Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem olyasmi jött le meccs közben, hogy túlságosan nyugodtak a tekintetek, ha nem is mondták ki egymás között a srácok, de belül mindenki bízott valaki másban, hogy valaki csak talál egy gólocskát, aztán nagy baj nem lehet, bárhogyan is próbálhatott Flick motiválni a 4 gólos előnyt nem sikerült kiradírozni a fejekből.
Hát igen, és nekem még Rashford szint se kéne, elég lenne egy polccal lejjebbről is válogatni, csak tudjon cselezni. Szerintem van vagy 50 megszerezhető játékos Európában, aki azt tudja, mint Yamal, csak gyengébben. Legutóbb mikor a Feyenoord meccset néztem, akkor döbbentem le, micsoda szélső van ott, 2-3 ember nem tudta tartani, és nem kispályás védők ellen művelte ezt. És volt még egy, aki nem sokkal maradt el tőle. Egy nyamvadt Feyenoordban. Ott üldögél a középmezőnyös Milanban egy Chukwueze. Tényleg napestig lehetne sorolni az ügyes szélsőket, még ha nem is Yamal szintje egyik sem. Ha nem nyerünk komolyabb trófeákat, ez lesz az oka, még ha más lyukak is vannak a keretben. Szomorú, hogy lehet, hogy a nyamvadt ffp és Tebas miatt "majdnem" csapat is lehetünk.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 13:01:01Izgalmas meccs volt, fájó volt nézni hogy Rashford úgy remekelt hogy pont azt a profilt tudta nyújtani mint Raphi-Yamal, ráadásul mindkét oldalon...A gólpassza előtt szépen butította a PSG védőket![]()
Büszkék lehetnek magukra Tebasék hogy megakadályozták hogy ide jöjjön, ég és föld lenne ha egy ilyen kalibert tudnánk bedobni tehermentesíteni a szélsőinket, sérülésről nem is beszélve...Ligában már kb 10+ ponttal mehetnénk jelenleg és nem kéne agyonhajszolni Yamalékat. A beosztásról nem is beszélve, miközben nekünk CDR döntőt kell játszanunk 3 nappal az elődöntő előtt, a PSG-nek konkrétan nem volt bajnoki meccse a BL negyeddöntős meccsei között, ez lenne a korrekt hozzáállás egy szövetségtől, nem pedig a saját csapatainak gáncsolása.
Egy mérkőzésből ne induljunk már ki, ne vezessük le az egész szezont mire is leszünk jók.Leon írta: ↑2025.04.16. 12:24:58Örülök hogy ideáig eljutott a csapat, tényleg. De az utóbbi meccsből kiindulva úgy gondolom a jó eséllyel Inter elleni harc lesz a végállomás.
A Real meg ma agyonveri az Arsenalt és szokás szerint begyalogol a döntőbe, ott meg ugye tudjuk hogy ki fog nyerni....
A bajnokság legyen meg és akkor ez már egy jó szezon volt.
Izgalmas meccs volt, fájó volt nézni hogy Rashford úgy remekelt hogy pont azt a profilt tudta nyújtani mint Raphi-Yamal, ráadásul mindkét oldalon...A gólpassza előtt szépen butította a PSG védőketbence0330 írta: ↑2025.04.16. 12:44:43Van pár csapat minden évben, amelyik tipikusan olyan, hogy nem stabil, de nagyon-nagyon jók tudnak lenni 1-1 meccsen. Az AV is ilyen volt, és szerintem a Dortmund is ilyen. Tavaly is csak ötödikek voltak egy bundesligában, és közben döntőztek a BL-ben. Sevilla is volt, hogy a bajnokság végén kullogott, és megnyerte az EL-t. Alapvetően jobb szintmérő a 34-38 fordulós bajnokság, de a BL-ben nem feltétlenül ezek a skillek kellenek, nem lehet csak ez alapján megítélni egy csapatot.
Szerintem nem volt a kolléga egyáltalán cinikus, mert két meccs is több, mint egy és a két meccs összesítéséből mi jöttünk ki eredményesebben.
Általánosságban volt szó a Dortmundról, nem a tegnapi meccsről kizárólag. De akkora te cinizmusoddal élve, nyilván egy meccs sokkal többet elárul egy csapatról mint 40.
Érvem jelenleg egyetlen lenne (van) veled szemben, hogy még nem tudjuk az elődöntős ellenfelet....
Nekem a tavalyi PSG elleni visszavágó, a Real elleni kupaelődöntő 0-4 és a Frankfurt is felrémlett...az ott játszók 90%ban még itt vannak, és ezeken a meccseken ugyanúgy leolvadtunk.
A motiváció a következő szezonban? A címvédések!
....Casado, Eric, a tavalyi Raphi, egy nyugdíj előtti Inigo, egy agyonszidott Lewa......augusztusban labdához sem érhető Araujo, Gavi, Frenkie.......FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.16. 10:12:52a tengerpartról visszarángatott Tek és a lesajnált, nem elsőolytályú Gerard Martin
A próféta szóljon belőled, de akkor mi lesz a motiváció és a cél a következő szezonban?....
Ilyen szempontból(de szigorúan csak ebből!) remélem hogy a RM ma továbbjut, az nagy oltás lenne ha CDR döntőre mindkét csapat a B keretet rakná ki "lesz ami lesz, fontosabb meccsünk lesz 3 nap múlva" elven, akkor talán a lángész Liga elgondolkozna rajta hogy mennyire jóötlet egy BL elődöntő elé rakni.Feast4 írta: ↑2025.04.16. 10:23:44Pomntosan. Szerintem kipukkantunk egy kicsit. Ugyanaz volt ami hétvégén is. Túl sok meccs ment le nagyin rovid idő alatt. 20 nap alatt kb. 3 naponta játszottunk. Ez minden csapatot megkezd.
Nagyon látszott szerintem a támadásban Balde hiánya, az hogy Inigo nem volt, Pedri nem kezdett. Szerintem Yamalnak és Raphinhanak se ártana egy kis pihi. Nagyon nehéz úgy, hogy ilyen eröltetett menetben folyton kezdesz és meg se állhatsz.
Most szerintem a Celta is nehéz lesz hétvégén.
Nagyon a mesternél pattog a labda, mert kezdünk elfogyni a szezon végéhez közeledve. Rövid a keret, rövid a pad van aki agyon van húzva. Szerintem ez látszik.
Pomntosan. Szerintem kipukkantunk egy kicsit. Ugyanaz volt ami hétvégén is. Túl sok meccs ment le nagyin rovid idő alatt. 20 nap alatt kb. 3 naponta játszottunk. Ez minden csapatot megkezd.
Itt szerintem fejben is voltak problémák, borzasztóan nehéz egy ilyen naptárban úgy felpörögni egy meccsre hogy "na lőjünk még 2-t hogy ne 4-0 hanem 6-0 legyen", még a szent cél érdekében is. Voltak hírek hogy éjjel a játékosok szállodája előtt szokásosan rakétáztak a dortmundiak, de kétlem hogy sok ilyen eset után ne használnának már minimum füldugót, de pont olyanok voltak mint akik nem is aludtak.gránit írta: ↑2025.04.16. 08:35:02Nem fogunk minden meccset 4-0-ra megnyerni. Öngóllal nyertük a legutóbbi bajnokit, na és? Győztünk. Irreális azt gondolni, hogy ami nem 4-0, az már csalódás. Az 1-0 is egy nagyon jó eredmény. A Dortmund elleni odavágót se felejtsük el, egy hete történt...
Én azt gondolom, hogy ez a csapat nem csak meg tudja nyerni a BL-t, de meg is fogja nyerni a BL-t.
Na igen, a lövések előtt látványosan beguggol, mert helyből valószínűleg már nem tud ugrani. Így meg simán be lehet bombázni fölé a labdát.
Meret még mindig nem hosszabbított a Napolival, lejáró szerződéses, ingyenes, én őt elhoznám. A klub terve meg az, hogy a következő szezonban valahogy kihúzzuk a két veterán kapussal, 2026-ban meg jön Verbruggen. Én már idén nyáron bebiztosítanám a jövőt ezen a poszton.
Ezért írtam, h a 4-0 csalóka volt.
Na igen, a lövések előtt látványosan beguggol, mert helyből valószínűleg már nem tud ugrani. Így meg simán be lehet bombázni fölé a labdát.
Igazából szerintem az van, hogy nem is elégedetlenkedők, akik vannak, hanem egyszerűen félnek (félünk) attól, hogy jön megint egy olyan hullámvölgy, mint a szezon közepén, és széthullik az eddig felépített meseszerű történet.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 23:41:50
Ezzel teljesen egyetértek, tökéletes írás, szerintem így is fogja értékelni mindenki, de a meccs utáni sokkban most kicsit ijesztő, szerintem nem is annyira ez a meccs, ez benne van. Inkább kicsit attól félek, és úgy látom, mások is, hogy lehet, hogy tényleg elfogyunk a végére, vannak erre jelek, nem is kicsik.
De azzal egyetértek, hogy a szezonunk akkor is parádés lesz, a meccsek fele gála, örömünnep. Ez ma tragikus volt, de van ilyen.