Ő egy jelenség, aki miatt lemész meccset nézni. Szerintem mint jelenség, majdnem ott van Mbappé szintjén, legalábbis a csapata szurkolóinak. Az a fajta, aki bármikor átmegy bármennyi emberen, nagyon tehetséges. Viszont nem egy atom befejező, még ha nem is rossz, és kocogni sem hajlandó kb a labda nélkül, abszolút zéró munkamorál, Felix meg Dembélé hozzá képest egy Gavi. De ha azt nézzük, hogy tud átmenni embereken, és jó eséllyel helyzeteket kialakítani, és azért gólokat is rúgni, akkor nem tudom, ki a jobb nála a világon. 1-2-en, max. Ha ő elkezd cselezni, egyszerűen nem állítod meg, és kész, ami tök érthetetlen ilyen magas játékosként. Ő az, aki ha a csapatod hullagyenge, egyedül is meg tud nyerni egy meccset - ilyen játékosunk nincs, csak nagyon-nagyon jó kirakósaink, akár klasszisok is ezen a téren. Gündogan is akármekkora zseni, nem tud lerendezni egyedül egy támadást.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.06. 12:52:33
Szerinted mennyire jó Leao? Én nem nézek Milan meccseket. Megéri 100+ millióért, ha le is tudnánk igazolni? Amortizációja 20+ lenne, gondolom fizetésben is jó nagy pénzt akarna, ha távozna, nem is értem hogy elégszik meg a Milánói fizetésével.
Nico kb. fele annyiba kerül, ha tudnánk ennyi pénzt költeni, kijönne egy top vkp-s, vagy Merino és Cancelo együtt.
Nekünk.![]()
Mindenképp erősítés, de a balbekkek sziklaszilárdnak kell lennie. De tökmindegy, soha nem fogjuk megvenni, nincs egy játékosra 150 milliónk. Jól keres Milánóban, de nyilván kaphatna többet, de neki eddig tuti jó volt így, hogy az edző engedte neki ezt a Messi utolsó időszakához hasonló sétálgatós semmit hátrafelé, tudja, hogy a PL-ben nem lehet kiskirály. Új edző nem tudom, mit fog kezdeni vele ilyen téren, ha futnia meg letámadnia kell, lehet mindjárt elkívánkozik majd.