Nem azért kell megvenni mert jó a hypeja. A többség nem is látta 5 nél többször

Zsórdi Alba és kész.
szerk.: előttem szólóhoz. Nem hiába nem játszatnak vele azt. (balhátvédet)
1. nem jó ott
2. előbbre jobb
Subinho írta:ez most komoly??? ezt végig gondoltad??? ez most nem a FIFA manager!!!SuperMessi írta:Számomra egyértelmű hogy Tito mester a 3-4-3-at fogja beleégetni a génekbe, és oda bizony kell Bale, ezzel meg egyet tudok érteni. Ha 4 védős rendszer, akkor viszont Vertonghen kéne.
--------- Valdés ----------
---------- Piqué ----------
Masch ------------- Puyol
------ Xavi ---- Ini ------
-- Thiago --------- Bale --
------------- Cesc ---------
------- - Messi ------------
----- Alexis ---------------
xavi-ini vkp, elől meg nincs szélsó támadó... erre kíváncsi lennék!!! játszott sokat idén a csapat 3-4-3-ban, de ez finoman szólva vicc...
ez most komoly??? ezt végig gondoltad??? ez most nem a FIFA manager!!! xavi-ini vkp, elől meg nincs szélsó támadó... erre kíváncsi lennék!!! játszott sokat idén a csapat 3-4-3-ban, de ez finoman szólva vicc...SuperMessi írta:Számomra egyértelmű hogy Tito mester a 3-4-3-at fogja beleégetni a génekbe, és oda bizony kell Bale, ezzel meg egyet tudok érteni. Ha 4 védős rendszer, akkor viszont Vertonghen kéne.
--------- Valdés ----------
---------- Piqué ----------
Masch ------------- Puyol
------ Xavi ---- Ini ------
-- Thiago --------- Bale --
------------- Cesc ---------
------- - Messi ------------
----- Alexis ---------------
Bale egy milanba, interben, vagy akár a margitban, cselszkíjben jól ellene, mert villámgyors, lehet rá kontrákat éípteni, tud beívelni, de hogy a kis körömpasszokat hogy oldaná meg??? Danira sokan (én is) mondják, hogy nem tud beadni, de a rövidpasszos játékban a posztja legjobbja, ez megkérdőjelezhetetlen!!! szóval Bale nem hinném, hogy ide való lenne... szélen villámgyorsan elfutni Tello is tud!!!TT írta:Balet én egy homo erectusnak tartom; egyrészt mert úgy néz ki, másrészt meg az eddig mutatott játéka alapján itt csak tűzrakásra lenne alkalmas. Nem értem miért vagytok annyira megőrülve érte. Lendületből lever egy-két embert és itt ki is merült a támadási repertoárja. Bár különösképp nem merek véleményt formálni, mert nem követtem a tottenhami erectus pályafutását. Előfordulhat, hogy védekezésben meg tűzprofi. Angliában neki és a szurkolóknak tökéletes amit csinál, mert ott van egy langaléta csatár akire ívelgethet. Hadd rohangáljon ott tovább, a valenciai meg térjen haza!
esetleg ha mégis ő jönne, Isten a megmondhatója egyes egyedül, hogy miképp teljesítene. lehet egy üde színfolt lenne; nem dőlnék a kardomba, mert minden új fiúnak örülni kell
Csak, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba: Alves olyan 40-50 milliót ér jelenleg, míg Tourét 30 milláért passzoltuk el. A többi, amit meg írsz a Laporta rendszer hülyesége volt... Az OK, hogy Militoért nem kértünk pénzt (még így is mi kötöttünk jó üzletet), de a többit én se vágom. Henry és Marquez ingyen mentek New Yorkba... Legalább 10-et megértek volna, főleg ahogy Marquez tolta a VB-n. A többi név meg, amit felsoroltál, abból származott, hogy teljes szabad kezet Guardiola és olyan játékosért, mint Csiga 25 milliót kiadtunk. Aztán meg az a jó néhány ember, akik 1 percet nem játszottak is és euró milliókat vittek el a konyhából és egy adós fejfájást a vezetőségnek a nyarakból.zola8787 írta:
Na ácsi!!! Jó tudom, hogy hihetetlen szerencsétlen a Barcelona átigazolási politikája (fogalmam sincs, kilehet ezért felelős), DE!
Ne már, hogy Alves 20-25 milliót érjen már!
Csigát vettük asszem 20-25 körül, ennyit ér Alves is? Ha ennyi pénzért adjuk el, akkor meg is érdemli a csapat. Már Yaya 20 millió körüli eladási árát is nevetségesnek tartottam.
Aztán Eto'o is olcsó volt, Ibra - Csiga - Hleb - Keirrison stb nagyon drága. Márquez - Milito - Henry ingyen. Most komoly, ki veszi/adja a játékosokat nálunk?
Ez a kulcsmondat! Röviden és tömören ezért nem értem hogy mit akarunk Bale-től?!socio66 írta:neki sem, nekünk sem nem lenne jó, ha stílusváltáson kellene átesnie, márpedig anélkül ez a kapcsolat halálra van ítélve.
Na ácsi!!! Jó tudom, hogy hihetetlen szerencsétlen a Barcelona átigazolási politikája (fogalmam sincs, kilehet ezért felelős), DE!Zsoma írta:Csak akkor tudnám Bale-t elképzelni a csapatban ha sikerülne Alvest elpattintani 20-25 millió körül valakinek, mert a csapat nem bírná el ezt a két futóbolondot a két szélen, így is nem egyszer kaptunk abból gólt idén, hogy Alves helyén lekontráztak minket.