Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azert ne kuldjél el mindenkit mert más véleményen vannak emberek mint te! Mindenki szerint horror árrol beszélünk, de erröl nem te vagy én tehetünk, hanem ez a pancser vezetöség..Maxi írta:Ha kiadunk 100+ milliót Dembelere én köszönöm szépen többet nem jövök.
Ez nem állapot, komolyan mondom. Vicc, óriási nagy vicc az egész. Coutinho ára is az, de Ő azért bizonyított már, bár 100(60) felett semmiképp nem adnék érte!
Inkább menjünk neki ezzel a kerettel a szezonnak de úristen, nehogy ilyen fejetlenségbe szaladjunk bele, mert megőrülök komolyan.
Ja és kedves forumtársaim, nagyonnagyon vissza kell fogjam magam, hogy ne küldjek el néhányatokat a jó büdös...ba. Kb a kezdetek óra olvasom a forumot, de eljutottunk oda nektek köszönhetően, hogy lassan a hányinger kerülget és azon kapom magam, hogy megszokásból olvasom csak. És sajnos a régi motorosokban is csalódok, tisztelet a kivételnek.
Hálátlan banda.
Ezt most tényleg megkérdezted?Grimaldo írta:Átlag szurkolónak miért nem mindegy mennyiért vesz a csapata játékost ?Maxi írta:Ha kiadunk 100+ milliót Dembelere én köszönöm szépen többet nem jövök.
Ez nem állapot, komolyan mondom. Vicc, óriási nagy vicc az egész. Coutinho ára is az, de Ő azért bizonyított már, bár 100(60) felett semmiképp nem adnék érte!
Inkább menjünk neki ezzel a kerettel a szezonnak de úristen, nehogy ilyen fejetlenségbe szaladjunk bele, mert megőrülök komolyan.
Ja és kedves forumtársaim, nagyonnagyon vissza kell fogjam magam, hogy ne küldjek el néhányatokat a jó büdös...ba. Kb a kezdetek óra olvasom a forumot, de eljutottunk oda nektek köszönhetően, hogy lassan a hányinger kerülget és azon kapom magam, hogy megszokásból olvasom csak. És sajnos a régi motorosokban is csalódok, tisztelet a kivételnek.
Hálátlan banda.
Meg mi a cél minél olcsóbban hozni egy közepes játékost vagy inkább kiadni egy nagyobb összeget és minőségileg pótolni ?
Átlag szurkolónak miért nem mindegy mennyiért vesz a csapata játékost ?Maxi írta:Ha kiadunk 100+ milliót Dembelere én köszönöm szépen többet nem jövök.
Hálátlan banda.
Igen, amikor a top20-ba tartozó klubbok sztárjátékosaira megyünk rá, egyből bemondanak nekünk egy 150 milliót. De nem biztos, hogy Coutinho vagy Dembélé megszerzése nekünk élet-halál kérdése.MyStiQ írta:...
A Dortmundnak sztem meg teljesen igaza van:JimmyJump írta:Én megértem, hogy a Dortmund a legtöbbet akarja kihozni a helyzetből, de nézzük már meg a tényeket. Az utóbbi 6-7 évben szinte kivétel nélkül minden nyáron eladják a legjobbjaikat, sokszor a rivális Bayernt erősítve, és minden esetben aprópénzért. Az anno Bundesliga legjobbja Sahin 10 millió euró, Kagawa 16, Götze 37, Lewandowski ingyen ment, tavaly pedig a Hummels, Gündogan, Mkhitaryan trióért összesen 104 milliót kaptak. Nincs azzal semmi baj, ha egy csapat az elitbe vágyik, vagy nem adja könnyen a legjobbjait, de a Dortmundnál erről láthatóan szó nincs, és teljesen indokolatlan, hogy 100 milliós ajánlatokat dobálnak vissza, mikor folyamatosan 20-30-40 milliókért szórják el a Dembelénél meghatározóbb játékosaikat.
A védelemmel szerintem tavaly sem volt különösebben nagy probléma. Én nem temetem a csapatot, de szerintem nem az a legnagyobb gond, hogy Neymar elment, hanem az, hogy a középpályára nem érkezett senki, sőt André Gomest még meg is akarják tartani és komolyan számolnak vele Nekem meggyőződésem, hogy a tavalyi bajnokság Gomesen ment el. Amikor kezdett, akkor a meccseink 60%-át nyertük meg, nélküle viszont a 88%-át. Az összes statisztikával foglalkozó oldal szerint is messze ő a leggyengébb játékosunk. Szerintem még az nb1-ben sem lenne kiemelkedőericco írta:Miért temetitek a saját csapatotokat? Én, mint madridista sem teszem. Bizony tartani kell a Barcától, amíg Messi nálatok van, mindenképp. Tavasszal egyedül vert meg minket. Hihetetlen volt. Ha van kedve focizni, megállíthatatlan. El kell ismerni.
Lehet Valverde összerak tavaszra egy olyan rendszert, hogy végigveritek a világot. Attól nem kell félni, hogy nem lesz aki gólt lőjön, a védelmet pedig egy jó edző meg tudja szervezni közepes játékosokból is. Mentalitás és stílus kérdése.
Szerintem pont, hogy nálunk számolhatja el magát durván a vezetőség, mert ősszel kb a Kroos, Ramos páros hozta a pontokat, majd tavaszra Ronaldo kapcsolt god mode-ba. Nem kellett volna így lennie, és akkor lehet most teljesen más lenne a hangulat mindkét félen.
Lehet épp most unták meg, és bekeményítettek. Mindenki ezt teszi. Amíg van esély, hogy jön egy ajánlat a Citytől, PSG-től, MU-tól, stb, addig nem fognak rábólintani sem az első, sem a második ajánlatra.teljesen indokolatlan, hogy 100 milliós ajánlatokat dobálnak vissza, mikor folyamatosan 20-30-40 milliókért szórják el a Dembelénél meghatározóbb játékosaikat.
Cestus írta:Sokat elmond a Fernándezékről, hogy itt vagyunk legalább 320 millióval a zsebünkben, mégis a rajongók már azt vizionálják, hogy Deulofeu lesz a kezdő balszélső, a középpályán meg majd valami fiatalokat erőltetünk és hátha szintet lépnek. Más csapat 320 millióból BL-esélyes csapatot épít
Lehet épp most unták meg, és bekeményítettek. Mindenki ezt teszi. Amíg van esély, hogy jön egy ajánlat a Citytől, PSG-től, MU-tól, stb, addig nem fognak rábólintani sem az első, sem a második ajánlatra.teljesen indokolatlan, hogy 100 milliós ajánlatokat dobálnak vissza, mikor folyamatosan 20-30-40 milliókért szórják el a Dembelénél meghatározóbb játékosaikat.
ez mindent viszMessiNeymarSuarez írta: Most mi vagyunk a toppon
Azt azért ne felejtsük el, hogy Semedo érkezésével és Aleix remélhetőleg nem mellőzésével felszabadul Roberto és így lesz egy plusz minőségi játékos a kp-ra.Nero. írta:Iniesta mar rögtön ki is hagyta a mai edzést, az úgy komoly lesz ha idén sem áll a csapat rendelkezésére. Lehet majd élvezni Gomest
Aztán reménykedjünk, hogy ő majd csak azokon a meccseken lesz sérült, amikor Ini nem?MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Gündogan nem lehetne elhozható?