Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a Bl-győztes szezont nagyban köszönhetjük neki is. Ősszel volt néhány megingása, de utána nem lehetett rá panaszunk. Volt olyan mérkőzés, amit szinte egy az egyben neki köszönhetünk. Sokan azért próbáltak olyan gólokat is ráverni, amiket Bravora nem.gránit írta:Azért az vastag túlzás, hogy nem hibázott sosem. A BL-ben hibázgatott azért. 2014-ben a PSG ellen volt talán a mélypontja, de a Roma ellen beszedett góltól kezdve lehetne sorolni a lajstromát. Számomra nem Barca-szint, még akkor sem, ha a csapat általában elbírja ezt a bénázást. Voltak jó meccsei is, mint tavaly a Bayern elleni visszavágó, de én mindenképpen más portást igazolnék.
Még nagyobb cink, hogy miért?visca el barca írta:máshol is írtam már, de ez mekkora cink, hogy van egy kapusod aki két év alatt, kb semmit nem hibázott, aztán ráakasztod az eladó táblát....
nagyon nem úgy néz ki jelenleg mint aki halálra stresszelné magátpalesz77 írta:Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (24), who was reportedly considering to leave, has decided to stay next season. [sport]
Remelem igaz..
nem pénzről beszélek, hanem a játékos pótolhatóságáról. fabregas, pedro, sanchez stb stb. hiányzik bárki is? TS azért a hibái ellenére is egy elég masszív szint, nehéz lenne bárkit is hozni a helyére.Nero. írta:Mondj három játékost az elmúlt 7 évből akit reális áron adtunk el. Nálunk nagyobb lúzerek nem léteznek eladások szempontjából, siman megpattan a kisgyerek, és bár jelenleg tényleg Bravo a jobb, hiányozni fog ő a késöbbiekben.visca el barca írta: ekkora lúzerek nem lehetnek.
Az igaz, hogy ősszel volt egy-két rossz megmozdulása, de azóta god mode-ban véd. Amellett nem tudom miért őt hozza fel mindenki, hogy rinyál stb. Konkrétan Bravotól lehetett hallani, hogy elégedetlenkedik. Amellett ebben a helyzetben teljesen egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy Bravo az elsőszámú kapus, mert a németnek is megvan a kb. 20 meccse a szezonban. Sőt most Bravo kieséseivel, nincsenek annyira távol az X-től. Azért azt se felejtsük el, hogy tavaly milyen szerepet játszott a BL -és kupasikerben (de az idei szezon nagy részében is). Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy már látszik, hogy egy kiváló játékos és nem lehet azt mondani, mint sok mezőnyjátékosra, hogy jó meg tehetséges, de kell neki idő. MAtS már kiváló kapus.Kovbal88 írta: Vannak érdekes megmozdulásai Bravonak is, de a hiba mindenkibe benne van, szóval kár lenne ezeket meglovagolni, le kell ülniük megbeszélni, kit szeretne és utána meghozni a döntést.
Olyan nincs, hogy mindenki jól járjon. Két év után bele férne, egy fordított felállás. Sajnos a németnek ez a szezon nagyon rosszul kezdődött és hát be is tett neki.
Mondj három játékost az elmúlt 7 évből akit reális áron adtunk el. Nálunk nagyobb lúzerek nem léteznek eladások szempontjából, siman megpattan a kisgyerek, és bár jelenleg tényleg Bravo a jobb, hiányozni fog ő a késöbbiekben.visca el barca írta: ekkora lúzerek nem lehetnek.
Ha két szezon alatt nem tudta meggyőzni, akkor három meccs kevés lesz rá. Az meg, várja a lehetőséget míg Bravo kiöregszik, nem hiszem, hogy jót tenne az önbizalmának.brownieheaven írta:Szerintem a kölcsön sem a legjobb opció, MAtS kell a csapatba. Hacsak nem hozunk egy megbízható második (vagy első) számú kapust, amíg a német "elvan", maradna itt nekünk egy Bravo, akiben az eddig látottak alapján megvan a sérülés veszélye, mellé meg egy Masip, akiről őszintén szólva fogalmunk sincs, hogy működik élesben.
Amennyiben a német tud valamit mutatni a hátralévő három meccsén, el lehetne gondolkodni Bravo eladásán (pl. nem tudom mennyire volt komoly a hír, hogy Pep vinné a Citybe), és Marc onnantól lehetne az elsőszámú portás. Mögé Masip, plusz még valaki.