Igen

Barto úgy viselkedett, mint a napközis gyerek az iskolai tábor első napján a MÁV büfében...
Igen
Pont tőled ez elég furcsán hanzikTroym írta: ↑2024.07.08. 19:21:00Kb örökre elűzik, de minimum egy bizalmatlanságival leváltják 5 percen belül, ha eladja Yamalt.bence0330 írta: ↑2024.07.08. 18:42:34Azért kíváncsi vagyok, hogy a nyár végéig arra a Yamalért benyújtott 200, és elvileg hamarosan 250 millió körüli ajánlatra nem inog-e meg kicsit Laporta, főleg, hogy Araujoval kapcsolatban alighanem megszűnt a gigatranszfer lehetősége. Szerintem úgy szépen csendben ott lesz ez végig a levegőben, addig biztos, amíg a PSG el nem visz egy Leao kalibert.
Kb örökre elűzik, de minimum egy bizalmatlanságival leváltják 5 percen belül, ha eladja Yamalt.bence0330 írta: ↑2024.07.08. 18:42:34Azért kíváncsi vagyok, hogy a nyár végéig arra a Yamalért benyújtott 200, és elvileg hamarosan 250 millió körüli ajánlatra nem inog-e meg kicsit Laporta, főleg, hogy Araujoval kapcsolatban alighanem megszűnt a gigatranszfer lehetősége. Szerintem úgy szépen csendben ott lesz ez végig a levegőben, addig biztos, amíg a PSG el nem visz egy Leao kalibert.
Van az a szint, amikor nem kell futkorászni ész nélkül jobbra balra, de az nem Felix 7 gólos szintje, nem Dembele ész nélküli, öncélú, hatástalan focija. Szerintem Leao jobb náluk egyszerűen, tényleg ahogy írta Bence, miatta mennek ki emberek a meccsre. Na nekünk olyanunk nincs.
Ő egy jelenség, aki miatt lemész meccset nézni. Szerintem mint jelenség, majdnem ott van Mbappé szintjén, legalábbis a csapata szurkolóinak. Az a fajta, aki bármikor átmegy bármennyi emberen, nagyon tehetséges. Viszont nem egy atom befejező, még ha nem is rossz, és kocogni sem hajlandó kb a labda nélkül, abszolút zéró munkamorál, Felix meg Dembélé hozzá képest egy Gavi. De ha azt nézzük, hogy tud átmenni embereken, és jó eséllyel helyzeteket kialakítani, és azért gólokat is rúgni, akkor nem tudom, ki a jobb nála a világon. 1-2-en, max. Ha ő elkezd cselezni, egyszerűen nem állítod meg, és kész, ami tök érthetetlen ilyen magas játékosként. Ő az, aki ha a csapatod hullagyenge, egyedül is meg tud nyerni egy meccset - ilyen játékosunk nincs, csak nagyon-nagyon jó kirakósaink, akár klasszisok is ezen a téren. Gündogan is akármekkora zseni, nem tud lerendezni egyedül egy támadást.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.06. 12:52:33
Szerinted mennyire jó Leao? Én nem nézek Milan meccseket. Megéri 100+ millióért, ha le is tudnánk igazolni? Amortizációja 20+ lenne, gondolom fizetésben is jó nagy pénzt akarna, ha távozna, nem is értem hogy elégszik meg a Milánói fizetésével.
Nico kb. fele annyiba kerül, ha tudnánk ennyi pénzt költeni, kijönne egy top vkp-s, vagy Merino és Cancelo együtt.
Nekünk.![]()
Troym alap felvetésén, már én is elgondolkodtam. Szerintem a legjobb bal szélsők Mbappe, Vinicius, Leao, Kvaradona és utána lemaradva bárki befér, akár Musiala, Nico, Diaz, Savinho, Gakpobence0330 írta: ↑2024.07.06. 12:18:01Ja, mikor fm-eztem valamikor pár napja, nem is vettem nagyon bele a középpályába, csak úgy mindenhová valahányadik cserének. Persze így, hogy nem izomsérülés, még van 1-2% esély, de reménykedni már nem merek vele kapcsolatban, sajnos.Troym írta: ↑2024.07.06. 11:51:30Ahogy tegnap felvetettem, szerintem Leaoért adjuk oda azt a 60 milliót + Pedrit.
Szerintem ő egy kaliberrel komolyabb támadó, mint Williams, nagyon kéne olyan aki 20-30 g/a eljut egy évben, ő azért erre nagyobb valószínűséggel képes.
Pedrit meg nem kell pótolni, most sem elérhető soha, lassan olyan, mintha nem is lenne.
Ezt a 20-30 g/a-t Nico szerintem simán meglépi egy jobb csapatban. De még poszton kívül Raphinha is, hisz 20 felett volt egy fél szezonnyi játék alatt. Nicoban viszont ott a vadság, Leaoban meg hasonló, csak máshogy. Leao-t viszont 150 alatt nem adja el a Milan (kijelentették, hogy a 175 kivásárlási alatt nem, de szerintem 150-ért már elgondolkodnának), volt már 100-120-as ajánlat a sivatagból, elvileg meg sem hallgatták. Pedri szerintem 10-15-öt ér a rizikója miatt, de ha kicsit feljebb is becsülöm, akkor is 120+Pedri lenne az, ami egyáltalán szóba kerülhetne. Kvara lenne az, aki 60+Pedriért talán esélyes lenne, viszont én nem érzem jobb játékosnak, mint Nicót, vagy max hajszálakkal. Kicsit jobb befejező.
Nicoval kapcsolatban ott nem vagyok képben, mit csinál nagyobb meccseken, hisz ezt a Bilbaóból nem nagyon láthattuk, 1-2 éles válogatott meccs meg nem annyira releváns. Nem tűnik rossznak fejben, de mindenképp szeretnék elkerülni egy újabb Dembélét, aki tök jó volt, de egy jó nagy meccse volt életében, az is akkor, mikor elment, és ellenünk játszott.
Ja, mikor fm-eztem valamikor pár napja, nem is vettem nagyon bele a középpályába, csak úgy mindenhová valahányadik cserének. Persze így, hogy nem izomsérülés, még van 1-2% esély, de reménykedni már nem merek vele kapcsolatban, sajnos.Troym írta: ↑2024.07.06. 11:51:30Ahogy tegnap felvetettem, szerintem Leaoért adjuk oda azt a 60 milliót + Pedrit.
Szerintem ő egy kaliberrel komolyabb támadó, mint Williams, nagyon kéne olyan aki 20-30 g/a eljut egy évben, ő azért erre nagyobb valószínűséggel képes.
Pedrit meg nem kell pótolni, most sem elérhető soha, lassan olyan, mintha nem is lenne.
Hát ja, ott egy akkora névről beszélünk, akinek azért a marketingértéke is óriási, plusz egy klasszis kilences. Tuti le lett az redukálva több tízmillióval közvetetten. Csak emiatt nem mondom, hogy egy oltári nagy hülyeség volt. Több szempontból extrém pléda, kétlem, hogy Merino esete bármilyen téren is hasonlítható hozzá.Troym írta: ↑2024.07.06. 11:21:55Lewa ára 50 millió volt, holott a szerződéséből 1 év volt hátra, 34 éves volt és a csőd szélén tántorgott a klub FFP szempontból, egyszeri üzletrészeladások után sikerült egyáltalán igazolnunk, verseny sem volt érte, mert elvileg csak és kizárólag ide akart jönni.
A 20 milliós szabály mégse érvényesült.
Lewa ára 50 millió volt, holott a szerződéséből 1 év volt hátra, 34 éves volt és a csőd szélén tántorgott a klub FFP szempontból, egyszeri üzletrészeladások után sikerült egyáltalán igazolnunk, verseny sem volt érte, mert elvileg csak és kizárólag ide akart jönni.bence0330 írta: ↑2024.07.06. 10:31:18Persze, néha lehet ilyen, de azért szerintem ott nagy verseny kell hozzá, nagyon nagy szükség (mondjuk nem találnak sehol miőségi kilencest, aki jönni akar), és leginkább fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékosokról van szó. Merino nem fiatal, nagyon jó, de nem egy Rodri, szerintem érte most csak arabok tennék le TM által jegyzett értéket. (Jesus amúgy szerintem nem lett gyenge, mint olyan, csak hát a rengeteg sérülés... szóval lehet megúsztuk, szerintem is amúgy nagyon ideillő lett volna...) Sokkal jobb lett volna az elmúlt pár évünk egy mozgékony, extrém ügyes centerrel, mint ő, vagy olcsóbb megoldásaként Ben Yedder, persze próbálkoztunk is Agüeroval, ott óriási pechünk lett). Roque is ilyen vonal, úgyhogy a szándék látszik.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.06. 10:00:01Nehéz kérdés. Gabriel Jesust megnéztem volna itt, anno Lewy helyett, mondjuk az Arsenalban elég gyenge lett. Ezért csalóka egy Bayern, vagy City ( Ferran)
Lényeg a lényegben, 50 millióért ment az Arsenalban egy éves szerződéssel. Azóta nem vagyok biztos az egy éves szerződéses igazolásokban. Sociedadnak gondolom kell a pénz. A hírek szerint az Atletico is vinné.
Igen, 50%-os a részesedésünk, szóval nem rossz.tatesz1990 írta: ↑2024.07.06. 10:27:40A Chadi Riad transzferből mennyi lett a Barcáé? Elvileg 9 milliót fizetett érte a Betis, 15-ért adta tovább. Ott volt még a Barcának %-a a 15 millióból?
Persze, néha lehet ilyen, de azért szerintem ott nagy verseny kell hozzá, nagyon nagy szükség (mondjuk nem találnak sehol miőségi kilencest, aki jönni akar), és leginkább fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékosokról van szó. Merino nem fiatal, nagyon jó, de nem egy Rodri, szerintem érte most csak arabok tennék le TM által jegyzett értéket. (Jesus amúgy szerintem nem lett gyenge, mint olyan, csak hát a rengeteg sérülés... szóval lehet megúsztuk, szerintem is amúgy nagyon ideillő lett volna...) Sokkal jobb lett volna az elmúlt pár évünk egy mozgékony, extrém ügyes centerrel, mint ő, vagy olcsóbb megoldásaként Ben Yedder, persze próbálkoztunk is Agüeroval, ott óriási pechünk lett). Roque is ilyen vonal, úgyhogy a szándék látszik.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.06. 10:00:01Nehéz kérdés. Gabriel Jesust megnéztem volna itt, anno Lewy helyett, mondjuk az Arsenalban elég gyenge lett. Ezért csalóka egy Bayern, vagy City ( Ferran)
Lényeg a lényegben, 50 millióért ment az Arsenalban egy éves szerződéssel. Azóta nem vagyok biztos az egy éves szerződéses igazolásokban. Sociedadnak gondolom kell a pénz. A hírek szerint az Atletico is vinné.
Nehéz kérdés. Gabriel Jesust megnéztem volna itt, anno Lewy helyett, mondjuk az Arsenalban elég gyenge lett. Ezért csalóka egy Bayern, vagy City ( Ferran