Barça a Bajnokok Ligájában
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Még egy érdekes dolog.Mindenki szinte biztos volt benne, hogy a Barca vagy a Real lélektani fölénybe kerülhet a BL elődöntőket követően a Classicóra, erre szerintem tök ugyanott van a 2 csapat.
Viszont a szombati meccs után valamelyik mindenképp rosszabb passzban fogja várni a visszavágót.Remélem nem mi leszünk azok.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

megtalálod Drogbát? 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 o-|-< 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃웃 웃S.Agüero írta:Vicc, unlucky ...
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- MatyiG
- Adminisztrátor
Vicc, unlucky ... 
Ezt a Chelseat tegnap öttel kellett volna verni...
Drogba meg amit művelt, ezek után nekem ne mondja senki, h a Barca a legnagyobb színész csapat a világon.
Én bizakodó vagyok, szerintem sikerülni fog a továbbjutás. Mondjuk sokkal előrébb nem vagyunk, mint az Inter elleni odavágó után. Igaz, h ott -2ről indultunk, de most is nyerni kell kettővel, kivéve ha 1-0 lesz, de az is csak a hosszabbításra lesz elegendő.
Visszavágóra a kezdőm:
VV - Alves ; Piqué ; Puyol - Busquets ; Xavi ; Iniesta ; Cesc - Alexis ; Messi ; Cuenca
Csereként jöhetne Pedro, Tello, Thiago.
Tippem : 2-0(Cesc, Alexis)
Másik meccsen meg a Real továbbjut simán szerintem. 3-1 lesz körülbelül.
Hiszek a csapatban! VAMOS!
u.i. : see u in nou camp bitches

Ezt a Chelseat tegnap öttel kellett volna verni...
Drogba meg amit művelt, ezek után nekem ne mondja senki, h a Barca a legnagyobb színész csapat a világon.
Én bizakodó vagyok, szerintem sikerülni fog a továbbjutás. Mondjuk sokkal előrébb nem vagyunk, mint az Inter elleni odavágó után. Igaz, h ott -2ről indultunk, de most is nyerni kell kettővel, kivéve ha 1-0 lesz, de az is csak a hosszabbításra lesz elegendő.
Visszavágóra a kezdőm:
VV - Alves ; Piqué ; Puyol - Busquets ; Xavi ; Iniesta ; Cesc - Alexis ; Messi ; Cuenca
Csereként jöhetne Pedro, Tello, Thiago.
Tippem : 2-0(Cesc, Alexis)
Másik meccsen meg a Real továbbjut simán szerintem. 3-1 lesz körülbelül.
Hiszek a csapatban! VAMOS!
u.i. : see u in nou camp bitches
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Bob_Marley! Nem hiszem, hogy sokan neked esnének. 
Sajnálom, ha valaki úgy látta, hogy gyengék voltunk tegnap.Lefociztuk a Chelseat a Stamford Bridge-en.Egyetlen hibánk a helyzetkihasználás volt.Csakhát a focit pont gólra játsszák...
Természetesen igaz minden szó amit leírtál, hatalmas pénzek forognak kockán, egy dolog számít szinte minden csapatnál: a győzelem. Minden csapat maga döntheti el, hogy akarja elérni.Nem edző vagyok, nem a Barca alkalmazottja, sem semmi hasonló.Szurkolóként viszont tartom a véleményemet a bunkerfociról, nem szeretem és soha nem is fogom.Nem ezért nézek focit, nem is ezért kezdtem el nézni.Gyengébb csapatokat megértem, ha ezt alkalmazzák, Chelseat, Milant, Realt, Intert és társaikat nem.Valencia, Espanyol, Bilbao is megmutatta, hogy focizni is lehet ellenünk, Bayern is a Real ellen.

Sajnálom, ha valaki úgy látta, hogy gyengék voltunk tegnap.Lefociztuk a Chelseat a Stamford Bridge-en.Egyetlen hibánk a helyzetkihasználás volt.Csakhát a focit pont gólra játsszák...

Természetesen igaz minden szó amit leírtál, hatalmas pénzek forognak kockán, egy dolog számít szinte minden csapatnál: a győzelem. Minden csapat maga döntheti el, hogy akarja elérni.Nem edző vagyok, nem a Barca alkalmazottja, sem semmi hasonló.Szurkolóként viszont tartom a véleményemet a bunkerfociról, nem szeretem és soha nem is fogom.Nem ezért nézek focit, nem is ezért kezdtem el nézni.Gyengébb csapatokat megértem, ha ezt alkalmazzák, Chelseat, Milant, Realt, Intert és társaikat nem.Valencia, Espanyol, Bilbao is megmutatta, hogy focizni is lehet ellenünk, Bayern is a Real ellen.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

-
- Director del Fútbol
Ezért írtam oda, hogy jó értelemben megnyugszunk. Nem hiszem, hogy bl elődöntőben az lenne, amit te írsz...visca el barca írta:na ez amitől én félek. láttuk eleget mostanaban ezt a "vezetünk, fujjak már le" mentalitást... lehet ez miatt bukjuk pl a bajnokságot. tegyük fel szrzünk egy golt, hu de megnyugszanak a srácok, gondolják majd csak jön amasodik, aztán a cselzi a 75. percben talál egy 11-est...Kalap1988 írta:Meg annyiban, hogy ha vezetünk 1-0-ra akkor már nem állunk kiesésre, ami megnyugtathatja jó értelemben a csapatot
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
visca el barca-val egyet értek, én már ezerszer felvázoltam, hogy ez nevezzük bunkerfocinak nem olyan egyszerű, s lehet hozni 1-2 meccset ellenünk ha letámad az ellenfél, de jóval nagyobb benne a kockázat!
Tökéletes megfogalmazás volt, hogy ez egy BL elődöntő itt tovább kell jutni!Ez ránk is igaz, teljesen mindegy hogyan tovább kell menni, s kész!
És megjegyezném, ami bizakodásra ad okot, hogy ez a Chelsea a 0kapott gól ellenére NEM VÉDKEZETT HÚ DE KIVÁLÓAN!
Középpályájuk gyenge volt, köszönhetően annak, hogy Messivel is szembe találták magukat, s rendre kipasszoltuk őket, s vihettük a 4 esetenként 5 fős védelemre a labdát lendületből!
Akik itt nagyot játszottak az a 2 belső védő Cahill és Terry!Főleg utóbbi, aki már a meccsen is írtam óriási kép volt, ahogy Puyollal paroláztak a 2 öreg harcos aki megélt sok csatát egymás ellen is, s mindkettő irigylésre méltó ütemérzékkel s fanatizmussal van megáldva!
Chelseanél több csapat is bemutatta, hogy jobban képes védekezni s legfőképpen a középpályán képesek már lassítani a támadásainkat!Tegnap nem azt mondom, hogy kisujjból átmentünk a középpályán, de rengeteg olyan szitu volt, amikor már tényleg csak valahonnan valaki még bevetődve odaért és blokkolt 1-1 lövést, vagy elakadt Ivanovic 240es lábában egy passz!
Egy oda-visszavágós rendszerben főleg ellenünk mikor otthon kezdesz kitámadni, s megkockáztatni, hogy a Barcelona rúg egyet, hülyeség!
Lehet itt jönni, hogy ez nem a focihoz való hozzáállás stb, ezek mind szép gondolatok, csak ekkora tétnél nem jó meg a gonosz harca van, hanem 1 valaki továbbjut!
Ha mi rúgjuk az elsőt ide a bökőt, hogy mi is visszavettünk volna, s hátrébb jövünk (ahogy pl tegnap is a második elején kevésbé ment a pressing, hogy így nyissunk területet) és onnan csapunk le!
Itt már óriási sakkjátszmák folynak és persze a kapura lövés meg minden statisztika alapján érthetetlen az eredmény, mert még egyszer mondom a Chelsea nem volt acélos védekezésben, de a szerencse tegnap nagyon elpártolt tőlünk, s ami a legfontosabb egy ilyen párharcban a higgadtság nagyon hiányzott!
Valaki írta, s tökéletes meglátás, Drogba egyszer odakerült, nem volt egy megoldhatatlan szituáció, de picsánrúgta be is ment!
És még megjegyezném a Chelsea próbált a labdaszerzésből építkezni, az első félidőben is nem egyszer szépen ki is hozták a labdát, de mi nagyon jól szorítottuk ki a támadókat, s vissza tudtuk szerezni a labdát!A sokak által tegnap becsmérelt Busquets hathatós közreműködésével!A gólt is úgy kaptuk megszerezték, azonnal spriccelt mindenki előre!De tényleg ne haragudjon senki, de ha nem látja, hogy milyen erős és szinte verhetetlen futballt játszunk, akkor érthető a bunkerfoci megfogalmazás!
És lehet idén gondot jelentett 1-2 csapat amikor kitámadott stb, de tegnap nagyon élesek voltunk, JÓL JÁTSZOTTUNK, pontosak voltunk, 1 dolog hiányzott a gól, s erre játsszák!Hányszor állítottuk lesre Drogbát, számtalanszor, ez is mutatja mindenki ott volt fejben, jól működtek a csapatrészek helyzeteink is voltak!
Visszavágó nyilván más lesz, s valóban benne van a kiesés is, de ha úgy játszunk mint tegnap, akkor minden esélyünk megvan a továbbjutásra!
Az tény, hogy ki garantálja, hogy lesz még egyszer ennyi helyzetünk meg azt be is rúgjuk???Senki, de erről szól ez a játék!Odakerülsz be kell rúgni, ők berúgták így nem tudom azt mondani, hogy érdemtelen pl a tegnapi, mert ez egy rohadt összetett játék, ahol pl a védekezésnek is óriási szerepe van akár tetszik akár nem
és a kapu előtt higgadtság!
Ha mi nyertünk volna 1:0-ra így azt mondjuk, hogy hú de gyengék voltunk, s szerencsék volt, sőt megkockáztatom, hogy valaki még azt is leírta volna, hogy szégyelli, hogy így nyertünk, tegye így, de tényleg amit pl 1-2 régi szurkoló is mond, mi se voltunk mindig ilyen erőfölényben!És elhiszem akik pl ezt írnák szintén régóta a csapattal vannak, csak hangsúlyozom ezen a téten itt visca el barca-t idézzem nem arról szól, hogy jóska meg pista lát a TV előtt egy 6-5ös meccset, itt kőkeményen tovább kell jutni, s bármi áron!
És nekem ne írja senki, hogy mes que un club meg hasonlók, mert az a kijelentés az én szememben továbbra is politikai üzenet, s nem valamiféle játékkal kapcsolatos "kiváltság"!És igen a sportban van oylan, hogy nem minden az eredmény, s pont ezért vagyok a tegnapira büszke, mert igen kikaptunk 1:0ra de méltósággal!De ha nyerünk úgy 1:0ra, hogy kapunk egy kamu 11est nem foglalkoznék vele!
Tudom 225en most nekem fognak esni, elnézést, s tudom én nem vagyok Barcelona szurkoló stb...Hogy lehet valaki aki szereti a védekezést is, amit már múltkor is leírtam, hogy mi vagyunk a legjobban védekező csapat, de mindegy is, az hogy szeretheti a Barcelonát!
Én megéltem már 1-2 dolgot, amibe beleszerettem a Barcelona kapcsán az nem változott, egy hihetetlenül tudatos játék, még amikor nem ment a csapatnak, akkor is ezt láttam!Nekem ez a csúcs, s tényleg elküldhet mindenki az anyámba, de ez most így kikívánkozott belőlem, mert hihetetlen milyen sírás rívás megy akár nyerünk akár vesztünk!Nem tudom mrie számít pár ember, hogy mi kimegyünk fülünkön pattogtatjuk a labdát gurítunk mindenkinek 5-6 gólt miközben az ellenfél kijön egész pályára letámadni, s asszitál meg tapsol a góljainkhoz!Igen szép lenne, csak a foci nem erről szól, s főleg nem ilyen tétek mellett!
Bocsánat mindenkitől még egyszer ha erős lett!Cifrábbakat gondolok
ez cenzúrázott version
Tökéletes megfogalmazás volt, hogy ez egy BL elődöntő itt tovább kell jutni!Ez ránk is igaz, teljesen mindegy hogyan tovább kell menni, s kész!
És megjegyezném, ami bizakodásra ad okot, hogy ez a Chelsea a 0kapott gól ellenére NEM VÉDKEZETT HÚ DE KIVÁLÓAN!
Középpályájuk gyenge volt, köszönhetően annak, hogy Messivel is szembe találták magukat, s rendre kipasszoltuk őket, s vihettük a 4 esetenként 5 fős védelemre a labdát lendületből!
Akik itt nagyot játszottak az a 2 belső védő Cahill és Terry!Főleg utóbbi, aki már a meccsen is írtam óriási kép volt, ahogy Puyollal paroláztak a 2 öreg harcos aki megélt sok csatát egymás ellen is, s mindkettő irigylésre méltó ütemérzékkel s fanatizmussal van megáldva!
Chelseanél több csapat is bemutatta, hogy jobban képes védekezni s legfőképpen a középpályán képesek már lassítani a támadásainkat!Tegnap nem azt mondom, hogy kisujjból átmentünk a középpályán, de rengeteg olyan szitu volt, amikor már tényleg csak valahonnan valaki még bevetődve odaért és blokkolt 1-1 lövést, vagy elakadt Ivanovic 240es lábában egy passz!
Egy oda-visszavágós rendszerben főleg ellenünk mikor otthon kezdesz kitámadni, s megkockáztatni, hogy a Barcelona rúg egyet, hülyeség!
Lehet itt jönni, hogy ez nem a focihoz való hozzáállás stb, ezek mind szép gondolatok, csak ekkora tétnél nem jó meg a gonosz harca van, hanem 1 valaki továbbjut!
Ha mi rúgjuk az elsőt ide a bökőt, hogy mi is visszavettünk volna, s hátrébb jövünk (ahogy pl tegnap is a második elején kevésbé ment a pressing, hogy így nyissunk területet) és onnan csapunk le!
Itt már óriási sakkjátszmák folynak és persze a kapura lövés meg minden statisztika alapján érthetetlen az eredmény, mert még egyszer mondom a Chelsea nem volt acélos védekezésben, de a szerencse tegnap nagyon elpártolt tőlünk, s ami a legfontosabb egy ilyen párharcban a higgadtság nagyon hiányzott!
Valaki írta, s tökéletes meglátás, Drogba egyszer odakerült, nem volt egy megoldhatatlan szituáció, de picsánrúgta be is ment!
És még megjegyezném a Chelsea próbált a labdaszerzésből építkezni, az első félidőben is nem egyszer szépen ki is hozták a labdát, de mi nagyon jól szorítottuk ki a támadókat, s vissza tudtuk szerezni a labdát!A sokak által tegnap becsmérelt Busquets hathatós közreműködésével!A gólt is úgy kaptuk megszerezték, azonnal spriccelt mindenki előre!De tényleg ne haragudjon senki, de ha nem látja, hogy milyen erős és szinte verhetetlen futballt játszunk, akkor érthető a bunkerfoci megfogalmazás!
És lehet idén gondot jelentett 1-2 csapat amikor kitámadott stb, de tegnap nagyon élesek voltunk, JÓL JÁTSZOTTUNK, pontosak voltunk, 1 dolog hiányzott a gól, s erre játsszák!Hányszor állítottuk lesre Drogbát, számtalanszor, ez is mutatja mindenki ott volt fejben, jól működtek a csapatrészek helyzeteink is voltak!
Visszavágó nyilván más lesz, s valóban benne van a kiesés is, de ha úgy játszunk mint tegnap, akkor minden esélyünk megvan a továbbjutásra!
Az tény, hogy ki garantálja, hogy lesz még egyszer ennyi helyzetünk meg azt be is rúgjuk???Senki, de erről szól ez a játék!Odakerülsz be kell rúgni, ők berúgták így nem tudom azt mondani, hogy érdemtelen pl a tegnapi, mert ez egy rohadt összetett játék, ahol pl a védekezésnek is óriási szerepe van akár tetszik akár nem

Ha mi nyertünk volna 1:0-ra így azt mondjuk, hogy hú de gyengék voltunk, s szerencsék volt, sőt megkockáztatom, hogy valaki még azt is leírta volna, hogy szégyelli, hogy így nyertünk, tegye így, de tényleg amit pl 1-2 régi szurkoló is mond, mi se voltunk mindig ilyen erőfölényben!És elhiszem akik pl ezt írnák szintén régóta a csapattal vannak, csak hangsúlyozom ezen a téten itt visca el barca-t idézzem nem arról szól, hogy jóska meg pista lát a TV előtt egy 6-5ös meccset, itt kőkeményen tovább kell jutni, s bármi áron!
És nekem ne írja senki, hogy mes que un club meg hasonlók, mert az a kijelentés az én szememben továbbra is politikai üzenet, s nem valamiféle játékkal kapcsolatos "kiváltság"!És igen a sportban van oylan, hogy nem minden az eredmény, s pont ezért vagyok a tegnapira büszke, mert igen kikaptunk 1:0ra de méltósággal!De ha nyerünk úgy 1:0ra, hogy kapunk egy kamu 11est nem foglalkoznék vele!
Tudom 225en most nekem fognak esni, elnézést, s tudom én nem vagyok Barcelona szurkoló stb...Hogy lehet valaki aki szereti a védekezést is, amit már múltkor is leírtam, hogy mi vagyunk a legjobban védekező csapat, de mindegy is, az hogy szeretheti a Barcelonát!
Én megéltem már 1-2 dolgot, amibe beleszerettem a Barcelona kapcsán az nem változott, egy hihetetlenül tudatos játék, még amikor nem ment a csapatnak, akkor is ezt láttam!Nekem ez a csúcs, s tényleg elküldhet mindenki az anyámba, de ez most így kikívánkozott belőlem, mert hihetetlen milyen sírás rívás megy akár nyerünk akár vesztünk!Nem tudom mrie számít pár ember, hogy mi kimegyünk fülünkön pattogtatjuk a labdát gurítunk mindenkinek 5-6 gólt miközben az ellenfél kijön egész pályára letámadni, s asszitál meg tapsol a góljainkhoz!Igen szép lenne, csak a foci nem erről szól, s főleg nem ilyen tétek mellett!
Bocsánat mindenkitől még egyszer ha erős lett!Cifrábbakat gondolok

- visca el barca
- Presidente del Barça
na ez amitől én félek. láttuk eleget mostanaban ezt a "vezetünk, fujjak már le" mentalitást... lehet ez miatt bukjuk pl a bajnokságot. tegyük fel szrzünk egy golt, hu de megnyugszanak a srácok, gondolják majd csak jön amasodik, aztán a cselzi a 75. percben talál egy 11-est...Kalap1988 írta:Meg annyiban, hogy ha vezetünk 1-0-ra akkor már nem állunk kiesésre, ami megnyugtathatja jó értelemben a csapatot
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
Meg annyiban, hogy ha vezetünk 1-0-ra akkor már nem állunk kiesésre, ami megnyugtathatja jó értelemben a csapatot. Azért ez nagyon nem mindegy... Emiatt összehasonlíthatatlanul jobb eredmény, mint a 3-1. Kétségtelen,hogy jól kell futballozni, de én abszolút bizakodó vagyok.ozsimiki írta:Mint alább írtam, tudunk 3at is lőni akár ennek a csapatnak, helyzetek idegenben is megvoltak, a kérdés, lövünk e![]()
Viszont mindenképp történelmi meccset kell játszanunk, már ami a Pep érát illeti, mert még sosem vártuk a visszavágót úgy,hogy kikaptunk és nem lőttünk gólt...
Ez az 1-0, kb ugyanaz mint az Inter 3-1es győzelme... 2-0ra kell nyerni, annyiban különbözik,hogy 3-1 esetén nem lenne hosszabbítás...
Mihu!
Értem mit akarsz írni, nekem is eszembe jut ez mindig, viszont a tegnapi meccsre nem lehet ráhúzni,hogy nem találtunk ki semmit, hiszen volt 8 nagy helyzetünk, azaz a Chelsea taktikája ellenére is megvolt minden esélyünk a gólszerzésre, nem is 1-re.
Otthon meg szerintem nincs az az Isten,hogy bármivel el tudjuk érni,hogy ezek kijöjjenek, csak is azzal,ha 2vel megyünk.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mint alább írtam, tudunk 3at is lőni akár ennek a csapatnak, helyzetek idegenben is megvoltak, a kérdés, lövünk e
Viszont mindenképp történelmi meccset kell játszanunk, már ami a Pep érát illeti, mert még sosem vártuk a visszavágót úgy,hogy kikaptunk és nem lőttünk gólt...
Ez az 1-0, kb ugyanaz mint az Inter 3-1es győzelme... 2-0ra kell nyerni, annyiban különbözik,hogy 3-1 esetén nem lenne hosszabbítás...
Mihu!
Értem mit akarsz írni, nekem is eszembe jut ez mindig, viszont a tegnapi meccsre nem lehet ráhúzni,hogy nem találtunk ki semmit, hiszen volt 8 nagy helyzetünk, azaz a Chelsea taktikája ellenére is megvolt minden esélyünk a gólszerzésre, nem is 1-re.
Otthon meg szerintem nincs az az Isten,hogy bármivel el tudjuk érni,hogy ezek kijöjjenek, csak is azzal,ha 2vel megyünk.

Mihu!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Tegnap rendkívül sok volt az ácsorgás. Már lejjebb írtam, hogy emellett feltűnően sokszor visszafelé tettük vissza a labdát, mikor rendre lerohanhattuk volna őket. Az első félidőben volt 1 teljesen egyértelmű szitu. Messi betette Alvesnek, aki ha a kapu fele fordul 2-1-ben vihették volna a védőre.. Ehellyett visszafordult és elvesztettek a labdát. Másrészt a széleket nagyon ritkán játszottuk meg, pedig feltűnően sokszor nagy volt a széleken a terület.Mihu írta:Én azt várom évek óta, hogy Pep találjon ki valamit arra, hogy az ellenfelek betömörülnek ellenünk. Ha kell, akkor adja fel a 70%-os labdabirtoklást, vagy adja fel az azonnali pressinget, vagy adja fel azt hogy a védősorunk a felezőn sétáljon. Megértem, hogy ez nem a tipikus Barcás taktika, de néha, ilyen meccseken szükséges lenne kicsit visszavontabban játszani, megpróbálni magunkra húzni az ellenfelet, mondjuk egy hátul passzolgatással, majd kihasználva azt, hogy gyors csatáraink vannak, és olyan középpályásaink, akik bármikor oda teszik a labdát ahova kell, mélységi indításokkal próbálkozni. Nem hiszem hogy ha 5 percig a saját térfelünkön passzolgatnánk, akkor az ellenfél nem támadna le. És akkor a csatárok a védők mögé beindulva kérnék a labdát, Xavi meg Iniesta, vagy akár Messi belökné nekik. Biztos vagyok benne hogy több üres terület lenne az ellenfél térfelén, mint így, hogy odapasszírozzuk őket a kapujukhoz, és 30 méteren kell elférnie 21 embernek.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Jelen esetben 1-0nál a Chelsea miért támadott volna le, akkor ha 5percig passzolgatunk hátul?Mihu írta:Én azt várom évek óta, hogy Pep találjon ki valamit arra, hogy az ellenfelek betömörülnek ellenünk. Ha kell, akkor adja fel a 70%-os labdabirtoklást, vagy adja fel az azonnali pressinget, vagy adja fel azt hogy a védősorunk a felezőn sétáljon. Megértem, hogy ez nem a tipikus Barcás taktika, de néha, ilyen meccseken szükséges lenne kicsit visszavontabban játszani, megpróbálni magunkra húzni az ellenfelet, mondjuk egy hátul passzolgatással, majd kihasználva azt, hogy gyors csatáraink vannak, és olyan középpályásaink, akik bármikor oda teszik a labdát ahova kell, mélységi indításokkal próbálkozni. Nem hiszem hogy ha 5 percig a saját térfelünkön passzolgatnánk, akkor az ellenfél nem támadna le. És akkor a csatárok a védők mögé beindulva kérnék a labdát, Xavi meg Iniesta, vagy akár Messi belökné nekik. Biztos vagyok benne hogy több üres terület lenne az ellenfél térfelén, mint így, hogy odapasszírozzuk őket a kapujukhoz, és 30 méteren kell elférnie 21 embernek.
0-0nál talán megoldható,de ha vezet az ellenfél, sose fog bejönni
- Mihu
- Director del Fútbol
Én azt várom évek óta, hogy Pep találjon ki valamit arra, hogy az ellenfelek betömörülnek ellenünk. Ha kell, akkor adja fel a 70%-os labdabirtoklást, vagy adja fel az azonnali pressinget, vagy adja fel azt hogy a védősorunk a felezőn sétáljon. Megértem, hogy ez nem a tipikus Barcás taktika, de néha, ilyen meccseken szükséges lenne kicsit visszavontabban játszani, megpróbálni magunkra húzni az ellenfelet, mondjuk egy hátul passzolgatással, majd kihasználva azt, hogy gyors csatáraink vannak, és olyan középpályásaink, akik bármikor oda teszik a labdát ahova kell, mélységi indításokkal próbálkozni. Nem hiszem hogy ha 5 percig a saját térfelünkön passzolgatnánk, akkor az ellenfél nem támadna le. És akkor a csatárok a védők mögé beindulva kérnék a labdát, Xavi meg Iniesta, vagy akár Messi belökné nekik. Biztos vagyok benne hogy több üres terület lenne az ellenfél térfelén, mint így, hogy odapasszírozzuk őket a kapujukhoz, és 30 méteren kell elférnie 21 embernek.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Én vhogy már a Chelsea gól után éreztem, hogy ehhez vagy Messi parádé kell, vagy semmi sem lesz. Ha Alexis kapásból beveri azt a ziccert, már a döntő esetleges ellenfeléről beszélgetnénk. Fabregas egyszerűen talány a számomra. Év elején brutális mennyiségben termelte a gólokat és nem is akármilyeneketvisca el barca írta:itt a lényeg... a cselzi vmilyen módon kénytelen lenne támadni, hiszen mi lennénk előnyben, nem tudnának 0-0-ra bekkelni... Istenem mennyivel jobb lett volna az 1-1... itthon 1-0, 0-0, bármilyen tinglitangli eredménnyel továbbmentunk volna, most meg már azon kell idegeskedni, h mivel egyet uis talalnak, lövünk e hármat...ozsimiki írta:csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- visca el barca
- Presidente del Barça
itt a lényeg... a cselzi vmilyen módon kénytelen lenne támadni, hiszen mi lennénk előnyben, nem tudnának 0-0-ra bekkelni... Istenem mennyivel jobb lett volna az 1-1... itthon 1-0, 0-0, bármilyen tinglitangli eredménnyel továbbmentunk volna, most meg már azon kell idegeskedni, h mivel egyet uis talalnak, lövünk e hármat...ozsimiki írta:csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

mert 2 meccs kell ahhoz,hogy történelmet írjanak. most sem a chelsea-n múlt,hogy nem 1-4 lett a vége(talán csak a kapus volt az egyetlen pozitívum). teljességgel meglepne,ha a visszavágón ennél kevesebb helyzete lenne a barcának és meg kell mondjam,igencsak balf-nak kell lenni ahhoz,hogy mindet ki is hagyják újra. nálatok a védelem lyukas,odaát az egész csapat a kapust kivéve. ha így sem jutnátok tovább,akkor megérdemlitek. egy kupát az elejétől a végéig meg lehet nyerni ennyi helyzettel,mint amit kihagytatok.ezért írtam 90etTocy írta: Ne haragudj, de miért adsz 90%-ot a Barca továbbjutására? Hátrányban vagyunk, ha a Chelsea betalál, ( pl a második félidőben már... ) akkor meg nincs is miről beszélni. Mi fogunk gólt lőni az azért valószínű, de a Chelsea is fog találni sztem, akkor pedig tőlünk már 3 kell. Míg a Real otthon mindent beleadva bedarálja a hátul nem túl acélos németeket. Kedden 1-1 után már nem akartatok ti sem sietni, jó volt az teljesen, mert itt a Clásicó és még lesz egy visszavágó is...többet tudtok ti annál szerintem.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... 9/Turelem/
Nagy részt egyetértek. Viszont ettől még mindenki jogosan kumma ideges, látva ezt a meccset,és helyzetáradatot, kb 20as szorzója lenne ennek az eredménynek, ami ebből kisült.
Pl én ilyenkor nem azon bosszankodom,hogy kiestünk, mert van egy visszavágó,és bízok a srácokban, hanem azon,hogy nagyon megnehezítettük az egész továbbjutást, pedig csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.
Az a kemény, hogy már meccs előtt le írtam,és mások is,hogy valószínű kihagyunk egy csomó ziccert, mert mostanában ez sajna a jellemző...csak azt nem hittem volna,hogy mindet.
Ennek ellenére, tudunk 2-3at lőni otthon ennek a csapatnak, az viszont baj,hogy nem elég az elsőt meglőni, mert 1-0nál is ugyanezt fogják játszani az "angolok", kivárnak egy malac kontrára. 2-0ig kell elmenni, remélhetőleg 60-70.perc környékéig. Utána meg megnézzük mit tud az ellen,ha gólkényszer van rajta...
FORCA BARCAAA!!!
Nagy részt egyetértek. Viszont ettől még mindenki jogosan kumma ideges, látva ezt a meccset,és helyzetáradatot, kb 20as szorzója lenne ennek az eredménynek, ami ebből kisült.
Pl én ilyenkor nem azon bosszankodom,hogy kiestünk, mert van egy visszavágó,és bízok a srácokban, hanem azon,hogy nagyon megnehezítettük az egész továbbjutást, pedig csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.
Az a kemény, hogy már meccs előtt le írtam,és mások is,hogy valószínű kihagyunk egy csomó ziccert, mert mostanában ez sajna a jellemző...csak azt nem hittem volna,hogy mindet.
Ennek ellenére, tudunk 2-3at lőni otthon ennek a csapatnak, az viszont baj,hogy nem elég az elsőt meglőni, mert 1-0nál is ugyanezt fogják játszani az "angolok", kivárnak egy malac kontrára. 2-0ig kell elmenni, remélhetőleg 60-70.perc környékéig. Utána meg megnézzük mit tud az ellen,ha gólkényszer van rajta...
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- papek89
- Jugador d'estrella
Ezen kár rágódni. Elítélik sokan a bunkerfocit, többek között én is, de ezzel nem kell már foglalkozni. Van erre is taktika, tegnap se sok kellett volna, hogy bejöjjön. Mikor beemeltek 1-2 labdát a védők mögé, rögtön gólhelyzet volt. ( Alexis kapufája ) Otthon nyilván több kell, de ez az 1:0 nem a világ vége. Ha az inter ellen majdnem sikerült 3:1ről visszajönni, akkor 1:0ról is képesek a srácok. Ha rúgunk egy gólt, akkor se fog a Chelsea kinyílni, mert akkor lesz egál a párharc és az nekik jó. Ha esetleg már kettőt lövünk, kénytelenek lesznek kinyílni és támadni. Onnantól már nekünk állhat a zászló. Csak a helyzeteket ki kell használni. Nem lesz itt gond, ha odateszik magukat.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Azért az hihetetlen, hogy milyen mázlista csapat ez a Chelsea. A Napoli ellen mi volt? Az első meccsen ekkora mázlista gólt, majd hatalmas szerencse, hogy nem kaptak 4-et. A visszavágón kb. annyi helyzetük volt, mint tegnap, erre továbbmentek. A Benfica 2 meccsen focizta le őket, továbbmentek. Most meg ez a tegnapi... Amint írtam. Ez a futball szégyene lenne, ha a Chelsea megnyerné a BL-t, de ha továbbmenne az is.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem fogjuk egymást meggyőzni... amugy nem véletlenül játssza ezt ellenünk 100 csapatbol 99... ha az edzők már csak egy százalékkal is több esélyt látnak a jobb eredményre egy bunkerrel, mint egy nyilt sisakos játékkal, akkor azt fogják választani.Mihu írta:...
és a tegnapi meccset ne hasonlitsuk egy osasuna elleni bajnokihoz. ők simán kockáztathatnak, max kapnak egy ötöst és nem 14. hanem 15. helyre csusznak vissza a tabellán... nincs tétje...
ez meg egy bl elődöntő, ahol aranyat ér az idegenben lőtt gól.. (lásd a realt, mennyivel jobb a 2-1, mint az 1-0) érthető ha di matteo nem viszi bele a csapatot egy olyan játékba ami lehet 5-0, lehet 0-0, de az is lehet 0-5 lesz...
hidd el, ha majd kedden ég a ház (remélem meg is történik majd 2-0-nál) egyből elkezdenek focizni...
mégegyszer leirom, nem nem vagyok a bunkerfoci híve, sőt, idegesít, de teljesen megértem ha vki (foleg ekkor tét mellett) ezt játssza ellenünk.

- Mihu
- Director del Fútbol
Amelyik csapat akar ellenünk focizni, az tud is. A Real a szuperkupa első meccsén, a kupa elődöntő visszavágóján a Camp Nou-ban, a Valencia, a Bilbao és az Osasuna hazai pályán...mindegyiknél ilyen 55-65% volt max a labdabirtoklásunk. És meg lehet nézni hogy milyen eredmények születtek. A Real ellen mind a kétszer teljesen véletlenül rúgtunk 2 gólt, nem volt benne a meccsben, ráadásul ők is rúgtak 2-t, a Valencia ellen meg a Bilbao ellen X lett, úgy, hogy a baszkoknak az utolsó percben rúgtunk egyet, az Osasuna meg elvert minket úgy, hogy 2-0-ra is vezettek. Szóval van aki felvállalja, és ennek idén többnyire eredménye is van, meg van aki ha meglátja azt hogy Xavi-Iniesta-Messi, akkor telerakja a gatyóját, és beáll egy 4-4-2-es felállásba. A dolog szépséghibája az hogy a 2 az max 30 méterre van a saját kapujától...Gusztustalan, és gyáva taktika. Hiába pofázza mindenki, hogy csak így lehet megfogni a Barcelona-t, a Real, a Valencia, a Bilbao és az Osasuna megmutatta, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy megpróbálnak focizni.visca el barca írta:érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témávalmikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...
ilyenen amugy nem szoktatok gondolkodni?
A másik amit nem értek, az a nagy fokú nagyképűség itt pár ember részéről. Mikor ilyeneket olvasok, hogy otthon majd úgyis 2-3 gólt verünk nekik, meg hogy ha toppon leszünk akkor továbbmegyünk, meg hogy otthon úgyis berúgjuk a helyzeteinket. Kérdem én: Miből gondolja itt mindenki hogy majd megint 20 helyzetünk lesz, illetve hogy be is rúgjuk őket? Emlékeztetnék mindenkit egy bizonyos Inter elleni visszavágóra, amikor nemhogy 1-et, egyenesen 2-t kellett volna rúgnunk, mégse volt egyetlen egy ziccerünk sem. Pedig ha valahol, akkor ott nagyon kellett volna a góllövés. Mégse sikerült. Ugyan ez lesz kedden is. Ha szerdán 30 méterre engedtek minket, akkor kedden 20-ra fognak. 20 méteren kell majd elférnie a 20 mezőnyjátékosnak, plusz a kapusnak. Mindegy lenne ha Valdesre is ráadnánk egy blaugrana mezt, és mezőnyjátékosként játszatnánk. Mert hogy Drogbáék 50 méternék közelebb nem fognak kerülni a kapuhoz, max 3x, az biztos. Tehát amit mondani akarok, az az, hogy a múlt eseményei mindenre engednek következtetni, csak arra nem, hogy itt majd mi 3-at rúgunk a Chelsea-nek. Ha ilyen felfogású csapattal játszottunk, soha, ismétlem SOHA nem rúgtunk még 3-nál többet, ráadásul 2-t is csak nagyon nehezen, vagy sehogy. És most itt a Getafe elleni meccstől tekintsünk el, mert még a Fradi is lehozott volna egy 2-2-t ellenük, olyan gyengék voltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.04.19. 14:06:57-kor.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát azért ezt nem mondanám. A Realt nem sokkal múljuk felül, a Bilbaot csak nagy nehézségek árán sikerült leverni, a Valencia kicsit könnyebb volt, de Messi lőtt 4-et, ami nem utolsó dolog.visca el barca írta:így van. annak és rendje módja szerint kaptak is 4-5 golt a nagy focizásuk közepette... ne értsen félre senki, én nem dicsőitem itt a bunkerfocit, de ellenünk csak ez lehet eredményes. ezt a sportot már rég nem látványra játsszák (egy-két csapatot kivéve, pl minket) hanem eredményre. a cselzi is tud focizni ha akar, lásd ötöt vert a spursnek... ellenünk nem akartak...nem hülyék ők, továbbjutásra játszanak, nem arra h Te, pista, meg béla élvezze a otthon a meccset....![]()
most még amugy támadtak is néha... kedden, na az lesz a bunkerfoci + fetrengés ezerrel...
Egyébként, amit vársz keddre az tökéletesen helytálló. Tegnap Drogba, ha 10 alkalommal nem volt a földön, akkor egyszer sem. De amit Cole, Mikel művelt az se volt rossz. De az is talány számomra, hogy Meireles, hogyan úszta meg sárga nélkül. kedden készüljünk a 11 emberes védekezésre és fetrengésre és kemény játékra. Ha vmi, akkor ez nem fog nekünk kedvezni. Ha toppon leszünk továbbmegyünk, ha nem úgy esünk ki, hogy tudjuk, hogy 2 meccsen is hülyére kellett volna verni a Chelseat. Aminek a tudata mit ne mondjak, a lehető legrosszabb. Mindent csak magunknak köszönhetünk.
elkeserítő volt látni ezt a tegnapit. szerintem a visszavágón álljunk be a tizenhatos elé passzolgatni, és majd mikor nem figyelnek ugrassuk ki egy 70 méteres passzal Messit és megvan a dolog.
irónikus voltam mielőtt vki megijedne
irónikus voltam mielőtt vki megijedne
- visca el barca
- Presidente del Barça
így van. annak és rendje módja szerint kaptak is 4-5 golt a nagy focizásuk közepette... ne értsen félre senki, én nem dicsőitem itt a bunkerfocit, de ellenünk csak ez lehet eredményes. ezt a sportot már rég nem látványra játsszák (egy-két csapatot kivéve, pl minket) hanem eredményre. a cselzi is tud focizni ha akar, lásd ötöt vert a spursnek... ellenünk nem akartak...nem hülyék ők, továbbjutásra játszanak, nem arra h Te, pista, meg béla élvezze a otthon a meccset....Barcaman1993 írta:Hát azért láttam már a Realt, Bilbaot, Valenciát focizni Barcelona ellen.visca el barca írta:érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témávalmikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...

most még amugy támadtak is néha... kedden, na az lesz a bunkerfoci + fetrengés ezerrel...

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát azért láttam már a Realt, Bilbaot, Valenciát focizni Barcelona ellen. Be kell rúgdosni a helyzeteket és nincs gond. Viszont mi sokkal nagyobb bajban vagyunk, mint amit az eredmény mutat. A meccs végén gyönyörűen lehetett látni, hogy szépen fölállítottak 2db 5 fős sort. Na most a meccs elejétől ezt fogják csinálni. Ha nem köszönünk be korán előfordulhat, hogy elúszik az egész. De ez a szabadrúgás is... Ezen dobom el az agyamat. Messi elrúgja a sorfal alatt, erre az egyetlen fekete játékosról megy ki a labda, gól helyett. Hogy erre se figyelünk oda... Igazából egyedül Sergiot tudnám kiemelni, esetleg el Capitanot. A többiek nagyon gyöngék voltak. Ennyi ácsorgást látni, főleg hátrányban... Ráadásul mindenki hátrafelé játszott. Több alkalommal is lerohanhattuk volna őket, erre mindenki visszafelé játszott és visszaértek. Úgy pedig tényleg nehezebb gólt lőni...visca el barca írta:érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témávalmikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...
- visca el barca
- Presidente del Barça
érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témával
mikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...