy teljesen új szerepben sem fog jobban teljesíteni. Már egyszer tökéletesen megtalálta az edző a helyét a csapatban ami azóta sem változott, miért kellene miatta felforgatni az egész csapatot? Majd, ha vv-nek nem megy a védés keresünk neki egy másik poziciót és mondjuk berakjuk a középpályára? Nem ugye? Ez csak Ronaldinhoval fordulhat elő. Mást már régen elzavartak volna és nem azon kellene agyalni, hogy a nélküle is jól muzsikáló csapatot hogyan is szervezzük át csakhogy ismét labdarugásra emlékeztető játékot nyújtson.
Kép
home
Jugador d'estrella

2007.10.29. 18:32:24

másfél-2 év után, szerintem ne várjuk azt, hogy egycsapásra újra olyan fantasztikus cseleket lássunk tőle, ne várjuk hogy félpályáról gólt lőjön (egy teljesületlen álma)....én még mindig hiszek benne, mert mást nem tudok tenni...és mert más nem méltó egy barca és ronaldinho szeretőhöz...nem rég óta nézek focit, ráadásul lány is vagyok...rengeteg emberrel beszéltem már akik ezek miatt nem tartottak semmire...egy nő, ugyan...nem ért a focihoz, divatdrukker stb...és lehet sőt biztosan van itt is ilyen, de nekik üzenem, hogy nem kell több éve focit nézni ahhoz hogy levonjam: mostanában katasztrófa...a régi 2006-os formájához képest, de azzal, hogy szidjuk nem lesz jobb, mert nem valószínű hogy olvassa amit írunk...és azt is gondolom, hogy egy barcelona szurkoló igenis álljon ki a csapata mellett ha gyenge ha nem és ugyanezt gondolom a játékosokról is...nem hiszem hogy ronaldinho ezt így szeretné csinálni, sőt nem jókedvében játszik rosszul, sőt ő is tudja jól hogy nem egészen így kéne....én adok neki még időt, és addig is hiszek benne és szurkolóhoz méltóan nézem a meccseket...
,,EVERYBODY LIES."

Mihu
Director del Fútbol

2007.10.29. 18:27:06

FCB_gábor írta: Egy edző csere pedig végképp nem garancia Ronaldinho újjászületésére.
Ha tényleg meg kéne küzdenie a helyéért akkor szerintem egyértelműen. Ez is olyan lenne mint egy...........kisebbfajta környezetváltozás. Ha az ember megnyer mindent, ugyanazokkal az emberekkel van körülvéve a hét minden napján, tudja hogy az edző "imádja őt", 3 éve ugyan azt a taktikát játsza, ugyan azok a passzok, ugyan azok a mozgások, akkor egy idő után belefásul a monotonitásba. Úgyhogy ez igenis egy teljesen más helyzetet teremtene :roll:
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.29. 18:19:56

Ebben csak a vicces, hogy Ronaldinhonak kellene kiszolgálnia Henryt és még Tamás is elismeri a brazil rossz formáját. Hatalmas kedvencem Eto'o, de neki is soxor kell 6-8 helyzet mire egyet gólra váltana. Az az igazság, hogy nem sok használható labdát kap a francia.
Viszont ez már nagyon off itt. Ez a topik Ronaldinhoról szól és nem menti fel a kritikák alól a brazilt, ha más sem nyújtja a tőle elvárhatót.
Egy edző csere pedig végképp nem garancia Ronaldinho újjászületésére.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.29. 18:10:14

varga tamás írta:Itt mindenki R10 gyengélkedéséről értekezik. Nem mondom, van igazatok. Tényleg rossz passzban van.
Viszont nála van legalább két gyengébb láncszem. Az egyiket Frank Rijkaatdnak, a másikat Thierry Henry-nak hívják.
Frankről ismeritek a véleményem, teljesítménye, hozzáértése lassan már az értékelhetetlen kategóriába esik.
Titi itt van lassan 4 hónapja, nyáron volt ideje össszecsiszolódni a csapattal, de amit mutat, hát az rémgyenge, Foch marsall. A bajnokságban 4 gólnál tart, ebből hármat a tökutolsó, semmirese való Levante ellen hozott össze, meg tegnap egy mázlistát. Akinek az elég, az legyen vele elégedett. Nekem kevés, ennyi pénzért ez nulla, egy nagy nulla. Ha Samu felépül, Henry-t azonnal a kispadra raknám, vagy még oda sem. Ezért nem volt rá szükség, ez a teljesítmény nálam elfogadhatatlan. Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik. Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel. Kezd elegem lenni belőle, remélem Eto'o mihamarabb visszatér, és Henry a padon találja magát. Itt van négy hónapja, de még egy fűszálat nem tett keresztbe a Barcáért.
Én nem látom ennyire siralmasan a helyzetet mint te. Tény, nem vitatom hogy Henry nem játszik úgy ahogy az tőle elvárható lenne és legfőképp úgy amiért leigazoltuk. DE. Volt egy 5 hónapos kihagyása, előtte sem játszott valami sokat mert ilyen olyan kisebb sérülések miatt nem tudott játszani. Tehát nézhetjük úgy is hogy volt egy teljes idény kihagyása. Persze ez túlzás mert azért játszott jónéhány meccsen de ezeket nem egyhuzamban hanem szakaszokban.

Nem akarok hajnal 1-ig tartó vitába kezdeni veled de egy pár ponttal azért nem értek egyet. És nehogy azt hidd hogy én mániákus R10 fikázó vagyok vagy sportot űzök abból hogy őt szidjam orrba szájba.

"Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik"
R10 mit csinál? Megkapja a labdát, megpróbál egy cselt de ahogy elveszik tőle már esik össze és néz a bíróra. Vagy megkapja a labdát, hátat fordít a védőjének, elkezdi fedezgetni a labdát, tologatja hátrafele, aztán odajön egy másik védő aki kicsit még rúgdossa és végül elveszi tőle a labdát. A reakció ugyan az.

"Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel."
2 éve minden meccsen van 3-4 olyan momentum amikor Dinho megkapja a labdát, felnéz és átíveli a labdát a pálya bal oldaláról a 16-oson belül a jobb oldalra. Rendszerint ezek a labdák maximum ha nem lenne védőháló akkor valamelyik B-közép beli szurkolónak lennének jók. Aláírom, 2-3 éve az ilyen labdák 80%-a halálpontos volt és általában ebből gól is született. De már régen nem mennek neki ezek sajnos :( Erre mondják hogy ha valami nem megy akkor nem kéne erőltetni. Próbálkozzon más megoldással vagy mittudom én.

És mégegyszer mondom hogy nem vagyok antiDinho fan. Tiszta szívemből szeretném ha feljavulna mert már érzem hogy ha egyszer eligazol akkor nálam abból sírás lesz a vége. :cry:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.29. 18:09:11

Pont te hoztad fel vmikor, hogy egy csatárt a góljai minősítik. Tessék, akkor most ne nézd, hogy miként pattan be róla a labda. Négy góllal második a házi góllövő listán. R10 mennyit is tud felmutatni? Ő ráadásul küzd, hajt, helyzeteket dolgoz ki, gólpasszokat ad. Akkor?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.29. 18:04:03

varga tamás írta: Titi itt van lassan 4 hónapja, nyáron volt ideje össszecsiszolódni a csapattal, de amit mutat, hát az rémgyenge, Foch marsall. A bajnokságban 4 gólnál tart, ebből hármat a tökutolsó, semmirese való Levante ellen hozott össze, meg tegnap egy mázlistát. Akinek az elég, az legyen vele elégedett. Nekem kevés, ennyi pénzért ez nulla, egy nagy nulla. Ha Samu felépül, Henry-t azonnal a kispadra raknám, vagy még oda sem. Ezért nem volt rá szükség, ez a teljesítmény nálam elfogadhatatlan. Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik. Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel. Kezd elegem lenni belőle, remélem Eto'o mihamarabb visszatér, és Henry a padon találja magát. Itt van négy hónapja, de még egy fűszálat nem tett keresztbe a Barcáért.
Ebben csak az az irónikus Tamás, hogy amikor mi ilyet mertünk elmondani Ronnieról a tavalyi szezon végefelé és ebben a szezonban, akkor Te aztán dirrel durral megérkeztél, és kioktattál mindenkit. Erre most itt van Titi, a bajnokságból másfél hónap ment le, de Te már raknád ki a szűrét a csapatból, és a nyár legnagyobb melléfogásának nyilvánítod. Rotálni majd természtesen lehet ha visszatér Samu, de azért Te elég érdekesen gondolkodsz. Azt pedig szeretném megelőzni, hogy majd azt írd nekem, hogy Ronnie mennyit tett a csapatért. Henry akar, és úgy nem megy neki, Ronnie meg szarik az egészbe. Inenntől kezdve nem érdekel a múlt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.29. 17:44:59

Itt mindenki R10 gyengélkedéséről értekezik. Nem mondom, van igazatok. Tényleg rossz passzban van.
Viszont nála van legalább két gyengébb láncszem. Az egyiket Frank Rijkaatdnak, a másikat Thierry Henry-nak hívják.
Frankről ismeritek a véleményem, teljesítménye, hozzáértése lassan már az értékelhetetlen kategóriába esik.
Titi itt van lassan 4 hónapja, nyáron volt ideje össszecsiszolódni a csapattal, de amit mutat, hát az rémgyenge, Foch marsall. A bajnokságban 4 gólnál tart, ebből hármat a tökutolsó, semmirese való Levante ellen hozott össze, meg tegnap egy mázlistát. Akinek az elég, az legyen vele elégedett. Nekem kevés, ennyi pénzért ez nulla, egy nagy nulla. Ha Samu felépül, Henry-t azonnal a kispadra raknám, vagy még oda sem. Ezért nem volt rá szükség, ez a teljesítmény nálam elfogadhatatlan. Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik. Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel. Kezd elegem lenni belőle, remélem Eto'o mihamarabb visszatér, és Henry a padon találja magát. Itt van négy hónapja, de még egy fűszálat nem tett keresztbe a Barcáért.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.29. 17:40:44

Mikor vert meg Ronaldinho egy az egyben egy védőt? De most komolyan. Minden egyes alkalommal leszerelik. Szerintem ez nem csak motiváltság/motiválatlanság kérdése.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.10.29. 17:34:04

az a gáz, h túl látványosan nem megy neki, ezt véletlennek tartani sztem badarság. egy olyan fazonról beszélgetünk, aki egyébként már többszázszor bemutatta, h akkor csinált hülyét az ellenfél védőjéből, amikor csak akart. ezzel szemben mostanság (jópár hónapja) végig lazyzi a meccseket. elfelejtett volna focizni? vagy az ellenfelek tanultak meg hihetetlenül jól játszani? persze...
a nézők meg azért fütyültek, mert azért őket sem lehet a végletekig átverni.
egyébként ez a magához képest gyenge duma sem annyira jön be, mert ha azért ő a régi "magához képest-i" lóvékat veszi fel ezért a jelenlegi semmiért, akkor ne csináljon annyit, mint mondjuk egy gudjohnsen, v mittudoménki.
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.29. 17:34:01

Én is jobbnak éreztem egy lehelettel a tegnapi játékát. Persze így is elég siralmas. Emlékszem a meccs elejére; 0.41-et mutatott az óra, amikor Dinhonak nem jött be egy csel, szabályosan szerelték a félpályánál, majd simán lekontráztak, ő meg ült a füvön és reklamált.

És csak azért nem értek egyet azzal, hogy hátráltatja a csapatot, mert Deco sérült. Ha egészséges lenne, és Iniesta játszhatna R10 posztján...

Azok az átlóban előtt kamu zsugák meg... :?
Vito
Llegenda del Barça

2007.10.29. 17:33:38

Mihu írta: Szóval én az utolsó reményt egy új, tökös, keménykezű edzőben látom. Én még az idén semmiképpen sem adnám el. De ez 90% hogy nem is fog bekövetkezni mert Laportáék se olyan hülyék. Vélemények? :roll:
én (is) már csak ebben bízom.
hiszek benne, hogy Laporta meglépi az edzőcserét. ő sem vak, nyilván látja, hogy az igazolások ellenére nagyon kevés ez a játék, valamint azt is látja, hogy Frank nem tud semmi újat kitalálálni. Laporta-t tartom olyan jó vezetőnek, hogy, ha eljön az ideje, akkor ki merje tenni Frank szűrét. az ideje egyébként már eljött...

...a csapat a tudásának a felét sem nyújtja. a keret megvan, (nem is akármilyen), és a játékosok most vannak a legjobb korban.

most Laporta-n a sor, semmi értelme tovább várni, mert elúszik az idei szezon is.
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.29. 17:23:25

ozsimiki írta:Magához képest valóban gyengébb,de a csapatot nem hátráltatta szntem,és ha a magához képest gyengébb az azt jelenti esetében,h képes a csapat átlagot hozni,akkor nem fogom szidni,mivel hátráltatni nem hátráltat+a labdái még mindig fantasztikusak,és azokra azért szükség van....
Ezt ugye nem a tegnapi meccs alapján mondod? Az 55. percben volt az első labdája. ami tőle 10 méternél messzebbi előtte lévő játékoshoz passzolt. Ő pedig nem átlagos tudású játékos, nem azért van itt, hogy az átlagot hozza. Az, meg hogy hónapok óta átlag alattit teljesít, felháborító!!!
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.29. 17:20:36

Szerintem is padozni kéne neki. Igy minek küzdjön ha bent van biztos a kezdöben? Visszaesni? Ennél lejjebb?

Diego leigazolásához pedig annyit, hogy nem hiszem hogy eligazolna jelenleg a Werder-böl egyik csapatba sem. (De én is élvezném ha itt lenne :lol: )
De semmi esély rá.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.29. 17:17:42

Magához képest valóban gyengébb,de a csapatot nem hátráltatta szntem,és ha a magához képest gyengébb az azt jelenti esetében,h képes a csapat átlagot hozni,akkor nem fogom szidni,mivel hátráltatni nem hátráltat+a labdái még mindig fantasztikusak,és azokra azért szükség van....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.29. 17:16:24

mrmonster írta:Amikor még ideigazolt, akkor hány olyan meccs volt, hogy amikor nem játszott, szinte mindig meglátszott a csapat teljesítményén (természetesen negatív irányba), most el akarják adni egyesek... A padozás sem jó ötlet, attól az ilyen játékosok inkább visszaesnek, minthogy fejlődnének - lásd Riquelme a Barçában. Hadd játszon, majd belejön. Amúgy sem játszik olyan gyengén, legfeljebb magához képest.
Komolyan modnom immmmmmmmmádom az ilyen mondatokat hogy hadd játszon majd belejön Könyörgöm emberek 2 éve ezt mondjuk. Én nem akarom 3 év múlva is ezt mondani attól függetlenül hogy imádom. Az meg hogy meglátszott a csapaton mikor nem játszott......Nézd meg az idei szezon statisztikáit és meglátod :roll: Mikor nem játszott hirtelen elkeztük rúgdosni a gólokat, voltak olyan meccseink amikor kifejezetten szépen játszottunk. Visszajött Dinho, láss csodát, 3-1 a Villareal ellen. Jó jó tudom, sok sérült meg bunkerfocit játszó Villareal. Ezt aláírom. De nme foghatunk mindent arra hogy 10 emberrel védekeznek ellenünk. Az Arsenal és a Chelsea az ékes példája annak hogy lehet itt parádézni így is :roll:
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.10.29. 16:59:16

Amikor még ideigazolt, akkor hány olyan meccs volt, hogy amikor nem játszott, szinte mindig meglátszott a csapat teljesítményén (természetesen negatív irányba), most el akarják adni egyesek... A padozás sem jó ötlet, attól az ilyen játékosok inkább visszaesnek, minthogy fejlődnének - lásd Riquelme a Barçában. Hadd játszon, majd belejön. Amúgy sem játszik olyan gyengén, legfeljebb magához képest.
Előre a TITOlusokért!
albicelesteX
A Vadász

2007.10.29. 16:53:28

én azt mondom le kell csapni diegora a werderből!ő talál ugyan az mint ronaldinho volt régen!!!ha el is megy ronnie diego itt lenne és lenne egy olyan fiatal támadó alakulatunk mint senkinek!sajnálnám ha elmenne de csak a neve miatt nem szabad megtartani!
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.29. 16:50:45

Hogy már én is hozzászóljak Ronaldinho fantasztikus produkciójához. Én örök pesszimista vagyok. Ezért egyik pillanatban azt mondom hogy NÁLUNK soha többé nem lesz olyan mint akibe mi beleszerettünk. Aztán a másik pillanatban meg reménykedek hogy mondjuk 3-4 meccs padozás segítene rajta. De itt jön a képbe az edző. Genius Frank Rijkaard. Egyszerűen nincs olyan tökös csávó hogy azt mondja hogy Ronnie te most padozol. Nincs mersze leültetni. Fél hogy az aranytojást tojó tyúk megsértődik és eligazol valahova...teszem hozzá rögtön hogy viszont ha így játszik továbbra is akkor is ugyan ide jutunk szóval vesztenivalónk nem nagyon van. :roll: Szóval én az utolsó reményt egy új, tökös, keménykezű edzőben látom. Én még az idén semmiképpen sem adnám el. De ez 90% hogy nem is fog bekövetkezni mert Laportáék se olyan hülyék. Meg amúgy a Milan szerintetek megvenné? Nem játszhat már a BL-ben úgyhogy nem fogják télen megvenni. Majd megint a következő nyártól félhetünk. De attól nagyon :roll: Viszont ha jön egy új edző, akkor szerintem újra motívált lenne mert újra meg kellene küzdenie a helyéért. Mert az új edzőnél úgyis tiszta lappal indulna mindenki. Vélemények? :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.29. 16:32:35

Zozzy 5 írta:Kifütyülték? Arról lemaradtam, pedig kiváncsi lettem volna az arcára.
Lehet mondani, hogy nem lógott ki. Tényleg nem. Csak nála nem ennek kéne a célnak lenni, hanem mondjuk annak, hogy egyedül győzelemre vezeti a csapatot. Ettől távol volt...De nem kezdem el kritizálni megint, mert már unom.
Egy nagyon rossz megoldás után kifütyülték, mutatta a kamera és csóválta a fejét. Hogy most ez annak szólt hogy ezt úgy érezte hogy jobban is megcsinálhatta volna vagy annak hogy kifütyülték....nem tudom :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.29. 16:26:32

Laza írta:Sziasztok!!Én véleményem hogy őrültség lenne eladni!!!!Tényleg nem megy neki de a megoldás sztm az lenne ha pl.:Télen elmenne KÖLCSÖNBE az idény végéig pl a Milánba!!Lenne 1 új közeg új kultura minden!!hat ha sikerülne összekapnia magát!!Véleményetek??
Kölcsönbe..... #-o No comment :roll:
Kép
Lezárt