2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
FMnek is voltak olyan produkciói nem is rég,amik Pacquiao ellen lennének édeskevesek.kanty írta:
Mindenesetre ez a tegnapi produkció Floyd Mayweather ellen édes kevés lesz.
Közben Loeb etapon karambolozott, így kiesettozsimiki írta:Nah ennek örülök.
Nincs értelme kategóriát váltani, ez a legmagasabb, és ő rallys, ebben jó.
Amúgy idén már nem feltétlen Hirvonen volt a legnagyobb ellenfele, csak sokat makkolt a finn.
kanty írta:
Csaba!
Szerintem Marquez nem kicsivel verte a Pacquiaot, persze nem volt hatalmas a különbség, de annyi biztos volt, h nyugodt szívvel lehetett volna fordított is az eredmény, sőt akkor sem lehetne Roachéknak egy szavuk sem.
ugyanmár. majd ott is kihozzák pontozással és készkanty írta:Mindenesetre ez a tegnapi produkció Floyd Mayweather ellen édes kevés lesz.
visca el barca írta:hát nem történt meg. a tegnapi volt életemben az utolsó olyan box esemény ami miatt fennmaradtam/felkeltem. én is szeretem pacmant, de tegnap ujfennt bebizonyosodott, h a pénz és a hatalom végleg megölte ezt a sportotkanty írta:Szinte biztos vagyok, h nem megy végig. Pac egyszerűen felőröli JMM-t.
pacquiaonak köze nem volt a meccshez. szégyen az egész sportág.
hát nem történt meg. a tegnapi volt életemben az utolsó olyan box esemény ami miatt fennmaradtam/felkeltem. én is szeretem pacmant, de tegnap ujfennt bebizonyosodott, h a pénz és a hatalom végleg megölte ezt a sportotkanty írta:Szinte biztos vagyok, h nem megy végig. Pac egyszerűen felőröli JMM-t.
Tisztelem a mexikóit és szeretem is a bunyóját, de nincs esélye. Ebben a súlyban sokkal lassabb lett Marquez, ugye ő nem olyan, mint Pac, h minél feljebb lép annál erősebb és gyorsabb.csababarca írta:Hajnalban a jelenlegi legjobb boxoló, Pacman ringbe lép,hogy újra bizonyítsa eztAz ellenfele újfent Marquez,kemény meccsre számítok, természetesen a filippinó sikerével
Ó az a .................miihii írta:Nézte vki a motoGP futamát?Két kör után volt egy nagy baleset,ahol Simoncelli óriásit bukott (még a sisak is lerepült a fejéről). Félbeszakították a futamot és nem is indították újra.Az első infók szerint azért,mert az orvosi stábot úgy leköti Marco,h ha történt volna még vmi baleset,nem tudták volna biztosítani az ellátását.
Viszont a legfrissebb hír szerint sajnos az olasz pilóta életét vesztette,nem tudták újra éleszteni24 éves volt.
RIP MARCO SIMONCELLI