2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az Atleticonak tényleg döntő meccs lehet. A Bilbao még reménykedhet akár a 4. hely elcsípésében, biztos kaparni fognak a győzelemért.jó kis 7közi forduló elé nézünk, nagy bízom a bilbaoban, hogy nem fekszenek le, úgy érzem ez az utolsó lehetőség arra, hogy az atleti pontokat veszítsen. a következő 4 meccsüket sztem már simán hozzák.
a relnak meg ugye van még otthon valencia-villarreal meg idegenben a sociedad, talán nem lesz 3 győzelmük ebből a 3 meccsből... reménykedjünk, már csak ez maradt nekünk...
Nem is értem, 25 éve feltalálták az Andaxintmahitoo írta:Azért vannak itt kommentek.Remélem morzsolódik kicsit a tábor.
Helyszín ide vagy oda, nem értem ezt a túlzott optimizmust. Azt végképp nem, hogy a helyzetek kihasználása miért szerencse kérdése. Az, hogy hátul bohóckodunk, miért szerencse kérdése?Andris írta:Sracok, en a helyszinen neztem meg a meccset, es ebben a pillanatban fejeztem be a videofelvetelt
Azt kell hogy mondjam, egy vagy ket kiveteltol eltekintve egeszen szenzaciosan jatszott a csapat. De tenyleg, a legjobb meccsuk kb iden. Egesz egyszeruen ennyire nem volt szerencse.
Persze, és gondolom a diósgyőri serdülők is... Én szégyellem magam helyetted!Az megvan papa hogy a hulladék kirakatcsapatot amit a rökaméröl bámulsz egy Diósgyőr kicsapná 30 % on?
Az megvan papa hogy a hulladék kirakatcsapatot amit a rökaméröl bámulsz egy Diósgyőr kicsapná 30 % on?Nero. írta:Szánalmas amit a fél fórum művel és amilyen stílust megenged magának (remélem azokat is törlöd palesz nem csak az enyémeket az F1 topicból)
Még mindig vezetjük a bajnokságot és ilyen játékkal simán verhetjük a többi ellenfelünket és verni is fogjuk és bajnokok leszünk. Nemvolt szerencsénk. Akik itt ugatnnak meg a stadionba fütyültek azok egy Gamper kupát se érdemelnének nemhogy bajnokságot.
Messias2 írta:Egyszerűen nem értem azt a hangulatot, ami eluralkodott a fórumon. Én úgy gondolom, hogy egy remek meccset játszottunk végre, és egyáltalán nem látszott a csapaton a BL kiesés, sőt inkább kettőzött erővel kezdték a meccset. Ezért nem értem azokat a hangokat, miszerint LE már nem tudja motiválni a csapatot, szerintem egyáltalán nem erről van szó.
Visszatérve a meccshez, nagyon jól kezdtünk, volt legalább 3-4 ziccerünk, amit egyszerűen be kell lőni, különben a foci istenei megbüntetnek érte, és ez így is lett, jött is a szerencsétlen Vale gól, ami egyáltalán nem volt benne a meccsben. Ez valóban megfogta a csapatot, de egy ilyen forgatókönyv bármelyik csapatot megfogná. 1. félidő 2. felében el kell ismerni, jobb volt a Vale, és nagyon szép gólt lőttek, még ha a védelmünk vastagon benne is volt a gólban. Legfőképpen SR, aki nagyon rosszul lépett ki a gólpasszt adó játékosra. Ezután már nem nagyon tudtunk javítani az 1. félidőben.
A 2. félidőt ugyanolyan jól kezdtük, mint az elsőt. Mindenkin lászott, hogy nagyon akar. Egyszerűen tényleg csak a befejezés hiányzott. A gólunk ezzel szemben nagyon szép volt. Csiki-csuki. 1. gól után LE-nek mindenképp meg kellett volna lépnie 1 cserét, mert picit belefásolt a csapat a meccsbe ott 70. perc környéken. Én Busit hoztam volna le, mert rendkívűl gyenge meccse volt, helyére tettem volna SR-t, jhv-ba pedig jöhetett volna Vidal. Ezt valóban számon lehet kérni Luchon a meccsel kapcsolatban. Mást nagyon nem is variálhatott volna, mivel nem volt kps a padon. Max. Neymart hozhatta volna még le, de kit hozbe a helyére? Munirt, aki a balszélen eddig rendre gyenge teljesítményt nyújtott? Itt is meg volt kötve a keze. De egyébként Neymar valóban rémgyenge volt. Rajta lassultak le a támadások, mivel ahelyett, hogy továbbadta volna a bogyót, cselekbe bonyolódott, de ezek rendre nem jöttek be neki.
A helyzetek így is megvoltak, de egyszerűen nem akart beakadni. Van ilyen. Valaki említette a tavalyi Celta elleni meccset, az valóban remek példa. Ott is hasonló volt a meccs képe.
Annak ellenére hogy kikaptunk, én egyáltalán nem vagyok elkeseredve, mivel szerintem 2-3 játékost kivéve remekül játszottak a fiúk, és mindent megtettek a győzelemért.
Ha ilyen játékot mutatunk az elkövetkező meccseken, nehezen tudom elképzelni, hogy elbukjuk a bajnokságot. Főleg úgy hogy a 3 nagy közül nekünk a legegyszerűbb a sorsolásunk, és már BL meccset se kell jászanunk.
Azokat az embereket, akik elakarják küldeni Luchot, komolyan nem értem. Gyakorlatilag március végéig hibátlan teljesítmény nyújtott a csapat! 1 rossz hónap, és páran már edző fejét követeli. Azt az edzőjét, aki újra Európa királyává tette a csapatot, és tripláztunk vele, azután hogy Tata szinte teljesen szétverte a brigádot. Az a fajta hozzáállas, amit páran itt előadnak, az tényleg csak a rivális csapatnál divat. Legalábbis eddig úgy hittem.
Négyszemközt ezt lerendezik, de főleg a mai mindenhol újságíró meg közösségi anyám kínja világban ezeket nem szabad kiteregetni mert csak támadási felületet adsz. Mindenre harapnak az újságírók, el kell adni a lapokat. Egy olyan nyilatkozat, hogy pl xy pocsék formában van lavinát indíthat el. Egy hét és már az megjelenik, hogy LE összeverekedett ezzel a játékossal és társai.....mahitoo írta:
Mégegyszer felhozom a LE nyilatkozatokat. Értem, hogy kifelé nem mondunk el mindent. Persze. Csak az, hogy hazudozunk, általában egy célt szolgál. Ezt? Igenis sok embernek a lebaszarintás (finoman, inkább csak enyhe kritika a megfelelő ide) jót tehet. Hátha észbe kap, mert ez nem jött be. Értem, hogy jó eséllyel az öltözőben megkapják valamilyen szinten, de az ekkora egójú emberek azt olvassák, hogy LE azt mondta, király minden, aztán szépen hátra is dőlnek.
.
Első triplázás előtt EBn volt mindenki, a 2011es meg a 2015ös csodabarca elött meg VB. Egy világesemény még nem akkora baj, sokkal inkább a földkörüli túrák, de ez most idén szerencsére nem lesz.TripleH írta:Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.palesz77 írta: Ők EB-re mennek, szóval édesmindegy..3 éve meg VB volt nem Copa, tavaly volt, meg idén valami jubilleumi lesz.
Utána pedig ismét VB. Így nem lehet egy játékos sem hú de friss szeptemberre, hogy zsinórban 5 éven át nincs nyaruk.palesz77 írta: Mondanám, hogy jövőre végre pihi, de a konföderációs kupán is tuti ott lesz a fél keret..
S.Agüero írta:Mi volt a baj vele?barcami írta:Sajnos nem tudok elmenni farkas norbert ténykedése mellett, mivel a gyorsuló zuhanást (is) az ő romboló, csapatellenes hangja kísérte végig az első mute gombig.
Méltatlan a riporteri címre (is).
Mondanám, hogy jövőre végre pihi, de a konföderációs kupán is tuti ott lesz a fél keret..TripleH írta:Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.
Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.palesz77 írta: Ők EB-re mennek, szóval édesmindegy..3 éve meg VB volt nem Copa, tavaly volt, meg idén valami jubilleumi lesz.
Ebben nem vagyok biztos, főleg a Realban, ők elég érinthetetlennek tűnnek a spanyol kis/középcsapatok számára mostanság. A Villarreal elleni meccsük lehet necces, ha azt behúzzák, akkor onnantól szerintem nem vesztenek pontot.Viszont biztos vagyok benne, hogy a riválisok is fognak még botlani. A sorsunk még mindig a kezünkben van, de innentől nem szabad hibáznunk.