Gyenge éve volt.

Igen. Vitatkoznak, ráadásul véresen komolyan....Pl. az Origo-n. Megbántam, hogy elolvastam a kommenteket....Tromort77 írta:Elképesztő, és egyesek még arról vitatkoznak, hogy ki a valaha volt legjobb.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8
Ezt csak így itt hagyom...![]()
Zseniális...Hozzá képest nem nagyon lehet olyan játékost mondani aki játékban jobb lett volna nála, vagy egyáltalán a közelében lett volna..
Azért az utolsó mondat ilyen formában erős túlzásMessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8
Zseniális...Hozzá képest nem nagyon lehet olyan játékost mondani aki játékban jobb lett volna nála, vagy egyáltalán a közelében lett volna..
Elképesztő, és egyesek még arról vitatkoznak, hogy ki a valaha volt legjobb.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8
Így is messze mi vagyunk a legszerencsésebb szurkolók a világon hogy nálunk játszik, arról nem beszélve hogy nálunk nevelkedett és láthattuk "felnőni." Emlékszem az U20as VBn már nagyon figyeltem de azt nem gondoltam volna hogy ekkora jatekos lesz. Remelem ha itt hagy minket róla nevezik el a Camp Nout és a 10est is visszavonultatják.visca el barca írta:Leo Messi top skills during Barça Youth Academy
https://www.youtube.com/watch?v=RaQvhgTu7QY" target="_blank
mit nem adnék érte ha 10 évvel fiatalabb lenne
Normandia írta:Offhedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
Béke van. Ő leírta, hogy ez nem tetszik, te leírtad, hogy neked igen. Szerintem hagyjuk annyiban, mielőtt feleslegesen megbántjátok egymást.
On
Mindenki tudja, hogy Leo jobb, még a másik oldal is, de ettől CR még nem rossz játékos, csak más.
Offhedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
A stílusról lehetne vitázni.. mi számodra a megfelelő stílus..ha mindig mindenki azt mondja ami számodra ok? vagy mi is a z a stílus?TripleH írta:A vélemény az szabad, a stílus ami zavaró és lehúzza a színvonalat. Ezt most mindenféle rosszindulat nélkül írtam.hedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
A vélemény az szabad, a stílus ami zavaró és lehúzza a színvonalat. Ezt most mindenféle rosszindulat nélkül írtam.hedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
De ez egy szurkolói fórum, nem pedig az index, nso vagy origo.hedora írta: EZermilliárd cikk van a neten amit nem kötelező elolvasni, de ott van és ha meg szakadsz is ott lesz,ettől kerek a világ.... ha ezt elveszed hát nem lesz kerek és attól mág másnak lesz más véleménye..max homokba dugod a fejed...
Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?TripleH írta:Mi meg nem szeretnénk téged olvasni. De mit is fecsérlem itt az időm. Remélem Palesz eléggé rád unt és tesz róla, hogy ne is kelljen. <3hedora írta: Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!
Mi meg nem szeretnénk téged olvasni. De mit is fecsérlem itt az időm. Remélem Palesz eléggé rád unt és tesz róla, hogy ne is kelljen. <3hedora írta: Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!
Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!palesz77 írta:Egy szint alá azért nem kéne menni.. Alapból el lehetne szerintem már ezt az Aranylabda témát is engedni, örüljön a lasztijának, mi meg örüljünk, hogy Messit nézhetjük hétről-hétre, nem CR-t. De ezt a sértett kisiskolás stílust a következőkben hanyagoljuk majd ha kérhetem, nem hiszem, hogy bármit elvesz a monandódból, ha a rivális klub/játékos nevét normálisan írod le.hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!
Aki szavazott a világ jelenlegi legjobb futbalistájára és mondjuk látta a margit meccsét club vb és látta a tegnapi BARCELONA meccset az most vajon mit érez?:)
Még egyszer mondom RINYALDÓ jó játékos, de kb a cipőjét nem vihetné MESSI-nek...
Vonatkozik ez mindenkire, bár hál istennek azért nem ez a megszokott stílus.
Így van! Ini ezért borzasztóan fontos a csapatnak. Leo sok mindenre képes, de a legjobbját elől hozza.TripleH írta: Egyébként ebből is látszott, hogy nem neki kell lennie a kp-ja eszének is, hanem elől butíthatott. Ennyit tesz Ini jelenléte, Messinek nem a saját térfelünk közepére kell visszamenni labdáért.
Egyébként ebből is látszott, hogy nem neki kell lennie a kp-ja eszének is, hanem elől butíthatott. Ennyit tesz Ini jelenléte, Messinek nem a saját térfelünk közepére kell visszamenni labdáért.Normandia írta: Szerintem ennek már semmi jelentősége. Megkapta CR és kész, valszeg a show-t már így is elvitte Leo a tegnapi napon mutatott játékával. Minden valamire adó, sporttal foglalkozó portál ezzel van tele.Hol van már a klub vb.
Egy szint alá azért nem kéne menni.. Alapból el lehetne szerintem már ezt az Aranylabda témát is engedni, örüljön a lasztijának, mi meg örüljünk, hogy Messit nézhetjük hétről-hétre, nem CR-t. De ezt a sértett kisiskolás stílust a következőkben hanyagoljuk majd ha kérhetem, nem hiszem, hogy bármit elvesz a monandódból, ha a rivális klub/játékos nevét normálisan írod le.hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!
Aki szavazott a világ jelenlegi legjobb futbalistájára és mondjuk látta a margit meccsét club vb és látta a tegnapi BARCELONA meccset az most vajon mit érez?:)
Még egyszer mondom RINYALDÓ jó játékos, de kb a cipőjét nem vihetné MESSI-nek...
Szerintem ennek már semmi jelentősége. Megkapta CR és kész, valszeg a show-t már így is elvitte Leo a tegnapi napon mutatott játékával. Minden valamire adó, sporttal foglalkozó portál ezzel van tele.hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!
Sírdogál biztosan otthon, de már ez a rinyáldózás is unalmas. Ne told már itt az NSO színvonalat, vagy ha nagyon erre van csak vágyad, akkor menj oda és told ott ezt.hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!
jó mondjuk ez alapból nem kérdés, hogy CR jobb játékos mint suarez, de ez nem igaz amit leírtál. eleve 2 évvel idősebb és lajos is ott van a szeren 20 éves kora óta.ferninho írta:hogy CR lassan 10 éve toppon van és úgy csinálja ezt évről évre, míg Suarezről ez közel sem mondható el.