Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tocy írta:Wade lett Keleten a hét Lebronja.
ez az, hogy csak összetákolják, mikor addigra már tökéletesen letisztultnak kellett volna lenni a perceinek, szerepkörének, feladatainak.neobarca írta: No para! PO-ra csak összetákolják!
No para! PO-ra csak összetákolják! Martin meg egyész jól mozgott a mostani 1-2 meccsen. Bár Wallace 3-asai hiányozni fognak...socio66 írta:http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... ee-Surgery
hurrá-hurrá..
úgy néz ki idén egyszer sem fog összeállni egy olyan knicks, ahol mindenki egészséges, és jó formában van.
Jazz hatalmas gödörben van. Lakers meg már csak 2 meccsre van a 6. helytől, sima lesz ez a PO, sajnos, én meg bukom a fogadástSanama írta:Jelentem a Lakers 8-ik!fél meccsel a UTAH előtt
![]()
Ezzel nagyon nem értek egyet.Cumbee írta: Hát ja. Monty bácsi beállhatna a sorba közvetlen Smart mögé egy óriási seggbe rúgásért. Néha az állam leesik, hogy milyen edzők kapnak munkát az NBA-ben... Nincs semmi veszteni valójuk, erre a jövőbeni FP-jét szinte az egész meccsen padoztatja. (És nem most kezdte...)
Mondjuk azon az indokon, hogy nem lett volna fair Davissel szemben, ha Howard ellen sokat játszatja, már csak sírni tudok... 1-2 csapatnál remélem lesz nyáron edzőváltás és akkor tényleg iszonyat kiegyenlített lehet az NBA, mert rengeteg olyan jelenleg gyengébb csapat van, ahol a tehetség adott, csak vagy az inkompetens edző, vagy a sok sérülés miatt nem jön ki belőlük az eredmény.
Hát ja. Monty bácsi beállhatna a sorba közvetlen Smart mögé egy óriási seggbe rúgásért. Néha az állam leesik, hogy milyen edzők kapnak munkát az NBA-ben... Nincs semmi veszteni valójuk, erre a jövőbeni FP-jét szinte az egész meccsen padoztatja. (És nem most kezdte...)Bob_Marley írta:Azért tegnapról nem szabad elmenni amellett sem, hogy a Lakers 24 pontot dobott a végén, úgy hogy egy pontot sem kapott s így tudott fordítani a 4ik negyedben a Hornets ellen. (ez így mindenkinek megfelelt ez az eredményLakersnek nyerni kellett, Hornetsnek meg minden vereség "jól jön" )
Utah (ők is szépen leolvadtak a végére Clevelandben...)-Houston kikapott, 1.5 meccsre a Lakers a 8iktól.
Ne is mondd...bár nem szoktam a Hornetsről írni, de elég sok meccsüket láttam idén, és folyamatosan ez van. Időszakokra akárkit képesek megfogni, aztán váltás és a Körmend is megalázná őket. A védekezés abszolút semmilyen, Davis egyedül baromi kevés, elöl meg Vasquez osztogat, Anderson a padról beállva azért hozza magát, bár a többiek nem nagyon képesek stabilan jól játszani, mégis, ha a védelem összeállna, nem lenne ez a csapat kicsit sem reménytelen.Bob_Marley írta:Azért tegnapról nem szabad elmenni amellett sem, hogy a Lakers 24 pontot dobott a végén, úgy hogy egy pontot sem kapott s így tudott fordítani a 4ik negyedben a Hornets ellen. (ez így mindenkinek megfelelt ez az eredményLakersnek nyerni kellett, Hornetsnek meg minden vereség "jól jön" )
Utah (ők is szépen leolvadtak a végére Clevelandben...)-Houston kikapott, 1.5 meccsre a Lakers a 8iktól.
Így legalább Tocy is kezdi elhinni, hogy idén a Miamit azért szinte lehetetlen elverni én továbbra is azt mondom.Persze sérülések meg minden, de én személy szerint lehetetlennek tartom hogy valaki 4 meccset nyerjen ellenük 10-14 nap alatt.Tocy írta:Outscoring teams by 32.1 points per 100 'clutch' possessions, the Heat have the 2nd best clutch rating since '96. Only two teams are +30.
Ez mondjuk kemény.
Ja és D-Wade a legnagyobb királyIszonyat formába lendült, 20 pontokat mindig megdobja, félelmetesen védekezik, folyamatosan osztja a nagyobbnál nagyobb gólpasszokat, megy a lepattanózás is, most is 32-8-8
Az utóbbi 6 meccsen 61,7%-kal dob, összességében is már 52%-on van, ez karriercsúcs, és azért a szűk 22-5-5 is kemény, főleg egy ilyen James mellett. Ha meg még azt is belevesszük, hogy hogyan kezdte a szezont...