Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.17. 16:51:37

csababarca írta:
palesz77 írta: Már megkezdte a "Xavivá alakulást", idén 6-osra váltott. :D A szerződése meg 2019-ig tart, szóval ha klubot vált, ott bankot kell robbantani, neki meg asztalra csapni. De szerintem jövőre megy, remélem én is akkor már, hogy hozzánk - sajna az ifikről szinte teljesen lemondtam, nem hiszem, hogy velük tervezne bármit is a klub, de aztán lepjenek meg..
Enézegetnék majd egy Rakitic-Verratti-Arda kp-t, ezen jöjjön át aki akar :) plusz előrejátékban se gyengék.

Meglátjuk, de a kis olasz nagyon jó lenne ha itt kötne ki.
Az garantált, hogyha nincs aki szűrjön, főleg a passzsávokat, ahogy Busquets csinálja, ezen át is rohan egy Real Madrid, akár még egy Arsenal is, hiába tesznek bele sok munkát. Nem fogunk felállni védekező középpályás nélkül, ez evidens, ősidők óta van legalább egy a csapatban.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.17. 16:50:57

S.Agüero írta:Ha át is fog, nem vkp posztra jön szerintem, meg amúgy is eggyel előrébb jobb lenne. :)
Szerintem se vkp poszton tolná, bár adott esetben menne neki ott is, ha kéne. Tudna együtt játszani Rakiticcsel is, akkor a horvát mehetne kicsit szabadabban előre - megy neki az is, tavaly a Sevilla elleni első meccsen játszott a legszabadabban, és az egyik legjobban (Xavi mellett volt) -, menne neki Ardával is, Inivel is, Rafinhával is. Mindenkivel igazából, de vele attól tartok a bőség zavara lenne már ott középen, és túl szép álom lenne nekem. :D Pedig kis területen Busival és Messivel micsoda háromszögezéseket/labdakihozatalokat tudnának tolni.. 8)

Mondjuk abba is biztos vagyok, hogy ha jönne, akkor sokaknak túl nagy elvárásai lennének vele szemben, és csalódnának benne, még kell neki is bőven fejlődnie, de az én szememben jelenleg nincs nála nagyobb "majdnem kész tehetség" Európa szerte. (Plusz azért kéne még egy Coutinho is 2-3 év múlva, aki ellensúlyozná, hogy Verratti és Busi/Samper egy évben jó ha 3 gólt összehoznak.. :lol: FM-ezek csak, nehogy ebbe kössön bele valaki..)
Bob_Marley írta:A hatos mez meg nem jelent semmit, Alves kisajátította magának.
Nyilván ezt nem komolyan gondoltam, hogy ez egy jelzés arra, hogy jönne.. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.08.17. 16:54:38-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.17. 16:41:24

csababarca írta:
palesz77 írta: Már megkezdte a "Xavivá alakulást", idén 6-osra váltott. :D A szerződése meg 2019-ig tart, szóval ha klubot vált, ott bankot kell robbantani, neki meg asztalra csapni. De szerintem jövőre megy, remélem én is akkor már, hogy hozzánk - sajna az ifikről szinte teljesen lemondtam, nem hiszem, hogy velük tervezne bármit is a klub, de aztán lepjenek meg..
Enézegetnék majd egy Rakitic-Verratti-Arda kp-t, ezen jöjjön át aki akar :) plusz előrejátékban se gyengék.

Ha át is fog, nem vkp posztra jön szerintem, meg amúgy is eggyel előrébb jobb lenne. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.17. 16:39:13

Kinek a pap kinek a papné, szerintem a Rakitic/Iniesta-Busquets-Pogba/Iniesta hármason nem lehet átjönni. :D Tökéletesen kiegészítenék egymás erősségeit és gyengeségeit.
A hatos mez meg nem jelent semmit, Alves kisajátította magának.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.08.17. 16:43:08-kor.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.08.17. 16:30:22

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77

2015.08.17. 16:12:51

BFC írta:Remélem hamarosan Barcelona mezben láthatjuk, én tárt karokkal várom. :D
Szerk.: Egyébként meddig tart szerződése a franciáknál ?
Már megkezdte a "Xavivá alakulást", idén 6-osra váltott. :D A szerződése meg 2019-ig tart, szóval ha klubot vált, ott bankot kell robbantani, neki meg asztalra csapni. De szerintem jövőre megy, remélem én is akkor már, hogy hozzánk - sajna az ifikről szinte teljesen lemondtam, nem hiszem, hogy velük tervezne bármit is a klub, de aztán lepjenek meg..
BFC
Jugador d'estrella

2015.08.17. 16:00:22

palesz77 írta:Verratti (PSG): "Barça are one of the strongest clubs in the world. It's always flattering when such a big club is interested in you. How would I fit in at Barça? It is up to the people at Barcelona to decide that. But it is true that I like their style." [goal]

Ezt már szeretem.. :mrgreen:
Remélem hamarosan Barcelona mezben láthatjuk, én tárt karokkal várom. :D
Szerk.: Egyébként meddig tart szerződése a franciáknál ?
palesz77

2015.08.17. 15:40:06

Verratti (PSG): "Barça are one of the strongest clubs in the world. It's always flattering when such a big club is interested in you. How would I fit in at Barça? It is up to the people at Barcelona to decide that. But it is true that I like their style." [goal]

Ezt már szeretem.. :mrgreen:
Petr
Entrenador del Barça

2015.08.12. 22:17:21

Samper írta:Ez nem kölcsön. Ez eladás - visszavásárlási opcióval.
Bizonyos szempontból úgy működik, és remélem, hogy úgy is fog. Amennyiben visszajön mondhatjuk úgy, hogy a Barca fizetett azért, hogy kölcsönadhassa a játékjogát.
Samper
Director del Fútbol

2015.08.12. 21:58:19

Petr írta:
Erxy írta:Aston Villa will pay 10+2M for Barcelona B winger Adama Traore (19). Buy-back option included in the deal. Today or tomorrow announced. [md]

nincs jo erzesem ezzel a kolcsonnel kapcsolatban..
Azért egy fokkal így máris jobban hangzik. Az én problémám ezzel az, hogy ha a klub (talán) számol vele miért nem a ligán belül adják kölcsön, hogy felvegye a ritmust és a stílust? Értem én, hogy a spanyol csapatok nem tudnának érte ennyit kipengetni, de a tehetség mégis fontosabb, mint a pénz. Legalábbis számomra.
Ez nem kölcsön. Ez eladás - visszavásárlási opcióval.
Petr
Entrenador del Barça

2015.08.12. 21:38:52

Erxy írta:Aston Villa will pay 10+2M for Barcelona B winger Adama Traore (19). Buy-back option included in the deal. Today or tomorrow announced. [md]

Azért egy fokkal így máris jobban hangzik. Az én problémám ezzel az, hogy ha a klub (talán) számol vele miért nem a ligán belül adják kölcsön, hogy felvegye a ritmust és a stílust? Értem én, hogy a spanyol csapatok nem tudnának érte ennyit kipengetni, de a tehetség mégis fontosabb, mint a pénz. Legalábbis számomra.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.08.12. 21:32:05

Aston Villa will pay 10+2M for Barcelona B winger Adama Traore (19). Buy-back option included in the deal. Today or tomorrow announced. [md]

Kép
Strange
Barça C

2015.08.12. 14:53:04

Barcelona B winger Adama (19) underwent this morning medical tests at Aston Villa. Transfer to the English club will be announced soon. [md]

Barcelona sources deny reports about Adama being sold without a buy-back option. It will be a sale, no loan, but with buy-back option. [md]
BFC
Jugador d'estrella

2015.08.12. 13:07:43

„Minden tiszteletem a Manchester Cityé, de a Real Madrid, a Barca és a Bayern München is érdeklődik De Bruyne iránt, sőt már ajánlatot is tettek érte. Úgy számolok, hogy Kevin marad a klubnál, ám nem zárok ki semmit. Meghallgatjuk az ajánlatokat, de csak akkor távozik, ha rengeteg pénzt kínálnak érte” – idézi a madridi illetőségű As sportnapilap Heckinget.

Nekem van egy olyan gyanúm, hogy ezt azért nyilatkozta, hogy adjanak többet érte...
Szerk.:Mármint hogy felvigyék az árát :D
kristop
Entrenador del Barça

2015.08.11. 20:15:51

kicsit lemaradtam a hírekkel, de az aston villa nem kivásárlási áron veszi meg adamát? ha igen, akkor azért nem tudunk visszavásárlási opciót szerezni rá, ha viszont nem, akkor miért nem biztosítjuk be magunkat legalább kicsit? :)
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Samper
Director del Fútbol

2015.08.11. 16:56:10

Gareth Tello írta:Halilovic pedig a Hamburgba kerülhet egy kölcsönszerződés keretén belül, a Mundo szerint. Nem értem, miért nem lehet Spanyolországban tartani... Adama pedig no comment, nem örülök annak, hogy a PL-be megy, annak sem, hogy nem kölcsönről van szó, de legalább egy visszavásárlási záradék belekerülhetne a szerződésbe...
Kétféle visszavásárlási záradék van. Az egyik,hogy két év múlva ennyiért, három év múlva annyiért stb. önkényesen visszaveheti az eladó. Ebbe csak a mélyen áron aluli eladás esetén szokott belemenni a vevő. A másik fajta, hogy ha továbbadják,az akkor vételárral azonos áron vételi opciója van a mostani eladónak. Ez nem olyan nagy kegy, de ritkán kerül ilyen opció lehívására sor.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.08.11. 16:50:45

alapbol a buli nem lenne rossz hely, de Hamburg? tavaly vagy haromszor edzot valtottak, ha nem negyszer.. nem a legjobb hely egy tehetseg kibontakozasahoz.
egyebkent mar a horvatok es a nemetek is megerositettek.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.08.11. 16:45:55

Halilovic pedig a Hamburgba kerülhet egy kölcsönszerződés keretén belül, a Mundo szerint. Nem értem, miért nem lehet Spanyolországban tartani... Adama pedig no comment, nem örülök annak, hogy a PL-be megy, annak sem, hogy nem kölcsönről van szó, de legalább egy visszavásárlási záradék belekerülhetne a szerződésbe...
palesz77

2015.08.11. 16:10:00

Petr írta:...
A Sport már a Poolnak is eladta pár napja, nem vennék rá mérget, hogy ez így is lesz. Viszont ha visszavásárlási nélkül képesek vagyunk eladni, akkor jó nagy ökör vezetőségünk van. Én nem tudom nálunk elképzelni, de egy az, hogy még fejlődhet bőven, simán lehet, hogy 2-3 év múlva olyan szintet lép, ami elég a mi kezdőnkbe is. De ha nem is, akkor is benne van, hogy a Pl egyik legjobbjává növi ki majd magát, szerintem logikusabb lenne eladni mondjuk most 10-ért akár csak, aztán ha 2-3 év múlva kopogtatnak a nagycsapatok nála, akkor visszavenni 15-ért mondjuk, és egy jó 40-50-ért továbbadni - ha Sterling 60 körül volt, akkor Adama ha fejlődik, a piac meg tovább drágul, simán megér majd annyit, ha nem többet.. Nekem legalábbis ez lenne a logikusabb, a Villa lehet nem örülne, de némi konpenzációval nekik is elfogadható lenne szerintem, mi meg lényegesen többet kaszálhatnánk a jövőben.
Petr
Entrenador del Barça

2015.08.11. 15:56:36

Adama játékjoga ha minden igaz 12 millióért cserél gazdát, elvileg az Aston Villába megy visszavásárlási opció nélkül. Legalábbis a sport szerint. Utóbbit eléggé sajnálnám... Tény, hogy jelenleg nem passzol a csapatba teljesen, de ki tudja, hogy mi lesz 2-3 év múlva?
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.10. 19:35:19

palesz77 írta:
Amúgy elég kemény, hogy az 5 középső védőnkből 1 van, aki 28-nál fiatalabb, és ő meg lehet jövőre el is megy - legalábbis ha Lucho nem kezd el számolni vele. Piqué februárban 29 lesz, Matyi mindjárt 32, Verma szintén mindjárt 30, Mascherano 31 éves - a "fiatal tehetség" Bartránk is 25 lesz januárban. A B-ben mondjuk ha jól emlékszem akkor vannak most nagyon tehetséges fiatalok, ők lehet jól járnak majd ezzel a túlkorosodással - Tarínt dicsérték legtöbben -, bár a jelenlegi vezetőség nem biztos, hogy velük akar majd számolni. Mindenesetre hamarosan komoly gond lesz ez a középső védő poszt, az tuti..
Középhátvédeknél azért még nem aggódnék annyira. Mascheranoban, aki a legidősebb, is van még simán két jó év, Piqué-ért pláne nem kell izgulni, Vermaelen-nél meg nem a kor a gond.

A B-ben sajna nem vagyunk túl jól eleresztve kh-k terén. Edgar amilyen reményteli volt, annyira meg is állt a fejlődésben, nem hiszem, hogy (Bagnack még kevésbe) a felnőtt csapatba megragadna, bár semmi sem biztos. Tarin viszont tényleg nagyon jónak tűnik, mondjuk csak pár meccsen láttam a BL-ben, de ott elég meggyőző volt, viszont ő még csak most került fel a B-be, szóval neki szerintem legalább két év kell, hogy kopogtasson a felnőtteknél.
Forca Barca!!!!
defender3
Entrenador del Barça

2015.08.10. 19:20:35

visca el barca írta:
palesz77 írta:Mindenesetre hamarosan komoly gond lesz ez a középső védő poszt, az tuti..
jaj már megint túlaggódod :D 2 évente vesznek/feljön egy fiatal és ennyi.
Úgy mint ahogy eddig is tették ugye?
5 év alatt nem voltak képesek egy egyszerre bevethető klasszis középső védőt igazolni.
palesz77

2015.08.10. 19:16:26

visca el barca írta:jaj már megint túlaggódod :D 2 évente vesznek/feljön egy fiatal és ennyi.
Az elmúlt évek alapján nem merném ezt kijelenteni..:D
hank1ee írta:Mondjuk kérdés, hogy ki lenne az...
Ramost megvesszük jövőre a MU-ból.. :mrgreen:

Ha már Mascherano szóba jött:

Barcelona player Javier Mascherano (31) will get a pay rise. The duration of his current contract, until 2018, won't be changed. [md]
MR. TROMORT777

2015.08.10. 19:14:39

hank1ee írta:Mascherano akár el is mehet jövőre, legalábbis ha bármi alapja van a pletykáknak, helyére hozunk egy klasszist, és kész a középső védő poszt. :D Mondjuk kérdés, hogy ki lenne az...
Már rég cáfolva lett, hála a jó égnek és szerintem Mascheranora szükség van mint egy falat kenyérre és lehet is még. Vkp posztra Busi mögé még évekig jó, de idén még símán kezdő lehet hol vkpként hol védőként. Roma ellen látszott mennyivel stabilabb a csapat.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.10. 19:06:35

Mascherano akár el is mehet jövőre, legalábbis ha bármi alapja van a pletykáknak, helyére hozunk egy klasszist, és kész a középső védő poszt. :D Mondjuk kérdés, hogy ki lenne az...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Válasz küldése