Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is Txikit várnám sportigazgatónak, a legnagyobb erősítés lehetne, de a hírek szerint szeretne visszavonulni.
szerintem kihagyná Txiki a másodosztályt (meg is értem) 115 vádpontot nem oldhatnak meg 2 pont levonással, ha mások 1-1 vádpont miatt kapnak 8-15 pont levonást.
Katalán rádió szerint nem. Megbízhatóbb forrás.bence0330 írta: ↑2024.10.03. 16:03:16Sok forrás hozta le pár napja, hogy megvan a szóbeli megegyezés a Nike-kal. (Nem Laportja állítja!)
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... firma.html
Reméljük tényleg hamar véglegesítik a dolgot, hátha már télen is kicsit beléphetünk a piacra, ha akadna valami lehetőség.
Én nem vagyok biztos abban, hogy jó lenne belenyúlni a kasszába, még ha megvan a Nike szerződés is. Persze, ha akadna valami kivételes lehetőség akkor más lenne a leányzó fekvése, viszont nagyon ritka az ilyen. Komoly játékosokat nem szoktak télen elengedni, ráadásul mindenkiért legalább dupla árat kell fizetni, mint normál esetben.bence0330 írta: ↑2024.10.03. 16:03:16Sok forrás hozta le pár napja, hogy megvan a szóbeli megegyezés a Nike-kal. (Nem Laportja állítja!)
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... firma.html
Reméljük tényleg hamar véglegesítik a dolgot, hátha már télen is kicsit beléphetünk a piacra, ha akadna valami lehetőség.
Tudom, hogy nem vagyunk 1:1-ben (ahogy az aramarkos történetről írtam, hogy nem lesz egy sétagalopp, és szezonkezdetig nem lesz liberós pótlás), ezért írtam feltételes módban.
Nem vagyunk 1/1gránit írta: ↑2024.09.16. 14:17:02Az 1:1 lényege, hogy "minden klub akkor költhet 1 eurót új játékos regisztrálására, ha és amennyiben 1 eurót mindeközben fel tud mutatni bevételi oldalon, vagy játékoseladásból, vagy fizetéscsökkentésből".
Van egy új keretplafonunk, 424 millió euró. Ezt a jelenlegi 180 milliós keretünkből indulva nem minden megkötés nélkül tölthetjük fel, hanem a fentieknek megfelelően.
Ezért amit leírtam, szerintem lehetetlen megállapítani, hogy mennyi lesz jövő nyáron a bérsapka, ha minden jól megy 500 fölött. Abba belefér pár új szerződés/igazolás.
Ja, ilyenekről lehetett olvasni, ha jól emlékszem Xavi kezdte úgy, hogy nincs önálló edzés (avagy a csapat utasításokon kívüli erőfejlesztés) és mindenki a csapaton keresztül étkezik, hogy megfelelően legyenek ellátva. Különösen fontos az élsportban a táplálkozás, illetve a rendes, célzott edzés.vidra írta: ↑2024.09.02. 23:13:15Korábban lehetett olyan pletykákat hallani, hogy egy-egy játékos folyamatosan "szemetet" kajál és hogy azért sérül le állandóan meg azért nem regenerálódik, ami elég furcsa azt nézve, hogy mennyire részleteiben is meg lehet tervezni az egészet.
Főleg, hogy olyanok is voltak, hogy valaki edzésre kb. a sztrip klubokból szedtek össze.