2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kicsit xxl-es az arcod, hogy finom legyekBarcaforever írta:Végre!! A fórum "öregjeinek" a véleménye mindig megegyezik....noname írta:A PSG szerintem sem ellenfél. Az esélyeik abban rejlenek h a csoport meccseken gyengébben szoktunk teljesíteni, továbbá, mivel az egész hazai bajnokságuk egy vicc, így kb 1 hónapot is készülhetnek ellenünk probléma nélkül.![]()
SZÁNALMAS ez a sok műszurkoló....Ezért nem is írtam, kb 1 évig. Ugyanolyan szánalmas a szitu, mint tavaly a City előtti meccs előtt. Ott is a fórum 65% szerint, simán kiesünk kikapunk stb.
Megkérek mindenkit, h ehhez mérten, várjon eredményeket és szurkoljon a csapatnak, ha erre képtelen, akkor keressen más csapatot!
Értem én csak írta Barcaforever , hogy körübelül a stadionban a jegyek 80 %-a a bérleteseké akik már ha jó tudom előre kifizetik az "éves díjat" vagyis fizettek de mégsem mennek ki ? Ezért nem értem , hogy miért nincs teltház minden meccsen ha ennyire szeretik a Barcát . Természetesen tudom , hogy elég nagy válság van ott , de pont ezért lennék kíváncsi rá , hogy Barcaforever ezt , hogy látja mert innen ezt nagyon nehéz megítélni.zola8787 írta:Én is drukkolok a Diósgyőrnek, de nem vagyok ott minden meccsükön, nincs elég pénzem. Szerintem ez lehet az okaAlfa írta:Barcafoerver egy kérdés. Én elhiszem neked , hogy ott kb mindenki a Barcának szurkol fanatikus módon , és ez teljesen természetes . De akkor viszont felvetődik bennem a kérdés , hogy miért van az , hogy a szezon első meccsén csupán háromnegyed ház volt a Nou Campba , és tavaly is csak a rangadókon és a nagyobb csapatok elleni BL párharcok során volt teltház vagy majdnem teltház . Mivel te kint élsz erre talán tudsz válaszolni , mert ez már nagyon régóta érdekel .Ráadásul nekik kint az a természetes, hogy a Barca játszik kéthetente. Mi ezért a gatyánkba is csurrantanánk, nekik viszont olyan természetes, mint, hogy itt késik a vonat.
Én is drukkolok a Diósgyőrnek, de nem vagyok ott minden meccsükön, nincs elég pénzem. Szerintem ez lehet az okaAlfa írta:Barcafoerver egy kérdés. Én elhiszem neked , hogy ott kb mindenki a Barcának szurkol fanatikus módon , és ez teljesen természetes . De akkor viszont felvetődik bennem a kérdés , hogy miért van az , hogy a szezon első meccsén csupán háromnegyed ház volt a Nou Campba , és tavaly is csak a rangadókon és a nagyobb csapatok elleni BL párharcok során volt teltház vagy majdnem teltház . Mivel te kint élsz erre talán tudsz válaszolni , mert ez már nagyon régóta érdekel .
Nem akarok megmondóembert játszani semmi hasonló, de szerintem visszább vehetnél. Igen fa..a gyerek vagy, hogy kint élsz és mekkora katalán vagy meg mennyire ismersz mindent, de ne te döntsd már el, hogy ki-kinek szurkolhat, ki a műszorkoló stb.Barcaforever írta: Végre!! A fórum "öregjeinek" a véleménye mindig megegyezik....![]()
SZÁNALMAS ez a sok műszurkoló....Ezért nem is írtam, kb 1 évig. Ugyanolyan szánalmas a szitu, mint tavaly a City előtti meccs előtt. Ott is a fórum 65% szerint, simán kiesünk kikapunk stb.
Nem értitek amit mondani akarok, az a baj és én se értettem, amíg nem költöztem ide.hank1ee írta:Ehhez még annyit hozzáfűznék, hogy ha csak a fanatikusok szurkolhatnának a csapatnak, nem lenne pénze szeretett klubunknak...Barcelonában is sokan járnak ám mérkőzésre, akiknek nulla közük a futballhoz, csak azért, mert ott skandálja mondjuk Messi nevét a fél város. Nem bűn kötődni egy klubhoz bármilyen módon, ha csak szimplán szeretjük a várost, kedveljük Neymart, vagy a haverunk, családunk is neki szurkol, és bármi egyéb... Azt én sem tartom szurkolónak, aki az említett két úriemberen kívül semmit nem tud a csapatról, de hogy azért ne legyen valaki igazi drukker, mert nem tizenéve az, vagy nem tartja egyértelmű favoritnak a csapatát minden meccs előtt, erre csak ennyit tudok mondani: Elég internet mára.
Már megérte ma felkelnem, végre megtudtam, hogy szánalmas műszurkoló vagyok, mert nem tartom legyőzhetetlennek a Barcát, és ennek néha hangot is adok..Barcaforever írta:SZÁNALMAS ez a sok műszurkoló....
...
Megkérek mindenkit, h ehhez mérten, várjon eredményeket és szurkoljon a csapatnak, ha erre képtelen, akkor keressen más csapatot!
Végre!! A fórum "öregjeinek" a véleménye mindig megegyezik....noname írta:A PSG szerintem sem ellenfél. Az esélyeik abban rejlenek h a csoport meccseken gyengébben szoktunk teljesíteni, továbbá, mivel az egész hazai bajnokságuk egy vicc, így kb 1 hónapot is készülhetnek ellenünk probléma nélkül.
A tavalyi csapat szerintem ilyen szempontból irreleváns, de nem lehet félvállról venni a PSG-t. Silva és Luiz, ha együtt voltak a pályán a válogatottban félelmetesen hatékonyan működtek. Ők nem az a páros, akik csak úgy nézik, hogy Messi elszlalomozik négy védő mellett, mint pl. az Elche ellen, oda pont Suarez kellene. Nagyon komolyan kell venni azt a párharcot.kanty írta:Azért ezt a nagy mellényt néhány embernél nem értem. Nem azt mondom, hogy a PSG megfog előzni minket, de pl. ha a tavalyi teljesítményeket nézzük, akkor kb. egy szinten van a két csapat. Nyilván mi azt reméljük, hogy a Barca idén jobb lesz, mint tavaly.
Tehát oda kell majd figyelni, nem lesz egyáltalán sétagalopp megszerezni a csoportban az első helyet.
StickyFingaz írta:Azért nem kéne ennyire elcsöppenni a franciáktól.Van ott egy Ibra,egy egyszezonos Cavani meg egy nulla Lavezzi.A védelemben ott van TS,de ha Messi meg Neymar jó napot fog ki,akkor lehet ott 4 TS is nem lesz esélyük.
Annak a PSG-nek a szakvezetője Carlo volt, ezért szenvedtünk meg ellenük.diagonal írta:Egyetértek. A PSG-re emlékezzünk, hogy már két éve rettenetesen nehezen vertük ki a negyeddöntőben, vezettek a Nou Campban és igazából nekik állt a meccs, aztán jött Pedro és továbblőtt minket.
Ez meg most egy jóval erősebb PSG még annál is. Én idén a négybe várom őket.
A továbbjutás nyilván alapvető, de hogy első vagy második helyen sikerül hát erre nem mernék tippelni most.
T. Silva ugye el volt tiltva a németek ellen. A hollandok elleni meccset leszámítva félelmetesen védekeztek, amikor együtt voltak a pályán.bennike123 írta:Chino írta:Bob_Marley írta: Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gond
és te láttad mind a kettőt?bennike123 írta: Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gond
Egyetértek. A PSG-re emlékezzünk, hogy már két éve rettenetesen nehezen vertük ki a negyeddöntőben, vezettek a Nou Campban és igazából nekik állt a meccs, aztán jött Pedro és továbblőtt minket.Chino írta:Bob_Marley írta:A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gondChino írta:Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.