kmb írta: ↑2024.11.14. 11:16:18
Eddig is nehéz volt,de a legutóbbi bajnoki címünk óta jóval nagyobb sebességfokozatba kapcsoltak.
Továbbra sem mondom, hogy csalás, de a hétvégi már nem egy szubjektív eset, mint pl. A Valencia-Real meccs sípszó utáni gólja.
Azért ennyit hagytam a kommentedből benne, mert szerintem ezen időintevallumban
A Real Madrid hivatalos csatornája nyomásgyakorlást végez a bírókra, amiről több csapat is panaszt nyújtott be.
Egy olyan szövetséghez, aminek nincs elnöke, ami a FIFAnak is szemet szúrt.
Az UEFA 2 nemzetközi meccsről kitiltotta a spanyol játékvezetőket (pletyka szinten a Cucurella esetre fogták, de annak mennyi lehet a valóságalapja. Akkor az is egy összeesküvés elmélet)
A Liga elnöke nyíltan Real Madrid szurkoló, és annyit tud nyilatkozni, hogy nem tisztességes nyomást gyakorolni a bírókra, és
"Florentino Perez exerts a lot of pressure. He removes and appoints newspaper directors... I say what I think and they don't like it. And I'm a Real Madrid fan,"
És ennyi. Nincs semminek következménye, a problémák nem oldódnak meg.
Szerintem az FC Barcelona részéről jó döntést hoztak. Nincs semmi követelőzés, perrel fenyegetőzés, stb.
Csak nyíltan kijelentették, hogy válaszokat szeretnének kapni.
Mi lesz a következménye?
Na ez az.
Deluigi: évekig erről fognak beszélni Madridban, mert egyszer előfordult egy ilyen.
Bayern meccsen 90+ percben belefújtak De Ligt nem lesgóljába. Melyik a nagyobb hiba?
Előbbi szubjektív, a másik nem, mindig végig kellene engedni a helyzetet, és a VAR dönt.
Következménye?