Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem..nem.. Most,hogy Puyol és Villa is otthon maradnak akkor is az övüké az ötös meg a hetes mezszám..Ha már visszavonulnak,csak akkor kaphatja meg más a mezszámukat,szerintem. Én legalábbis még nem láttam,hogy egy be nem válogatott focista mezszámát megkapta volna valaki más..Varatrix írta:Nem csak az adott tornához kell leadni a nevezési listát név + szám?evikem97 írta:Nem lehet "odaadni" senkinek sem a mezszámukat,amíg a válogatotthoz tartoznak.
Nem csak az adott tornához kell leadni a nevezési listát név + szám?evikem97 írta:Nem lehet "odaadni" senkinek sem a mezszámukat,amíg a válogatotthoz tartoznak.
Nem lehet "odaadni" senkinek sem a mezszámukat,amíg a válogatotthoz tartoznak.Varatrix írta:Kíváncsi vagyok hogy Villa és Puyol mezszámát oda adják e valakinek?
Cazorla bitang jó. Szerintem Spanyolországnak van a legjobb középpályája az egész EB-n.messideco írta:Iraola miért nem? Albiol miért? Cazorla annyira jó lenne? És miért nem vitte ki Soldadot vagy Adriant?
Torres-nél kb. bárki jobb teljesítményt nyújtott az idén, mégis ott van.Kash írta:Hogyhogy? vannak akik náluk jobban teljesitettek, és nem kerültek be a keretbe? szerintem azért Bosque nem olyan hülye, hogy csak szimplán nevekre menjen.Úgy látom Del Bosque inkább nevekre ment, mint teljesítményre. Majd meglátjuk, h igaza lesz-e, remélem nem.
Mondjál legalább 3-at, akik még szerinted bekerülhettek volna, mert szerintem igy is bivajerős a keret.
Szerk...: Ja bocs, most látom, hogy kik nem kerültek be...bocs mégegyzser.
Hogyhogy? vannak akik náluk jobban teljesitettek, és nem kerültek be a keretbe? szerintem azért Bosque nem olyan hülye, hogy csak szimplán nevekre menjen.Úgy látom Del Bosque inkább nevekre ment, mint teljesítményre. Majd meglátjuk, h igaza lesz-e, remélem nem.
Ezt látva fáj legjobban, hogy nem lehet ott Villa és Puyol, mert akkor elmondhatnánk, hogy felállt a Barca néhány kiegészítő emberrelab1daL írta: itt a spanyol válogatott kerete az EB-re
Úgy látom Del Bosque inkább nevekre ment, mint teljesítményre. Majd meglátjuk, h igaza lesz-e, remélem nem.ab1daL írta:Bocs a dupláért, de itt a spanyol válogatott kerete az EB-re, érdekes, hogy nincs benne Soldado.
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)
Védők: Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Juanfran (Atlético Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Javi Martínez (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Valencia)
Középpályások: Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Málaga), Juan Mata (Chelsea), David Silva (Manchester City), Cesc Fabregas (Barcelona)
Támadó: Jesús Navas (Sevilla), Pedro Rodríguez (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Chelsea), Álvaro Negredo (Sevilla).
Nem elhalasztották, a meccs 80. perce táján 3-0s Vigo vezetésnél meghibásodott a világítás.Wolfy11 írta:Mi történt a Guadalajara-Celta Vigo meccsen? miért halasztották el?
Az a helyzet, hogy egy Granada hamarabb fog küzdeni a Real vagy a Barca ellen, mint a Sárgák. Eltekintve attól, hogy a tavaszi meccseken velünk és velük is ikszeltek, bazi nagy szerencse kellett hozzá nekik. Persze így meg a liga színvonala romlik. De bízom a Málagában, hogy ki tudnak majd teljesedni, és átveszik az "örök harmadik" szerepét! Szimpatikus csapat, a játékuk is szép, csak jól kell igazolniuk.Barcaman14 írta:Nagyon sajnálom a Villarrealt. Mindig is szimpatikus csapat voltak, meg voltam róla győződve hogy valahogy bent maradnak, de nem sikerült. Elég pechesen alakultak számukra az eredmények, hiszen a végén kaptak gólt , pedig egy döntetlennel már bent maradtak volna, mivel a Granada kikapott. Mindenesetre színesebb lett volna a Liga jövőre velük, mint a Granadával pl.
A Zaragoza előtt pedig tényleg le a kalappal, csoda hogy bent maradtak!
Kíváncsi vagyok a folytatásra, remélem nem süllyed tovább a sárga tengeralattjáró...A Deporhoz hasonlóan nekik is vissza kell jutniuk az élvonalba!
Persze, csak mond meg, hogy kell azt csinálni!blupatrik írta:tudnád linkelni a képet?szerintem nem sokan látták,vagy ha igen nem figyelték.Barcaman1993 írta:ÁÁÁÁÁ bent voltam a Fiesztában.Én vagyok a képen Nagy Lacival.
Hihetetlenül jó érzés.
tudnád linkelni a képet?szerintem nem sokan látták,vagy ha igen nem figyelték.Barcaman1993 írta:ÁÁÁÁÁ bent voltam a Fiesztában.Én vagyok a képen Nagy Lacival.
Hihetetlenül jó érzés.
Szezon elején még a BL-ben "vitézkedtek". Ki gondolta volna akkor.papek89 írta:Na a Villarreal megmutatta, hogyan lehet 1 év alatt a (majdnem) csúcsról a süllyesztőbe zuhanni. Arra gondolok itt, hogy még Giuseppe Rossiért ajánlottunk 40 millió eurót, nem jött, erre 2 keresztszalagszakadás, plusz kiesés az első osztályból. Sajnálom őket mondjuk, mert szimpatikus csapat. Hát úgy néz ki a Malaga átvette a szerepét tőlük.