nzxtpo írta:Aki jobban ismeri a játékát, az tudna nyilatkozni róla pár sort? Én úgy tudom, hogy a sérülése előtt nem volt lassú, jól lát a pályán, de pl. a cselezőkészségéről nem tudok semmit. Hogy lő távolról? Tudom, hogy kiveszi a részét a védekezésből, de mégis mennyire jó ebben? Hogy fejel? Melyik posztokon bevethető, és melyiken tudja kihozni magából a maximumot?
Én épp most csinálok róla videót, szóval valamennyire azért tisztában vagyok a játékával. A dinamikájából kicsit vesztett nekem úgy tűnik, de egyre javulgat benne - ha jól vettem észre -, a cselezés nem a fő erénye, de abban sem rossz, vannak kifejezetten jó megindulásai, elég labdabiztosnak mondható ilyen szempontból, de azért nem egy Ini/Xavi - vagy akár Verratti - szint ebben. Távoli bombái rendre vannak, elég veszélyesek is, de betalálni nem sűrűn szokott onnan, pedig tényleg jól lő. Jobbal-ballal képes egész pályás keresztlabdákra, szóval nyugodtan kijelenthető, hogy 2 lábas, a védekezés nagy erénye, elég jó benne tényleg, agresszívan letámad, és egész eredményesen is. Jelen középpályánkon bárhol bevethető igazából, szeret mélyebben játszani, de fel is ér a támadásokkal ha kell, igazából eléggé passzolna ide szerintem.
Csak kérdés, hogy teljesen vissza tudja-e nyerni a sérülés előtti formáját, és hogy mennyire lenne jó a Dortmundon kívül. De a mai piacon, ilyen áron - jövőre lejár a szerződése, kb annyiba fájna, mint Rakitic -, egy ilyen potenciállal rendelkező játékos szerintem marha jó üzlet lenne.