Messias2 írta:Egyszerűen nem értem azt a hangulatot, ami eluralkodott a fórumon. Én úgy gondolom, hogy egy remek meccset játszottunk végre, és egyáltalán nem látszott a csapaton a BL kiesés, sőt inkább kettőzött erővel kezdték a meccset. Ezért nem értem azokat a hangokat, miszerint LE már nem tudja motiválni a csapatot, szerintem egyáltalán nem erről van szó.
Visszatérve a meccshez, nagyon jól kezdtünk, volt legalább 3-4 ziccerünk, amit egyszerűen be kell lőni, különben a foci istenei megbüntetnek érte, és ez így is lett, jött is a szerencsétlen Vale gól, ami egyáltalán nem volt benne a meccsben. Ez valóban megfogta a csapatot, de egy ilyen forgatókönyv bármelyik csapatot megfogná. 1. félidő 2. felében el kell ismerni, jobb volt a Vale, és nagyon szép gólt lőttek, még ha a védelmünk vastagon benne is volt a gólban. Legfőképpen SR, aki nagyon rosszul lépett ki a gólpasszt adó játékosra. Ezután már nem nagyon tudtunk javítani az 1. félidőben.
A 2. félidőt ugyanolyan jól kezdtük, mint az elsőt. Mindenkin lászott, hogy nagyon akar. Egyszerűen tényleg csak a befejezés hiányzott. A gólunk ezzel szemben nagyon szép volt. Csiki-csuki. 1. gól után LE-nek mindenképp meg kellett volna lépnie 1 cserét, mert picit belefásolt a csapat a meccsbe ott 70. perc környéken. Én Busit hoztam volna le, mert rendkívűl gyenge meccse volt, helyére tettem volna SR-t, jhv-ba pedig jöhetett volna Vidal. Ezt valóban számon lehet kérni Luchon a meccsel kapcsolatban. Mást nagyon nem is variálhatott volna, mivel nem volt kps a padon. Max. Neymart hozhatta volna még le, de kit hozbe a helyére? Munirt, aki a balszélen eddig rendre gyenge teljesítményt nyújtott? Itt is meg volt kötve a keze. De egyébként Neymar valóban rémgyenge volt. Rajta lassultak le a támadások, mivel ahelyett, hogy továbbadta volna a bogyót, cselekbe bonyolódott, de ezek rendre nem jöttek be neki.
A helyzetek így is megvoltak, de egyszerűen nem akart beakadni. Van ilyen. Valaki említette a tavalyi Celta elleni meccset, az valóban remek példa. Ott is hasonló volt a meccs képe.
Annak ellenére hogy kikaptunk, én egyáltalán nem vagyok elkeseredve, mivel szerintem 2-3 játékost kivéve remekül játszottak a fiúk, és mindent megtettek a győzelemért.
Ha ilyen játékot mutatunk az elkövetkező meccseken, nehezen tudom elképzelni, hogy elbukjuk a bajnokságot. Főleg úgy hogy a 3 nagy közül nekünk a legegyszerűbb a sorsolásunk, és már BL meccset se kell jászanunk.
Azokat az embereket, akik elakarják küldeni Luchot, komolyan nem értem. Gyakorlatilag március végéig hibátlan teljesítmény nyújtott a csapat! 1 rossz hónap, és páran már edző fejét követeli. Azt az edzőjét, aki újra Európa királyává tette a csapatot, és tripláztunk vele, azután hogy Tata szinte teljesen szétverte a brigádot. Az a fajta hozzáállas, amit páran itt előadnak, az tényleg csak a rivális csapatnál divat. Legalábbis eddig úgy hittem.
Pont írta is valaki meccs elején, hogy ilyen játékkal akár ki is lehet kapni, az sem olyan nagy probléma, nemúgy mintha lélektelenül játszanánk.
Tanulság: Ha Suarez az első pár percben hatalmas ziccert hibáz úgy hogy nem is tud bele érni, akkor házat,asszonyt, kocsit, mindent lehet rakni az ellenfél győzelmére
Amúgy játék képe alapján inkább felfelé ível a csapat, az eredmény sajnos nem jött össze, de remélhetőleg helyre jönnek a dolgok, én bízok bennük. Ma is irtó pechesek voltunk, ennyi.
Pontegyenlőség van, de még az Atleti is meg Bilbaohoz,játszik a Malaga ellen illetve a Real Madrid is megy a Sociedadhoz+játszik a Valenciával is otthon, meg a Deporral idegenben.
Tény, az eredményeket tekintve kb olyan mint 2014-ben Tatával a szezonvég, hogy sorra buktuk a meccseinket.
De most jelenleg a játék képe nem azt mutatta már (végre) hogy ötlettelenül passzolgatunk 90 perc alatt.
Van még 5 bajnoki meccsünk, és utána egy kupadöntőnk, be kell őket húzni, és kész.
Bár a Depor ellen idegenben kemény lesz szerintem nagyon.
MSN-nek nagyon össze kell szednie magát...Meccsek óta nem képes egyikük se betalálni, csak most sikerült Messinek, mikor eddig jellemzően 2-en is betaláltak a legtöbb meccsen egyszerre legalább.