2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lahm vagy akár az EB-n (és a Rómában) Spinazzola is ellenpélda lehetne, de nyilván Baldét nem egy Sociedad elleni idegenbeli bajnokin kell életében először a jobboson kezdetni, amikor még a baloson sem sokszor játszott...bence0330 írta:Én még életemben nem láttam szélső védőt befelé álló lábban beválni... beadások eleve kuka, általában kifelé kell közlekednie a lasztival, az is kuka... akkor már nálam is inkább SR, akármennyire nem bírom a fazont.
Én még életemben nem láttam szélső védőt befelé álló lábban beválni... beadások eleve kuka, általában kifelé kell közlekednie a lasztival, az is kuka... akkor már nálam is inkább SR, akármennyire nem bírom a fazont.
Gavi helyett dejong , ennyi a lenyeg, hiszem h xavi belatta az oriasi hibait ezen a meccsen..csababarca írta: ↑2022.08.14. 10:31:59Oké sok labdát szerez. (mint ahogy más is szerezne ha abban a poziban játszana)Kluivert92 írta: ↑2022.08.14. 10:08:26
Te tenyleg nem latod mennyi labdat szeret es milyen hasznosan jatszik? Olyan helyzetekbol kepes tovabbadni a labdat mint senki mas.lassu az teny de pedri se gyorsvonat, erte meg mindenki oda van
utána mit kezd vele?
Meccs elején megpróbált egyből kitenni egy labdát a jobbosra ballal, nem sikerült, utána már meg sem próbált 10 méternél hosszabb átadást.
Nem az a baj vele, hogy nem szerez labdát, vagy hogy nem olvassa jól a területeket játékban.
Ezekkel rendben van.
De Xavi azt várja tőle szemre, hogy ő irányítson, arra már képtelen, és mondjuk sose jellemezte ez olyan értelemben, mint amire ma szükségünk lenne.
A lassúsága csak egy adalék, 10 éve is lassú volt, ezen már túlléptünk.
Ez a Gavi-Pedri kettős Busquetssel nem működhet.
Ha ragaszkodunk Busihoz, márpedig Xavi inkább felállna a padról, mint hogy kihagyja, vagy lecserélje, akkor viszont játszunk 4 kp-val, vagy minimum DeJong legyen a pályán még mondjuk Gavi helyett.
Ez így nem működik egyszerűen. És nem ebből az egy meccsből szűrtem ezt le, mert itt akár nyerhettünk is volna, meg fogunk is nyerni ezzel a kp hármassal is, nincs kétségem.
De majd amikor eldőlnek a dolgok, akkor lesznek problémák.
Megint Busquetsről kell beszélgetni, pedig nem okozott semmit tegnap, nem miatta nem lőttünk gólt. De kp közepén kulcspozícióban van, ahhoz már kevés.
Azért ez akkor lenne egy fair összevetés, ha pontosan ugyan annyi idő után mérnénk ezt a statisztikát, illetve hasonló kaliberrel rendelkeztek volna elejétől a végéig.
a négy edző közül egyedül Xavinál láttam igazi focit, Koeman az összes rangadót elvesztette, Valverde első vége rendben volt bár a végét annak is elrontotta, a többit meg hagyjuk is. Akit a statisztikák érdekelnek, nyugodtan bújja a táblázatokat és grafikonokat. Aki ért a focihoz az megnézi a meccseket és látja a különbséget. (amúgy a tegnapi se volt olyan vészes, annyi hogy az ellenfél se a legerősebb fajtából való volt, egy szerencsésebb napon megvan a győzelem)
Ezt most csak úgy itthagyom…
Èn a kezdő közelébe nem engedném Busit! Pedri másabb poszt ès számomra más szint is! Amit csinál Busi abban nem rossz, de a mai fociban ez már nem megy! Szerelget paszolgat stb, de olyan lassú hogy azt már nem túlzás ès nem csak sprintben lassú hanem agyban is.Kluivert92 írta: ↑2022.08.14. 10:08:26Te tenyleg nem latod mennyi labdat szeret es milyen hasznosan jatszik? Olyan helyzetekbol kepes tovabbadni a labdat mint senki mas.lassu az teny de pedri se gyorsvonat, erte meg mindenki oda vanVakmacska írta: ↑2022.08.14. 10:03:23Ahogy én látttam, görcsöltek a fiúk rendesen a meccs alatt, ráadásul a Rayo az időhúzásával kizökkentette őket sokszor.
A sok új játékos még nem igazán érzi egymást.
A széljátékunk végre feljavult, nem mindent középen eröltetünk, így van a középen érkezőknek helyük. Végre nem Alba rohangál bal támadó pozícióban
Remekül érkeztek a második hullámban végre, ami eddig hiányzott, jól kapták lövőre, és végre mertek távolról is próbálkozni!
Businak pacsi a piros lapért, legalább nem kell néznünk a lassú játékát jövő héten. Ő már csak arra jó, hogy ha 3 vagy 4 góllal megyünk, bemegy, és pilinckázva tartja a labdát.
Oké sok labdát szerez. (mint ahogy más is szerezne ha abban a poziban játszana)Kluivert92 írta: ↑2022.08.14. 10:08:26
Te tenyleg nem latod mennyi labdat szeret es milyen hasznosan jatszik? Olyan helyzetekbol kepes tovabbadni a labdat mint senki mas.lassu az teny de pedri se gyorsvonat, erte meg mindenki oda van