Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát igen, ha állandóan bevethető lenne, tényleg nagy érvágás lenne a távozása, de így azért kevésbé az.Troym írta: ↑2023.07.31. 13:54:27Én a PSG helyében 50 fölé tuti nem mennék, szerintem már az az összeg is kérdőjeles, hogy ér-e annyit. 100 irreálisan magas, azért már majdnem bármelyik szélső megvehető.
Egyébként egyik oldali drámát se értem, a meccsek 40%át kihagyta, tehát nem rá épül a csapat, másrészt tényleg voltak jobb meccsei, időszakai. Ha elmegy kapunk érte pénzt, véget ér a szappanopera, Yamal meg kaphat több lehetőséget. Ki kell bulizni esetleg, hogy Roque jöhessen most.
Ha elmenne 100-ért még akár jó üzletnek is fel lehetne fogni. Ez most Alemanyékon múlik, hogy milyen ügyesen tudják ezt összehozni. Ha a mai napot sikerül "átvészelni", az már egy jó alap lehet az erősítésekhez. Elmenne a harmadik legmagasabb bérű játékos, beleesnénk az 1:1 szabályba és nem kellene lemondani ilyen Fresnedákról sem és télen is hozhatnánk pl. Roquét.. Persze sokat gyengülne a csapat, ha távozna, egy az egyben nem tudnánk pótolni, ha nem tudunk senkit hozni a helyére (legalábbis akivel nem esik komolyan vissza a támadójátékunk) én valamilyen szinten bízok még Raphinhában és Fatiban. A brazilnak ahhoz képest, hogy első éve volt elég korrekt teljesítményt hozott le, ha tud fejlődni bizonyos aspektusokban talán többet is tud adni a csapatnak. És lehet, hogy a legkomolyabb konkurenciája nélkül a görcsössége is elmúlik. Fati sem felejtett el focizni, a sérülése óta ez lesz az első igazi éve, ha igaz már az alapozásnál is naagyon odatette magát. Legelsőnek érkezett edzésre, Xavi szerint nagyon alázatosan dolgozik, szóval talán van remény vele kapcsolatban is.drobika írta: ↑2023.07.31. 11:51:01Dembelével kapcsolatosan: Mennyiért is vettük őt? Mit kapunk érte? Nincs itt egy kis hiány, deficit, probléma, hívjuk akárhogy is?
50 M kivásárlási ár? Holnap 100 ? Ki határozta ezt meg? Nem kellene elbeszélgetni kicsit vele?
Ami pedig a jobbszélsőket illeti, kinek a pap, kinek a papné. Raphinha és Dembele két teljesen különböző karakter, és a csapatnak is másképp tudnak ,, adni ,,.
Nálam Dembi sokkal többet nyom a latban játékban, de ez szubjektív.
Igen... tudjuk, hogy kinek, minek sosincs gazdája...Az a szép ezekben a pénzügyi dolgokban, hogy lehet mutogatni előre meg hátra, és felelős sosincs, csak a hiány marad...Amit meg ugye a családi ezüst, meg a jövő felélésével lehet ideiglenesen, meg egy ideig befoltozni. Ismerős dolgok ezek, más területeken is ez megy. Ha most lenne is a piacon még csak hasonló képességű játékos is, kíváncsi lennék annak mennyi volna 50 M felett az ára... ( és erősen szubjektív, hogy ki a hasonló képességű játékos )bence0330 írta: ↑2023.07.31. 13:12:48Mármint? Eleve két különböző vezetőségről beszélünk, kinek járna akkor az az 5 év szigorított? Én ezt tényleg úgy nézném, hogy volt megint még Bartóéknál egy eszetlen nagy összegű vásárlás, egy brutál kontraktussal, ami miatt teljesen eladhatatlanná vált. Tényleg tavaly egész konkrétan még pletyka sem merült fel vele kapcsolatban, hogy ingyen elvigyék, sérülékeny, magas fizuigénnyel, stb. De ha mégis elvitték volna akkor ingyen, akkor ahhoz képest mos nyerünk minimum 25 misit meg plusz fél év játékát a dolgon. Abban a helyzetben gondolom az ügynök diktálta a feltételeket, rövidtávú szerződést voltak hajlandóak íratni. A semminél meg az is jobb volt.
Ezt a gondolatot a magam módján folytatnám....Melcior Mauri írta: ↑2023.07.31. 11:22:48Marad tehát a másik opció, hogy célfocival, védekezéssel eljutunk valameddig, mint tette anno a Tico és még jó pár csapat,
Mármint? Eleve két különböző vezetőségről beszélünk, kinek járna akkor az az 5 év szigorított? Én ezt tényleg úgy nézném, hogy volt megint még Bartóéknál egy eszetlen nagy összegű vásárlás, egy brutál kontraktussal, ami miatt teljesen eladhatatlanná vált. Tényleg tavaly egész konkrétan még pletyka sem merült fel vele kapcsolatban, hogy ingyen elvigyék, sérülékeny, magas fizuigénnyel, stb. De ha mégis elvitték volna akkor ingyen, akkor ahhoz képest mos nyerünk minimum 25 misit meg plusz fél év játékát a dolgon. Abban a helyzetben gondolom az ügynök diktálta a feltételeket, rövidtávú szerződést voltak hajlandóak íratni. A semminél meg az is jobb volt.
LaLiga elmúlt két év, pontok hány százalékát szereztük meg:vinszentvega írta: ↑2023.07.31. 11:52:53Nagyon szépen leírtad. Nekem is az kérdésem amikor szükség volt rá, merre volt????( nem a 2021-es király kupára gondolok ugye)
Ne kergessünk már hiú ábrándokat az ő képével kapcsolatban. Tény hogy ügyes volt és volt benne poti, azon a '10' meccsen amin egészséges volt
Nagyon szépen leírtad. Nekem is az kérdésem amikor szükség volt rá, merre volt????( nem a 2021-es király kupára gondolok ugye)Melcior Mauri írta: ↑2023.07.31. 11:22:48Dembélé messze nem a legjobb megoldás, hogy a Barcelona szintet lépjen, de a lehetőségeink erősen korlátozottak. A szintlépés (játékban és eredményekben) jelenleg nem megoldható, ezért jó, ha visszább veszünk az igényeinkből. Megkockáztatom, inkább visszafelé fogunk lépni, mert tavaly sok volt a coinflip meccsünk, nem lesz velünk mindig a szerencse.
Ezt mondjuk nem értem. A végére reagálok először, van még két jobbszélsőnk, szerintem mindkettő lehozza ugyanazokat a számokt, mint ő, csak kevesebb flikkflakkal, és közben még melóznak is és elérhetőek. De hogy ebből hogy jön le, hogy emberileg 0? Minden játékos emberileg 0, aki klubot váltana? Akármi mitoválja, edző, csapat, pénz. Ráadásul ha minden igaz, ő akarja csúsztatni a dolgot, hogy több pénzt kapjunk érte, nem tudom, ez igaz-e, ha igen, akkor becsülendő, mert az tuti, hogy kevesebb pénzzel jár a saját részére.
nyilván nem akarom hogy gyengüljünk, de amúgy meg mióta itt van Dembi, pont a létfontosságú időszakban, szinte sose lehettt rá szmámítani. sok meccsen ő volt a különbség, és házon belül nincs hozzá hasonló ez tény, de én annyira nagyon nem vagyok szomorú ha megy. Ha meg mondjuk egy Cancelo tudna jönni így, annak meg kifejezetten örülnék.Rdinho10 írta: ↑2023.07.31. 02:06:35Elvileg lep,igent mondott Romano szerint
BREAKING: Ousmane Dembélé says yes to Paris Saint-Germain! Initial green light to the proposal has arrived
PSG verbally agreed five year deal with Dembélé’s agent.
PSG have sent formal letter to inform Barcelona, now trying best way to close the deal — depends on timing.
Csodas,meg gyengebbek leszunk elol…
Rdinho10 írta: ↑2023.07.31. 02:06:35Elvileg lep,igent mondott Romano szerint
BREAKING: Ousmane Dembélé says yes to Paris Saint-Germain! Initial green light to the proposal has arrived
PSG verbally agreed five year deal with Dembélé’s agent.
PSG have sent formal letter to inform Barcelona, now trying best way to close the deal — depends on timing.
Csodas,meg gyengebbek leszunk elol…
Poén szintű volt, igen, de valahova nagyon betalált.
Nem hinném, hogy ekkora átalakítás várható. Nekem egy fejlődőképes jhv és egy támadó középpályás elég. Mondjuk Fresneda és Veiga. A fizetésük nem lenne magas és padra jók lennének. Ha még az ő áruk is magas, akkor meg Kamada, ő szerintem még ebben a rendszerben is összehozna 15 g+a szezont.
Nemrèg írtam:Troym írta: ↑2023.07.30. 10:12:47A meccsen az eredménynek nagyon örülök, játékban nyilván van még lehetőség javulni, de ez a Dest, EG, Alonso, SR sor akkor is túl kevés ide. Sajnos gondolom Roberto és Alonso kirobbanthatatlan, de a másik kettő játékost akkor is el kéne küldeni.
Plusz nem játszott Kessie, gondolom nem véletlenül.