Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt amúgy miből szűrted le? Iniesta generációjából sem nagyon futott be senki nagy karriert, talán Motta-t kivéve. Habár ott volt Oleguer meg Valdes. Most ők a nagycsapat lábtörlőjénél se lennének. De ha Messit nézzük, ott se volt rajta kívül nagy ember. Busquets is a negyedosztályból jött fel.Rinku írta:Nagy kuka ez a generáció, reméljük a következő tehetségesebb lesz már. Iniestáéknak sok már nincs hátra, max 4 év nagyon kedvesen becsülve. Szóval visszatérhetünk majd az igazolgatásokhoz, innen senki épkézlábat nem tudunk felhozni, de azért reménykedjünk Samperben.nzxtpo írta:A Youth BL-ben kikaptak a kicsik az Anderlecht-től.
Nagy kuka ez a generáció, reméljük a következő tehetségesebb lesz már. Iniestáéknak sok már nincs hátra, max 4 év nagyon kedvesen becsülve. Szóval visszatérhetünk majd az igazolgatásokhoz, innen senki épkézlábat nem tudunk felhozni, de azért reménykedjünk Samperben.nzxtpo írta:A Youth BL-ben kikaptak a kicsik az Anderlecht-től.
palesz77 írta: Ez meg varhato volt. Mehetne Denis helyere a Villarrealba, meglenne a szintlepes.. Bar pont ellentetes oldalon toljak sajna, oda meg gondolom van emberuk.
Mostanra már elvileg minden adminisztrációs jellegű probléma meg lett oldva, szóval játékra kész a srác, csak az edzői stábon múlik, hogy mikor mutatkozhat be élesben is. Lehet, hogy fizikálisan még mindig nincs a többiek szintjén, és ezért nem számolnak vele egyelőre, de lehet, hogy szimplán csak nem érzi úgy López, hogy szükség lenne rá jelenleg. Remélem, azért hamarosan kap majd legalább 10-20 percet csereként, ennyi várakozás után kíváncsi vagyok rá. (Bár azért nincsenek nagy elvárásaim vele kapcsolatban.)noname írta:Ezzel a Robert gyerekkel mi a helyzet?
Gareth Tello írta:A Mundo Deportivo szerint Samper szerződését (amely 2017-ben járna le) még nyár előtt meg akarjuk hosszabbítani, hogy aztán a szezon végeztével meghozzuk a döntést a jövőjéről. Azt írják, hogy ha Luis Enrique nem számol vele a nagycsapatnál, akkor el fogjuk adni, nem meglepő módon visszavásárlási opcióval. Azt is kiemelik, amit már rengetegszer lehetett olvasni, és amit maga Samper szintén többször megerősített: számára a prioritás továbbra is az, hogy felkerüljön a nagycsapatba és hosszabb távon is meg tudjon ragadni ott.
A kicsik egyébként ma este fél héttől fogadják a listavezető Villarreal B-t. Két viszonylag jó formában lévő csapat, sok-sok tehetséges játékossal, komoly téttel, parázs meccsnek ígérkezik. Ráadásul valószínűleg Aitort is újra láthatjuk majd a Miniestadí gyepén, sajnos már nem gránátvörös-kékben.
Minden változtatás bizalmi alapon lehet csak megoldani. Ez itt egy nehéz ügy.Gareth Tello írta:A Mundo Deportivo szerint Samper szerződését (amely 2017-ben járna le) még nyár előtt meg akarjuk hosszabbítani, hogy aztán a szezon végeztével meghozzuk a döntést a jövőjéről. Azt írják, hogy ha Luis Enrique nem számol vele a nagycsapatnál, akkor el fogjuk adni, nem meglepő módon visszavásárlási opcióval. Azt is kiemelik, amit már rengetegszer lehetett olvasni, és amit maga Samper szintén többször megerősített: számára a prioritás továbbra is az, hogy felkerüljön a nagycsapatba és hosszabb távon is meg tudjon ragadni ott.
Mondjuk legalább már van egy normális csatárunk, ami eddig nagyon hiányzott.Samper írta:Gatyába van rázva a B. Nyáron Samper nyilván elmegy, a többiek között meg nincs senki, aki elvárhatná az A keretbe kerülést. Jövőre téltől azonban már majd meg kell nyitni a lehetőséget fölfelé, különben a jobbak el akarnak majd menni.
Nagyon örülnék, ha visszajönne, de nem nagyon látom a helyét LE rendszerében. A jobb szélen kp-ra kevés, oda jobb fizikumú ember kell, aki ütközni is képes.Talán Messi pozíciójában lenne a leghasznosabb, ott tudna kibontakozni. Olykor visszalépve, de az ugye lehetetlen. Ini posztján kérdéses, mert sokszor úgy veri meg az ellenfelét, hogy elkezd befelé húzni (totál mint Messi), de a baloson ezt nem tudja így kamatoztatni. Bár egy próbát megérhet, még nem nagyon láttam ott játszani, lehet, hogy tudna alkalmazkodni.palesz77 írta:3-3 lett végül. Itt van Samper mai gólpassza, pazar ez is..Chino írta:Félidőben döntetlenre állnak a kicsik az Alcoyano ellen idegenben. A hazaiak szerezték a vezetést, de Dani Romera egyenlített.
Ha nyernek már csak 3 pontra lesznek a feljutó helytől.
Halilovic vs Espanyol. Nem teljes, egy szép csel pl hiányzik belőle, de nagyjából benne van minden. Ismét egy Inis mozdulat tőle..Legalábbis nekem ez jutott eszembe róla - annyi különbséggel, hogy Ini pontosabban kivitelezte..
![]()
(Tudom amúgy, hogy nagyon "belelátom" ezeket, és nem lesz az új Ini a horvátból, de tényleg sokszor eszembe jut róla.)
3-3 lett végül. Itt van Samper mai gólpassza, pazar ez is..Chino írta:Félidőben döntetlenre állnak a kicsik az Alcoyano ellen idegenben. A hazaiak szerezték a vezetést, de Dani Romera egyenlített.
Ha nyernek már csak 3 pontra lesznek a feljutó helytől.
Én a Rojadirectán találtam most egy dán streamet, de ha jól tudom, most egy spanyol adó is közvetítette a meccset, így volt elvileg néhány spanyol nyelvű stream is. Talán a következő hetekben, ahogy közeledünk a döntőhöz, könnyebb lesz jó streameket találni.Chino írta:Ezeket amúgy közvetíti valami, mert még stream-et sem találtam hozzá pedig vagy 20 percet keresgettem. Régen a Eurosport adott meccseket, de az utóbbi 2 évben semmi.
Ezeket amúgy közvetíti valami, mert még stream-et sem találtam hozzá pedig vagy 20 percet keresgettem. Régen a Eurosport adott meccseket, de az utóbbi 2 évben semmi.Gareth Tello írta:UEFA Youth League: egy elég kaotikus meccsen 3-1-re nyert, így továbbjutott a Barça a Midtjylland ellen.Theo Chendri, Lee és Aleñá is betalált (utóbbi kettő megint zseniális dolgokat művelt a pályán), linkelek majd összefoglalót, ha lesz. Tajti ezúttal nem kapott lehetőséget, Lee és Paik visszatérése óta az eddiginél is nehezebb a dolga. Szerintem inkább a következő szezonban számíthat majd viszonylag sok játékpercre.
Thx...ezek elég jó hírek.geridoss írta:Tegnap nyert a Juvenil 5-1-re a Lleida ellen, kezdőként játszott, de elmondása szerint nem ment jól a játék. Viszont múlt héten a Barca B-ben kapott lehetőséget egy edzőmeccsen, ott szintén kezdőként lépett pályára, és jól is játszott állítólagrecrea írta:Tajtiról mit tudtok?
Egyébként itt a Facebook oldala (nem kell hozzá regisztráció), ide szokott írni a meccsek után, kis élménybeszámolók.