Az Atma látom megint lecserélte a fél keretet.

Tény h a jelenlegi már nem igazán működött. Agüero nyilván elvágyott(bár nem hinném h a Cityvel sikeresebb lesz). De Gea eligazolása is várható volt. Ujfalusi már nem számított.
Az érkezők nem rosszak:
Falcao nagyon jó lehet.
Turan kissé kérdőjeles, de sztem beválik, ha nem is váltja meg a világot, jó lesz.
Micael úgy látom kiegészítőember volt a Portonál, annak itt is jó lesz.
Silvio, Salvio-nem ismerem őket, bár a transzfermarkt elég jónak tartja őket.
Mit mondjak?! Szokás szerint megvan a potenciál a keretükben, nem is kicsi, talán most bejön. Kellett volna hozzanak egy neves edzőt, mondjuk Benitezt, az sokat segítene. A Malag alighanem jól fog működni, mert Pellegrini már bizonyított magas szinten, az Atletico vagy beválik, vagy nem, mindenesetre kíváncsian várom.
A Vale-ról mostanában nem írtam.
Nagyon okosan, következetesen erősítenek. A 3. helyre megint abszolút favoritok. A távozól már nem számítottak annyira: Joaquin rég túl van a csúcson,Dominguez, Navarro, stb már nem votlak alapemberek.
Az érkezők viszont szinte mint fiatalok és biztatóak.
Diego Alves remek reflexekkel rendelkezik, kiderül stabil is-e. Ha nem válik be

Guaitára is lehet számítani
Adil Rami rendbeszedheti a leggyengébb csapatrészt-a védelmet.
Parejo is folyamatos fejlődést mutat.
Piattinak már egy ideje nagy csapatban a helye, a Liga egyik nagy meglepetése lehet.
Canales pedig végre kipróbálhatja magát.
A Valencia abszolút favorit a 3. helyért folyó harcban. A keret bősége és minősége is megfelelő. Ha Rami beválik, akkor a BL-ben is tovább juthatnak, mint tavaly. A Schalke ellen a szerencsétlenkedő védelem miatt estek ki. A 4. hely abszolút nyitott, hiszen az Atletico is okozhat meglepetést, bár a Malagától többet várok. A Villarreal sajnos könnyen nagyot bukhat Cazorla kiválásával, továbbá ha a Rossi/Nilmar duó valamelyike távozik-ami jó az esély-akkor gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folytatott küzdelemből. A Sevilla is kérdőjeles. A keretük szerintem kevés.