Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
soadroli
Llegenda del Barça

2024.07.07. 15:12:33

FC Metz midfielder Lamine Camara could be an option for Barça for the pivot position. @sport
Kép
Troym
Director del Fútbol

2024.07.06. 17:59:06

bence0330 írta:
2024.07.06. 16:26:46
FcBarcelona1 írta:
2024.07.06. 12:52:33
Van az a szint, amikor nem kell futkorászni ész nélkül jobbra balra, de az nem Felix 7 gólos szintje, nem Dembele ész nélküli, öncélú, hatástalan focija. Szerintem Leao jobb náluk egyszerűen, tényleg ahogy írta Bence, miatta mennek ki emberek a meccsre. Na nekünk olyanunk nincs.

Bologna is interested in Lenglet to replace Calafiori.

Gondolom képes lenne a Bologna kifizetni akár Lenglet bérének 20%-át is.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.07.06. 16:26:46

FcBarcelona1 írta:

Szerinted mennyire jó Leao? Én nem nézek Milan meccseket. Megéri 100+ millióért, ha le is tudnánk igazolni? Amortizációja 20+ lenne, gondolom fizetésben is jó nagy pénzt akarna, ha távozna, nem is értem hogy elégszik meg a Milánói fizetésével.
Nico kb. fele annyiba kerül, ha tudnánk ennyi pénzt költeni, kijönne egy top vkp-s, vagy Merino és Cancelo együtt.
Nekünk. :)
Ő egy jelenség, aki miatt lemész meccset nézni. Szerintem mint jelenség, majdnem ott van Mbappé szintjén, legalábbis a csapata szurkolóinak. Az a fajta, aki bármikor átmegy bármennyi emberen, nagyon tehetséges. Viszont nem egy atom befejező, még ha nem is rossz, és kocogni sem hajlandó kb a labda nélkül, abszolút zéró munkamorál, Felix meg Dembélé hozzá képest egy Gavi. De ha azt nézzük, hogy tud átmenni embereken, és jó eséllyel helyzeteket kialakítani, és azért gólokat is rúgni, akkor nem tudom, ki a jobb nála a világon. 1-2-en, max. Ha ő elkezd cselezni, egyszerűen nem állítod meg, és kész, ami tök érthetetlen ilyen magas játékosként. Ő az, aki ha a csapatod hullagyenge, egyedül is meg tud nyerni egy meccset - ilyen játékosunk nincs, csak nagyon-nagyon jó kirakósaink, akár klasszisok is ezen a téren. Gündogan is akármekkora zseni, nem tud lerendezni egyedül egy támadást.

Mindenképp erősítés, de a balbekkek sziklaszilárdnak kell lennie. De tökmindegy, soha nem fogjuk megvenni, nincs egy játékosra 150 milliónk. Jól keres Milánóban, de nyilván kaphatna többet, de neki eddig tuti jó volt így, hogy az edző engedte neki ezt a Messi utolsó időszakához hasonló sétálgatós semmit hátrafelé, tudja, hogy a PL-ben nem lehet kiskirály. Új edző nem tudom, mit fog kezdeni vele ilyen téren, ha futnia meg letámadnia kell, lehet mindjárt elkívánkozik majd.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Faramuci69
Jugador del Barça

2024.07.06. 15:54:18

Ez a helyzet már tragikomikus. Teljesen tisztán látszik, hogy ide senki nem jön. Elmegy a két portugál játékosunk, Alonso, SR és remélem Romeu, Inigo és Pena is. Ez 7 játékos. Nike szerződés sehol. Eladásunk nincs. Szerintem Laporta csak ködösít. Se Nico se senki nem jön. Még a csóró angol gyerek is kikosarazott minket. Azt hiszem Deconak kellene elhúzni innen a francba minél hamarabb. Miért nem tárgyalunk Raboittal és Merinoval? Hoznám mindkettőt. Nico vagy Olmo egyaránt beilleszthetőnek tűnik. Faye szerintem kényszerből marad. Nem adnak érte elég pénzt. Kimmich nekem nem kéne. Drága és rengeteg pénzt kér, ráadásul szerintem kiégett. Leaot 200-ert? Ugye ez csak egy rossz vicc? Legyen először egy csapatunk. Ennyi pénzt senkiért. Pedrit eladni? Ugyan már. A tetves reálos Kroos bármit megtehetett vele. Undorítóan lerúgta. Taylor meg leszarta. Ez nem izom sérülés, hanem agresszív durvaság.
Faramuci69
Jugador del Barça

2024.07.06. 15:52:27

Ez a helyzet már tragikomikus. Teljesen tisztán látszik, hogy ide senki nem jön. Elmegy a két portugál játékosunk, Alonso, SR és remélem Romeu, Inigo és Pena is. Ez 7 játékos. Nike szerződés sehol. Eladásunk nincs. Szerintem Laporta csak ködösít. Se Nico se senki nem. Még a csóró angol gyerek is kikosarazott minket. Azt hiszem Deconak kellene elhúzni innen. A francia minél hamarabb. Miért nem tárgyalunk Raboittal és Merinoval? Hoznám mindkettőt. Nico vagy Olmo egyaránt beilleszthetőnek tűnik. Faye szerintem kényszerből marad. Nem adnak érte elég pénzt. Kimmich nekem nem kéne. Drága és rengeteg pénzt kér, ráadásul szerintem kiégett. Leaot 200-ert? Ugye ez csak egy rossz vicc? Legyen először egy csapatunk. Ennyi pénzt senkiért. Pedrit is? Ugyan már. A tetves reálos Kroos bármit megtehetett vele. Undorítóan lerúgta. Taylor meg leszarta. Ez nem izom sérülés, hanem agresszív durvaság.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
2024.07.06. 12:18:01
Troym írta:
2024.07.06. 11:51:30
Ahogy tegnap felvetettem, szerintem Leaoért adjuk oda azt a 60 milliót + Pedrit.

Szerintem ő egy kaliberrel komolyabb támadó, mint Williams, nagyon kéne olyan aki 20-30 g/a eljut egy évben, ő azért erre nagyobb valószínűséggel képes.
Pedrit meg nem kell pótolni, most sem elérhető soha, lassan olyan, mintha nem is lenne.
Ja, mikor fm-eztem valamikor pár napja, nem is vettem nagyon bele a középpályába, csak úgy mindenhová valahányadik cserének. Persze így, hogy nem izomsérülés, még van 1-2% esély, de reménykedni már nem merek vele kapcsolatban, sajnos.

Ezt a 20-30 g/a-t Nico szerintem simán meglépi egy jobb csapatban. De még poszton kívül Raphinha is, hisz 20 felett volt egy fél szezonnyi játék alatt. Nicoban viszont ott a vadság, Leaoban meg hasonló, csak máshogy. Leao-t viszont 150 alatt nem adja el a Milan (kijelentették, hogy a 175 kivásárlási alatt nem, de szerintem 150-ért már elgondolkodnának), volt már 100-120-as ajánlat a sivatagból, elvileg meg sem hallgatták. Pedri szerintem 10-15-öt ér a rizikója miatt, de ha kicsit feljebb is becsülöm, akkor is 120+Pedri lenne az, ami egyáltalán szóba kerülhetne. Kvara lenne az, aki 60+Pedriért talán esélyes lenne, viszont én nem érzem jobb játékosnak, mint Nicót, vagy max hajszálakkal. Kicsit jobb befejező.

Nicoval kapcsolatban ott nem vagyok képben, mit csinál nagyobb meccseken, hisz ezt a Bilbaóból nem nagyon láthattuk, 1-2 éles válogatott meccs meg nem annyira releváns. Nem tűnik rossznak fejben, de mindenképp szeretnék elkerülni egy újabb Dembélét, aki tök jó volt, de egy jó nagy meccse volt életében, az is akkor, mikor elment, és ellenünk játszott.
Troym alap felvetésén, már én is elgondolkodtam. Szerintem a legjobb bal szélsők Mbappe, Vinicius, Leao, Kvaradona és utána lemaradva bárki befér, akár Musiala, Nico, Diaz, Savinho, Gakpo
Szerinted mennyire jó Leao? Én nem nézek Milan meccseket. Megéri 100+ millióért, ha le is tudnánk igazolni? Amortizációja 20+ lenne, gondolom fizetésben is jó nagy pénzt akarna, ha távozna, nem is értem hogy elégszik meg a Milánói fizetésével.
Nico kb. fele annyiba kerül, ha tudnánk ennyi pénzt költeni, kijönne egy top vkp-s, vagy Merino és Cancelo együtt.
Én 2 éve figyelem Nicot. Szerintem mindkét szélen jó. Eleve jobb szélen kezdte. Bal lábbal is nagyon jó. Hatalmas lövései vannak, láthattuk a tekerését a kapufára az EB-n is. Nagyon jól cselez, nagyon gyors, és nagyon bátran vállalja a cseleit, nyilatkozott is erről, hogy szereti a kispályás focit. Dembelé pl. jobban cselez, de 10-ből 9-szer fellövi a lelátóra. Nagyon gyakran rosszul dönt, hiába cselez ki 3 játékost, ha utána elrontja a 2 M-es passzt. Szerintem Nico már most jobb, mint Dembelé, nem olyan sérülékeny, és nem tudni, hogy hol van a plafonja.
Egyelőre Yamalt is egy jobb képességű Dembelének látom, a kora miatt ennyire kiemelkedő. Nem merném Messihez hasonlítani, rajta szerintem már az első perctől látszott az Extra, nagy betűvel, aki mindig el tudta tekerni a labdát a kapuba.
Ronaldo és Messi után nehéz elképzelni a 30+ gólokat szélsőként. Mbappe-t meglátjuk a Realban, de az idei meccsei biztatóak. Nekünk. :)
bence0330

2024.07.06. 12:18:01

Troym írta:
Ahogy tegnap felvetettem, szerintem Leaoért adjuk oda azt a 60 milliót + Pedrit.

Szerintem ő egy kaliberrel komolyabb támadó, mint Williams, nagyon kéne olyan aki 20-30 g/a eljut egy évben, ő azért erre nagyobb valószínűséggel képes.
Pedrit meg nem kell pótolni, most sem elérhető soha, lassan olyan, mintha nem is lenne.
Ja, mikor fm-eztem valamikor pár napja, nem is vettem nagyon bele a középpályába, csak úgy mindenhová valahányadik cserének. Persze így, hogy nem izomsérülés, még van 1-2% esély, de reménykedni már nem merek vele kapcsolatban, sajnos.

Ezt a 20-30 g/a-t Nico szerintem simán meglépi egy jobb csapatban. De még poszton kívül Raphinha is, hisz 20 felett volt egy fél szezonnyi játék alatt. Nicoban viszont ott a vadság, Leaoban meg hasonló, csak máshogy. Leao-t viszont 150 alatt nem adja el a Milan (kijelentették, hogy a 175 kivásárlási alatt nem, de szerintem 150-ért már elgondolkodnának), volt már 100-120-as ajánlat a sivatagból, elvileg meg sem hallgatták. Pedri szerintem 10-15-öt ér a rizikója miatt, de ha kicsit feljebb is becsülöm, akkor is 120+Pedri lenne az, ami egyáltalán szóba kerülhetne. Kvara lenne az, aki 60+Pedriért talán esélyes lenne, viszont én nem érzem jobb játékosnak, mint Nicót, vagy max hajszálakkal. Kicsit jobb befejező.

Nicoval kapcsolatban ott nem vagyok képben, mit csinál nagyobb meccseken, hisz ezt a Bilbaóból nem nagyon láthattuk, 1-2 éles válogatott meccs meg nem annyira releváns. Nem tűnik rossznak fejben, de mindenképp szeretnék elkerülni egy újabb Dembélét, aki tök jó volt, de egy jó nagy meccse volt életében, az is akkor, mikor elment, és ellenünk játszott.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

LG
Az Év fórumozója 2016

2024.07.06. 11:35:04

Gabriel Jesust korábban én is megnéztem volna. Az Arsenalnal még az első szezonjában nagyon is jó volt, de amit idén művelt, az botrány. Szerinem azon ment el az ágyosuk szezonja, hogy nem volt normális befejezőjük, a végén már Havertz-et erőltették ott, de neki is igazából néhány jó meccse volt csak, egész szezont nézve bukta.

Nico-ról sok szó esik ugye az EB topicban. Jó játékosnak tartom, erősödnénk is vele, de azért arra a posztra lennének nagyobb álmaim, pl. Musiala. De ha most csak Nicora telik, hoznám. Ha azt hozza, amit eddig látunk tőle, akkor ideiglenes megoldásnak jó lenne, és még pluszosan is el lehetne adni később, és leigazolni egy igazán nagy dobást. Ha meg szintet tudna lépni, akkor ez utóbbira nem is lenne szükség.

Sajnálom Pedrit, de már korábban is írtam, szabadulni kéne tőle, amíg lehet, rá hosszútávon nem építhetünk. Itt Olmo adná magát helyette, nyilván ő sem lenne olcsó, de eladásokból talán tudnánk fedezni az árát, pl. épp Pedrivel.
bence0330

2024.07.06. 11:33:57

Troym írta:
2024.07.06. 11:21:55
Lewa ára 50 millió volt, holott a szerződéséből 1 év volt hátra, 34 éves volt és a csőd szélén tántorgott a klub FFP szempontból, egyszeri üzletrészeladások után sikerült egyáltalán igazolnunk, verseny sem volt érte, mert elvileg csak és kizárólag ide akart jönni.
A 20 milliós szabály mégse érvényesült.
Hát ja, ott egy akkora névről beszélünk, akinek azért a marketingértéke is óriási, plusz egy klasszis kilences. Tuti le lett az redukálva több tízmillióval közvetetten. Csak emiatt nem mondom, hogy egy oltári nagy hülyeség volt. Több szempontból extrém pléda, kétlem, hogy Merino esete bármilyen téren is hasonlítható hozzá.

Persze lehet, hogy a játékos eleve nem is akar jönni, és akkor tökmindegy. Yamal ilyen téren is nagy kincs, konkrét vonzóerőt jelenthet akár,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.07.06. 11:35:20-kor.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.06. 11:21:55

bence0330 írta:
2024.07.06. 10:31:18
FcBarcelona1 írta:
2024.07.06. 10:00:01
Nehéz kérdés. Gabriel Jesust megnéztem volna itt, anno Lewy helyett, mondjuk az Arsenalban elég gyenge lett. Ezért csalóka egy Bayern, vagy City ( Ferran :) )
Lényeg a lényegben, 50 millióért ment az Arsenalban egy éves szerződéssel. Azóta nem vagyok biztos az egy éves szerződéses igazolásokban. Sociedadnak gondolom kell a pénz. A hírek szerint az Atletico is vinné.
Persze, néha lehet ilyen, de azért szerintem ott nagy verseny kell hozzá, nagyon nagy szükség (mondjuk nem találnak sehol miőségi kilencest, aki jönni akar), és leginkább fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékosokról van szó. Merino nem fiatal, nagyon jó, de nem egy Rodri, szerintem érte most csak arabok tennék le TM által jegyzett értéket. (Jesus amúgy szerintem nem lett gyenge, mint olyan, csak hát a rengeteg sérülés... szóval lehet megúsztuk, szerintem is amúgy nagyon ideillő lett volna...) Sokkal jobb lett volna az elmúlt pár évünk egy mozgékony, extrém ügyes centerrel, mint ő, vagy olcsóbb megoldásaként Ben Yedder, persze próbálkoztunk is Agüeroval, ott óriási pechünk lett). Roque is ilyen vonal, úgyhogy a szándék látszik.
Lewa ára 50 millió volt, holott a szerződéséből 1 év volt hátra, 34 éves volt és a csőd szélén tántorgott a klub FFP szempontból, egyszeri üzletrészeladások után sikerült egyáltalán igazolnunk, verseny sem volt érte, mert elvileg csak és kizárólag ide akart jönni.
A 20 milliós szabály mégse érvényesült.
bence0330

2024.07.06. 10:31:18

tatesz1990 írta:
2024.07.06. 10:27:40
A Chadi Riad transzferből mennyi lett a Barcáé? Elvileg 9 milliót fizetett érte a Betis, 15-ért adta tovább. Ott volt még a Barcának %-a a 15 millióból?
Igen, 50%-os a részesedésünk, szóval nem rossz.
FcBarcelona1 írta:
Nehéz kérdés. Gabriel Jesust megnéztem volna itt, anno Lewy helyett, mondjuk az Arsenalban elég gyenge lett. Ezért csalóka egy Bayern, vagy City ( Ferran :) )
Lényeg a lényegben, 50 millióért ment az Arsenalban egy éves szerződéssel. Azóta nem vagyok biztos az egy éves szerződéses igazolásokban. Sociedadnak gondolom kell a pénz. A hírek szerint az Atletico is vinné.
Persze, néha lehet ilyen, de azért szerintem ott nagy verseny kell hozzá, nagyon nagy szükség (mondjuk nem találnak sehol miőségi kilencest, aki jönni akar), és leginkább fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékosokról van szó. Merino nem fiatal, nagyon jó, de nem egy Rodri, szerintem érte most csak arabok tennék le TM által jegyzett értéket. (Jesus amúgy szerintem nem lett gyenge, mint olyan, csak hát a rengeteg sérülés... szóval lehet megúsztuk, szerintem is amúgy nagyon ideillő lett volna...) Sokkal jobb lett volna az elmúlt pár évünk egy mozgékony, extrém ügyes centerrel, mint ő, vagy olcsóbb megoldásaként Ben Yedder, persze próbálkoztunk is Agüeroval, ott óriási pechünk lett). Roque is ilyen vonal, úgyhogy a szándék látszik.
tatesz1990
Jugador del Barça

2024.07.06. 10:27:40

A Chadi Riad transzferből mennyi lett a Barcáé? Elvileg 9 milliót fizetett érte a Betis, 15-ért adta tovább. Ott volt még a Barcának %-a a 15 millióból?
Visca el Barca! =D>
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
2024.07.06. 09:21:13
Lejáró szerződéssel 20, max 25 körüli összegnél többért senki nem venné meg, kivárná a nyarat. Ha meg a játékos menni akarna, kb kénytelenek lennének elengedni, jobb 20-25 misi, mint valaki egy évre, aki ott sem akar már lenni.
bence0330

2024.07.06. 09:21:13

Lejáró szerződéssel 20, max 25 körüli összegnél többért senki nem venné meg, kivárná a nyarat. Ha meg a játékos menni akarna, kb kénytelenek lennének elengedni, jobb 20-25 misi, mint valaki egy évre, aki ott sem akar már lenni.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.06. 09:03:05

FcBarcelona1 írta:
2024.07.06. 08:49:28
Egy év van hátra a szerződéséből. Le Normandnak 2, a hírek szerint 30-ért viszi az Atletico. Merino elvileg nem hosszabbít, ezért pénzt akarnak látni belőle.
https://www.barcablaugranes.com/2024/6/ ... a-interest
Ebben benne van a szerződésével kapcsolatos hír is.
A kommentem első fele annak szólt, hogy nem fogok belemenni fölösleges fél napi vitákba, vélemény ütköztetés céljából.
A TM egy éves szerződéssel ennyire becsüli, a statisztikáit tegnap linkeltem, szubjektíven persze mindenki elmondja a véleményét, kit mennyire tart jónak. A Chiesa, Gnabry átigazolásával kapcsolatban konkrét véleményt lehet megfogalmazni, ahogy megtettem, és érdekes felvetésnek tartottam.. Azzal, hogy nem "tűnik" egy bedobott játékos jó játékosnak, mennyi az "ára", "értéke", fizetése, vagy annak igénye, nehéz mit kezdeni, lehet róla vitatkozni.
Oké, egyrészt nem néztem mikor jár le a szerződése (mea culpa), másrészt nem a szubjektív értékelésem akart lenni a lényeg most Merino kapcsán, hanem érdekelt mi kóchengeres kutyafüle mozgatná a Sociedadot, hogy eladja 20 millióért?
Az, hogy 1 év van a szerződéséből egy valid érv, de mellette meg ott van az EB-n, miért ne adna érte valaki 35-40 milliót, ha annyit kérnek?
Egy Fulham miért ne adna érte 40 milliót, ha eladja Palhinhát?
Én ugyan nagyon meglepődtem, hogy 50 millió az értéke, de ha egyszer annyi, akkor meg azon értetlenkedek, ha a Sociedad elszórja aprópénzért az értékeit.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.06. 08:49:28

Troym írta:
2024.07.06. 08:06:13
Semmi beszólás nincs ebben. A Sociedad vezetői sem hülyék, gondolom az EB után kérnek majd érte 50 milliót, hacsak nincs valami alacsony kivásárlási záradék. Megnéztem és TM szerint 50 millió az ára, (számomra sokkolóan magas mondjuk) miért adnák oda 20ért? Egy szaúdi, vagy közepes PL csapat ki is fizetne érte 50 körül, vagy ő is szerelmet vallott a Barcának ?
Egy év van hátra a szerződéséből. Le Normandnak 2, a hírek szerint 30-ért viszi az Atletico. Merino elvileg nem hosszabbít, ezért pénzt akarnak látni belőle.
https://www.barcablaugranes.com/2024/6/ ... a-interest
Ebben benne van a szerződésével kapcsolatos hír is.
A kommentem első fele annak szólt, hogy nem fogok belemenni fölösleges fél napi vitákba, vélemény ütköztetés céljából.
A TM egy éves szerződéssel ennyire becsüli, a statisztikáit tegnap linkeltem, szubjektíven persze mindenki elmondja a véleményét, kit mennyire tart jónak. A Chiesa, Gnabry átigazolásával kapcsolatban konkrét véleményt lehet megfogalmazni, ahogy megtettem, és érdekes felvetésnek tartottam.. Azzal, hogy nem "tűnik" egy bedobott játékos jó játékosnak, mennyi az "ára", "értéke", fizetése, vagy annak igénye, nehéz mit kezdeni, lehet róla vitatkozni.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.06. 08:06:13

FcBarcelona1 írta:
2024.07.06. 07:55:23
Most ez valami beszólás akar lenni? Ennyiről ír a sajtó.
Semmi beszólás nincs ebben. A Sociedad vezetői sem hülyék, gondolom az EB után kérnek majd érte 50 milliót, hacsak nincs valami alacsony kivásárlási záradék. Megnéztem és TM szerint 50 millió az ára, (számomra sokkolóan magas mondjuk) miért adnák oda 20ért? Egy szaúdi, vagy közepes PL csapat ki is fizetne érte 50 körül, vagy ő is szerelmet vallott a Barcának ?
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.06. 07:55:23

Troym írta:
2024.07.06. 07:33:26
Pontszám honnan veszed amúgy, hogy 20 millió pl Merino? Valamelyik olajsejk csapat miért ne adhatna érte 50-60 milliót? Vagy van valami záradéka?
Most ez valami beszólás akar lenni? Ennyiről ír a sajtó.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.06. 07:33:26

Pontszám honnan veszed amúgy, hogy 20 millió pl Merino? Valamelyik olajsejk csapat miért ne adhatna érte 50-60 milliót? Vagy van valami záradéka?
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.06. 07:08:38

bence0330 írta:
2024.07.06. 00:43:40
Szerintem nem jobb Olmo, csak más. Azért a spanyolok focija akkor volt gördülékenyebb, amíg Pedri volt a pályán. Olmo meg kapuratörőbb. Más stílus.

A fizikai állapota miatt amúgy lazán adnám el Pedrit, de kétlem, hogy 10-15 misinél többet megadnának érte az elmúlt évek után, nagyon alacsony lehet a piaci értéke. Annyit meg megér nekünk félszezonos játékosként is.

Olmoval nekem az lenne a bajom, hogy pont ugyanolyan meghatározhatatlan, kötetlenebb posztú játékos, mint, mint Griez, Cou, vagy épp Felix. Ezekből mi nem szoktunk jól kijönni.
Meccs előttig én is így gondolkodtam. Ès a sérülései is hátrányt jelentenek. De tényleg Kroos a MOM :)
Most kellene szabadulni De Jongtól, Pedritől, Ferrantól. Szerintem Pedriért simán kaphatnánk 50+-t. Valahogy be kell palizni a MC-t vagy a PSG-t. Akár cserélni.
Olyan játékosok kellenek, akik hasznosak, ès meccseket tudnak eldönteni. De Jong a 2 gól ès 2 gólpasszával, Pedri az 50 kilójával sajnos nem ilyen. Szerintem egy 20 milliós Merinoval vagy Fabiannal többre mennénk, így akár értékük (TM)alatt is szabadulnék tőlük.
Ferran mindegy, csak menjen. Remélem Xavi viszi majd az új csapatába, bárhol is legyen :)
gránit
Director del Fútbol

2024.07.06. 01:10:09

Olmo egyértelműen akkor tud igazán kibontakozni, ha nem a szélre száműzik. Nagyon sok játékossal tolnak ki azzal, hogy a szélen erőltetik, és mindenféle nyakatekert helyzeteket kell megoldaniuk. Ehelyett ha a kapuval szemben érkezik a második hullámban, Olmo komoly fegyvertény tud lenni. Ha gólokat akarunk lőni azzal a hadrenddel, amelyet elképzelünk, akkor inkább ilyen játékosra van szükség belül, nem egy szürke eminenciásra (Gündogan is lőtt ezen az EB-n egy hasonló, szélről betett, középen érkezős gólt). Yamal egyébként nagyon szépen osztogatja befelé a gólpasszokat. Ruiz, Olmo, mindegy, csak érkezzen valaki a második hullámból, aki be tudja lőni a labdát a kapuba. Utóbbi szerintem a legfontosabb, amit szem előtt kell tartanunk most a csapatépítés során, ha ezt a felállást akarjuk. Fermínben például látom ezt a lehetőséget.
bence0330

2024.07.06. 00:43:40

Szerintem nem jobb Olmo, csak más. Azért a spanyolok focija akkor volt gördülékenyebb, amíg Pedri volt a pályán. Olmo meg kapuratörőbb. Más stílus.

A fizikai állapota miatt amúgy lazán adnám el Pedrit, de kétlem, hogy 10-15 misinél többet megadnának érte az elmúlt évek után, nagyon alacsony lehet a piaci értéke. Annyit meg megér nekünk félszezonos játékosként is.

Olmoval nekem az lenne a bajom, hogy pont ugyanolyan meghatározhatatlan, kötetlenebb posztú játékos, mint, mint Griez, Cou, vagy épp Felix. Ezekből mi nem szoktunk jól kijönni.
Andrsika
Jugador del Barça

2024.07.06. 00:27:20

Mai fociba 60m egyáltalán nem sok egy Nico és egy Olmo kaliberű játékosért. Én biztos vagyok benne, h Nico nàlunk nagyot menne! Olmo pedig szerintem sokal jobb játékos mint Pedri…
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.05. 22:05:57

Troym írta:
2024.07.05. 21:21:57
Én meg valamiért inkább hinnék egy Rabiotban, aki ingyen van. Olmo nem tudom milyen lenne itt, de 60 millió szerintem sok érte is, Williamsért is.
2025-ben lejár Chiesa szerződése, tippre 15-20m körül el lehetne hozni, Gnabry is olcsóbb lenne ennél, de jövőre egész sok tényleg komoly játékos szerződése is lejár, gondolom őket olcsóbban el lehetne hozni.
Olmo egy nagyon jó kis játékos, 3-4 poszton bevethető. Pedrinél sokkal jobb, de fél szezonokat sérült, ahogy Chiesa is. Ésszerű keretek között jó lenne visszahozni. Gnabryval nem tudom mi lett idén, azért a Bayernnél a játékosok teljesítménye csalóka, ahogy Lewyé is az volt. Gondolom nem hiába szabadulnának tőlük. Gnabry fizetése tudtommal 20 millió körül, ahogy Kimmiché is, és Rabiot 18 milliós elvárása sem kevés.
Idén mindent mérlegelni kell. Nicoban óriási a potenciál, jól cselez, jól lő, 2 szélen bevethető, 2 lábas, viszont nem olcsó, és a fizetése sem kevés.
Úgysem mi fogunk dönteni, majd meglátjuk. Én inkább próbálnám meg eladni Ferrant, De Jongot, Pedrit, szerintem sokan ugyan úgy látjuk a helyzetüket. Azután hasznos, megfizethető játékosokat kellene hozni, akikkel előrébb lehetünk.
Chiesa-Ferran/Fati csere? :)

Gránit: nekem pontosan a helyzetkialakítással volt a bajom, én az xG-ben nem hiszek. Ha sok helyzet lesz, Lewa is be fogja lövögetni. Nico, Olmo, Merino pont ebben nagyon jó.
Válasz küldése