USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
socio66

2012.06.10. 08:06:02

nem néztem élőben a meccset, de látom az eredményt, sajnálom persze a boston-t, jól küzdöttek, megmutatták a friss nba-nézőknek is, hogy mi az a celtics pride, elismerésre méltó tényleg.
viszont itt már 'soknak' éreztem volna ha továbbmennek, gyakorlatilag év eleje óta mindenki a heat-thunder párharcot várta, james és durant csatáját, ez a párosítás minden elemében fantasztikus lesz, a leggyorsabb, legatletikusabb, leglátványosabb két csapat a parketten, a két legnagyobb sztárral, ennél jobbat elképzelni is nehéz lenne. :)
a magam részéről természetesen a thunder-ért szorítok, ahogy eddig is, azért ne felejtsük el, nekik egy darab könnyű meccsük nem volt a po-ban, dallas, lakers, spurs, és végül miami, ennél gyilkosabb sorozatot össze sem lehetne állítani, mégis itt vannak, és a spurs elleni első két meccset leszámítva nem hagytak kétséget afelől, hogy átlépik az aktuális ellenfelüket.
a miami-nak 'kötelező' párharcai voltak végig, mégis becsúszott egy-két hullámvölgy, és ha halványan is, de megérintette őket többször is a kiesés szele.
ennek ellenére biztos voltam benne, hogy eljutnak idáig, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy kiessenek a nagydöntő előtt ilyen csapattal.
nekik a kulcs az lesz, hogy wade mennyire tudja összekapni magát, mert james minden bizonnyal nem fogja alább adni az eddigi teljesítményénél, főleg hogy durant extra motiváció lesz neki.
bármi is lesz, nagyon várom a meccseket, óriási lenne látni durant-éket ahogy felemelik a trófeát, de én nem vagyok itt az nba-ben ilyen utálkozós típus, ha james szerez végre egy gyűrűt, és elhallgattatja az őt legtöbbször ok nélkül kritizálókat, akkor sem leszek szomorú. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.10. 05:42:46

Ezt neked küldöm Game mint Boshaurus fannak :D Grat persze a többi Miami fannak, is itt a fórumon.
Kép

Bosh jó játéka rohadtul nem kellett volna.
Fájdítani nem tudod a szívem próbáltam régóta nem arra gondolni mi lenne ha xy nem lenne sérült.Ok okozati volt ez a szezon ha nem sérül le Allen, Bradley lehet lenne 5-10 perces ember s nem biztos hogy olyan szezonzárást nyomott volna mint amilyet.
Green meg alapból nem volt (ő mondjuk tényleg iszonyat kellett volna) helyette volt ugye Pietrrus szerződtetve.

Persze így a sorozat végén előjön s egyértelmű erősebbek lettünk volna, nagyon nehéz szezon volt nekünk sajnos, olyan emberek sérültek le ráadásul akik fiatalok :? Felsorolhatnék mindenkit a csapatból, egy kisebb csoda volt ez a PO s mindenkire nagyon büszke vagyok.

KG-t remélem még 1 évre megtudjuk fogni, Allen szerintem megy.
Aingenek lesz dolga a nyáron remélem megint valamit összetudunk hozni.

Annyira kevésen múlott, hogy nem igaz :twisted:

Doc: "One of the things I love about being a Celtic, we have 17 banners on the wall… That's it… We don't celebrate individual stuff."

Doc Rivers: "I don't know if I've ever had a group like this. They did everything I asked them to do. I love them. They were phenomenal."

Rivers elárulta:
Meccs utáni szokásos gratulációnál Doc viccesen azt súgta James fülébe, Lebron nyáron sok pénzünk lesz gyere hozzánk :lol: Humora legalább megvolt a meccs végén is :D

Ray durván bekönnyezett a sajtótájékoztató alatt :(

Illetve meg kell említeni nagyon elegánsak voltak a Heat szurkolók és a játékosok is velünk.Nem kis tapsot kaptak Garnették mikor lecserélte őket Doc és a végén James is korrektül nyilatkozott rólunk, respect neki (akármennyire is utálom :D ez nagyon szép gesztus volt tőle) is.Még vesztes szurkolókén is azt mondom felejthetetlen 7 meccses széria volt, PO klasszikus.

Zárásként nem is lehetne más mint ez a videó eben minden benne van ami a mostani Boston Celtics
http://www.youtube.com/watch?v=Z2C_CtwNeb0
Elég megható video, főleg így hogy lehet ez volt az utolsó meccs.....
Pep távozása és a Celticsnél meg valószínűleg a BIG3 feloszlása kicsit sok erre az idény zárásra :? :(
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.10. 05:34:54

Bob_Marley írta:Remélem tudod, ha ez a dino nyír ki minket, kőkemény fórum hadjáratot indítok antibosh néven :mrgreen:
Hát, a 4. negyedben csak jó megmozdulása volt... :)

Epic párharc, döntőbe illett volna! Könnyebbre számítottam, respect a Celtics-nek. Bob, nem akarom még jobban fájdítani a szívedet, de szerintem a Bradley, Green, JO, Wilcox négyessel (de lehet, hogy Bradley is elég lett volna) összejött volna... De még1x grat, nem kis teljesítmény volt ez tőletek!

Számomra összejött az álomdöntő, szezon elején is ezt tippeltem, természetesen a Heat felé húz a szívem, de az OKC-t is nagyon megkedveltem idén, akárki nyer, én már nem fogok szomorkodni. Komolyabb tippelésre majd csak délután vállalkozok, de szerintem a Thunder esélyesebb.

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.10. 05:44:30-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.10. 05:00:46

Elfáradtunk :? Rengeteg pontot kapunk belülről, Bass-t le kellene szedni Jamesről, elmegy mellette állandóan :?
-9 csoda kellene.

Vége gyakorlatilag :( Sírok, nem tudom mikor kerülünk megint ilyen közelségbe :( Gratulálok a Heatnek mindent megtettek látszódott rajtuk az elszántság, s a végén a fiatalság győzedelmeskedett.Sajnos nálunk all in volt de büszke vagyok a csapatra.Nyáron val nagy változások lesznek, vagy ki tudja nehéz erről beszélni.
Teljesen kihajtották magukat a srácok, csoda volt így is ez a PO, csak persze csalódás, hogy mennyin múlik a dolog, a végére teljes kilátástalanság, teljes összeomlás, 0 energia már sajnos :(

Pick &rollal nem tudtunk már mit kezdeni, rengeteg olcsó pontot kaptunk, felállt védelem ellen meg szenvedés.Arcokon rajta volt minden a végén sajnos :? Bosh is élete meccsét kapirgálta össze ezt pláne nem bírtuk el, Battier meg Chalmers is sokat tett hozzá.Padunk termelt 2 pontot sajnos ez mutatja a legjobban, hogy elfogytunk.

Olyan meccs ahol mindenki sír más más okokból.Sajtótájékoztatóra nagyon kíváncsi leszek, Doc már a pálya szélén a könnyeivel küszködött. :(

LETS GO CELTICS

Döntőre Perk miatt hajrá OKC legalább neki legyen meg idénre a második gyűrű.

Végén Rondoék elég frusztráltak voltak, Rajon szokásosan hisztizett egy sort. :D Azért biztos vagyok benne lesz itt gratuláció.KG meg Rondo még hitt benne az utolsó utáni mp-ig, s egyszerűen tényleg egy szívszorító vereség volt ez :( De amikor lenyugodnak odamennek kamerák nélkül bízom benne, s tudom.

Doc most önti ki a szívét mennyire nehéz volt ez a szezon.....
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.10. 05:37:58-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.10. 04:47:32

Game90 írta:És Básssshh tríííí!
Meccs előtt hamarabb kiment és a 3 pontosokat gyakorolta. Megérte.:D
Kép

Fej-fej mellett a 2 csapat. Ember legyen a talpán aki megmondja, hogy a végén ki jön jól ki ebből.

Jó. Bosh 4/3 a 3 pontos vonal mögül. Ez már így már tuti nem véletlen, ez Spoelstra.:D
Gyakorlatilag kiviszi KG-t a gyűrű alól, így van hely a többieknek a betörésekhez.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.10. 04:44:35

Game90 írta:
És Básssshh tríííí!
Remélem tudod, ha ez a dino nyír ki minket, kőkemény fórum hadjáratot indítok antibosh néven :mrgreen:

Iszonyat meccs, méltó egy 7iknek, csak rohadtul izgulós :D De megint szívből küldi a csapat, óriási CELTICS PRIDE van a pályán.

Rohadt könnyű kosarakat kapunk :twisted: Félek elmentek a lábak....:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.10. 04:47:38-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.10. 04:34:29

4. negyed, 73-73, win or go home!

PP 4 fault.

Remélem Bosh fent lesz a végjátékban.

És Básssshh tríííí!

4. negyed ->>>

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.10. 04:46:00-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.10. 04:08:54

Game90 írta: KG 3 fault, 2. negyedben sokat ült, de még ezt sem tudták kihasználni. Rondo-tól szép ez a 10 assist, de csak engem irritál, hogy rohadtul önzetlen? PP és Allen eddig jó és még Bass is állatkodik... :D
Engem mondjuk nem irritál :D De azért kicsit lehetne rámenősebb, most a 2006-2007-2008as Rondo van a pályán :? Szépek a passzok, lehet kicsit meg is sérült az érkezésnél James blokkja után, de egyszerűen fél fel tenni, s nem tör be eléggé. :? 3/9 a mezőnyből is több kell tőle.Eddig szerencsére PP nagyon pörög, igazi kapitány, árulkodó volt amikor lecseszte az egész brigádot egy elvesztett pattanó után.

Nagyon bízom benne túl éljük a megszokott 3ik negyedes Miami rohanást, s KG-re meg nagy szükség lesz a második félidőben, okosan ki kell őt használni.

Valamiért továbbra is rossz előérzetem van, vezetünk 7el, de ebben a félidőben több volt,s minden aprócska pontra szükségünk lenne.

Brandon Bass meg hullámzó játékos, de imádom :D Csendes végzi a dolgát, támadásban olykor esetlen, de csak begyötri valahogy, kifacsart dobásokkal.Na mondjuk nem mindig, Wade-t feltette egy poszterre rendesen :D Ez az extra tőle nagyon kell továbbiakban én Orlandoban is nagyon szerettem, s mindig imádkoztam hozzuk ide, szerencsére meghallgatták imáimat.De ezt mikor igazoltuk már kifejtettem :D De jó újra leírni mennyire fontos kis puzzle ő is.

LETS GO CELTICS

:? Na most kell figyelni megjött a Miami futás, Battier egyem a szívedet.....:? 59-59 PP is 3 faulttal KG is, shit :twisted:

Rondo végre betalálgat tempókból is, 73-73 nem az utolsó negyedünk jöhet erre az évre!!!!Agyvérzés meccs megint....:D Bosh tempókkal kinyírja a zónát :? James-t kellene erőltetni, hogy ő dobjon tempókat, ma neki láthatóan eddig nem megy!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.10. 04:34:38-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.10. 03:57:29

Hát, eddig nem igazán pörög a Heat, rengeteg az idióta TO, triplák megint kimaradnak, LBJ alig vállalkozik.

Engem az sem érdekel, ha a félidőben a pálya szélén Wade LBJ hátán szúrja meg Gabrielle Union-t (bár James itt is chokerkedne), csak D-Wade nyugodjon le és szabjon oda a 2. félidőben. Ja, bocs a vizuális típusoktól!

KG 3 fault, 2. negyedben sokat ült, de még ezt sem tudták kihasználni. Rondo-tól szép ez a 10 assist, de csak engem irritál, hogy rohadtul önzetlen? PP és Allen eddig jó és még Bass is állatkodik... :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.10. 03:52:41

Félidőben 53-46 a Bostonnak. A TO-kat nagyon gyorsan el kell felejteni, mert így csúnya vége lesz. Annyira nem pörög ma a Miami, hogy elbírjanak ennyi eladott labdát. Wade most annyira nem rossz, mint szokott lenni, de rá kell még tennie. Bosh is eléggé eltűnt a végére. James meg nem ártana, hogy ha visszatérne az előző meccses mentalitásához, mert ez a "non-stop sírok a helyett, hogy a játékra koncentrálnék" dolog nem lesz ma nyerő. A Boston nagyon pörög, de erre számítani is lehetett. Meg kell oldani, ha nem megy, akkor mehetnek ki a tengerpartra süttetni a hasukat, nem is érdemlik meg a döntőt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.10. 03:29:14

KG 3 fault :twisted: Iszonyat fontos momentum, ezt túl kell éljük...
Rondo már fosik, nem merte felrakni, inkább betette a dzsumbujba Allennek :D
Bass nagyon jó eddig (elég ad hoc kosarakat dob, de bent van :D), de most KG nélkül nem tudom mi lesz a védekezésünkben, ami rohadt agresszív és jó volt, sok labdaszerzéssel :roll: Ráadásul 2 offensive-t fújtak KG-re, én is csak ennyivel tudom kommentálni yo man...... Shit

The Celtics are 14-3 since Kevin Garnett went to the bench. That's terrible news for Miami.

BRANDON BASSSSSSSSSSSSSSSSS :D 49-38 ide [-o<

53-46 a szünet jó-jó csak rohadt sok van vissza :D És kicsit megint benne maradt ebben a negyedben, s ezek a végén nagyon fognak hiányozni...+7nél is megszerzett off pati, s eladjuk kapunk egy alle-oopot :? Biztató KG legalább kipihente magát és így +7 :D
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.10. 03:17:46

50 pontos negyed!! :shock: :shock: :D :D

23-27 a zöldeknek! :oops:

Szoros meccs lesz, remélem nyer a Boston! Szezon előtt a környezetemben mindenki csöpögött ettől a Miamitól. Semmi extra nincs a játékukban. :roll: :roll:
James amit csinál, és kb. annyi. :roll: :roll:
Jó, hogy mondom, Bosh tripla! :twisted:

Szimpatikus csapat ez a Celtics! Nem mai gyerekek, de amit a pályára tesznek, hihetetlen. Engem idáig megnyertek maguknak, persze csak ebben a párharcban. A 7. meccsen élvezik a bizalmam... :lol: :P

Közben Bosh 7 pont 2 perc alatt. :twisted: :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
PCsabi
aka Game90

2012.06.10. 03:14:29

Bob_Marley írta: Na akkor ezekből a statokból legyen okos az ember :D
Mindkét csapat kiesik és a Szolnok játssza a döntőt az OKC-vel.

Akartam is kérdezni, hogy Rondo miért ilyen bátortalan. Bár ha James futna mögöttem, akkor azért én is eléggé be lennék kaksizva.

Ilyen dobóforma mellett csoda a -4.

Kkkkrrrrissssszzzz Bássssssshh :mrgreen:

Celtics 4/4, Heat 3/10 tripla...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.10. 03:18:22-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.10. 02:55:26

Másik már hosszú, nap eddigi jelenete :D

Kép

Battier ugyanezt csinálta az alapszakasz meccsen ellenünk :D

KG is jó volt 2 fontos kosárral, de ez csak a hangolódás időszak.
LETS GO C's
Game90 írta: Ja, LBJ a 7. meccseken 0-2.
:arrow: Doc Rivers is 2-13 (.133) in road games in which his team could clinch a series, the lowest % of any coach with at least five such games.
Na akkor ezekből a statokból legyen okos az ember :D

Ez a James blokk csúnya volt :D A rohadt kamerára meg csak sikerült ráesnie Rondonak, aki elég bátortalan eddig, osztogat az addig rendben van, csak rajta kívül kevés emberünk van, aki tudja támadni a gyűrűt.
Mindegy vezetünk 4-el (de több volt ebben a negyedben sajnos) KG nélkül mondjuk a védekezés megint atomjaira hullott :D

THE TRUTH :D Nagyon kellenek ezek a külső dobások.
Bosh meg takarodjon már le a pályáról :D

Kép

Íjjj ez durva volt :twisted:

Krisztinát üssük már le!!!!! :twisted: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.10. 03:20:59-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.10. 02:52:25

Esti program jól sikerült (sör, hurka, kolbász, EB :mrgreen: ), most jöhet a fénypont :) Let's Go (H)eat!

Battier és Allen bekezdett.

Ja, LBJ a 7. meccseken 0-2.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.09. 23:13:17

Hoki fanok jelentkezzetek ma nem csak ECF 7ik meccs van ám, hanem ti is őrjönghettek :D Stanley Cup döntő 5ik meccs 3-1 a Kingsnek :D
Ehhez én nem tudok sokat hozzátenni, de jó szurkolást mindenkinek.

NBA:
PP-t utáljátok remélem a ma esti után még többen fogják :lol:

Kis móka kacagás:
LOS BANDITOS :D
Kép

És egy kevésbé vidám hír sajnos:
Boston Police are searching for a Miami Heat fan accused of stabbing a Celtics fan after Thursday night's game. .... Witnesses told police that two groups of about six people starting arguing over the outcome of Thursday night's game when the suspect, who was wearing Miami Heat clothing, pulled out a large knife and stabbed the victim. The stabbing occurred along a fence near the TD Garden and Beverly Street.

Ilyet nagyon ritkán hallani az NBA-vel kapcsolatban s sajnálatos a dolog s csapattól függetlenül megdöbbentő.Azért ez nem Törökország ahol meccsek után szurkolókat késelnek :roll:

szerk: GAME 7
Do or Die :D Nem akarom, hogy ez legyen az utolsó meccsünk.

LETS GO CELTICS

Már most jobban pörgünk mint 2 napja.Védekezésben és támadásban is agresszív a csapat.PP megint erőlteti eddig sajnos nem megy, Allen trojkák nagyon kellettek.James szerencsére csendes, Battier gyilkol a külső dobásokkal.... :D De ez csak még a bemelegítés szakasz, de azért nem gond, hogy 15-12 ide :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.10. 02:53:01-kor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.09. 16:06:19

Game90 írta: Ha még Pierce-t és Ginobili-t is utálod, akkor LBJ kivételével kicsit megegyezik az ízlésünk :D
Fú, PP...még Duncannél is jobban :D
De úgy ámblokk a Spurs, Ginobilistől meg Parkerestől.
PCsabi
aka Game90

2012.06.09. 15:45:40

LeBron-t azért ne hasonlítgassuk már Jordan-hez :) De szerintem 100-ból 98 (1 Kobe hardcore fan és 1 Durant fan :P ) ember LBJ-t mondaná, mint a jelenlegi legjobb játékos. Tényleg kissé gépies a játéka, de elég hatékony a mostani mezőnyben, nélküle már rég kiesett volna a Heat, Wade alszik a meccsek 3/4-ében, Bosh félig pussy, félig sérült, kiegészítő emberek meg csak minden 2/3. meccsen hozzák magukat.

Bob, ne izgulj, a Boston-nal kapcsolatban csak megpróbálnak jinxelni :mrgreen:

NBA.com-on is ez volt fent, de azóta már lecserélték a főcímet "A dream matchup"-ra :lol:

Kép
Eazzy írta:
Tocy írta:na de hogy Nash-sel mi a bajod? Asszisztkirály, félelmetes játékintelligencia, erről szól a kosárlabda.
Nem tudom. Az egész ember úgy ahogy van nem bírom. Se a játékát, se semmit. Igaz, hogy intelligens persze. De én Duncant sem bírom :) Szóval valami van ezekkel a jókisfiúkkal, ami miatt nekem nem lesznek soha tűrhetőek.
Ha még Pierce-t és Ginobili-t is utálod, akkor LBJ kivételével kicsit megegyezik az ízlésünk :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.09. 13:47:21

kanty írta:
Eazzy írta:De én Duncant sem bírom :) Szóval valami van ezekkel a jókisfiúkkal, ami miatt nekem nem lesznek soha tűrhetőek.
Én is így vagyok ezzel. Bármilyen sportról legyen szó imádom a kicsit balhés zseniket. :)
Duncan valahogy nekem se, tényleg posztján az NBA történetének egyik legjobbja, de valami hihetetlenül unalmas számomra.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.09. 13:13:06

Eazzy írta:De én Duncant sem bírom :) Szóval valami van ezekkel a jókisfiúkkal, ami miatt nekem nem lesznek soha tűrhetőek.
Én is így vagyok ezzel. Bármilyen sportról legyen szó imádom a kicsit balhés zseniket. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.09. 13:08:06

James-el nekem is az a bajom, ami Eazzy leírt, bár én Nash-t csipázom :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.09. 12:45:22

Tocy írta:na de hogy Nash-sel mi a bajod? Asszisztkirály, félelmetes játékintelligencia, erről szól a kosárlabda.
Nem tudom. Az egész ember úgy ahogy van nem bírom. Se a játékát, se semmit. Igaz, hogy intelligens persze. De én Duncant sem bírom :) Szóval valami van ezekkel a jókisfiúkkal, ami miatt nekem nem lesznek soha tűrhetőek.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.09. 12:32:19

Eazzy írta:Számokban hasonlítgatni valakit Jordanhez....jó oké, elkerülhetetlen, mivel csak vannak ezek a számok, de nah, azért tegye mindenki a szívére a kezét miután megnézett egy James PO meccset, meg egy Jordan PO meccset, és mondja azt, hogy jobban tetszett neki, ahogyan James játszik.
Jordan annyira elegánsan, meg egyedien mozog, dob, csinál mindent a pályán. James meg mint egy tank.
Sőt, ha választani kellene, nekem rengeteg játékos lenne James előtt, akiknek a stílusa ezerszer jobban tetszik, és még nem is voltak sokkal kevésbé hatékonyak. (Iversont meg sem említem, mert evidens :D na csak megemlítettem.)

Szóval felőlem lehet 20 MVP-je is, meg 40000 karrier pontja, akkor sem fogom soha Jordan elé rakni.
(ahogy Steve Nash számomra kiállhatatlan játéka ért két MVP-t....máig nem értem...)
Persze MJ más kategória, mint ahogy Iverson is kedvencem volt, de őt már nem feltétlenül raknám James elé...na de hogy Nash-sel mi a bajod? Asszisztkirály, félelmetes játékintelligencia, erről szól a kosárlabda.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.09. 12:26:13

Számokban hasonlítgatni valakit Jordanhez....jó oké, elkerülhetetlen, mivel csak vannak ezek a számok, de nah, azért tegye mindenki a szívére a kezét miután megnézett egy James PO meccset, meg egy Jordan PO meccset, és mondja azt, hogy jobban tetszett neki, ahogyan James játszik.
Jordan annyira elegánsan, meg egyedien mozog, dob, csinál mindent a pályán. James meg mint egy tank.
Sőt, ha választani kellene, nekem rengeteg játékos lenne James előtt, akiknek a stílusa ezerszer jobban tetszik, és még nem is voltak sokkal kevésbé hatékonyak. (Iversont meg sem említem, mert evidens :D na csak megemlítettem.)

Szóval felőlem lehet 20 MVP-je is, meg 40000 karrier pontja, akkor sem fogom soha Jordan elé rakni.
(ahogy Steve Nash számomra kiállhatatlan játéka ért két MVP-t....máig nem értem...)
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.09. 11:34:18

[quote="Tocy"][/quote]

Körülbelül én is ezen a véleményen vagyok Jamesszel kapcsolatban, pedig se Miami se James szurkoló nem vagyok és az, hogy nincs még gyűrűje nem csak rajta múlott. Volt pl. a Celtics ellen a 2008-as rájátszásban 7. meccsen 45 pontja, akkor viszont kikaptak 5-tel.
Remélem nem lesz hosszabbítás és véget ér majd a Pacman-Bradley-re, ha már a Hollandia-Dánia az időmérővel egyszerre lesz, legalább ez ne.
Szerintem bármelyik csapat is jut be, jó döntőt láthatunk majd.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Válasz küldése