Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt azért remélem Te sem gondolod, h sajnálja Bravo távozását?Messias2 írta:Az arrogáns német
Annak meg aztán végképp sok értelme lenne...S.Agüero írta:Tudom, hogy övé volt, csak pár ember szerint most fordul a dolog, és csak a Ligát kapja meg.
Eddig is ő védett a BL-benS.Agüero írta:Nagyon úgy tűnik, hogy övé lesz a BL is, legalábbis a facebook-posztjából ezt szűrtem le.
Most hogy Bravo elment, meglátszik melyiküknek fontosabb az, hogy a Barca játékosa legyen. Stegen is simán mehetet volna a Citybe és szerintem a jelenlegi fel állás mellett, neki lett volna több oka oda igazolni. Ő védett kevesebbet.S.Agüero írta:Szemét MAtS, ki akarja túrni a csapatból Bravot...![]()
Azért az komoly, hogy még ebből a szituációból is Stegent hozzátok ki hibásnak.
Nyilván MAtS a hibás, hogy Bravo nem hajlandó az első számú kapus posztnál alább adni.. Hagyjuk már. Szeretem a chileit, de bakker, olyan szemellenzővel nézik páran ezt a nyarat kapusügyben, hogy az bődület. MAtS takarodjon a fenébe, mert első számú akar lenni, Bravo meg áldozat, mert szintén csak akkor marad, ha az lesz.Subinho írta:erre most a hisztije miatt Bravo besokall és lehet, hogy lelép.
Imádom az ilyet. Idáig azért volt közellenség MAtS mert folyton követelőzik, most pedig ő a bűnbak, mert Bravo nem fogadja el, hogy van egy másik kiváló kapus és csak 38 meccsen védhet.Subinho írta:Ez "remek" hír:
"Bravo mindenben megállapodott már a Manchester Cityvel, és ha nem távozik ter Stegen, akkor ő fog. A klub 25-30 millióért elengedné."
Nehogy már a kis taknyos miatt elmenjen az utóbbi évek legjobb Barca kapusa. Vagy hiányoznak a Valdes féle bakik??? Hosszú évek óta nem volt ilyen megbízható kapusunk, mint Bravo!!! Emlékszem még, amikor Bravo sérülése miatt Stegen állt a kapuban... amennyit tavaly bakizott, inkább őt engedném el a Cityhez... 22 évesen igazolt ide, végig védte az utóbbi 2 évben a BL-t és a kupát... erre most a hisztije miatt Bravo besokall és lehet, hogy lelép. Ter Stegen egy VV klón, hatalmasakat tud védeni, de mellette hatalmasakat is bakizni. Bravo folyamatos jó teljesítményét így jutalmaznánk? Gratula!!!
Próbáltam nem szó-szerint leírni azt, amit gondolok, hátha így másképp fogadjátok és nem leszek lehurrogva, persze, hogy így is levagyok, nem lepődtem meg.Nero. írta:Amúgy ő nagyobb mókamester mint Samper.hank1ee írta:Kash, te trollkodsz?
Dehogynem, a csapatnak ez tökéletes. Tavaly elött tripláztunk, tavaly meg dupláztunk és a BL se a kapus poszton ment el. A többi nem érdekel, legalábbis nekem csak a csapat érdekei számítanak, az hogy ki hány percet játszik és ki hogy érzi magát az már nem tényező.ferninho írta: ideje dönteni már, mert ez a mostani szitu senkinek nem jó.
A chileinek mi oka lenne egyébként vergődni? 30-on felül bekerült a Barcába és megkapta az első számú posztot, a BL kicsit fájhat neki, de azért ekkora áldozat csak belefér. Ha nincsenek a sérülései két év alatt kb 80-35 arányban ő védett volna. Azért elég jelentős ez a szám.Chino írta:Megnézném hány válogatottsága meg csk szalagja lenne Brvonak németként.Nero. írta: Olyanról nem is beszélve, hogy egyikük a válogatottjukban is kezdő (csapatkapitány is mellé), a másikuknak meg esélye sincs odaérni. Vagy hogy Bravonak egy hisztije nem volt még, a németnek meg kijut szezononként 2-3 (nyilatkozatok, klub VB stb.)
A hisztikhez meg annyit, hogy MAtS-ra eléggé rá lett húzva, míg Bravonak az ellenkezője, pedig a chileinek is volt nem egy.
Megnézném hány válogatottsága meg csk szalagja lenne Brvonak németként.Nero. írta: Olyanról nem is beszélve, hogy egyikük a válogatottjukban is kezdő (csapatkapitány is mellé), a másikuknak meg esélye sincs odaérni. Vagy hogy Bravonak egy hisztije nem volt még, a németnek meg kijut szezononként 2-3 (nyilatkozatok, klub VB stb.)
Amúgy ő nagyobb mókamester mint Samper.hank1ee írta:Kash, te trollkodsz?
+1Nero. írta:Jorquera és Pinto voltak olyan kapusok akik "padon ültek", egy olyan kapus aki megkapja a Bajnokok Ligáját és a Király-kupát telibe úgy hogy a hibátlan Claudio Bravo vetélytársa, az nálam sehol sem második számú kapus. Amúgy Enrique korábbi csapatainál mindig ugyanez volt a rendszer, kétlem hogy itt bárkinek is beígérték volna az "elsőszámu" szerepkört, max. Zubi, de az már nem ő dolga.
Olyanról nem is beszélve, hogy egyikük a válogatottjukban is kezdő (csapatkapitány is mellé), a másikuknak meg esélye sincs odaérni. Vagy hogy Bravonak egy hisztije nem volt még, a németnek meg kijut szezononként 2-3 (nyilatkozatok, klub VB stb.)
Viszont abban, hogy kijutottunk a klub VB-re vastagon benne volt abban az évben. Szóval azt neki kellet volna adni, szerintem. Tény nem ő lőtte a gólokat de volt nagyon sok szép mentése amit mindenki elfelejt... pl a Bayern ellen a gólvonalról mentéseNero. írta: Olyanról nem is beszélve, hogy egyikük a válogatottjukban is kezdő (csapatkapitány is mellé), a másikuknak meg esélye sincs odaérni. Vagy hogy Bravonak egy hisztije nem volt még, a németnek meg kijut szezononként 2-3 (nyilatkozatok, klub VB stb.)
Ez nem jó vagy rossz kérdése, hanem azé, hogy ő úgy érzi védhetne mindegyik fronton. Egy kapusnál fontos az önbizalom. Az meg, amit Kovbal leírt korábban szintén igaz. Őt ide elsőszámú kapusnak hozták Valdes helyére. Természetesen Bravo ugyan így érzi, hogy neki kellene védenie minden fronton. Már tavaly leírtam, hogy két ilyen kvalitásu kapus luxus a Barcának, de ha maradnak az csak jó. Majd LE eldönti, ki mikor véd. Ettől még MATS is meg Bravo is kiváló kapus.Nero. írta: Jah tényleg mennyire rossz már egy 23 éves kapusnak aki a Gladbachba évente kapott 50 gólt, ide jönni a világ legjobb csapatába végigvédeni a CdR-t és a Bajnokok Ligáját... Mindjárt megsajnálom.