2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én amúgy jövőre biztos megpróbálnám beépíteni oda - már az előszezonos alapozásnál is -, de most minden pont nagyon számít, úgyhogy érthető lenne, ha nem most próbálgatná. De én még mindig nem mondtam le róla jobbhátvédként, bár lehet egyedül vagyok ezzel..Chino írta:De érdekes! Idáig SR-t követeltük a kezdőbe Alves helyett, meg milyen király LE, hogy Robit kezdette, most meg hirtelen fordított lett a helyzet. Tipikus, aki nem játszik az a jó.
arról a tényről elfeledkeztél, hogy piqué eltiltott, szóval muszáj kísérletezgetniChino írta:Ha ezt meglépné LE, hogy Busi menne kh-nak, minden viszonnyal mindenki a fejét követelné, főleg úgy, hogy abszolút nem lehet panaszunk se Piquére se Masch-ra.
Ráadásul pont most kísérletezgesen Lucho, mikor egy botlás a bajnoki címbe kerülhet.
De érdekes! Idáig SR-t követeltük a kezdőbe Alves helyett, meg milyen király LE, hogy Robit kezdette, most meg hirtelen fordított lett a helyzet. Tipikus, aki nem játszik az a jó.Nero. írta:Ha Enrique meg Alves tényleg összepattantak akkor nem fogja visszarakni Alvest, bár láttuk hogy Roberto elég kockázatos jobboldalt.
Ha Enrique meg Alves tényleg összepattantak akkor nem fogja visszarakni Alvest, bár láttuk hogy Roberto elég kockázatos jobboldalt.visca el barca írta:én azon sem lennék meglepődve ha barta helyett busi játszana középen. és akkor az ő helyén meg sergirobibarcami írta:Holnapra a védelem, Bartra mellett (Pique helyett), Alvessel kezdhet.
A középpályán elképzelhető, hogy SR kezdő lesz Rakitic vagy Iniesta helyett.
Elől Munir is beszállhat legalább egy félidőre.
Vidal kérdőjel.
Most ez várható.
Ez abszolút így van. A magyar közvetítés köszönőviszonyban sincs az ottani atmoszférával, egyáltalán nem jön át, a kommentátorok tevékenysége pedig még rátesz egy lapáttal. Amikor kint voltam a Sevilla ellen, iszonyatos hangulat volt, teljesen magával ragadott. Utána itthon felvételről megnéztem és mintha nem is ugyanaz a mérkőzés lett volna. Kb. amikor a Sport TV-n nézel egy NBA meccset élőben, eredeti kommentárral, aztán felvételről magyar közvetítést.Subinho írta: A stadion szenzációs, a stadiontúra eszméletlen, a közönség és a hangulat hihetetlen érzés!!! Amikor 88 ezer ember ordít, szurkol, vagy fújól,, hogy az ellenfél érezze a törődést!!! Eszméletlen mennyire szeretik ezeket az embereket!!!
A meccs sajnos, mint az utóbbi pár, első félidő semmilyen lötyögés, másodikban hajtás, utolsó 20 perc meg ami a csövön kifér!!!
én azon sem lennék meglepődve ha barta helyett busi játszana középen. és akkor az ő helyén meg sergirobibarcami írta:Holnapra a védelem, Bartra mellett (Pique helyett), Alvessel kezdhet.
A középpályán elképzelhető, hogy SR kezdő lesz Rakitic vagy Iniesta helyett.
Elől Munir is beszállhat legalább egy félidőre.
Vidal kérdőjel.
Most ez várható.
Subinho írta:
Most értünk haza, írok majd hosszabb beszámolót az utazás topikba, csak hulla vagyok, de azért pár mondat ☺
A stadion szenzációs, a stadiontúra eszméletlen, a közönség és a hangulat hihetetlen érzés!!! Amikor 88 ezer ember ordít, szurkol, vagy fújól,, hogy az ellenfél érezze a törődést!!! Eszméletlen mennyire szeretik ezeket az embereket!!!
A meccs sajnos, mint az utóbbi pár, első félidő semmilyen lötyögés, másodikban hajtás, utolsó 20 perc meg ami a csövön kifér!!!
Piqué hatalmas nagyot játszott, főleg a végén, aki hatalmas csalódás volt, Busquets. Ténfergett össze vissza, komolyan, lenne alternatívája, sztem már szünet után nem jött volna ki!
Messi góljánál meg gyakorlatilag felrobbant a stadion!!! Leírni nem lehet szavakkal!!! Hát még ha győztünk volna....
Most értünk haza, írok majd hosszabb beszámolót az utazás topikba, csak hulla vagyok, de azért pár mondat ☺zola8787 írta:Hát bekaphatjátok mindkettenSubinho írta: Nos, én is a helyszínen tekintettem meg a meccset
Messias2 írta:Egyszerűen nem értem azt a hangulatot, ami eluralkodott a fórumon. Én úgy gondolom, hogy egy remek meccset játszottunk végre, és egyáltalán nem látszott a csapaton a BL kiesés, sőt inkább kettőzött erővel kezdték a meccset. Ezért nem értem azokat a hangokat, miszerint LE már nem tudja motiválni a csapatot, szerintem egyáltalán nem erről van szó.
Visszatérve a meccshez, nagyon jól kezdtünk, volt legalább 3-4 ziccerünk, amit egyszerűen be kell lőni, különben a foci istenei megbüntetnek érte, és ez így is lett, jött is a szerencsétlen Vale gól, ami egyáltalán nem volt benne a meccsben. Ez valóban megfogta a csapatot, de egy ilyen forgatókönyv bármelyik csapatot megfogná. 1. félidő 2. felében el kell ismerni, jobb volt a Vale, és nagyon szép gólt lőttek, még ha a védelmünk vastagon benne is volt a gólban. Legfőképpen SR, aki nagyon rosszul lépett ki a gólpasszt adó játékosra. Ezután már nem nagyon tudtunk javítani az 1. félidőben.
Azokat az embereket, akik elakarják küldeni Luchot, komolyan nem értem. Gyakorlatilag március végéig hibátlan teljesítmény nyújtott a csapat! 1 rossz hónap, és páran már edző fejét követeli. Azt az edzőjét, aki újra Európa királyává tette a csapatot, és tripláztunk vele, azután hogy Tata szinte teljesen szétverte a brigádot. Az a fajta hozzáállas, amit páran itt előadnak, az tényleg csak a rivális csapatnál divat. Legalábbis eddig úgy hittem.
Ezt nagyon jól összefoglaltad Bob.Bob_Marley írta:Négyszemközt ezt lerendezik, de főleg a mai mindenhol újságíró meg közösségi anyám kínja világban ezeket nem szabad kiteregetni mert csak támadási felületet adsz. Mindenre harapnak az újságírók, el kell adni a lapokat. Egy olyan nyilatkozat, hogy pl xy pocsék formában van lavinát indíthat el. Egy hét és már az megjelenik, hogy LE összeverekedett ezzel a játékossal és társai.....mahitoo írta:
Mégegyszer felhozom a LE nyilatkozatokat. Értem, hogy kifelé nem mondunk el mindent. Persze. Csak az, hogy hazudozunk, általában egy célt szolgál. Ezt? Igenis sok embernek a lebaszarintás (finoman, inkább csak enyhe kritika a megfelelő ide) jót tehet. Hátha észbe kap, mert ez nem jött be. Értem, hogy jó eséllyel az öltözőben megkapják valamilyen szinten, de az ekkora egójú emberek azt olvassák, hogy LE azt mondta, király minden, aztán szépen hátra is dőlnek.
.
Nekem is elég trollgyanús. Vagy egy naív kisgyerek, akinek még elfogadhatatlan, hogy létezik olyan is, hogy az aktuális formánk alapján vannak nálunk jobb csapatok is. Kb. 15 éve én is ilyen voltam, szóval azt is meg tudom érteni.MQuCsabi írta:Kicsit árnyaltan látod ezt a dolgot ,dehát szurkoló vagy, (vagy troll) de olyan nincs, hogy altatnak, meg direkt nem nyerték meg a klasszikót.... Látszik mindenki arcán a feszültség és a fáradtság. Ha nem is fizikai, mentális mindenképp.
zola8787 írta:Hát bekaphatjátok mindkettenSubinho írta: Nos, én is a helyszínen tekintettem meg a meccset
Hát bekaphatjátok mindkettenSubinho írta:Andris írta:Sracok, en a helyszinen neztem meg a meccset
Nos, én is a helyszínen tekintettem meg a meccset
Andris írta:Sracok, en a helyszinen neztem meg a meccset, es ebben a pillanatban fejeztem be a videofelvetelt
Azt kell hogy mondjam, egy vagy ket kiveteltol eltekintve egeszen szenzaciosan jatszott a csapat. De tenyleg, a legjobb meccsuk kb iden. Egesz egyszeruen ennyire nem volt szerencse.
Sorsolás alapján szerintem is a miénk a legkönnyebb, még akkor is ha háromszor megyünk idegenbe, viszont a formát nézvevisca el barca írta:
fogadóirodáknál amugy még mindig mi vagyunk a ligaesélyesek
visca el barca írta:mondjuk a vale ellen is azt mondtuk sima lesz![]()
remélem a depor játékosainak még élénken él az emlék, hogy tavaly nekünk köszönhetően maradtak benn![]()
fogadóirodáknál amugy még mindig mi vagyunk a ligaesélyesek
barca 1.50
atleti 4.30
real 5.00