Marc-André ter Stegen

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
PCsabi
aka Game90

2016.07.12. 16:55:14

Bravo amúgy is öreg már. Nem, veb?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.12. 16:52:06

68 milláért még dagleszt is hozzácsapjuk :D

reinával amugy semmi baj nincs, az idei éve kifejezetten jó volt. biztos mindenki fel lesz háborodva, de én nem esnék pánikba ha jövőre a a bravo+reina duóval mennénk neki a szezonnak (mondjuk 2. számú kapusnak nem fog idejönni, minek is tenné). 2-3 évre bőven jók lennének, aztán donnarummáért lehet bankot robbantani, úgy sem lesz sokáig a milánba.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gránit
Director del Fútbol

2016.07.12. 16:49:58

Ennél már csak az a nagyobb "poén", hogy a dailymail szerint (is) Reinát akarja vissza a Barca -.- Ez még poénnak is rossz. Valamelyik kapusunk egyébként szinte biztos, hogy el lesz adva, ter Stegen sem vállalná ezt a kupa-szerepet már. Viszont érte több pénzt kapnánk, mint a 33 éves Bravóért (ismét dailymail, a City érte ter Stegen felét, 34 milliót adna).
PCsabi
aka Game90

2016.07.12. 16:46:50

Daily Fail :mrgreen:

68 millió, oké... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Varatrix
Director del Fútbol

2016.07.12. 16:39:32

Ezt a Cityt én nem hiszem el amúgy, nagyon Hápog. Hart óriási közönség kedvenc, az egyetetlen valamire való Angol kapus, én már presztízsből is megtartanám...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gránit
Director del Fútbol

2016.07.12. 16:37:00

Hát ööö, ez ter Stegen oldala, persze ettől lehet Bravóról is szó.

A dailymail szerint a City 68 milliót ajánlott a Barcának, egy másik forrás szerint 85 millió alatt nem adnánk. 68-ért én simán eladnám, ennél nagyobb ajánlatot nem biztos, hogy kapunk érte. Idén klassz volt az Arsenal ellen, de a kijövetelei bizonytalanok, az egész szezont nem adnám neki.
Chino
Llegenda del Barça

2016.07.12. 16:29:26

gránit írta:Azért az vastag túlzás, hogy nem hibázott sosem. A BL-ben hibázgatott azért. 2014-ben a PSG ellen volt talán a mélypontja, de a Roma ellen beszedett góltól kezdve lehetne sorolni a lajstromát. Számomra nem Barca-szint, még akkor sem, ha a csapat általában elbírja ezt a bénázást. Voltak jó meccsei is, mint tavaly a Bayern elleni visszavágó, de én mindenképpen más portást igazolnék.
Azért a Bl-győztes szezont nagyban köszönhetjük neki is. Ősszel volt néhány megingása, de utána nem lehetett rá panaszunk. Volt olyan mérkőzés, amit szinte egy az egyben neki köszönhetünk. Sokan azért próbáltak olyan gólokat is ráverni, amiket Bravora nem.
Amellett azt se felejtsük el, hogy ő nem hétről - hétre védett. Egy kapusnál fontos a folyamatosság és azért a Bl kicsit nagyobb falat. De lehetne említeni a kupadöntőt, amiben szintén nagy szerepet vállalt.
Nála fel lehet hozni a korát, mint érvet. Bravonak azért van kb. 13-14 éves tapasztalata felsőbb osztályban, MAtS-nak kb 3. A tapasztalat kapusoknál hatalmas szegmens a megítélésnél. Nálam a kora nem azért indok mert x évre megoldhatja a kapusproblémát, hanem rengeteget fejlődhet.
Sajnos a válogatottall nincs szerencséje, mert a világ talán legjobb kapusa van előtte.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.12. 16:25:26

persze h bravorol írtam azt amit, nem is értem, hogy nem jött le :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gránit
Director del Fútbol

2016.07.12. 16:14:38

Nem hajnesz hsz-ére reagáltam, de ha Bravóról volt szó, akkor félreértettem. Bravo elsőrangú munkát végzett a két szezon során.

Ter Stegenért viszont bejelentkezett a City (amire a klub elvileg úgy reagált, hogy ter Stegen nem eladó). Bravóval kapcsolatban még nem olvastam konkrét ajánlatról, csak annyit, hogy a Barca meg fogja fontolni az eladását, ha jön érte ajánlat.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.12. 16:05:31

Labbal kicsit jobb. Nem mintha Bravo nem lenne szuk elit ebben is, de a nemet picit magabiztosabb ebben, de amugy tenyleg nem jobb kapus a chileinel. A kifutasai jobbak lehetnek, de egyelore neha tulvallalja, meg Bravo is sokat javult, ugyhogy ez is inkabb egal nalam. Vedeni meg mindketten piszok jol tudnak.

De igazabol varhato volt szerintem mar az elejetol, hogy ez lesz, bar en azt hittem, hogy kesobb akarja csak meglepni Lucho, es addigra MAtS elmegy. Felvette a ritmust az edzoi stab szerint gondolom, ugyhogy ugy erzik itt az ideje odaadni neki a posztot.

granit: Hajnesz azt irta, hogy Bravo nem hibazott, nem MAtS. Annak meg aztan semmi ertelme nem lenne, hogy eladjuk Claudiot, es hozunk valakit..
gránit
Director del Fútbol

2016.07.12. 16:01:45

Azért az vastag túlzás, hogy nem hibázott sosem. A BL-ben hibázgatott azért. 2014-ben a PSG ellen volt talán a mélypontja, de a Roma ellen beszedett góltól kezdve lehetne sorolni a lajstromát. Számomra nem Barca-szint, még akkor sem, ha a csapat általában elbírja ezt a bénázást. Voltak jó meccsei is, mint tavaly a Bayern elleni visszavágó, de én mindenképpen más portást igazolnék.
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.07.12. 15:47:31

visca el barca írta:máshol is írtam már, de ez mekkora cink, hogy van egy kapusod aki két év alatt, kb semmit nem hibázott, aztán ráakasztod az eladó táblát.... :?
Még nagyobb cink, hogy miért?
Mert van egy nála fiatalabb kapus, aki talán jobb lesz, mint ő, és talán 25évig fogja védeni a bárszá kapuját. A fiatalságon kivül 1 jó indokot nem tudok mondani magamnak, hogy miért érné meg a csere, de ahogy olvasom, a fórumon senki sem, max valakinek szimpatikusabb, de ez nálam nem érv.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.12. 15:42:03

máshol is írtam már, de ez mekkora cink, hogy van egy kapusod aki két év alatt, kb semmit nem hibázott, aztán ráakasztod az eladó táblát.... :?
Kép
palesz77

2016.07.12. 15:22:37

Tobb forras is arrol ir, hogy MAtS lesz az elsoszamu kapus jovore, mind a BL-ben, mind a Bajnoksagban. Bravoert meg elvileg meghallgatunk ajanlatokat - ezt mar kulon a Sport irja.

Megmondom oszinten orulnek neki, tavaly volt egy gyengebb/szerencsetlenebb idoszaka, de nagyon jo kepessegu kapus, aki posztjabol adodoan tenyleg hosszutavu megoldas lehet. Par hibaja biztos lesz, akkor be is talaljak majd, de osszessegeben szerintem jol jarnank ezzel a lepessel, sokaig ugyse fenntarthato a mostani allapot.
Kash
Entrenador del Barça

2016.05.29. 22:06:57

Ugyanmár, megesik az ilyen :D
Lehet hirtelen kapom elő a témát, viszont már régóta leakartam írni, hogy remélem jövőre minden fronton őt fogjuk nyomatni, bajnokság, bl, kupa.
Bár az utolsó 3-4 meccsen védett, a szezon nagyrészében padozott, így nem lepődök meg azon, ha benéz 1-1 ilyet.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.29. 21:51:55

Szegény Stegen, nem tudom mi van vele, amikor a válogatottban játszik.
Lehet túl nagy a bizonyítási vágy, és ezért ráparázik?

Mostanság pláne remekül védett, főleg a kupadöntőn.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.29. 19:44:18

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.05.05. 10:09:20

Veb, ne tegyél ki ide ilye nképeket, mert nemsokára jön, hogy bekokainozva kéz nélkül vezette a motorcsónakot, majdnem elütött két albatroszt és már nem is érdekli, hogy megnyerünk-e bármit is, mert ő lett a No.1 keeper. ;)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.04. 18:39:54

palesz77 írta:Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (24), who was reportedly considering to leave, has decided to stay next season. [sport]

Remelem igaz..
nagyon nem úgy néz ki jelenleg mint aki halálra stresszelné magát :lol:

https://pbs.twimg.com/media/Chn_-CFXIAAKzsv.jpg" target="_blank
Kép
palesz77

2016.05.04. 18:14:11

Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (24), who was reportedly considering to leave, has decided to stay next season. [sport]

Remelem igaz..
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.04. 15:24:10

Nero. írta:
visca el barca írta: ekkora lúzerek nem lehetnek.
Mondj három játékost az elmúlt 7 évből akit reális áron adtunk el. Nálunk nagyobb lúzerek nem léteznek eladások szempontjából, siman megpattan a kisgyerek, és bár jelenleg tényleg Bravo a jobb, hiányozni fog ő a késöbbiekben.
nem pénzről beszélek, hanem a játékos pótolhatóságáról. fabregas, pedro, sanchez stb stb. hiányzik bárki is? TS azért a hibái ellenére is egy elég masszív szint, nehéz lenne bárkit is hozni a helyére.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.04. 15:12:50

Kovbal88 írta: Vannak érdekes megmozdulásai Bravonak is, de a hiba mindenkibe benne van, szóval kár lenne ezeket meglovagolni, le kell ülniük megbeszélni, kit szeretne és utána meghozni a döntést.
Olyan nincs, hogy mindenki jól járjon. Két év után bele férne, egy fordított felállás. Sajnos a németnek ez a szezon nagyon rosszul kezdődött és hát be is tett neki.
Az igaz, hogy ősszel volt egy-két rossz megmozdulása, de azóta god mode-ban véd. Amellett nem tudom miért őt hozza fel mindenki, hogy rinyál stb. Konkrétan Bravotól lehetett hallani, hogy elégedetlenkedik. Amellett ebben a helyzetben teljesen egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy Bravo az elsőszámú kapus, mert a németnek is megvan a kb. 20 meccse a szezonban. Sőt most Bravo kieséseivel, nincsenek annyira távol az X-től. Azért azt se felejtsük el, hogy tavaly milyen szerepet játszott a BL -és kupasikerben (de az idei szezon nagy részében is). Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy már látszik, hogy egy kiváló játékos és nem lehet azt mondani, mint sok mezőnyjátékosra, hogy jó meg tehetséges, de kell neki idő. MAtS már kiváló kapus.
Igazából hatalmas szerencséje van, hogy Bravo nem három-négy héttel korábban sérült le. Nem a chilein múlt a vesszőfutásunk, de ha a német akkor száll bebiztos kapta volna az ívet, meg, hogy nem elég magabiztos kapus.
Lehet mondani sok mindent, de ter Stegen minimum annyi komolyabb, nehezebb csapattal állt szemben. A kiesésünk sem rajta múlt, még a büntetőt is majdnem kifogta a Calderónban, pedig jó helyre ment. Semmit nem akarok levonni a chilei érdemeibből, de a meccsei minimum egyharmadában nem derülhetett ki, milyen fából is faragták.

Szerintem a legegészségesebb az lenne, ha jövőre még maradna ez a felállás, utána viszont fordulna. A német is még több rutint szerezhetne, ráadául nemzetközi, komoly szinten, Bravo pedig elégedett lehetne. 34-35 évesen a Braca második kapusa lehetne, játszhatna, úgy, hogy az előtte lévő pár évben komoly sikerekből vehette ki a részét.
Ter Stegen pedig lehet, hogy többet játszana egy Pool-ban, de sok sikerélményben nem hiszem hogy része lehetne. A City is elég zsákbamacska egyelőre. Pep és a változtatások ide vagy oda, de a következő 2-3 évben szerintem olyan nagy fordulatot nem vennének. Lehet, hogy a bajnokság(ok) meglenne, de nemzetközi szinten nem hiszem, hogy kkomolyabban oda tudnának érni. A Barca pedig nagy valószínűséggel évekig ott lehet a tűzközelben és stabil helye lenne. (bár nem tudjuk mit hoz a jövő)

Masip pedig egyáltalán nem rossz kapus. A B-ben kiválóan védett, több csapat is hívta, de ő érthetetlen módon velünk hosszabbított. Ezt nem értettem, pedig minimum egy Celta szintű csapatban kezdő lehetetne, legalábbis a képességei erre predesztinálják.
Forca Barca!!!!
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.04. 15:06:06

visca el barca írta: ekkora lúzerek nem lehetnek.
Mondj három játékost az elmúlt 7 évből akit reális áron adtunk el. Nálunk nagyobb lúzerek nem léteznek eladások szempontjából, siman megpattan a kisgyerek, és bár jelenleg tényleg Bravo a jobb, hiányozni fog ő a késöbbiekben.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.04. 14:49:03

brownieheaven írta:Szerintem a kölcsön sem a legjobb opció, MAtS kell a csapatba. Hacsak nem hozunk egy megbízható második (vagy első) számú kapust, amíg a német "elvan", maradna itt nekünk egy Bravo, akiben az eddig látottak alapján megvan a sérülés veszélye, mellé meg egy Masip, akiről őszintén szólva fogalmunk sincs, hogy működik élesben.
Amennyiben a német tud valamit mutatni a hátralévő három meccsén, el lehetne gondolkodni Bravo eladásán (pl. nem tudom mennyire volt komoly a hír, hogy Pep vinné a Citybe), és Marc onnantól lehetne az elsőszámú portás. Mögé Masip, plusz még valaki.
Ha két szezon alatt nem tudta meggyőzni, akkor három meccs kevés lesz rá. Az meg, várja a lehetőséget míg Bravo kiöregszik, nem hiszem, hogy jót tenne az önbizalmának.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.05.04. 14:02:21

Szerintem a kölcsön sem a legjobb opció, MAtS kell a csapatba. Hacsak nem hozunk egy megbízható második (vagy első) számú kapust, amíg a német "elvan", maradna itt nekünk egy Bravo, akiben az eddig látottak alapján megvan a sérülés veszélye, mellé meg egy Masip, akiről őszintén szólva fogalmunk sincs, hogy működik élesben.
Amennyiben a német tud valamit mutatni a hátralévő három meccsén, el lehetne gondolkodni Bravo eladásán (pl. nem tudom mennyire volt komoly a hír, hogy Pep vinné a Citybe), és Marc onnantól lehetne az elsőszámú portás. Mögé Masip, plusz még valaki.
Válasz küldése