egy kis vélemény azokról, akik tényleg "megfogtak":
Pedro:
Nem nagyon kell ecsetelni. Gyors, jól helyezkedik, jól cselez. Marha jó kis szélső lesz belőle szerintem. Teljesen kétlábas, ezért kiszámíthatatlan merre fog elmenni. Nagyon szép megmozdulásai voltak, csak így tovább
Gai:
Nekem nagyon bejött. Az egyetlen baj az volt vele, hogy még nincs normális fizikuma, így lepattogott az Angol monstrum védőkről. Mindemellett még így is nemegyszer verte át őket, voltak nagyon szép megmozdulásai. Gyöngyszem szerintem, nagy játékos lehet.
Muniesa:
Volt 1 nagyobb hibája talán,(meg a gólnál is? nem volt jó a linkem akkor

) de amúgy tökéletesen játszott. ő volt a védelem ura, habár Henrique is játszott(aki nagyon nem győzött meg eddig, majd ha nem fog ennyire izgulni). Zseniális helyezkedése van, és higgadt cseleket is be tud mutatni, amivel megkönnyíti a labdakihozatalt. Ügyesen jön előre, és jól passzol. Ő lesz szerintem a jövőben Pique belsőpárja.
Jonathan Dos Santos:
Hát tuti Xavi a példaképe

Nagyon ügyesen játszott, mindig úgy helyezkedett, hogy megjátszható legyen. A passzai pontosak és ötletesek voltak, nem csak tologatta a labdát. Az tetszett benne, hogy pörög a játéka. Polt aki megkapta, és csak tologatta hátha tud majd jót passzolni. Ezzel szemben ő megkapta, max 3 érintés kapu felé fordulással együtt, és már passzolt is jó ütemben és pontosan. Beleillik a Barca játékába, őt nem szabad elherdálni mint a bátyját(bár az ő hozzáállása is más lesz, mert látta mi lett vele...)
na kb ennyi.
volt még a 9-esünk: Nagyon technikás, de nem 9-es. 1 helyzete nem volt, max azalatt a kis idő alatt, amíg em volt képem. Cselezni azt nagyon tud, ezt belátom, de helyzet nélküli csatár...
aztán Jeffren: Tegnap se győzött meg. Gyors, de nem cselez olyan jól, mindig vissza kell fordulnia, és ezzel nem pörgeti fel a támadásokat. Még fejlődhet, de Gaiba meg Pedroba több lehetőséget látok.
Montoya: Még ő volt egész jó, talán néha feljöhetne cserének Alves pihentetésére, de nem egy csiszolatlan gyémánt. Kiegészítőembernek talán jó lesz(remélem tévedek és zseni lesz

)
és végül a 23-asunk: Ő is jól cselezett, kicsit lassú, de azért elég ügyes. Voltak helyzetei, jó passzai, de a Gai Pedro duó, és még Jeffren is jobb nála, nem hiszem, hogy befut karriert nálunk
hát ennyi a véleményem, kösz ha elolvastad, kicsit hosszú lett
(és bocs, hogy nem írtam játékosnevet 2-szer, de nem tudom a nevüket

)