Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Primitive
Entrenador del Barça

2011.11.13. 18:25:53

Vége a párizsi ATP Mastersnek. Nem tudtam minden meccset megnézni, de azért amennyire időm engedte, belenéztem a találkozókba.

Néhány 'meglepetés', illetve értékelés a részemről:
Ugye ez az utolsó torna a londoni VB döntő előtt, és pár játékosnak nem volt mindegy, hogy hogyan abszolválja ezt a hetet. Tipsarevic, Simon, Del Potro, Berdych, Tsonga, Fish, Almagro és Monfils számára volt kérdéses a részvétel. 3 hely volt még kiadó, viszont volt rá bőven jelentkező :lol:

Del Potro, rögtön vissza is lépett, Tipsarevicet közvetlen riválisa, Berdych vert meg 2-0-ra, úgy, hogy az 1. szettben Tipsa 5-1-re vezetett :roll: Almagrot egy harmatgyenge Seppi intézett el szintén két sima szettben. Simon egy hihetetlenül jó formába érkező Monacotól kapott ki, szintén két szettben. Monfils pedig Lopez ellen vérzett el.

Berdyh-et az elődöntőben, Tsongát viszont a döntőben porolta el, a mindenki által leírt svájci klasszis. Fish sérülés miatt adta fel a meccset, Monaco ellen. Tsonga pedig szintén játék nélkül mehetett tovább Djokovicon, akinek ismét kiújultak a váll és hát problémái.

Mindent összevetve az elmúlt hét meglepetései (számomra) : Isner, aki elvert 2 spanyolt is, Ferrert, és Lopezt majd jött Tsonga, és 2-1-re, két rövidítéssel nyert. Monaco, aki az elmúlt héten döntőzött Valenciába, ide is nagy önbizalommal érkezett, verte a hazai kedvenc Simont, és Fisht (igaz, Ő sérülés miatt adta fel). Berdych, aki verte Tipsarevicet (pedig Ő is elég jó formában van), Murray-t, és csak a későbbi győztes tudta megállítani.

Ami nekem hiányzott : az összes nagyágyú elég lagymatag volt, köszönhetően szerintem annak, hogy itt a VB, senki nem akart megsérülni ennek ellenére Djokovic, és Fish is sérülés miatt léptek vissza.

Kíváncsian várom, hogy mi sül ki Londonban. A résztvevők : Djokovic, Nadal, Murray, Federer, Ferrer, Berdych, Tsonga és a sort Fish zárja. 9.- nek pedig Almagro utazhat.
Nem akarok a rúd elé szaladni, de Djokovic sérült, ki tudja milyen állapotban lesz. Nadalt már hónapok óta nem láttam játszani, Őt se tudom milyen formában van. Murray egy örök reménység. Berdych hullámzó, Tsonga elég pontatlan, ráadásul edző nélkül .. :roll:
Ha most kellene tippelnem, azt mondanám, hogy Federer nyeri a tornát, nagyon szépen játszotta végég ezt a párizsi hetet.

Bocs a hosszú hsz-ért, remélem rajtam kívül más is nézte ezt a gyönyörű sportot. :) :) ( Llodra - Lopez meccset aki teheti nézze meg, parádés volt)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.13. 16:03:07

kanty írta:
Mindenesetre ez a tegnapi produkció Floyd Mayweather ellen édes kevés lesz.
:wink:
FMnek is voltak olyan produkciói nem is rég,amik Pacquiao ellen lennének édeskevesek.

+legyél nyugodt, FMet ugyanúgy kihozták volna ma győztesnek,mint tették azt Pac-el. Bár már volt erre példa régebben is.

Nagyon remélem,hogy összejön a meccs,és hogy FM kap egy verést,hogy az itteni -amúgy objektív- emberkék is visszaérkezzen a Földre. Nincs azzal baj,h őt szeretitek jobban,de sokszor olyan lekezelően írtok PacManről, hogy gáz.

Ne értsetek félre,utálom a hasonló győzelmeket, vízilabdát pl egyáltalán nem is nézek már,ami 85%ban a bírókon múlik,és hogy mennyire korruptak. Nagy box fan sem vagyok, szinte csak a legnagyobb sztárok meccseit követem, és ott is akad sajnos jópár necces szitu.
Csak arra hívtam fel a figyelmet,h ezt a másik fél is megkapta már,és most is megkapta volna (FM).

Amúgy én azért bírom inkább Pac-t mert emberibb mint FM. Vhogy inkább bejön ez az önzetlen stílus ITT,mintsem a mádáfákká énvok a császár mindenhol mindig életérzés...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2011.11.13. 13:14:06

ozsimiki írta:Nah ennek örülök.

Nincs értelme kategóriát váltani, ez a legmagasabb, és ő rallys, ebben jó.

Amúgy idén már nem feltétlen Hirvonen volt a legnagyobb ellenfele, csak sokat makkolt a finn.
Közben Loeb etapon karambolozott, így kiesett :wink: Ford dobogó lesz. Henning hosszú idő után ismét dobogón, valószinűleg élete utolsó versenyén. Ennek nagyon örülök, mint ahogy Östberg 2. helyének is :)

Loeb sajnos mindenben jó :wink: A személyes találkozás előtt sem szerettem, de azután meg még úgyse, de azt elismerem, hogy talán Ő minden idők legjobb rallyversenyzője. Olyan komplett a fickó, hogy az valami felháborító. Olyan mint a Forma1-ben Schumacher. Kerékcsere, kijön, következő körben full tankkal meg hideg Bridgestone gumival megfutja a leggyorsabb kört. Loeb is ilyen a rally-ban. Murván egyértelműen hátrányban van az aki elsőként rajtol, és tavaly meg idén rengetegszer fordult elő, hogy elsőként rajtolva szétalázta a mezőnyt. Neki tulajdonképpen tökmindegy, hogy milyenek a körülmények. Pszichésen is kb megingathatatlan.

2013 után visszavonul, és egy pályaautós csapatot szerveznek az egyik barátjával. Anno mikor Le Mans-ban indult Seb, akkor amíg mentek, 2. helyen álltak. Úgyhogy ott is jó lesz. Mondjuk arról nem volt szó, hogy csapatvezető lesz, vagy versenyezni is fog. De szerintem Le Mans-ban biztos fog menni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.13. 12:47:46

kanty írta:
Csaba!
Szerintem Marquez nem kicsivel verte a Pacquiaot, persze nem volt hatalmas a különbség, de annyi biztos volt, h nyugodt szívvel lehetett volna fordított is az eredmény, sőt akkor sem lehetne Roachéknak egy szavuk sem.

Nem kicsivel,de nem is sokkal. Megverte az tény, szerintem egyhangúlag ki lehetett volna Marquezt simán hozni győztesnek.

A Mayweather elleni meccs más lesz,meggyőződésem,hogy még egyszer ilyen indiszponáltan nem fog meccselni Pac.
Ha igen,akkor ki is ütheti Floyd.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.13. 12:29:25

kanty írta:Mindenesetre ez a tegnapi produkció Floyd Mayweather ellen édes kevés lesz. :wink:
ugyanmár. majd ott is kihozzák pontozással és kész :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.13. 12:11:57

Szerencsés egy fickó ez a Pacquiao. Az előző Marquez elleni meccsen is kb. ez volt a helyzet, a végén ott is őt hozták ki győztesnek. Egyszer még valahogy megemészti az ember gyomra, de másodjára már egy kicsit sok.

Persze a pénz a lényeg és a Mayweather elleni meccs, ha most a mexikóit kihozták volna győztesnek, akkor kb. a kutyát sem érdekelte volna egy May-pac derbi.

Csaba!
Szerintem Marquez nem kicsivel verte a Pacquiaot, persze nem volt hatalmas a különbség, de annyi biztos volt, h nyugodt szívvel lehetett volna fordított is az eredmény, sőt akkor sem lehetne Roachéknak egy szavuk sem.

Persze az ilyen dolgok nagyon nem tesznek jót a boksznak, de itt az számít, h Arum bácsiék mit akarnak, ha ő azt akarja, h Paq ne kapjon ki akkor Chuck Norris is esélytelen.
:lol:

Mindenesetre ez a tegnapi produkció Floyd Mayweather ellen édes kevés lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.13. 11:31:33

persze h pacmannek kelltt nyerni... mindenki a mayweather elleni meccsére hokizik már, azt meg nem lehet felvezetni egy vereséggel..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.13. 11:08:43

visca el barca írta:
kanty írta:Szinte biztos vagyok, h nem megy végig. Pac egyszerűen felőröli JMM-t.
hát nem történt meg. a tegnapi volt életemben az utolsó olyan box esemény ami miatt fennmaradtam/felkeltem. én is szeretem pacmant, de tegnap ujfennt bebizonyosodott, h a pénz és a hatalom végleg megölte ezt a sportot

pacquiaonak köze nem volt a meccshez. szégyen az egész sportág.

Én nagyon nagy Pac fanatikus vagyok,de tegnap megverték. Ha nem is nagyon,de Marquezé volt a meccs. Mondjuk ha kihozzák döntetlenre,még azt mondom belefér. Az utolsó két menet előtt mondom,ha most PAc elkezd bunyózni,és megütögeti rendesen Marquezt,akkor nyerhet. Ehhez képest Maqrquezé volt az utolsó két menet is! De így nyilvánvaló,hogy a Floyd elleni meccset akarták,hogy létrejöjjön.
Mondjuk az tudvalévő,hogy a címvédőt (bárkit,bármely kategóriában),nagyon meg kell verni,hogy megfosszák címétől. Itt ha nem is nagyon,de Pac meg volt verve.
Pacquiaotól pedig ha akar valamit majd FM ellen,akkor sokkal,de sokkal több kell,és aktívabbnak kell lenni. Valamit nagyon rosszul időzítettek nála,mert nulla motivációval lépett ringbe,alig akart valamit csinálni,pedig ez nem megszokott tőle.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.13. 10:38:45

kanty írta:Szinte biztos vagyok, h nem megy végig. Pac egyszerűen felőröli JMM-t.
hát nem történt meg. a tegnapi volt életemben az utolsó olyan box esemény ami miatt fennmaradtam/felkeltem. én is szeretem pacmant, de tegnap ujfennt bebizonyosodott, h a pénz és a hatalom végleg megölte ezt a sportot

pacquiaonak köze nem volt a meccshez. szégyen az egész sportág.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.12. 21:48:08

csababarca írta:Hajnalban a jelenlegi legjobb boxoló, Pacman ringbe lép,hogy újra bizonyítsa ezt :) Az ellenfele újfent Marquez,kemény meccsre számítok, természetesen a filippinó sikerével 8)
Tisztelem a mexikóit és szeretem is a bunyóját, de nincs esélye. Ebben a súlyban sokkal lassabb lett Marquez, ugye ő nem olyan, mint Pac, h minél feljebb lép annál erősebb és gyorsabb. :roll:

Azt se feledjük, h Marquez nem éppen fiatal és láttuk Floyd ellen, h egy nagyobb bokszoló ellen mire képes. Persze Pacot és Mayweathert sem lehet összehasonlítani, két teljesen más stílus, nem kérdés, h melyik a jobb. 8)

Szinte biztos vagyok, h nem megy végig. Pac egyszerűen felőröli JMM-t.
DE azért hajrá JMM.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.12. 20:18:22

Hajnalban a jelenlegi legjobb boxoló, Pacman ringbe lép,hogy újra bizonyítsa ezt :) Az ellenfele újfent Marquez,kemény meccsre számítok, természetesen a filippinó sikerével 8)
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.11.11. 19:18:46

Arra gondoltam, hogy itt már mindent megnyert, rekordjait a közeljövőben(vagy talán soha)nem fogják megdönteni, aszfalton nagyon jó, ezért kipróbálhatná magát pl. DTM, WTCC lenne esélye ott is simán. És a csúcson hagyná abba, úgy hogy nem tudták megverni. Többiek viszont akkor tudnának igazán bizonyítani, ha őt győzik le.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.11. 18:31:51

Nah ennek örülök.

Nincs értelme kategóriát váltani, ez a legmagasabb, és ő rallys, ebben jó.

Amúgy idén már nem feltétlen Hirvonen volt a legnagyobb ellenfele, csak sokat makkolt a finn.
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.11.11. 17:19:28

Úgy néz ki Loebnek nyolc... Hirvonen kiesett, de holnap folytathatja 20 perces büntetéssel. Azért amit Loeb csinál, az kemény. Lassan elgondolkoznék a helyében a csúcson való visszavonuláson, vagy kategóriát váltanék, szerintem Ogier jelenti rá a nagyobb veszélyt, nem Mikko, de remélem jövőre Latvalának is összejön már egy jó szezon.
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.10. 21:13:25

Úgy néz ki, ez az én magán topicom. :lol:

http://sportgeza.hu/sport/bringa/2011/1 ... tt_borton/

:roll:
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.08. 07:48:58

kanty
Llegenda del Barça

2011.11.04. 14:16:42

http://www.profiboksz.hu/2011/11/03/sze ... merkozest/

Na ez már hír!! :)
Megérdemelte Zsolt nagyon. Mi mást mondhatnék?! Hajráá!
:)
Scorpion
Capitá del Barça

2011.11.02. 16:15:20

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmet egy síelési lehetőségre.

A Hóóórukk koncert és téli sport program, amely először kerül megrendezésre a jasnai síközpontban Szlovákiában, 2012. február 9. és 13. között.
Többféle kategóriában választhatsz szállást utaztatási partnerünk kínálatából. Az utazás busszal vagy egyénileg történhet a Hóóórukk helyszínére.
2-3-4-5 napos programcsomagjainkból választhatsz, buszos , vagy egyéni utazással. Az ár minden esetben tartalmazza a félpanziós ellátást és az esti koncerteket.
Napközben a télisportoké a terep, délután nyílt amatőr pénzdíjas versenyeken mérheted össze tudásodat új és régi barátaiddal.
Esténként pedig Magyarország legütősebb zenekarai lépnek színpadra a Liptószentmiklóson.

Koncertek:
- Kiscsillag
- 30Y
- Hősök
- Vad Fruttik
- Óriás
- Kipu
- Alvin & a Mókusok
- Subscribe

A legkedvezőbb ár 39.900Ft

• Az ár tartalmazza:
• szállást
• félpanziós ellátást
• buszos utazás esetén az utazást komfortos, légkondicionált autóbusszal és napi pálya- és bulitranszfert
• koncertbelépőket

• Az ár nem tartalmazza:
• üdülőhelyi illetéket: 12 éves kortól 350 Ft/fő/éj, az irodában fizetendő
• a síbérlet árát: 7.500 Ft/fő/nap, diákoknak 5.700 Ft/fő/nap + kaució síbérletenként 2 € vagy 570 Ft
• betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást (a Campus Club Utazási Irodában köthető)
• útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 1,5%-a, csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésére nincs mód.

Bővebb infó, jelentkezés a hbfoci@gmail.com e-mail címen.

Üdv.
Viktor
miihii
KHAL

2011.10.26. 01:57:15

http://www.motogphirek.hu/hirek/8092

Simoncelli apja nyilatkozik. Szerencsétlen ember végignézte az egészet... Még azt is,ahogy leejtik a hordággyal a fiát a pályaorvosok... [-(

Az totál érthetetlen,h miért kapkodtak ennyire,amikor különös óvatossággal kell eljárni nyak és fejsérülésnél,nem cs úgy kapkodva feldobni,majd a nagy szaladásban még ledobni is... Aztán még amit összeszerencsétlenkedtek a mentőnél is... Pfff...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
D.Villa
Jugador del Barça

2011.10.23. 18:19:59

2 héten belül Simoncelli a második világbajnok aki elhunyt :( :?
R.I.P.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.23. 18:08:34

miihii írta:Nézte vki a motoGP futamát?Két kör után volt egy nagy baleset,ahol Simoncelli óriásit bukott (még a sisak is lerepült a fejéről). Félbeszakították a futamot és nem is indították újra.Az első infók szerint azért,mert az orvosi stábot úgy leköti Marco,h ha történt volna még vmi baleset,nem tudták volna biztosítani az ellátását.
Viszont a legfrissebb hír szerint sajnos az olasz pilóta életét vesztette,nem tudták újra éleszteni :cry: 24 éves volt.

RIP MARCO SIMONCELLI
Ó az a .................

:cry: motorsportokban kevésbé követem az "al"ágazatokat,de Marcot láttam már a MotoGP előtt is,és bírtam is, még nem lett kedvencem,de könnyen az lehetett volna, óriási tehetség,és veszteség.

részvétem a családjának, és a motorsportot kedvelőknek :(

remélem nem mostanában történik hasonló, azt hiszem idén már halt meg MotoGPben egy másik versenyző is, az autós halálesetekről nem is beszélve mostanában...
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.10.23. 17:30:32

Nagyon sokkoló baleset. Rövid időn belül két nagyszerű fiatal versenyző is távozott. Rossinak és Edwardsnak sem lehet könnyű. RIP Marco :cry:
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.10.23. 13:39:18

Egyszerűen kimegy az erő a lábaimból ha ezeket a képsorokat nézem végig. Ő volt a legnagyobb tehetség, újabb csillag fénye hunyt ki. :(

R.I.P MARCO!
més que un club
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.23. 13:38:41

Én sosem bírtam Marcot, de ez megdöbbentő, és nagyon szomorú dolog. Tavaly Soya Tomizawa, most meg Sic...több, mint szörnyű.
RIP
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.10.23. 13:36:39

Most néztem meg a visszalassítást és szó szerint kiráz a hideg.Nagyon durva egy újabb nagyon jó versenyzőt veszített el a MotoGP.

RIP Marco
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Válasz küldése