barca99 írta:Szerintem félreérted.

A kolléga azt mondja, Rossi mindenben jó, de nem emelkedik ki semmiben. Villa miben emelkedik ki? Ugyanúgy stabilan lövöldözik a gólokat (egyébkét nyilvánvaló, hogy Villa klasszis, ezt a válogatottban bizonyítja).
Azt mondtam, h viszonylag tűrhető.

Villara inkább igaz, h mindenben jó, de nem emelkedik ki különösen semmiben. De azért Villa és Rossi nem egy kávéház. Ha megnézzük Villa valenciás és Rossi villarreálos szezonjait, akkor azért látszik a különbség. Rossinak még nem volt egyetlen kiemelkedő szezonja sem, mindig hozza amit tud, de úgy érzem, h egy Barca szintű csapatban ez már kevés.
Pedroval inkább érzem egy szintnek az olaszt, de akkor ő minek kell ide? ha a játék semmilyen elemében nem kiemelkedő és nem tud pluszt hozzátenni a játékhoz, akkor szerintem felesleges.
Sanchezről elmondtam, h van benne rizikó, de a jóval több a lehetőség is a chillei-be. Benne megvan az a bizonyos plusz, képes váratlant húzni és bizony, amikor a kb. egy stílust képviselő Villa és Pedro meccseken keresztül nem csinál semmit akkor jól jöhet.
Persze nincs garancia arra, h befog válni, és az is igaz, h az utolsó Olaszországból érkezett játékosunk némileg csalódást okozott, de úgy érzem, h ő jobban kell nekünk jelenleg, mint Rossi.
Az árát meg hagyhatjuk, nekem nem számít, már ahogy leírtam, nem az én zsebemből fog megritkulni a pénz, ha esetlegesen leigazolja őt a vezetőség.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.