Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Varga Tamás írta:Én egyet nem értek. Az NSO Zambrottát egészségesnek írja, akkor miért nem viszi magával a tulipán? Puyolt akarja megint a jobboldalon játszatni? Nem teljesen értek vele egyet. Bojan meg hadd pihenjen csak egy kicsit, van még ideje bizonyítani, elfáradni. Az utazó keret jó, de Zambit mindenképp magamal vittem volna. Na, mindegy, majd látjuk.
hát ha salke továbbjut azBrasil írta:kedves messi#! szerinted ki lenne a "szerencsés" ellenfél?
gondolom, hogy upc-n nincsVictor_Valdes írta:TV6 adja a meccsünket!NovakNemereDezso írta:Ki tudja milyen itthon fogható tv adja a meccset? Celtic-Barca
Esetleg valami sprotpub?
TV6 adja a meccsünket!NovakNemereDezso írta:Ki tudja milyen itthon fogható tv adja a meccset? Celtic-Barca
Esetleg valami sprotpub?
Bár én nem vagyok egy mindeáron Rijkaard ellenes, de 1,5 év impotens játék már nem a véletlen műve. Igazából az egyéni kiugró teljesítmények viszik valahogy a csapatot Lehet, hogy ez nem Rijkaard hibája, nem tudom, de tenni ellene érdemben nem tudott. Csoda lesz, ha tavasszal valami változik.mrmonster írta: Szóval azt akarom kinyögni, hogy a Rijkaard-ellenesek, ezzel a "szerencsével meg lehet nyerni a BL-t" magyarázattal egy esetleges BL-győzelem esetén sem ismernék el Rijkaard érdemeit az esetleges BL-győzelemben.
Én sem sok esélyt látok a BL-re, de ha megnyernénk, az biztos nem a szerencse miatt lesz, és nem a véletlen műve lenne!