Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megtalálod Drogbát? 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 o-|-< 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃웃 웃S.Agüero írta:Vicc, unlucky ...
Ezért írtam oda, hogy jó értelemben megnyugszunk. Nem hiszem, hogy bl elődöntőben az lenne, amit te írsz...visca el barca írta:na ez amitől én félek. láttuk eleget mostanaban ezt a "vezetünk, fujjak már le" mentalitást... lehet ez miatt bukjuk pl a bajnokságot. tegyük fel szrzünk egy golt, hu de megnyugszanak a srácok, gondolják majd csak jön amasodik, aztán a cselzi a 75. percben talál egy 11-est...Kalap1988 írta:Meg annyiban, hogy ha vezetünk 1-0-ra akkor már nem állunk kiesésre, ami megnyugtathatja jó értelemben a csapatot
na ez amitől én félek. láttuk eleget mostanaban ezt a "vezetünk, fujjak már le" mentalitást... lehet ez miatt bukjuk pl a bajnokságot. tegyük fel szrzünk egy golt, hu de megnyugszanak a srácok, gondolják majd csak jön amasodik, aztán a cselzi a 75. percben talál egy 11-est...Kalap1988 írta:Meg annyiban, hogy ha vezetünk 1-0-ra akkor már nem állunk kiesésre, ami megnyugtathatja jó értelemben a csapatot
Meg annyiban, hogy ha vezetünk 1-0-ra akkor már nem állunk kiesésre, ami megnyugtathatja jó értelemben a csapatot. Azért ez nagyon nem mindegy... Emiatt összehasonlíthatatlanul jobb eredmény, mint a 3-1. Kétségtelen,hogy jól kell futballozni, de én abszolút bizakodó vagyok.ozsimiki írta:Mint alább írtam, tudunk 3at is lőni akár ennek a csapatnak, helyzetek idegenben is megvoltak, a kérdés, lövünk e![]()
Viszont mindenképp történelmi meccset kell játszanunk, már ami a Pep érát illeti, mert még sosem vártuk a visszavágót úgy,hogy kikaptunk és nem lőttünk gólt...
Ez az 1-0, kb ugyanaz mint az Inter 3-1es győzelme... 2-0ra kell nyerni, annyiban különbözik,hogy 3-1 esetén nem lenne hosszabbítás...
Mihu!
Értem mit akarsz írni, nekem is eszembe jut ez mindig, viszont a tegnapi meccsre nem lehet ráhúzni,hogy nem találtunk ki semmit, hiszen volt 8 nagy helyzetünk, azaz a Chelsea taktikája ellenére is megvolt minden esélyünk a gólszerzésre, nem is 1-re.
Otthon meg szerintem nincs az az Isten,hogy bármivel el tudjuk érni,hogy ezek kijöjjenek, csak is azzal,ha 2vel megyünk.
Tegnap rendkívül sok volt az ácsorgás. Már lejjebb írtam, hogy emellett feltűnően sokszor visszafelé tettük vissza a labdát, mikor rendre lerohanhattuk volna őket. Az első félidőben volt 1 teljesen egyértelmű szitu. Messi betette Alvesnek, aki ha a kapu fele fordul 2-1-ben vihették volna a védőre.. Ehellyett visszafordult és elvesztettek a labdát. Másrészt a széleket nagyon ritkán játszottuk meg, pedig feltűnően sokszor nagy volt a széleken a terület.Mihu írta:Én azt várom évek óta, hogy Pep találjon ki valamit arra, hogy az ellenfelek betömörülnek ellenünk. Ha kell, akkor adja fel a 70%-os labdabirtoklást, vagy adja fel az azonnali pressinget, vagy adja fel azt hogy a védősorunk a felezőn sétáljon. Megértem, hogy ez nem a tipikus Barcás taktika, de néha, ilyen meccseken szükséges lenne kicsit visszavontabban játszani, megpróbálni magunkra húzni az ellenfelet, mondjuk egy hátul passzolgatással, majd kihasználva azt, hogy gyors csatáraink vannak, és olyan középpályásaink, akik bármikor oda teszik a labdát ahova kell, mélységi indításokkal próbálkozni. Nem hiszem hogy ha 5 percig a saját térfelünkön passzolgatnánk, akkor az ellenfél nem támadna le. És akkor a csatárok a védők mögé beindulva kérnék a labdát, Xavi meg Iniesta, vagy akár Messi belökné nekik. Biztos vagyok benne hogy több üres terület lenne az ellenfél térfelén, mint így, hogy odapasszírozzuk őket a kapujukhoz, és 30 méteren kell elférnie 21 embernek.
Jelen esetben 1-0nál a Chelsea miért támadott volna le, akkor ha 5percig passzolgatunk hátul?Mihu írta:Én azt várom évek óta, hogy Pep találjon ki valamit arra, hogy az ellenfelek betömörülnek ellenünk. Ha kell, akkor adja fel a 70%-os labdabirtoklást, vagy adja fel az azonnali pressinget, vagy adja fel azt hogy a védősorunk a felezőn sétáljon. Megértem, hogy ez nem a tipikus Barcás taktika, de néha, ilyen meccseken szükséges lenne kicsit visszavontabban játszani, megpróbálni magunkra húzni az ellenfelet, mondjuk egy hátul passzolgatással, majd kihasználva azt, hogy gyors csatáraink vannak, és olyan középpályásaink, akik bármikor oda teszik a labdát ahova kell, mélységi indításokkal próbálkozni. Nem hiszem hogy ha 5 percig a saját térfelünkön passzolgatnánk, akkor az ellenfél nem támadna le. És akkor a csatárok a védők mögé beindulva kérnék a labdát, Xavi meg Iniesta, vagy akár Messi belökné nekik. Biztos vagyok benne hogy több üres terület lenne az ellenfél térfelén, mint így, hogy odapasszírozzuk őket a kapujukhoz, és 30 méteren kell elférnie 21 embernek.
Én vhogy már a Chelsea gól után éreztem, hogy ehhez vagy Messi parádé kell, vagy semmi sem lesz. Ha Alexis kapásból beveri azt a ziccert, már a döntő esetleges ellenfeléről beszélgetnénk. Fabregas egyszerűen talány a számomra. Év elején brutális mennyiségben termelte a gólokat és nem is akármilyeneketvisca el barca írta:itt a lényeg... a cselzi vmilyen módon kénytelen lenne támadni, hiszen mi lennénk előnyben, nem tudnának 0-0-ra bekkelni... Istenem mennyivel jobb lett volna az 1-1... itthon 1-0, 0-0, bármilyen tinglitangli eredménnyel továbbmentunk volna, most meg már azon kell idegeskedni, h mivel egyet uis talalnak, lövünk e hármat...ozsimiki írta:csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.
itt a lényeg... a cselzi vmilyen módon kénytelen lenne támadni, hiszen mi lennénk előnyben, nem tudnának 0-0-ra bekkelni... Istenem mennyivel jobb lett volna az 1-1... itthon 1-0, 0-0, bármilyen tinglitangli eredménnyel továbbmentunk volna, most meg már azon kell idegeskedni, h mivel egyet uis talalnak, lövünk e hármat...ozsimiki írta:csak egyetlen egy db 100%os kellett volna beverni ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük.
mert 2 meccs kell ahhoz,hogy történelmet írjanak. most sem a chelsea-n múlt,hogy nem 1-4 lett a vége(talán csak a kapus volt az egyetlen pozitívum). teljességgel meglepne,ha a visszavágón ennél kevesebb helyzete lenne a barcának és meg kell mondjam,igencsak balf-nak kell lenni ahhoz,hogy mindet ki is hagyják újra. nálatok a védelem lyukas,odaát az egész csapat a kapust kivéve. ha így sem jutnátok tovább,akkor megérdemlitek. egy kupát az elejétől a végéig meg lehet nyerni ennyi helyzettel,mint amit kihagytatok.ezért írtam 90etTocy írta: Ne haragudj, de miért adsz 90%-ot a Barca továbbjutására? Hátrányban vagyunk, ha a Chelsea betalál, ( pl a második félidőben már... ) akkor meg nincs is miről beszélni. Mi fogunk gólt lőni az azért valószínű, de a Chelsea is fog találni sztem, akkor pedig tőlünk már 3 kell. Míg a Real otthon mindent beleadva bedarálja a hátul nem túl acélos németeket. Kedden 1-1 után már nem akartatok ti sem sietni, jó volt az teljesen, mert itt a Clásicó és még lesz egy visszavágó is...többet tudtok ti annál szerintem.
nem fogjuk egymást meggyőzni... amugy nem véletlenül játssza ezt ellenünk 100 csapatbol 99... ha az edzők már csak egy százalékkal is több esélyt látnak a jobb eredményre egy bunkerrel, mint egy nyilt sisakos játékkal, akkor azt fogják választani.Mihu írta:...
Amelyik csapat akar ellenünk focizni, az tud is. A Real a szuperkupa első meccsén, a kupa elődöntő visszavágóján a Camp Nou-ban, a Valencia, a Bilbao és az Osasuna hazai pályán...mindegyiknél ilyen 55-65% volt max a labdabirtoklásunk. És meg lehet nézni hogy milyen eredmények születtek. A Real ellen mind a kétszer teljesen véletlenül rúgtunk 2 gólt, nem volt benne a meccsben, ráadásul ők is rúgtak 2-t, a Valencia ellen meg a Bilbao ellen X lett, úgy, hogy a baszkoknak az utolsó percben rúgtunk egyet, az Osasuna meg elvert minket úgy, hogy 2-0-ra is vezettek. Szóval van aki felvállalja, és ennek idén többnyire eredménye is van, meg van aki ha meglátja azt hogy Xavi-Iniesta-Messi, akkor telerakja a gatyóját, és beáll egy 4-4-2-es felállásba. A dolog szépséghibája az hogy a 2 az max 30 méterre van a saját kapujától...Gusztustalan, és gyáva taktika. Hiába pofázza mindenki, hogy csak így lehet megfogni a Barcelona-t, a Real, a Valencia, a Bilbao és az Osasuna megmutatta, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy megpróbálnak focizni.visca el barca írta:érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témávalmikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...
ilyenen amugy nem szoktatok gondolkodni?
Hát azért ezt nem mondanám. A Realt nem sokkal múljuk felül, a Bilbaot csak nagy nehézségek árán sikerült leverni, a Valencia kicsit könnyebb volt, de Messi lőtt 4-et, ami nem utolsó dolog.visca el barca írta:így van. annak és rendje módja szerint kaptak is 4-5 golt a nagy focizásuk közepette... ne értsen félre senki, én nem dicsőitem itt a bunkerfocit, de ellenünk csak ez lehet eredményes. ezt a sportot már rég nem látványra játsszák (egy-két csapatot kivéve, pl minket) hanem eredményre. a cselzi is tud focizni ha akar, lásd ötöt vert a spursnek... ellenünk nem akartak...nem hülyék ők, továbbjutásra játszanak, nem arra h Te, pista, meg béla élvezze a otthon a meccset....![]()
most még amugy támadtak is néha... kedden, na az lesz a bunkerfoci + fetrengés ezerrel...
így van. annak és rendje módja szerint kaptak is 4-5 golt a nagy focizásuk közepette... ne értsen félre senki, én nem dicsőitem itt a bunkerfocit, de ellenünk csak ez lehet eredményes. ezt a sportot már rég nem látványra játsszák (egy-két csapatot kivéve, pl minket) hanem eredményre. a cselzi is tud focizni ha akar, lásd ötöt vert a spursnek... ellenünk nem akartak...nem hülyék ők, továbbjutásra játszanak, nem arra h Te, pista, meg béla élvezze a otthon a meccset....Barcaman1993 írta:Hát azért láttam már a Realt, Bilbaot, Valenciát focizni Barcelona ellen.visca el barca írta:érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témávalmikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...
Hát azért láttam már a Realt, Bilbaot, Valenciát focizni Barcelona ellen. Be kell rúgdosni a helyzeteket és nincs gond. Viszont mi sokkal nagyobb bajban vagyunk, mint amit az eredmény mutat. A meccs végén gyönyörűen lehetett látni, hogy szépen fölállítottak 2db 5 fős sort. Na most a meccs elejétől ezt fogják csinálni. Ha nem köszönünk be korán előfordulhat, hogy elúszik az egész. De ez a szabadrúgás is... Ezen dobom el az agyamat. Messi elrúgja a sorfal alatt, erre az egyetlen fekete játékosról megy ki a labda, gól helyett. Hogy erre se figyelünk oda... Igazából egyedül Sergiot tudnám kiemelni, esetleg el Capitanot. A többiek nagyon gyöngék voltak. Ennyi ácsorgást látni, főleg hátrányban... Ráadásul mindenki hátrafelé játszott. Több alkalommal is lerohanhattuk volna őket, erre mindenki visszafelé játszott és visszaértek. Úgy pedig tényleg nehezebb gólt lőni...visca el barca írta:érdekes, mindenki jön ezzel a bukerfoci témávalmikor 80%-ban birtokoljuk a labdát mégis mit csináljon az ellenfél? a pressingunk is olyan, ha az ellenfel a sajat 16osánál labdát szerez, támadni sincs ideje, mert 2 mp ujra nálunk van a labda...