Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.18. 18:25:06

Egy vmit ne felejtsünk srácok, Del Bosquet is egy megnyert bajnokság után küldték el, látjuk mi lett a következménye. Nem vagyok nagy Rijkard fan, de elküldeni hülyeség egyelőre. Mondjuk ha a Milan vinné nem sírnék.
Viszont ha elmenne biztos új taktikánk lenne, ki tudja Eto'o, Ronaldinho hogy reagálna....
Akiket szívesen látnék a kispadunkon az Koeman, Juande Ramos, és legfőképp Scolari, őt viszont idén nyáron sztem az Istenért se lehetne elhozni a portugáloktól, viszont jövő nyáron....
Rumig
Entrenador del Barça

2007.04.18. 17:39:06

És ő is a szimpatikusabb fajtából való!
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.18. 17:21:56

Scolari sztem is jó lenne. Óriási taktikus, azthiszem, hogy taktikai problémáink egy jó ideig nem lennének. Emellett mint sokan említették a szép foci híve is.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.18. 16:52:41

Boixos írta:
lionelmessi19 írta:ÉN Scolarit leszámítva senki mást nem tudnék elképzelni a kispadunkon. :roll:
scolari tökéletes lenne.
Ebben is 1etértünk. Hatalmas edző, elég csak az eredményeire tekinteni, + szép focit is játxanak a csapatai. Meg Koemant is szivsesen látnám :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.18. 11:26:00

hát jah...

de sajna maradni fog....sztem még akkor is ha ne adj Isten véletlenül semmit sem nyernénk idén...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 10:34:59

Hivatalos verzió: közös megegyezéssel szerződést bontanak...

Háttérben: köszönünk mindent, vaskos végkielégítés, köszönetnyilvánítás, nem illesz már bele a csapat koncepiójába...
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.18. 10:02:07

az azonban milyen hulyen venné ki magát ha elkuldenénk egy olyan edzot aki zsinorban 3 bajnokságot nyer...
(mert ahhoz kétség sem férhet h iden is mi nyerunk :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.18. 09:54:36

Boixos írta:nekem nem hiányzik, h úgy ugrabugráljon rijkaard a pad mellett, mint egy hülyegyerek. zdenek zeman például csak akkor mozdult meg a padon, amikor új cigarettára gyújtott, mégis kemény ellenfele volt a csapata bárkinek. nem egyszer szórtak meg náluk sokkal nagyobb nevű brigádokat, és ezt nem milliárdokat érő messikkel, ronaldinhókkal, decokkal, xavikkal, hanem bozsinovokkal, vucsinicsekkel, ledesmakkal, chevantonokkal művelte a leccében. na neki látszott a munkája, amivel abból a brigádból ezt hozta ki. de említhetném spallettit is, aki a Romát tette helyre.
rijkaard ezeknek az edzőknek a cipőjét sem köthetné meg, ebből az emberanyagból talán még a kapello is bajnokságra esélyes csapatot tudna csinálni... na, azért nem akarok túlozni... kapello nem tudna...
rijkaard megmutatta már, h szerényebb képességű csapattal - amikor talán még hatványozottabban múlnak az edzőn a dolgok -, mit tud elérni, a sparta rotterdammal kiesett az első osztályból. ezek után már nem is képne csodálkozni azon, h ebben az évben, amikor ugye magára maradt, úgy játszik a csapat, ahogy. jóllakottak, tök motiválatlanok, néhányszor erősen beleszarósak a játékosok, taktika nulla, megy előre mindenki, mint a mérgezett egér, h utána egy mákos góllal nyerjünk, vagy xeljünk, vagy netán zakózzunk, és ezekkel szemben van néhány olyan meccs, amikor ugyan tré játékkal nyerünk, olyankor viszont minden támadásunk gól, ekkor szoktunk 4-0ra nyerni. nem értem, h ilyen szituk után mit kellene ünnepelni az edzőn? biztos nagyon szimpatikus ember, szeretik a zsugások is, de szakemberként egy tök középszerű valaki, aki helyett nagyon szívesen látnék mást a kispadon.
RESPECT
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.18. 09:38:51

Boixos írta:
lionelmessi19 írta:ÉN Scolarit leszámítva senki mást nem tudnék elképzelni a kispadunkon. :roll:
scolari tökéletes lenne.
Ha egyszer elmegy Frank,akkor mellette teszem le én is a voksom! Szép focit játszik az épp aktuális csapata,most épp a Portugálok,persze vannak ott nagy sztárok,de csapatot nagyon tud csinálni belőlük! Bár Klub múltjával nem vagyok képben...úgyhogy informáljatok :wink: :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.17. 22:23:48

scolari tökéletes lenne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.04.17. 22:13:24

ÉN Scolarit leszámítva senki mást nem tudnék elképzelni a kispadunkon. :roll:

JÖnnek a nevek, miszerint Mourinho meg Lippi meg isten tudja ki, de fiúk!

Rohadtul nem lenne jobb focink. NÉzzétek meg h ezeknek az edzőknek milyen focit játszik a csapatuk! Az eredmény meglenne, de nem lenne ilyen támadó felfogású játékunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.17. 20:06:51

varga tamás írta:És eléggé szomorúan vettem tudomásul Laporta mai nyilatkozatát, miszerint jövőre is Frankie ül a Barca kispadján, de ettől még minden meccsen szorítani fogok a csapatért, mert én nem Frankie-szurkoló vagyok, hanem Barcelona.
Na, ez az amiért én próbálok vmi pozitívat is látni a ténykedésében. El úgysem fogják küldeni ezért amikor akad vmi jó huzása azt kiemelem. Igen, ebben a szezonban egy nagy nulla, de pont ez az, amiért a jó döntéseit sztem észre kéne venni. Persze nem azt mondom, hogy ünnepeljük Rijkaard-ot mert behozta Xavit meg Saviolat és felejtsük el neki az összes baklövését a szezonban...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.17. 20:02:28

LG írta:Igy van. Sztem 1 jo edző csodát tudna tenni. Főleg olyannak örülnék, akinek van Barcás multja, vagy akár Henk-et is szivesen látnám.
Van Gaal???? :lol:
amúgy akár mennyire utálom murinnyót én lehet kipróbálnám itt a kispadon.. :roll: :oops:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.17. 19:57:08

Igy van. Sztem 1 jo edző csodát tudna tenni. Főleg olyannak örülnék, akinek van Barcás multja, vagy akár Henk-et is szivesen látnám.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.17. 19:48:10

nekem nem hiányzik, h úgy ugrabugráljon rijkaard a pad mellett, mint egy hülyegyerek. zdenek zeman például csak akkor mozdult meg a padon, amikor új cigarettára gyújtott, mégis kemény ellenfele volt a csapata bárkinek. nem egyszer szórtak meg náluk sokkal nagyobb nevű brigádokat, és ezt nem milliárdokat érő messikkel, ronaldinhókkal, decokkal, xavikkal, hanem bozsinovokkal, vucsinicsekkel, ledesmakkal, chevantonokkal művelte a leccében. na neki látszott a munkája, amivel abból a brigádból ezt hozta ki. de említhetném spallettit is, aki a Romát tette helyre.
rijkaard ezeknek az edzőknek a cipőjét sem köthetné meg, ebből az emberanyagból talán még a kapello is bajnokságra esélyes csapatot tudna csinálni... na, azért nem akarok túlozni... kapello nem tudna...
rijkaard megmutatta már, h szerényebb képességű csapattal - amikor talán még hatványozottabban múlnak az edzőn a dolgok -, mit tud elérni, a sparta rotterdammal kiesett az első osztályból. ezek után már nem is képne csodálkozni azon, h ebben az évben, amikor ugye magára maradt, úgy játszik a csapat, ahogy. jóllakottak, tök motiválatlanok, néhányszor erősen beleszarósak a játékosok, taktika nulla, megy előre mindenki, mint a mérgezett egér, h utána egy mákos góllal nyerjünk, vagy xeljünk, vagy netán zakózzunk, és ezekkel szemben van néhány olyan meccs, amikor ugyan tré játékkal nyerünk, olyankor viszont minden támadásunk gól, ekkor szoktunk 4-0ra nyerni. nem értem, h ilyen szituk után mit kellene ünnepelni az edzőn? biztos nagyon szimpatikus ember, szeretik a zsugások is, de szakemberként egy tök középszerű valaki, aki helyett nagyon szívesen látnék mást a kispadon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.17. 19:35:12

Én nem mondom, h rosz edző, de sztem most jött el az ujitásra az idő. Perxe ez csak az én véleményem, mert valoszinü Laportáék nem fogják el küldeni, ami sztem hiba lex, és jövőre kakiban lexünk, de a mondat második felében ne legyen igazam :!:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.17. 18:44:03

grecki írta: Pajtikám!
Lehet, hogy egy másik meccset néztél, de Rijkaard felállt háromszor a padról és húsz perccel a lefújás előtt egyszer mondta, hogy "vamos"... Azt ennyi. Nekem ne akard bemagyarázni, hogy tüzelte a csapatot.
Az meg, hogy nagyon jól cserélt, az annak az eredménye, hogy ismét rosszul állította fel a csapatot...

Puszillak, amúgy meg tök részeg vagyok...
Ajánlom a rendszeres ivászatot... :P mert most nem hozzánemértő suhanc, hanem puszilnivaló pajtika voltam... :roll:

Egyébként szerintem az, hogy hányszor ált fel, és ordibált, az nem ott mutatkozik meg, h 90 perc alatt megmutatták háromszor, hanem ott h végre majd mindenki kihajtotta a lelkét is, élen Decoval, ami nem kis eredmény, és jó kezdet az új formába lendüléshez sztem.

Kiemelt rész meg: ezt még a legnagyobb Frank utálók sem mondták egyszer sem a meccs után... :roll: Ők is elismerték, h most jól nyúlt a csapathoz. Egyébként meg Saviola nem játszatása nem csak az ő sara, Guddyval nem lettünk volna beljebb. Deco meg jól játszott, szal tök mindegy, h ki kezdett volna a három kp közül. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.17. 17:10:26

greckinek teljesen igaza van. Ha már az elejétől Savigól kezd, akkor nem kell elöl cserélni, és Messi is kezdhet a baloldalon.
otto'o: frank nem @r edző, hanem taktikailag és mentálisan sem tudja teljességgel felkészíteni a csapatot - az idén.
És eléggé szomorúan vettem tudomásul Laporta mai nyilatkozatát, miszerint jövőre is Frankie ül a Barca kispadján, de ettől még minden meccsen szorítani fogok a csapatért, mert én nem Frankie-szurkoló vagyok, hanem Barcelona.
rytuu
Jugador del Barça

2007.04.17. 14:50:49

Nem csak Rijkaardnál áll fenn ez a probléma... ha megnézitek, a Barca sztárokban nincs olyan játékos, akit nem oltogatna a többség... Még ha jó is volt, akkor is találnak benne valami hibát vagy nem írnak semmit. Ha meg [auto_cenzúra] volt, akkor meg legalább lehet oltani.. :?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.17. 14:02:41

otto'o írta:na ja
ha a vezetésével nyer a csapat:
ilyen sztárokkal könnyű
ha nem:
nem tud bánni a sztárokkal
ha nyerünk:
henk találta ki a taktikát
ha nem:
sz@r edző, megbolondult, takarodjon
há' valami köze csak volt neki is a sikerekhez
Van itt pár ember, akinek Rijkaard már akármit csinálhat, úgyis meg fogják találni benne a hibát...
otto'o
Barça B

2007.04.17. 13:07:24

na ja
ha a vezetésével nyer a csapat:
ilyen sztárokkal könnyű
ha nem:
nem tud bánni a sztárokkal
ha nyerünk:
henk találta ki a taktikát
ha nem:
sz@r edző, megbolondult, takarodjon
há' valami köze csak volt neki is a sikerekhez
barca, barca, baaar-ca
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.17. 00:37:52

lionelmessi19 írta:
grecki írta:Ez az, süvegeljük meg Rijkaardot, mert ezúttal felállt a kispadról, és a pálya széléről volt ugyanolyan...Meg dícsérjük meg valóban, mert pusmogott a padon Eusébióval...
ISTENEM :roll:

Eddig az volt a bajotok, h hülyén cserél, meg unott pofával ül és nem hajtja előre a fiúkat, nem tüzeli...

Tessék, állt, ordított, hajtotta őket, nagyon jól cserélt. És a nagy hajtás eredménye végül meg is lett.
Pajtikám!
Lehet, hogy egy másik meccset néztél, de Rijkaard felállt háromszor a padról és húsz perccel a lefújás előtt egyszer mondta, hogy "vamos"... Azt ennyi. Nekem ne akard bemagyarázni, hogy tüzelte a csapatot.
Az meg, hogy nagyon jól cserélt, az annak az eredménye, hogy ismét rosszul állította fel a csapatot...

Puszillak, amúgy meg tök részeg vagyok...
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.16. 21:21:28

Nagyon rossz volt nézni ezt a videót. :?
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 21:14:02

Klassz kis vidi :wink: Ha ezt a vidit megnézném mondjuk az esetleges távozása után igencsak elsírnám magam :oops: Nagyon szimpi ember, nehéz lenne tőle megválni. :(
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.16. 21:09:19

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Lezárt