bence0330 írta: ↑2024.07.06. 12:18:01
Troym írta: ↑2024.07.06. 11:51:30
Ahogy tegnap felvetettem, szerintem Leaoért adjuk oda azt a 60 milliót + Pedrit.
Szerintem ő egy kaliberrel komolyabb támadó, mint Williams, nagyon kéne olyan aki 20-30 g/a eljut egy évben, ő azért erre nagyobb valószínűséggel képes.
Pedrit meg nem kell pótolni, most sem elérhető soha, lassan olyan, mintha nem is lenne.
Ja, mikor fm-eztem valamikor pár napja, nem is vettem nagyon bele a középpályába, csak úgy mindenhová valahányadik cserének. Persze így, hogy nem izomsérülés, még van 1-2% esély, de reménykedni már nem merek vele kapcsolatban, sajnos.
Ezt a 20-30 g/a-t Nico szerintem simán meglépi egy jobb csapatban. De még poszton kívül Raphinha is, hisz 20 felett volt egy fél szezonnyi játék alatt. Nicoban viszont ott a vadság, Leaoban meg hasonló, csak máshogy. Leao-t viszont 150 alatt nem adja el a Milan (kijelentették, hogy a 175 kivásárlási alatt nem, de szerintem 150-ért már elgondolkodnának), volt már 100-120-as ajánlat a sivatagból, elvileg meg sem hallgatták. Pedri szerintem 10-15-öt ér a rizikója miatt, de ha kicsit feljebb is becsülöm, akkor is 120+Pedri lenne az, ami egyáltalán szóba kerülhetne. Kvara lenne az, aki 60+Pedriért talán esélyes lenne, viszont én nem érzem jobb játékosnak, mint Nicót, vagy max hajszálakkal. Kicsit jobb befejező.
Nicoval kapcsolatban ott nem vagyok képben, mit csinál nagyobb meccseken, hisz ezt a Bilbaóból nem nagyon láthattuk, 1-2 éles válogatott meccs meg nem annyira releváns. Nem tűnik rossznak fejben, de mindenképp szeretnék elkerülni egy újabb Dembélét, aki tök jó volt, de egy jó nagy meccse volt életében, az is akkor, mikor elment, és ellenünk játszott.
Troym alap felvetésén, már én is elgondolkodtam. Szerintem a legjobb bal szélsők Mbappe, Vinicius, Leao, Kvaradona és utána lemaradva bárki befér, akár Musiala, Nico, Diaz, Savinho, Gakpo
Szerinted mennyire jó Leao? Én nem nézek Milan meccseket. Megéri 100+ millióért, ha le is tudnánk igazolni? Amortizációja 20+ lenne, gondolom fizetésben is jó nagy pénzt akarna, ha távozna, nem is értem hogy elégszik meg a Milánói fizetésével.
Nico kb. fele annyiba kerül, ha tudnánk ennyi pénzt költeni, kijönne egy top vkp-s, vagy Merino és Cancelo együtt.
Én 2 éve figyelem Nicot. Szerintem mindkét szélen jó. Eleve jobb szélen kezdte. Bal lábbal is nagyon jó. Hatalmas lövései vannak, láthattuk a tekerését a kapufára az EB-n is. Nagyon jól cselez, nagyon gyors, és nagyon bátran vállalja a cseleit, nyilatkozott is erről, hogy szereti a kispályás focit. Dembelé pl. jobban cselez, de 10-ből 9-szer fellövi a lelátóra. Nagyon gyakran rosszul dönt, hiába cselez ki 3 játékost, ha utána elrontja a 2 M-es passzt. Szerintem Nico már most jobb, mint Dembelé, nem olyan sérülékeny, és nem tudni, hogy hol van a plafonja.
Egyelőre Yamalt is egy jobb képességű Dembelének látom, a kora miatt ennyire kiemelkedő. Nem merném Messihez hasonlítani, rajta szerintem már az első perctől látszott az Extra, nagy betűvel, aki mindig el tudta tekerni a labdát a kapuba.
Ronaldo és Messi után nehéz elképzelni a 30+ gólokat szélsőként. Mbappe-t meglátjuk a Realban, de az idei meccsei biztatóak. Nekünk.