La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.28. 11:19:35

Barátságos meccseken 1-11ig a kezdő játékosok osztoznak és ott ők osztják el, kinek melyik mez jut. Nyilván annak aki már évek óta ott van, annak ugyanaz marad a mezszáma, miért változtatná...szerintem ha épp nincs a kezdőcsapatban akkor viszont más mezt kap, de nm tudom pontosan
Legalábbis én így tudom.
Tornákon van csak hivatalos mezszámozás!
Szerintem biztos lesz 5 ill. 7 es mezszám. Mert ha vki nem kerül be többet a válogatottba, de nem azért mert visszavonult, akkor miért ne adnák ki? Ki tudja lesz-e még válogatottban. SZóval kiadják azokat! :)
evikem97
Jugador del Barça

2012.05.28. 11:16:57

Varatrix írta:
evikem97 írta:Nem lehet "odaadni" senkinek sem a mezszámukat,amíg a válogatotthoz tartoznak.
Nem csak az adott tornához kell leadni a nevezési listát név + szám?
Nem..nem.. Most,hogy Puyol és Villa is otthon maradnak akkor is az övüké az ötös meg a hetes mezszám..Ha már visszavonulnak,csak akkor kaphatja meg más a mezszámukat,szerintem. Én legalábbis még nem láttam,hogy egy be nem válogatott focista mezszámát megkapta volna valaki más..
Én 99%-ra biztosra mondom,ha mégis meglátsz valakit 5-ös,7-es mezben akkor elnézést :)
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.28. 11:13:44

evikem97 írta:Nem lehet "odaadni" senkinek sem a mezszámukat,amíg a válogatotthoz tartoznak.
Nem csak az adott tornához kell leadni a nevezési listát név + szám?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
evikem97
Jugador del Barça

2012.05.28. 11:10:12

Varatrix írta:Kíváncsi vagyok hogy Villa és Puyol mezszámát oda adják e valakinek?
Nem lehet "odaadni" senkinek sem a mezszámukat,amíg a válogatotthoz tartoznak.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.28. 11:00:25

Kíváncsi vagyok hogy Villa és Puyol mezszámát oda adják e valakinek?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.27. 15:35:51

Középpályán, és kapusokkal valóban nagyon jól el vannak látva, de a védelemmel és a támadósorral sztem lehetnek problémák.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.27. 15:29:29

messideco írta:Iraola miért nem? Albiol miért? Cazorla annyira jó lenne? És miért nem vitte ki Soldadot vagy Adriant?
Cazorla bitang jó. Szerintem Spanyolországnak van a legjobb középpályája az egész EB-n.
Védelemben én sem értem miért nincs Capdevila vagy Iraola, esetleg Marchena.
Egyébként Soldado miért nem vitte Torres helyett?
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.27. 14:51:07

Ilyenkor bánom, hogy Messi nem fogadta el azt, hogy a Spanyoloknak játszon, akkor összeálna a Messi-Xavi-Ini-Busi 4-es, és száz hogy EB-t nyernek.
Más: Én úgy gondolom, hogy Soldado sem nyújtott kiemelkedő teljesitményt, Torres csakis rúgott gólt a Barcának, igaz, ha a szezonját nézzük, akkor pedig simán mehet a levesbe.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.27. 14:46:01

Kash írta:
Úgy látom Del Bosque inkább nevekre ment, mint teljesítményre. Majd meglátjuk, h igaza lesz-e, remélem nem.
Hogyhogy? vannak akik náluk jobban teljesitettek, és nem kerültek be a keretbe? szerintem azért Bosque nem olyan hülye, hogy csak szimplán nevekre menjen.
Mondjál legalább 3-at, akik még szerinted bekerülhettek volna, mert szerintem igy is bivajerős a keret.

Szerk...: Ja bocs, most látom, hogy kik nem kerültek be... :D bocs mégegyzser.
Torres-nél kb. bárki jobb teljesítményt nyújtott az idén, mégis ott van.
Pique szintén.
Albiol szintén.
Pedro-nak sem volt egy nagy szezonja finoman szólva, de őt én is behívtam volna, mert elég jó formában tért vissza, és látok benne potenciált az EB-re.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.27. 14:41:00

Úgy látom Del Bosque inkább nevekre ment, mint teljesítményre. Majd meglátjuk, h igaza lesz-e, remélem nem.
Hogyhogy? vannak akik náluk jobban teljesitettek, és nem kerültek be a keretbe? szerintem azért Bosque nem olyan hülye, hogy csak szimplán nevekre menjen.
Mondjál legalább 3-at, akik még szerinted bekerülhettek volna, mert szerintem igy is bivajerős a keret.

Szerk...: Ja bocs, most látom, hogy kik nem kerültek be... :D bocs mégegyzser.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.27. 14:28:50

Iraola miért nem? Albiol miért? Cazorla annyira jó lenne? És miért nem vitte ki Soldadot vagy Adriant?
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.27. 13:58:05

Kíváncsi vagyok ebből mit hoz ki Del Bosque. Gyorsan végigböngészve a támadórészleget nem nagyon jöttem rá, hogy ki fogja lőni a gólokat. De lehet, hogy Torres nagy visszatérőként magára vállalja a gólvágó szerepét, nem elképzelhetetlen.

Mindenesetre én csúnya spanyol lebőgést érzek valamiért az idei EB-n, de ne legyen igazam. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Katalány
Barça B

2012.05.27. 13:57:36

ab1daL írta: itt a spanyol válogatott kerete az EB-re
Ezt látva fáj legjobban, hogy nem lehet ott Villa és Puyol, mert akkor elmondhatnánk, hogy felállt a Barca néhány kiegészítő emberrel :lol:
"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.27. 13:45:25

ab1daL írta:Bocs a dupláért, de itt a spanyol válogatott kerete az EB-re, érdekes, hogy nincs benne Soldado.

Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)

Védők: Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Juanfran (Atlético Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Javi Martínez (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Valencia)

Középpályások: Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Málaga), Juan Mata (Chelsea), David Silva (Manchester City), Cesc Fabregas (Barcelona)

Támadó: Jesús Navas (Sevilla), Pedro Rodríguez (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Chelsea), Álvaro Negredo (Sevilla).
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.27. 13:41:08

Bocs a dupláért, de itt a spanyol válogatott kerete az EB-re, érdekes, hogy nincs benne Soldado.

Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)

Védők: Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Juanfran (Atlético Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Javi Martínez (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Valencia)

Középpályások: Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Málaga), Juan Mata (Chelsea), David Silva (Manchester City), Cesc Fabregas (Barcelona)

Támadó: Jesús Navas (Sevilla), Pedro Rodríguez (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Chelsea), Álvaro Negredo (Sevilla).
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.24. 22:04:28

Pár átigazolási hír, pedig még el se kezdődött az uborka szezon: :)

A Mundo szerint közel a megállapodás Borja Valero átigazolásával kapcsolatban a Villarreal, és a Málaga között.

Hivatalos: a Valencia leigazolta a Sporting Lisszabon portugál válogatott jobb hátvédjét, Joao Pereirát.

Valamint szintén hivatalos, bár azt hiszem ezt már valaki írta ide a fórumra is, hogy Diego López, a Villarreal kapusa a Sevillához szerződött.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.16. 01:48:59

Wolfy11 írta:Mi történt a Guadalajara-Celta Vigo meccsen? miért halasztották el?
Nem elhalasztották, a meccs 80. perce táján 3-0s Vigo vezetésnél meghibásodott a világítás.
Wolfy11
Jugador del Barça

2012.05.15. 22:56:15

Mi történt a Guadalajara-Celta Vigo meccsen? miért halasztották el?
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.15. 17:44:07

Barcaman14 írta:Nagyon sajnálom a Villarrealt. Mindig is szimpatikus csapat voltak, meg voltam róla győződve hogy valahogy bent maradnak, de nem sikerült. Elég pechesen alakultak számukra az eredmények, hiszen a végén kaptak gólt , pedig egy döntetlennel már bent maradtak volna, mivel a Granada kikapott. Mindenesetre színesebb lett volna a Liga jövőre velük, mint a Granadával pl.

A Zaragoza előtt pedig tényleg le a kalappal, csoda hogy bent maradtak!

Kíváncsi vagyok a folytatásra, remélem nem süllyed tovább a sárga tengeralattjáró... :roll: A Deporhoz hasonlóan nekik is vissza kell jutniuk az élvonalba!
Az a helyzet, hogy egy Granada hamarabb fog küzdeni a Real vagy a Barca ellen, mint a Sárgák. Eltekintve attól, hogy a tavaszi meccseken velünk és velük is ikszeltek, bazi nagy szerencse kellett hozzá nekik. Persze így meg a liga színvonala romlik. De bízom a Málagában, hogy ki tudnak majd teljesedni, és átveszik az "örök harmadik" szerepét! Szimpatikus csapat, a játékuk is szép, csak jól kell igazolniuk.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.14. 21:16:46

blupatrik írta:
Barcaman1993 írta:ÁÁÁÁÁ bent voltam a Fiesztában. :D Én vagyok a képen Nagy Lacival. :D Hihetetlenül jó érzés. :D
tudnád linkelni a képet?szerintem nem sokan látták,vagy ha igen nem figyelték.
Persze, csak mond meg, hogy kell azt csinálni! :wink: A neten nincs fönt, míg a GY.I.K. azt írja, hogy a gépről nem lehet. Max. az marad, hogy figyelmesen követitek az ismétlés legvégét. Bár ez a rész marha jó volt. Ezeken a színészeken nagyon szakadtam. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
blupatrik
Jugador del Barça

2012.05.14. 21:05:21

Barcaman1993 írta:ÁÁÁÁÁ bent voltam a Fiesztában. :D Én vagyok a képen Nagy Lacival. :D Hihetetlenül jó érzés. :D
tudnád linkelni a képet?szerintem nem sokan látták,vagy ha igen nem figyelték.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.14. 21:02:38

ÁÁÁÁÁ bent voltam a Fiesztában. :D Én vagyok a képen Nagy Lacival. :D Hihetetlenül jó érzés. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.14. 12:16:02

Nagyon sajnálom a Villarrealt. Mindig is szimpatikus csapat voltak, meg voltam róla győződve hogy valahogy bent maradnak, de nem sikerült. Elég pechesen alakultak számukra az eredmények, hiszen a végén kaptak gólt , pedig egy döntetlennel már bent maradtak volna, mivel a Granada kikapott. Mindenesetre színesebb lett volna a Liga jövőre velük, mint a Granadával pl.

A Zaragoza előtt pedig tényleg le a kalappal, csoda hogy bent maradtak!

Kíváncsi vagyok a folytatásra, remélem nem süllyed tovább a sárga tengeralattjáró... :roll: A Deporhoz hasonlóan nekik is vissza kell jutniuk az élvonalba!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
noname
Llegenda del Barça

2012.05.14. 08:12:23

Az utóbbi években sok rossz döntést hoztak, ennek köszönhetik a kiesést. Először is nem találtak megfelelő helyettest Pellegrini után. De talán a legnagyobb hiba h túlbecsülték a játékosaikat. Nilmart el akarta vinni a Roma 15-20ért, nem adták, erre élete egyik legpocsékabb szezonját produkálta. Rossi 25ért a miénk lehetett volna ha engedik. Ehelyett eladták Cazorlát nagyokosan, aki közbe a BL-be vezette a Malagát. De pl Zapata megvétele se jött be és Guzman is eléggé leégett.
Kíváncsi vagyok kit adnak el ezután és kinek. Roselltől se lenne rossz döntés csipegetni egy kicsit. Olyan játékos nincs a Villarrealban, aki megfelelő lenne a kezdőnkbe, de a cserepadra lehet érdemes lenne elhozni 1-2 embert.
A Fifa egy szégyen
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.14. 02:13:16

papek89 írta:Na a Villarreal megmutatta, hogyan lehet 1 év alatt a (majdnem) csúcsról a süllyesztőbe zuhanni. Arra gondolok itt, hogy még Giuseppe Rossiért ajánlottunk 40 millió eurót, nem jött, erre 2 keresztszalagszakadás, plusz kiesés az első osztályból. Sajnálom őket mondjuk, mert szimpatikus csapat. Hát úgy néz ki a Malaga átvette a szerepét tőlük.
Szezon elején még a BL-ben "vitézkedtek". Ki gondolta volna akkor. :roll: Sajnálom Őket. A Riquelme által fémjelzett csapat számomra nagyon szimpatikus volt.

Jó hír viszont, hogy a Depor valszeg vissza fog jutni, és lesznek kellemes meccsek a Riazor-ban. :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Válasz küldése