Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, nem azt mondtam, hogy biztos, hanem hogy annál biztosabb egy átigazolási hírhez képest kevés van, ha a nagy oldalak és a saját elnökünk "lehozzák".FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.09. 11:03:32Ami nagyon pozitív hír, és MD, Sport vagy Romero, netán Laporta nyilatkozza, azt még nem venném biztosnak
Persze nem is ítélném el őket, a jelenlegi FFP helyzetben.
Manapság számomra Romano és a katalán rádió ami valószínű, de azt sem venném biztosra
Ettől persze lehet, hogy igaz, és az is, hogy csak igazságtartalma van, pl. PSG érdeklődött, azt mondtuk 250.
Azért kerülöm mostanában a Nike szerződés, Barca Studios, Stadionnal kapcsolatos híreket, kommenteket.
Nyugtával a napot.
Ami nagyon pozitív hír, és MD, Sport vagy Romero, netán Laporta nyilatkozza, azt még nem venném biztosnak
A 200-at a mundón, sporton, egyebeken mind lehozták, és maga Laporta ezt mondta: "We have offers for players like Lamine Yamal worth €200 million, and we have said no."FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.09. 08:58:01Yamal hírrel kapcsolatban 2 nemrég olvasott cikk rémlik.
1. semmilyen komoly átigazolásokra szakososdott újságíró nem vette át a hírt, így a valóságalapja elhanyagolható, még ha a klubhoz közeli forrás meg is erősíti a hírt
Neymar kivásárlási lehetőségének aktiválása, ahogyan előttem is említették már, Neymar kizárólagosan saját döntése volt. A klubnak annyi köze volt hozzá, hogy Ney - ha jól emlékszem az amcsi túrán - elköszönt, összepakolt és helyette megjelent a bankszámlán kétszázx millió.dingdong írta: ↑2024.07.08. 21:07:58aki szerint a Neymar üzlettel jól jártunk az nem tudom hol él. Ha visszatekerjük a forumot arra az időre már előtte mindenki rettegett attól az ámokfutástól amit abból a pénzből végül tényleg meg is tettünk. Neymar hiánya és azok az anyagi és sport szakmai károk amiket akkor szenvedtünk nagyon sokba kerültek minden létező szempontból. .
A Neymar-üzlet - amihez persze köze nem volt a klubnak, kivásárolták - a lehető legjobb volt.
Nem az egyetértésem, vagy ellenvetésem fejeztem ki, hanem azt, hogy a katalán drukkerek ezt sosem nyelnék le és elüldöznék.
Igen
Pont tőled ez elég furcsán hanzikTroym írta: ↑2024.07.08. 19:21:00Kb örökre elűzik, de minimum egy bizalmatlanságival leváltják 5 percen belül, ha eladja Yamalt.bence0330 írta: ↑2024.07.08. 18:42:34Azért kíváncsi vagyok, hogy a nyár végéig arra a Yamalért benyújtott 200, és elvileg hamarosan 250 millió körüli ajánlatra nem inog-e meg kicsit Laporta, főleg, hogy Araujoval kapcsolatban alighanem megszűnt a gigatranszfer lehetősége. Szerintem úgy szépen csendben ott lesz ez végig a levegőben, addig biztos, amíg a PSG el nem visz egy Leao kalibert.
Kb örökre elűzik, de minimum egy bizalmatlanságival leváltják 5 percen belül, ha eladja Yamalt.bence0330 írta: ↑2024.07.08. 18:42:34Azért kíváncsi vagyok, hogy a nyár végéig arra a Yamalért benyújtott 200, és elvileg hamarosan 250 millió körüli ajánlatra nem inog-e meg kicsit Laporta, főleg, hogy Araujoval kapcsolatban alighanem megszűnt a gigatranszfer lehetősége. Szerintem úgy szépen csendben ott lesz ez végig a levegőben, addig biztos, amíg a PSG el nem visz egy Leao kalibert.
Van az a szint, amikor nem kell futkorászni ész nélkül jobbra balra, de az nem Felix 7 gólos szintje, nem Dembele ész nélküli, öncélú, hatástalan focija. Szerintem Leao jobb náluk egyszerűen, tényleg ahogy írta Bence, miatta mennek ki emberek a meccsre. Na nekünk olyanunk nincs.
Ő egy jelenség, aki miatt lemész meccset nézni. Szerintem mint jelenség, majdnem ott van Mbappé szintjén, legalábbis a csapata szurkolóinak. Az a fajta, aki bármikor átmegy bármennyi emberen, nagyon tehetséges. Viszont nem egy atom befejező, még ha nem is rossz, és kocogni sem hajlandó kb a labda nélkül, abszolút zéró munkamorál, Felix meg Dembélé hozzá képest egy Gavi. De ha azt nézzük, hogy tud átmenni embereken, és jó eséllyel helyzeteket kialakítani, és azért gólokat is rúgni, akkor nem tudom, ki a jobb nála a világon. 1-2-en, max. Ha ő elkezd cselezni, egyszerűen nem állítod meg, és kész, ami tök érthetetlen ilyen magas játékosként. Ő az, aki ha a csapatod hullagyenge, egyedül is meg tud nyerni egy meccset - ilyen játékosunk nincs, csak nagyon-nagyon jó kirakósaink, akár klasszisok is ezen a téren. Gündogan is akármekkora zseni, nem tud lerendezni egyedül egy támadást.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.06. 12:52:33
Szerinted mennyire jó Leao? Én nem nézek Milan meccseket. Megéri 100+ millióért, ha le is tudnánk igazolni? Amortizációja 20+ lenne, gondolom fizetésben is jó nagy pénzt akarna, ha távozna, nem is értem hogy elégszik meg a Milánói fizetésével.
Nico kb. fele annyiba kerül, ha tudnánk ennyi pénzt költeni, kijönne egy top vkp-s, vagy Merino és Cancelo együtt.
Nekünk.![]()