Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.19. 14:38:30

visca el barca írta:
ozsimiki írta:csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.
itt a lényeg... a cselzi vmilyen módon kénytelen lenne támadni, hiszen mi lennénk előnyben, nem tudnának 0-0-ra bekkelni... Istenem mennyivel jobb lett volna az 1-1... itthon 1-0, 0-0, bármilyen tinglitangli eredménnyel továbbmentunk volna, most meg már azon kell idegeskedni, h mivel egyet uis talalnak, lövünk e hármat...
Én vhogy már a Chelsea gól után éreztem, hogy ehhez vagy Messi parádé kell, vagy semmi sem lesz. Ha Alexis kapásból beveri azt a ziccert, már a döntő esetleges ellenfeléről beszélgetnénk. Fabregas egyszerűen talány a számomra. Év elején brutális mennyiségben termelte a gólokat és nem is akármilyeneket :!: Most meg ha jól emlékszem ez a 3. 100%-os ziccere néhány méterre a kaputól. Az első a Villareal ellen 2 pontunkba került, a Zaragoza ellen szerencsénk volt, mert rögtön hibázott a kapus, most meg ez... De Busi is... Biztos vagyok benne, hogy a játékosok nagy része hasonló vehemenciával fejezte volna az akciót, mint Sergio a végén, de ha csak éppen beleér, akkor gól. Ehellyett lelátó. A másik ami bosszant, hogy nem Messire jöttek ki az akciók (aki ugye be is lövi őket), hanem mindig másra, pedig rendre ott volt szinte mindegyik helyzetnél a közelben. Nagy kár érte. AAA mi volt tegnap...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 14:32:25

ozsimiki írta:csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.
itt a lényeg... a cselzi vmilyen módon kénytelen lenne támadni, hiszen mi lennénk előnyben, nem tudnának 0-0-ra bekkelni... Istenem mennyivel jobb lett volna az 1-1... itthon 1-0, 0-0, bármilyen tinglitangli eredménnyel továbbmentunk volna, most meg már azon kell idegeskedni, h mivel egyet uis talalnak, lövünk e hármat...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2012.04.19. 14:22:13

Tocy írta: Ne haragudj, de miért adsz 90%-ot a Barca továbbjutására? Hátrányban vagyunk, ha a Chelsea betalál, ( pl a második félidőben már... ) akkor meg nincs is miről beszélni. Mi fogunk gólt lőni az azért valószínű, de a Chelsea is fog találni sztem, akkor pedig tőlünk már 3 kell. Míg a Real otthon mindent beleadva bedarálja a hátul nem túl acélos németeket. Kedden 1-1 után már nem akartatok ti sem sietni, jó volt az teljesen, mert itt a Clásicó és még lesz egy visszavágó is...többet tudtok ti annál szerintem.
mert 2 meccs kell ahhoz,hogy történelmet írjanak. most sem a chelsea-n múlt,hogy nem 1-4 lett a vége(talán csak a kapus volt az egyetlen pozitívum). teljességgel meglepne,ha a visszavágón ennél kevesebb helyzete lenne a barcának és meg kell mondjam,igencsak balf-nak kell lenni ahhoz,hogy mindet ki is hagyják újra. nálatok a védelem lyukas,odaát az egész csapat a kapust kivéve. ha így sem jutnátok tovább,akkor megérdemlitek. egy kupát az elejétől a végéig meg lehet nyerni ennyi helyzettel,mint amit kihagytatok.ezért írtam 90et
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.19. 14:16:39

http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... 9/Turelem/

Nagy részt egyetértek. Viszont ettől még mindenki jogosan kumma ideges, látva ezt a meccset,és helyzetáradatot, kb 20as szorzója lenne ennek az eredménynek, ami ebből kisült.

Pl én ilyenkor nem azon bosszankodom,hogy kiestünk, mert van egy visszavágó,és bízok a srácokban, hanem azon,hogy nagyon megnehezítettük az egész továbbjutást, pedig csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.

Az a kemény, hogy már meccs előtt le írtam,és mások is,hogy valószínű kihagyunk egy csomó ziccert, mert mostanában ez sajna a jellemző...csak azt nem hittem volna,hogy mindet.

Ennek ellenére, tudunk 2-3at lőni otthon ennek a csapatnak, az viszont baj,hogy nem elég az elsőt meglőni, mert 1-0nál is ugyanezt fogják játszani az "angolok", kivárnak egy malac kontrára. 2-0ig kell elmenni, remélhetőleg 60-70.perc környékéig. Utána meg megnézzük mit tud az ellen,ha gólkényszer van rajta...

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
papek89
Jugador d'estrella

2012.04.19. 14:13:00

Ezen kár rágódni. Elítélik sokan a bunkerfocit, többek között én is, de ezzel nem kell már foglalkozni. Van erre is taktika, tegnap se sok kellett volna, hogy bejöjjön. Mikor beemeltek 1-2 labdát a védők mögé, rögtön gólhelyzet volt. ( Alexis kapufája ) Otthon nyilván több kell, de ez az 1:0 nem a világ vége. Ha az inter ellen majdnem sikerült 3:1ről visszajönni, akkor 1:0ról is képesek a srácok. Ha rúgunk egy gólt, akkor se fog a Chelsea kinyílni, mert akkor lesz egál a párharc és az nekik jó. Ha esetleg már kettőt lövünk, kénytelenek lesznek kinyílni és támadni. Onnantól már nekünk állhat a zászló. Csak a helyzeteket ki kell használni. Nem lesz itt gond, ha odateszik magukat.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.19. 14:08:10

Azért az hihetetlen, hogy milyen mázlista csapat ez a Chelsea. A Napoli ellen mi volt? Az első meccsen ekkora mázlista gólt, majd hatalmas szerencse, hogy nem kaptak 4-et. A visszavágón kb. annyi helyzetük volt, mint tegnap, erre továbbmentek. A Benfica 2 meccsen focizta le őket, továbbmentek. Most meg ez a tegnapi... Amint írtam. Ez a futball szégyene lenne, ha a Chelsea megnyerné a BL-t, de ha továbbmenne az is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 14:05:21

Mihu írta:...
nem fogjuk egymást meggyőzni... amugy nem véletlenül játssza ezt ellenünk 100 csapatbol 99... ha az edzők már csak egy százalékkal is több esélyt látnak a jobb eredményre egy bunkerrel, mint egy nyilt sisakos játékkal, akkor azt fogják választani.

és a tegnapi meccset ne hasonlitsuk egy osasuna elleni bajnokihoz. ők simán kockáztathatnak, max kapnak egy ötöst és nem 14. hanem 15. helyre csusznak vissza a tabellán... nincs tétje...

ez meg egy bl elődöntő, ahol aranyat ér az idegenben lőtt gól.. (lásd a realt, mennyivel jobb a 2-1, mint az 1-0) érthető ha di matteo nem viszi bele a csapatot egy olyan játékba ami lehet 5-0, lehet 0-0, de az is lehet 0-5 lesz...

hidd el, ha majd kedden ég a ház (remélem meg is történik majd 2-0-nál) egyből elkezdenek focizni...

mégegyszer leirom, nem nem vagyok a bunkerfoci híve, sőt, idegesít, de teljesen megértem ha vki (foleg ekkor tét mellett) ezt játssza ellenünk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.19. 13:55:35

visca el barca írta:érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témával :shock: mikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...

ilyenen amugy nem szoktatok gondolkodni? :roll:
Amelyik csapat akar ellenünk focizni, az tud is. A Real a szuperkupa első meccsén, a kupa elődöntő visszavágóján a Camp Nou-ban, a Valencia, a Bilbao és az Osasuna hazai pályán...mindegyiknél ilyen 55-65% volt max a labdabirtoklásunk. És meg lehet nézni hogy milyen eredmények születtek. A Real ellen mind a kétszer teljesen véletlenül rúgtunk 2 gólt, nem volt benne a meccsben, ráadásul ők is rúgtak 2-t, a Valencia ellen meg a Bilbao ellen X lett, úgy, hogy a baszkoknak az utolsó percben rúgtunk egyet, az Osasuna meg elvert minket úgy, hogy 2-0-ra is vezettek. Szóval van aki felvállalja, és ennek idén többnyire eredménye is van, meg van aki ha meglátja azt hogy Xavi-Iniesta-Messi, akkor telerakja a gatyóját, és beáll egy 4-4-2-es felállásba. A dolog szépséghibája az hogy a 2 az max 30 méterre van a saját kapujától...Gusztustalan, és gyáva taktika. Hiába pofázza mindenki, hogy csak így lehet megfogni a Barcelona-t, a Real, a Valencia, a Bilbao és az Osasuna megmutatta, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy megpróbálnak focizni.

A másik amit nem értek, az a nagy fokú nagyképűség itt pár ember részéről. Mikor ilyeneket olvasok, hogy otthon majd úgyis 2-3 gólt verünk nekik, meg hogy ha toppon leszünk akkor továbbmegyünk, meg hogy otthon úgyis berúgjuk a helyzeteinket. Kérdem én: Miből gondolja itt mindenki hogy majd megint 20 helyzetünk lesz, illetve hogy be is rúgjuk őket? Emlékeztetnék mindenkit egy bizonyos Inter elleni visszavágóra, amikor nemhogy 1-et, egyenesen 2-t kellett volna rúgnunk, mégse volt egyetlen egy ziccerünk sem. Pedig ha valahol, akkor ott nagyon kellett volna a góllövés. Mégse sikerült. Ugyan ez lesz kedden is. Ha szerdán 30 méterre engedtek minket, akkor kedden 20-ra fognak. 20 méteren kell majd elférnie a 20 mezőnyjátékosnak, plusz a kapusnak. Mindegy lenne ha Valdesre is ráadnánk egy blaugrana mezt, és mezőnyjátékosként játszatnánk. Mert hogy Drogbáék 50 méternék közelebb nem fognak kerülni a kapuhoz, max 3x, az biztos. Tehát amit mondani akarok, az az, hogy a múlt eseményei mindenre engednek következtetni, csak arra nem, hogy itt majd mi 3-at rúgunk a Chelsea-nek. Ha ilyen felfogású csapattal játszottunk, soha, ismétlem SOHA nem rúgtunk még 3-nál többet, ráadásul 2-t is csak nagyon nehezen, vagy sehogy. És most itt a Getafe elleni meccstől tekintsünk el, mert még a Fradi is lehozott volna egy 2-2-t ellenük, olyan gyengék voltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2012.04.19. 14:06:57-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.19. 13:55:14

visca el barca írta:így van. annak és rendje módja szerint kaptak is 4-5 golt a nagy focizásuk közepette... ne értsen félre senki, én nem dicsőitem itt a bunkerfocit, de ellenünk csak ez lehet eredményes. ezt a sportot már rég nem látványra játsszák (egy-két csapatot kivéve, pl minket) hanem eredményre. a cselzi is tud focizni ha akar, lásd ötöt vert a spursnek... ellenünk nem akartak...nem hülyék ők, továbbjutásra játszanak, nem arra h Te, pista, meg béla élvezze a otthon a meccset.... :D

most még amugy támadtak is néha... kedden, na az lesz a bunkerfoci + fetrengés ezerrel...
Hát azért ezt nem mondanám. A Realt nem sokkal múljuk felül, a Bilbaot csak nagy nehézségek árán sikerült leverni, a Valencia kicsit könnyebb volt, de Messi lőtt 4-et, ami nem utolsó dolog.
Egyébként, amit vársz keddre az tökéletesen helytálló. Tegnap Drogba, ha 10 alkalommal nem volt a földön, akkor egyszer sem. De amit Cole, Mikel művelt az se volt rossz. De az is talány számomra, hogy Meireles, hogyan úszta meg sárga nélkül. kedden készüljünk a 11 emberes védekezésre és fetrengésre és kemény játékra. Ha vmi, akkor ez nem fog nekünk kedvezni. Ha toppon leszünk továbbmegyünk, ha nem úgy esünk ki, hogy tudjuk, hogy 2 meccsen is hülyére kellett volna verni a Chelseat. Aminek a tudata mit ne mondjak, a lehető legrosszabb. Mindent csak magunknak köszönhetünk.
Renesans
Barça B

2012.04.19. 13:54:21

elkeserítő volt látni ezt a tegnapit. szerintem a visszavágón álljunk be a tizenhatos elé passzolgatni, és majd mikor nem figyelnek ugrassuk ki egy 70 méteres passzal Messit és megvan a dolog.
irónikus voltam mielőtt vki megijedne
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 13:49:44

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témával :shock: mikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...

Hát azért láttam már a Realt, Bilbaot, Valenciát focizni Barcelona ellen.
így van. annak és rendje módja szerint kaptak is 4-5 golt a nagy focizásuk közepette... ne értsen félre senki, én nem dicsőitem itt a bunkerfocit, de ellenünk csak ez lehet eredményes. ezt a sportot már rég nem látványra játsszák (egy-két csapatot kivéve, pl minket) hanem eredményre. a cselzi is tud focizni ha akar, lásd ötöt vert a spursnek... ellenünk nem akartak...nem hülyék ők, továbbjutásra játszanak, nem arra h Te, pista, meg béla élvezze a otthon a meccset.... :D

most még amugy támadtak is néha... kedden, na az lesz a bunkerfoci + fetrengés ezerrel...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.19. 13:40:43

Hát azért láttam már a Realt, Bilbaot, Valenciát focizni Barcelona ellen. Be kell rúgdosni a helyzeteket és nincs gond. Viszont mi sokkal nagyobb bajban vagyunk, mint amit az eredmény mutat. A meccs végén gyönyörűen lehetett látni, hogy szépen fölállítottak 2db 5 fős sort. Na most a meccs elejétől ezt fogják csinálni. Ha nem köszönünk be korán előfordulhat, hogy elúszik az egész. De ez a szabadrúgás is... Ezen dobom el az agyamat. Messi elrúgja a sorfal alatt, erre az egyetlen fekete játékosról megy ki a labda, gól helyett. Hogy erre se figyelünk oda... Igazából egyedül Sergiot tudnám kiemelni, esetleg el Capitanot. A többiek nagyon gyöngék voltak. Ennyi ácsorgást látni, főleg hátrányban... Ráadásul mindenki hátrafelé játszott. Több alkalommal is lerohanhattuk volna őket, erre mindenki visszafelé játszott és visszaértek. Úgy pedig tényleg nehezebb gólt lőni...
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 13:35:06

érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témával :shock: mikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...

Kép
Barbas
Barça B

2012.04.19. 13:26:53

daffy írta:tessék? remélem nem láttad egyik meccset sem,mert ha igen,akkor ez nagyon helytelen állítás. a bayern jobb volt,mint a real. a chelsea sokkal rosszabb volt,mint a barca. a chelsea hiába áll be védekezni,a védelmük sebezhető és nem érzem bennük a villámgyors kontrákat. a bajorok? a védelmük nem 100-as,de robben és ribery sebességével senki nem veszi fel a versenyt a csapatból,kiváló játékosállományuk van a kontrákhoz. a barca továbbjutására jelenleg 90%-ot adok,a realéra max 50-et
ÁMEN!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.19. 13:23:26

Szégyen, szégyen, szégyen... Igazából szinte minden úgy alakult, amire számítottam. Lefociztuk a Chelseat, beálltak 11-en védekezni és a "kiváló" helyzetkihasználásunk, ami mindig is meg volt a BL kieséses szakaszában továbbra is meg van. Fabregas, Sanchez... Többet nem is fecsérelnék rájuk, egyedül eldönthették volna a továbbjutást... Igazából az történt, amit Fabregas nyilatkozott. Az Arsenal (Barcelona) támadott, támadott, majd jött Drogba és büntetett. Szánalom, hogy 1 kapura lövésük volt az egész meccsen, azzal mégis nyertek. De én mondtam a meccs előtt, hogy a focit gólra játsszák. Chelsea 1, Barcelona 0. A párharc előtt azt mondtam, hogy ha nem jutunk tovább, akkor meg is érdemeljük, hogy ne védhessük meg a címünket. Ezt továbbra is tartom. Viszont úgy érzem, hogy innentől fogva kevesek leszünk. Van egy olyan érzésem, hogy otthon megint gólt kapunk, a 11 fős Chelsea védelemnek pedig nem fogunk 3-at rúgni. Ne legyen igazam! De én elúszottnak érzem ezt a párharcot. Bízok a csapatban, de amit tegnap műveltünk helyzetkihasználás révén... És arra is fény derült ismét, amiről korábban is beszéltünk. Megint beálltunk biztonságos játékot játszani és megszívtuk, már nem először. Futhatunk az eredmény után innentől, ami piszkosul rossz lesz. Azt beszéltük, hogy a Real 1 hét alatt elbukhat mindent. Na ez ránk hatványozottan igaz, ugyanis sokkal rosszabbul állunk, mint ők. Kétségbe vagyok esve.

A Chelsea meg... 1 Klasszikus miatt szívat mindenki minket, hogy színész társaság. Érdekes tegnap, meg ma sem eszik 1 szó sem arról, hogy Drogba végigfeküdte a meccset, aminek a góljukat is köszönhetik. Semmi nem történt ami miatt hosszabbítani kellett volna, csak ez a népművézeti cserépedény egyfolytában dobálta magát, amit a bíró nagyon könnyen meg is evett. De hát a Chelseat fölösleges elővenni. Eddig se kameltam őket, de ez undorító volt. Az biztos, ha nem jutunk be a döntőbe, akkor a Bayern/Real továbbjutójának fogok szurkolni, mert az a foci szégyene lenne, ha ezek nyernék meg...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2012.04.19. 13:28:41-kor.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.04.19. 13:11:17

daffy írta:
nagyatyesz írta:Sajnos én már az elődöntő párosítás után úgy éreztem, hogy nehezebb dolgunk lesz az angolokkal, mint a Madridnak a németekkel!
tessék? remélem nem láttad egyik meccset sem,mert ha igen,akkor ez nagyon helytelen állítás. a bayern jobb volt,mint a real. a chelsea sokkal rosszabb volt,mint a barca. a chelsea hiába áll be védekezni,a védelmük sebezhető és nem érzem bennük a villámgyors kontrákat. a bajorok? a védelmük nem 100-as,de robben és ribery sebességével senki nem veszi fel a versenyt a csapatból,kiváló játékosállományuk van a kontrákhoz. a barca továbbjutására jelenleg 90%-ot adok,a realéra max 50-et
Láttam mind a két meccset, és ennek alapján is ez a véleményem! A Real meccs egy rohanós, hajtós ki-ki meccs volt! A németek úgy mentek, mint a mérgezett egerek, de a második meccsen ez kevés lesz! Van egy olyan érzésem, hogy ott már félidőben eldől a párharc! A Bayern védelme továbbra is úgy érzem, hogy nem túl acélos, bár abban igazad van, hogy lesz esélyük néhány kontrára, de kérdéses, hogy mit tudnak kihozni belőle! A mi meccsünkön viszont egy taktikus Chelseat láttunk, akik azt játszották amit kell ellenünk! Védekeztek! Emelett óriási szerencséjük is volt, mert sok helyzetet kihagytunk! De a focit gólra játszák, és ők egyből egyet bevertek! Ha csak pusztán az eredményeket nézzük, akkor a 2-1 sokkal jobb, mint az 1-0! Tehát nekünk lesz nehezebb dolgunk a visszavágón! De bízom a srácokban! Szerintem spanyol döntő lesz! Tippem: Real - München 3-0, Barca - Chelsea 3-1! :-)
ziipp
Capitá del Barça

2012.04.19. 12:42:36

A oldalt kitett kis hír és a meccs képe alapján is az a tendencia szerintem, hogy a Barca helyzetek sokaságát fogja kidolgozni, a Chelsea pedig még a kapu elé is alig jut el. Tegnap nem mentek be a helyzetek, remélhetőleg a visszavágón koncentráltabbak lesznek a srácok, és betalálnak. ;)
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.19. 12:37:50

daffy írta:
nagyatyesz írta:Sajnos én már az elődöntő párosítás után úgy éreztem, hogy nehezebb dolgunk lesz az angolokkal, mint a Madridnak a németekkel!
tessék? remélem nem láttad egyik meccset sem,mert ha igen,akkor ez nagyon helytelen állítás. a bayern jobb volt,mint a real. a chelsea sokkal rosszabb volt,mint a barca. a chelsea hiába áll be védekezni,a védelmük sebezhető és nem érzem bennük a villámgyors kontrákat. a bajorok? a védelmük nem 100-as,de robben és ribery sebességével senki nem veszi fel a versenyt a csapatból,kiváló játékosállományuk van a kontrákhoz. a barca továbbjutására jelenleg 90%-ot adok,a realéra max 50-et
Ne haragudj, de miért adsz 90%-ot a Barca továbbjutására? Hátrányban vagyunk, ha a Chelsea betalál, ( pl a második félidőben már... ) akkor meg nincs is miről beszélni. Mi fogunk gólt lőni az azért valószínű, de a Chelsea is fog találni sztem, akkor pedig tőlünk már 3 kell. Míg a Real otthon mindent beleadva bedarálja a hátul nem túl acélos németeket. Kedden 1-1 után már nem akartatok ti sem sietni, jó volt az teljesen, mert itt a Clásicó és még lesz egy visszavágó is...többet tudtok ti annál szerintem.
xatary
Jugador del Barça

2012.04.19. 12:02:19

A Real csak annyival szerencsésebb, hogy a Bayern nem áll be védekezni, míg a Chelsea igen. Egyébként az idegenben szerzett góljuk ellenére szerintem nehezebb lesz nekik, mert a Bayern kontráiban több gól van benne. Ez a Chelsea kb. 2-3 kontrával hozza majd a visszavágót, erre kell figyelni. Azért valljuk be sok volt a szerencsés elem a góljukban és kellett a mi hülyeségünk is (labdavesztés félpályánál a 47-ik percben????).
Fabre kell a kezdőbe, mert ütközni kell. Cuenca jó szélső, de nincs értelme a szélről belőtt labdáknak a chelsea ellen (magasak, erősek és erről szól a bajnokságuk). Ezenkívül szerintem Piké mesternek kell majd kezdenie, mert több a váratlan elem a játékában, mint Puyinak. Bár szivem szerint inkább Masch-t pihentetném, mert ő kellene a döntőre és hamarabb tud sárgulni, mint Puyi. Viszont a kontrajátéknál kell a gyorsasága, hátha nem lesz annyi kontra, h besárguljon.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.04.19. 12:01:14

Srácok, ha nyomunk egy olyan félidőt, mint tavalyelőtt a Madrid ellen (5-0), akkor nagyon simán fogunk győzni. És ki tud olyat, ha nem mi.
Nem kell pánikolni, meglesz az. :D
daffy
Madridista

2012.04.19. 11:48:52

nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.04.19. 11:42:21

Sajnos én már az elődöntő párosítás után úgy éreztem, hogy nehezebb dolgunk lesz az angolokkal, mint a Madridnak a németekkel! Azért remélem otthon bedaráljuk őket! Mindenképpen gólt kell lőni már az első félidőben, mert utána görcsössé válhatunk. Nyomni kell, és reméljük, hogy ami tegnap kapufa lett, vagy bravúrral védte a kapus, az jövő héten bemegy! Drogbára és Ramiresre nagyon kell figyelni, mert nagyon gyors az utóbbi! Szerintem marad a 4 védős felállás, ha szükséges akkor meg Alves megy fel 1-2 sorral előrébb! Fabregast nem kezdetném, nem azért mert tegnap nem ment neki, hanem mert gólérzékenyebb játékos kell. Ő sajnos kapu előtt nem hoz jó döntést! Az én kezdőm: Valdes - Alves, Masc, Puyol, Adriano - Busi, Ini, Xavi - Sanchez, Messi, Tello/Cuenca
zola8787
Director del Fútbol

2012.04.19. 11:26:11

Meg se tudom fogalmazni, mi a véleményem a meccsről, olyan szinten értetlenül állok a történtek előtt. Nagyon keserű vagyok. Viszont bízom a srácokban, jó lenne egy hetet átaludni, mert némileg várom a visszavágót.

'94 óta nézek focit, de ilyen meccset még nem láttam, komolyan mondom, semmi túlzás nincs benne. A szörnyű benne, h kb. 5 centin múlt, h kell még beszélnünk a párharcról.

Objektív vélemény: Drogba minősíthetetlen viselkedésétől még a mi játékosaink is messze vannak. Van köztünk is színész, de amit az a [auto_cenzúra] művel...
A Chelsea-nek ez a játéka és szerintem jól csinálja. Az eredmény is őket igazolja. Az meg, hogy nyertek, a mi szégyenünk is, mert ha 1 kicsit jobban koncentráltak volna a fiúk, akkor 1-3 vagy 1-4 és vége a párharcnak. Ez van, meg kell próbálni hazai pályán legyűrni őket, de szerintem 1 kicsit más taktikával, de már most látom, hogy a meccsből fél óra azzal fog eltelni, hogy Puyolék hátul adogatnak, ami a Chelsea-nek tökéletes...

Drogba pedig 1 ász, vérpofi: 1 helyzet 1 gól és még a védekezésből is kivette a részét. Ha pedig lenézitek, akkor Busit meg Alvest is nyugodtan, mert ugyan olyan aljasok. (nem csak ebből a meccsből kell kiindulni)
Deus
Boixos Nois

2012.04.19. 11:21:51

Kép
KépKép
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.19. 11:15:22

Socio66, meccs közben:

"hihetetlen.
egyszerűen nem tudom elfogadni,hogy ez az agyatlan,nulla játék hogyan lehet bármilyen szinten is eredményesebb a miénknél.
egyetlenegy játékosunkban több fantázia van,mint az angolok teljes csapatában,mégis lejátszódik az,ami minden eddigi párharcunkkor,vezetnek és mehet az undorító bekkelés.
ilyen idegesítő ellenfél nincs még egy."

Én még mindig így érzem magam, csak sokkal csúnyább szavakat tudnék mondani. Meg se tudom fogalmazni, mi a véleményem a meccsről, olyan szinten értetlenül állok a történtek előtt. Nagyon keserű vagyok. Viszont bízom a srácokban, jó lenne egy hetet átaludni, mert némileg várom a visszavágót.

'94 óta nézek focit, de ilyen meccset még nem láttam, komolyan mondom, semmi túlzás nincs benne. A szörnyű benne, h kb. 5 centin múlt, h kell még beszélnünk a párharcról.

Szerk!!! itt hazudtam, láttam már ilyet: görög eb győzelem

Objektív vélemény: Drogba minősíthetetlen viselkedésétől még a mi játékosaink is messze vannak. Van köztünk is színész, de amit az a [auto_cenzúra] művel... :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.04.19. 11:31:49-kor.
Válasz küldése