Rojonak én igazán nem látom a helyét. Egyetlen esetben tudnám elképzelni, ha kh-nak érkezik és Adriano távozik. Viszont a brazilnál nem elhanyagolható tény, hogy jobb oldalon is megállja a helyét. Bár Mathieu helyett 100x őt választanám.Leon írta:Én nem is írtam olyat!![]()
Egyébként nem őt akartam oda írni hanem azt,hogy jó lenne elhozni mert Alba idén elég sokat volt sérült és megbízható helyettese lehetne.
Vicc egyébként,hogy ilyen 20-22 éves hátvédekért el akarnak kérni 40-45 milliókat!![]()
Megértem a klubot,hogy nem akar pl Mangaláért kidobni ennyit .Tudom ezek után keresztre leszek itt feszítve a fórumon,de akkor sem ér annyit sem ő sem Marquoinhos sem!
![]()
Ennyi pénzből a Hummels-Silva-Kompany hármasból simán el lehetne hozni az egyiket!És ők nem csak tehetségek hanem évek óta bizonyítják,hogy a világ top5 védői közt vannak.
Azért Mangala sem egy nyeretlen kétéves. Hiába fiatalabb az általad említetteknél az ő lábában is van jó néhány meccs, nem is akármilyen szinten. Nyilván kevésbe van szem előtt a Portoban, de attól kiváló védő. Persze ki kit tart jobbnak személyes vélemény, de én pl. inkább őt választanám, mint Hummelst. Klasszis védő, egyértelműen az elitben van, de Piqué (de még talán Bartra is) személyében elég lassú hátvédünk van, és a németnek is sajnos ez a gyengéje. A francia ezzel szemben gyors és még sokat fejlődhet is. Szóval csak annyi a lényeg, nem hiszem, hogy akkora diffi lenne ebben az esetben a két játékos között. Persze szerintem se érnek 45 milliót. Ahogy Suarez se 80-at. De folytathatnám. Sajnos mostanában ilyen a piac és minőségi játékosokért bőven perkálni kell.