Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
MatyiG
Adminisztrátor

2016.12.29. 11:37:40

https://www.youtube.com/watch?v=_wnkTq9x6dE" target="_blank
Gyenge éve volt. :mrgreen:
Editke
Barça B

2016.12.28. 18:41:59

Tromort77 írta:
MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8

Ezt csak így itt hagyom... :lol:

Zseniális...Hozzá képest nem nagyon lehet olyan játékost mondani aki játékban jobb lett volna nála, vagy egyáltalán a közelében lett volna.. =D>
Elképesztő, és egyesek még arról vitatkoznak, hogy ki a valaha volt legjobb. :lol:
Igen. Vitatkoznak, ráadásul véresen komolyan....Pl. az Origo-n. Megbántam, hogy elolvastam a kommenteket....
recrea
Llegenda del Barça

2016.12.28. 18:19:50

Zseniális...Hozzá képest nem nagyon lehet olyan játékost mondani aki játékban jobb lett volna nála, vagy egyáltalán a közelében lett volna.. =D>
Azért az utolsó mondat ilyen formában erős túlzás :D

Ha meg kellene fogalmaznom az ő különlegességét, akkor azt mondanám, h hatékonyság és látvány így még nem ötvöződött focistában, rengeteg képesség összpontosul nála, és a koncentráció...abban biztos vagyok, h a "jó döntés/per kiélezett szituáció" mutató vagy a legtöbb "kulcsmomentum" magasan nála a legjobb. Szintén kuriózum a 12 évnyi csúcs.
Tromort77

2016.12.28. 18:03:33

Elképesztő, és egyesek még arról vitatkoznak, hogy ki a valaha volt legjobb. :lol:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.28. 17:24:03

https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8" target="_blank

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.27. 13:19:51

Durva is belegondolni hogy mi lett volna ha nem nálunk köt ki, elég durván szivatott volna minket.... :lol:

Nem tudom milyen bolygóról jött, és hogy ott mindenki így tolja, de valami eszméletlen.
Rá hatványozottan igaz, hogy csak az érti meg a zsenialitását, aki látja hétről hétre varázsolni...

Espanyol, Osasuna stb ellen is mit művelt?! Lehet mondani hogy "jajj ez csak egy Espanyol/Osasuna/akárki", de mondjon már valaki olyat, aki ilyen csapatok ellen fele ennyiszer butítja ilyen szinten az ellenfelet.. :lol:
Arról nem is beszélve, hogy ezeket eljátszotta már Bl elődöntőkben is, pl a Real ellen 2011-ben, vagy a Bayern ellen 2015-ben és még sorolhatnám...

Sorra dönti a több évtizedes rekordokat gólokban, ÉS ez csak a gólok...Emellett olyan labdákat képes adni akár meccsről meccsre, hogy csak néz az ember, egy jó képességű játékos örül ha évente 1-2-szer képes olyan labdát adni mint Messi meccsenként....

Ezért is aki azt mondja, hogy nála jobb Ronaldo, az vagy elfogult, vagy nem látja Messit rendesen játszani, és csak a számok alapján ítél...(Bár Messinek alig 30 góllal van kevesebb, miközben 2.5 évvel fiatalabb , és úgy 180 meccsel kevesebbet játszott mint Ronci)
Ronaldo remek góllövő, de már jóideje semmi több, mutatott játékban meg végképp nincs Messi szintjén..Régen még csak-csak lehetett hasonlítani, de már egy jóideje arra feszül rá hogy berohanjon a 16-os környékére és várja a labdát 1-2 kivételt leszámítva...

Ehhez képest Messi is ontja a gólokat tömegesével, de emellett a játék tempót diktálja, visszajár folyton a KP-ra besegíteni, és forintos labdákat adni.

(Komolyan, a hatereknek az a legnagyobb mázlijuk, hogy az Argentín válogatott ilyen szerencsétlen, (Higuainnal az élen), különben már velük is nyert volna felnőtt kupát.
Persze akkor meg jönne hogy" jajj nem bizonyított az isteni PL-be, bezzeg Ronaldonak annyira rossz dolga volt a legendás MU-val, Giggsékkel, Scholesékkal és sir Alex Fergusonnal"...
Ha meg eligazolna nyilván az lenne a baj hogy "mekkora áruló, nem képes hűséges lenni a saját klubjának" :lol: , különben meg kb az egyetlen játékos, akinek azt negatívumként említik hogy hűséges, míg másokat meg klublegendaként említenek emiatt...)

Remélem még sok-sok évig(legalább 5) láthatjuk hasonló szinten alakítani =D>
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.27. 12:31:47

visca el barca írta:Leo Messi top skills during Barça Youth Academy

https://www.youtube.com/watch?v=RaQvhgTu7QY" target="_blank

mit nem adnék érte ha 10 évvel fiatalabb lenne [-o<
Így is messze mi vagyunk a legszerencsésebb szurkolók a világon hogy nálunk játszik, arról nem beszélve hogy nálunk nevelkedett és láthattuk "felnőni." Emlékszem az U20as VBn már nagyon figyeltem de azt nem gondoltam volna hogy ekkora jatekos lesz. Remelem ha itt hagy minket róla nevezik el a Camp Nout és a 10est is visszavonultatják.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.27. 10:05:06

Leo Messi top skills during Barça Youth Academy

https://www.youtube.com/watch?v=RaQvhgTu7QY" target="_blank

mit nem adnék érte ha 10 évvel fiatalabb lenne [-o<
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.12.26. 14:40:09

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hedora
Jugador del Barça

2016.12.19. 19:48:12

Normandia írta:
hedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
Off
Béke van. Ő leírta, hogy ez nem tetszik, te leírtad, hogy neked igen. Szerintem hagyjuk annyiban, mielőtt feleslegesen megbántjátok egymást.
On
Mindenki tudja, hogy Leo jobb, még a másik oldal is, de ettől CR még nem rossz játékos, csak más.

Egyetértek és elnézést kérek, de attól még nem változik a véleményem!!!!!!!!!!

Még egy gondolat:
Képzeld el azt a világot.... mindig mindenki azt mondja amit más hallani akar..
.Az a világ 3 perc alatt halott lesz....
Neki nincsen meg a bensőséges véleménye? , de meg van!!! max nem mondja el mert alkalmazkodik egy sémához, és itt nem anyázásról káromkodásról beszélünk,, mert ilyen nem volt!
Felháborodnak azon CR nagykirályt hogy nevezem, ahogy akarom... ahogy nekem jól esik, megfelelő kereteken belül... ennyi

Majd elfeledtem:) LEO az isten és CR nagykirály Úr a cipőfűzőjét sem köthetné be!!

Ezt a témát szívesen boncolgatnám, esetleg egy másik tpoicban....
Kíváncsi lennék az arcára, születik x év múlva egy gyermek aki majd a neten azt látja.. hi ugyan annyi aranylabdája van mint LEO-nak akkor ugyan olyan jó játékos?? hát persze:)
Normandia
Director del Fútbol

2016.12.19. 19:45:41

hedora írta: Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?
Off
Béke van. Ő leírta, hogy ez nem tetszik, te leírtad, hogy neked igen. Szerintem hagyjuk annyiban, mielőtt feleslegesen megbántjátok egymást.
On
Mindenki tudja, hogy Leo jobb, még a másik oldal is, de ettől CR még nem rossz játékos, csak más.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hedora
Jugador del Barça

2016.12.19. 19:43:21

TripleH írta:
A vélemény az szabad, a stílus ami zavaró és lehúzza a színvonalat. Ezt most mindenféle rosszindulat nélkül írtam.
A stílusról lehetne vitázni.. mi számodra a megfelelő stílus..ha mindig mindenki azt mondja ami számodra ok? vagy mi is a z a stílus?

Nem anyáztam, nem bántottam senkit, cr meg hagy szólítsam úgy, ahogy nekem tetszik..... magánügyem

Amennyiben megbántottam valakit elnézését kérem, nem állt szándékomban, a jövőben nem teszem.. ennyi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.12.19. 19:45:54-kor.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.19. 19:41:42

A vélemény az szabad, a stílus ami zavaró és lehúzza a színvonalat. Ezt most mindenféle rosszindulat nélkül írtam.
hedora írta: EZermilliárd cikk van a neten amit nem kötelező elolvasni, de ott van és ha meg szakadsz is ott lesz,ettől kerek a világ.... ha ezt elveszed hát nem lesz kerek és attól mág másnak lesz más véleménye..max homokba dugod a fejed...
De ez egy szurkolói fórum, nem pedig az index, nso vagy origo.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TripleH 2016.12.19. 19:44:02-kor.
hedora
Jugador del Barça

2016.12.19. 19:39:41

TripleH írta:
hedora írta: Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!
Mi meg nem szeretnénk téged olvasni. De mit is fecsérlem itt az időm. Remélem Palesz eléggé rád unt és tesz róla, hogy ne is kelljen. <3
Elmondtam a véleményem, nem ártottam senkinek, ere rámförmed mert neki más a véleménye... ezzel kit bántottam?

EZermilliárd cikk van a neten amit nem kötelező elolvasni, de ott van és ha meg szakadsz is ott lesz,ettől kerek a világ.... ha ezt elveszed hát nem lesz kerek és attól mág másnak lesz más véleménye..max homokba dugod a fejed...
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.19. 19:37:40

hedora írta: Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!
Mi meg nem szeretnénk téged olvasni. De mit is fecsérlem itt az időm. Remélem Palesz eléggé rád unt és tesz róla, hogy ne is kelljen. <3
hedora
Jugador del Barça

2016.12.19. 19:36:05

palesz77 írta:
hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!

Aki szavazott a világ jelenlegi legjobb futbalistájára és mondjuk látta a margit meccsét club vb és látta a tegnapi BARCELONA meccset az most vajon mit érez?:)
Még egyszer mondom RINYALDÓ jó játékos, de kb a cipőjét nem vihetné MESSI-nek...
Egy szint alá azért nem kéne menni.. Alapból el lehetne szerintem már ezt az Aranylabda témát is engedni, örüljön a lasztijának, mi meg örüljünk, hogy Messit nézhetjük hétről-hétre, nem CR-t. De ezt a sértett kisiskolás stílust a következőkben hanyagoljuk majd ha kérhetem, nem hiszem, hogy bármit elvesz a monandódból, ha a rivális klub/játékos nevét normálisan írod le.

Vonatkozik ez mindenkire, bár hál istennek azért nem ez a megszokott stílus.
Nem szeretném "normálisan" leírni a nevét.. ha ez neked nem tetszik, ne olvasd a hozzászólásomat és főleg ne okktass ki!!!!
Stílusról meg ne beszélj nekem, Te vagy az akinek ez nagy hiányossága.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.12.19. 19:38:04-kor.
Normandia
Director del Fútbol

2016.12.19. 18:54:48

TripleH írta: Egyébként ebből is látszott, hogy nem neki kell lennie a kp-ja eszének is, hanem elől butíthatott. Ennyit tesz Ini jelenléte, Messinek nem a saját térfelünk közepére kell visszamenni labdáért. :)
Így van! Ini ezért borzasztóan fontos a csapatnak. Leo sok mindenre képes, de a legjobbját elől hozza.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.19. 18:33:15

Normandia írta: Szerintem ennek már semmi jelentősége. Megkapta CR és kész, valszeg a show-t már így is elvitte Leo a tegnapi napon mutatott játékával. Minden valamire adó, sporttal foglalkozó portál ezzel van tele.:-D Hol van már a klub vb.
Egyébként ebből is látszott, hogy nem neki kell lennie a kp-ja eszének is, hanem elől butíthatott. Ennyit tesz Ini jelenléte, Messinek nem a saját térfelünk közepére kell visszamenni labdáért. :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.19. 18:26:24

hedora írta:Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!

Aki szavazott a világ jelenlegi legjobb futbalistájára és mondjuk látta a margit meccsét club vb és látta a tegnapi BARCELONA meccset az most vajon mit érez?:)
Még egyszer mondom RINYALDÓ jó játékos, de kb a cipőjét nem vihetné MESSI-nek...
Egy szint alá azért nem kéne menni.. Alapból el lehetne szerintem már ezt az Aranylabda témát is engedni, örüljön a lasztijának, mi meg örüljünk, hogy Messit nézhetjük hétről-hétre, nem CR-t. De ezt a sértett kisiskolás stílust a következőkben hanyagoljuk majd ha kérhetem, nem hiszem, hogy bármit elvesz a monandódból, ha a rivális klub/játékos nevét normálisan írod le.

Vonatkozik ez mindenkire, bár hál istennek azért nem ez a megszokott stílus.
Normandia
Director del Fútbol

2016.12.19. 18:18:13

Szerintem ennek már semmi jelentősége. Megkapta CR és kész, valszeg a show-t már így is elvitte Leo a tegnapi napon mutatott játékával. Minden valamire adó, sporttal foglalkozó portál ezzel van tele.:-D Hol van már a klub vb.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.19. 18:08:02

Sírdogál biztosan otthon, de már ez a rinyáldózás is unalmas. Ne told már itt az NSO színvonalat, vagy ha nagyon erre van csak vágyad, akkor menj oda és told ott ezt.
hedora
Jugador del Barça

2016.12.19. 17:57:17

Most komolyan kérdezem minden bántás nélkül.... Ok RINYALDÓ nagy játékos kétség sem fér hozzá!

ferninho
Madridista

2016.12.19. 14:12:15

Top nálam az nem magához képest top, hanem amúgy.
Abból meg kb 2, nagyon max 3 éve volt, ha számoljuk az Ajaxosat, mikor közelített a nagyokhoz, bár a legutóbbi szezonban azért Messi is óriási szerepet játszott valljuk be, de ott tényleg ment ezerrel a befejezés meg a játék, pedig azért sokszor képes volt kb összeesni a labdában meg kihagyni olyanokat, amiket ő se hitt el :D

Amikor cipelte a Poolt az nagyon korrekt volt tőle, azt ne tagadjuk, de pl Bale is eljátszotta ugyanezt a Spursben.

Na de ez már rohadtul Off itt.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.19. 10:28:13

ferninho írta:hogy CR lassan 10 éve toppon van és úgy csinálja ezt évről évre, míg Suarezről ez közel sem mondható el.
jó mondjuk ez alapból nem kérdés, hogy CR jobb játékos mint suarez, de ez nem igaz amit leírtál. eleve 2 évvel idősebb és lajos is ott van a szeren 20 éves kora óta.

2007-08: 43 meccs, 22+14 (ekkor volt 20 éves)
2008-09: 43 meccs, 28+19
2009-10: 48 meccs, 49+27
2010-11: 37 meccs, 16+16
2011-12: 39 meccs, 17+11
2012-13: 44 meccs, 30+11
2013-14: 37 meccs, 31+24
2014-15: 43 meccs, 24+25
2015-16: 53 meccs, 59+26
2016-17: 21 meccs, 16+8

szted ilyen mutatókkal valaki nincs 10 éve toppon? :shock: oké, ha a bunkóbb madridisták közé tartoznál, most ellőhetnéd, hogy ronaldo a holland bajnokságban 102 gólt is lőtt volna meg stb. de azért lássuk be a pali eddig volt 3 klubnál és mindhármat elég durván cipelte a hátán.

off vége

sokat hangoztatom, hogy a focit gólra játsszák, a csatárt a góljai minősitik és nem az, hogy hogy birkózik az ellenféllel meg stb stb. ezért is tartom nagyra ronaldot mint focistát, mert ész nélkül fo**a a gólokat, de tegnap láthattuk, hogy mi a különbség közte meg messi között. utóbbit élmény nézni még akkor is ha nem rúg gólt, ronaldo meg azon kívül, hogy orrvérzésig fo**a a gólokat sok olyan hűha dolgot nem csinál a pályán. akar meg megy mint a hülye, nem véletlenül ennyire egoista, de ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2016.12.19. 02:02:37

Egy gondolattal mindig a védők előtt jár, ha ilyen szinten komolyan veszi a mérkőzést, nem lehet megállítani...Ezt a tavaly előtti szezonban mutatta meg a leginkább, de most kezd megint erősen érződni rajta, hogy mégtöbb BL-t és aranylasztit akar.

Óriási öröm azt látnom Messin, hogy ha ő lövi a gólokat ha más csapattársa, fülig ér a szája...Szerintem ez is egy óriási dolog, és részben ezért is ő világ legjobbja, félelmetes mennyire önzetlen és őszinte is az ilyen szituációkban...Az aranylabda csak Messi ölében van jó helyen, szomorú, aki ezt nem látja be. Igen, egy adott naptári év, de akkor kellene egy, a világ legjobbjának járó díjazás is, amit Messi minden évben szépen bezsebelhetne.

Ronaldot Messivel összehaonlítani...Akinek bírja a gyomra.
Kép
Válasz küldése