Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig sem volt ma valami jó kedvem, de Te most bevitted a végső ütéstStalkyard írta:Én sohasem fogom tudni sem elfogadni, sem megbocsájtani, hogy 3-0-ról kiütött minket egy olyan Liverpool, amiből hiányzott Salah és Firmino, és amiben a középpályán Wijnaldumok meg Hendersonok szaladgáltak. Te jó ég, ettől még most is felmegy bennem a pumpa, hogy kajak Salah és Firmino nélkül vertek minket hülyére. Szánalmas, ettől nekem nincs lejjebb.
OFF, de nekem a Római este fájóbb élmény, az volt az első zakó. Örök pesszimistaként egy kicsit számítottam a Liverpool-i estére, így az nem volt akkora pofon.mess2009 írta:csak azért emlékeztettem a PSG-s fordításunkra mert életem egyik legszórakoztatóbb élménye volt fociban (láttam és néztem)
u.ez fordítva a liverpooli zakó, szomorú és alig múló rossz emlék.
erre nem tudok mit mondani, nyilván így van. az adathalmaz adott, az a felhasználón múlik, hogy hogyan értékeli ki. "csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítok". ez alól nyilván én sem mentesülökpalesz77 írta:és mindenhonnan visszahozzák, de nyilván ez szubjektív. Azon múlik ki hogy látja ezt a 2,5 évet.
Hát nem tudom, szerintem azért azt a hangyányi különbséget, hogy EV-vel teljesen nyugodtan mehettünk a visszavágókra, Luchoval meg a Párizsi 4-0 után mentális mélyponton, és a párharcok végkimenetele mégis ellentétes lett, nem kéne ilyen könnyen ignorálni.. Persze nyilván stat szerint ez a helyzet, idegenben zakó, otthon sima, de azért ennyivel lerendezni a kettőt, hogy annyi a különbség, hogy más a sorrend. Nekem fura, mert láttuk már sokszor, hogy első meccses verés után nem hősi halál az, ami általában jön. PSG meccs után kb 2 héttel mi is bizonyítottuk. EV csapata meg 2 ilyen kiesés után nekem nem azt a benyomást kelti, akik mentálisan megingathatatlanok, és mindenhonnan visszahozzák, de nyilván ez szubjektív. Azon múlik ki hogy látja ezt a 2,5 évet.NovaProspekt írta:A PSG meg a Liverpool/Róma meccsek között annyi a kül., hogy más sorrendben volt az idegenbeli és a hazai meccs, egyébként ugyanaz a sorminta, otthon sokgólos győzelem, idegenben égés.
...
lényeg a lényeg, otthoni sokgólos győzelem+idegenbeli égés, a tények egyedül ezek.
Óriási különbség van aközött, hogy mákkal és bírói segítséggel fordítunk meg egy párharcot, meg h agyon vagyunk verve. Lássunk már könyörgöm, ne csak nézzünk. Aztán a Juve ugyanúgy kivégzett minket, ott már elfáradt egymásba Lucho és a csapat.mess2009 írta:volt egyszer egy PSG Barcelona meccs is ....csak úgy mondom.
Igen, a nyolcaddöntőben, ahol az volt a tét hogy a negyeddöntőbe jusson a csapat, ahol mint utólag kiderült, az a Juventus várta őket akik a döntőig meneteltek, és a PSG-t is jó eséllyel el intézték volna.mess2009 írta:volt egyszer egy PSG Barcelona meccs is ....csak úgy mondom.
Erre optimussal +1. Ráadásul igen, az utolsó pillanatban egyenlített a Real tegnapLéfe írta:
A birónak ehhez semmi köze, mert ha megkapjuk a végén a tizit akkor mi lenne jobb. Semmi.
jah, vicces, hogy itt az edzőre kennek sokan mindent, elfelejtve, hogy Luchoval ugyanúgy égett a csapat, holott ő valami hiperszuper motivátorként van számontartva. Valverdét el kell zavarni az év végén, de a változáshoz a régieknek is menniük kell. A Piqué, Alba, Busquets, Rakitic stb. sor rendre leégeti magát azóta, hogy az igazi alfák, mint Iniesta, Xavi, Puyol, Alves elmentek. Mióta nekik kellene cipelniük a csapatot a hátukon, folyamat lebőgnek. És idén is le fognak, mert ugyanez a banda fog megint kiálni a City, Pool, Bayern és társaik ellen, ráadásul ezzel az edzővel, idegenben várhatóan ismét nulla produktummal. Javulásra akkor van esély, ha a Frenkie, Arthur, Dembélé, Umtiti, Fati, Lenglet, Semedo sort kiegészítve új emberekkel össze tudjuk rakni egy új csapattá, persze ahhoz egyes embereknek közülük is össze kellene kapniuk magukat.mess2009 írta:volt egyszer egy PSG Barcelona meccs is ....csak úgy mondom.
Ja, kár hogy ott is 0-4-ről kellett visszajönni otthon, aztán meg egy Juventus hazap.csázott minket 3 gombóccal abban az idényben. De az is egy veretes BL idény volt, valóban.mess2009 írta:volt egyszer egy PSG Barcelona meccs is ....csak úgy mondom.
Sajnos tavaly egy BL serleget adtunk le az Anfielden, mindezt egy éhínséges időszakban, úgy hogy nyíltan a Bl-ért mentünk.csababarca írta:nekem a kettő együtt gyomros.MatyiG írta:Liverpool vagy Róma sokkal mélyebb kés volt a gyomorba.
A RM BL-szereplése kevésbé érdekel, mint a bajnokijuk.
azért jobb lenne a közérzetem, ha nem mutatunk be történelmi égést Liverpoolban.
Róma egyel lejjebb van a polcon nálam, mert az csak negyeddöntő volt, még hátra lett volna 3 meccs a címig.
Tavaly viszont a döntőt merem állítani, hogy a Tham ellen simán húztuk volna.
nekem a kettő együtt gyomros.MatyiG írta:Liverpool vagy Róma sokkal mélyebb kés volt a gyomorba.
A RM BL-szereplése kevésbé érdekel, mint a bajnokijuk.
Csak az én szubjektív véleményem, de sokkal közelebb voltunk zsinórban két triplázáshoz mint ahogy azt sokan gondolják. Tudom hogy radikális vélemény, de én akkor is így gondolom.palesz77 írta:Nero, neked most mi a véleményed a csapatról meg EV munkásságáról? Ha jól rémlik a tavasszal BL győzelemhez kötötted az öreg sikerességét, de lehet totál rosszul emlékszem, azért kérdem.
Már novemberben kiszálltak a bajnoki címért folyó harcból, BLt még soha nem nyertek, idén se fognak.Samper írta:A mai ManCity - Arsenal meccs osztálykülönbséggel volt jobb, mint a mi tegnapi meccsünk.
Ezzel a “kókler” Valverdével kikaptunk 2szer a Realtól a szuperkupában, de 5-6 meccse veretlenek vagyunk. Tisztelettudó hsz volt amúgy, mind Valverde mind a Real felé.recrea írta:Azért én látok apró esélyt arra, h nyerünk, hisz csak 10 éve kenjük el a szájukat folyamatosan...ezzel a kóklerrel meg talán még ki sem kaptunk ellenük
5szörös pénz a Real győzelem amúgy. Úgyhogy akik előre félnek azok rakhatják 6-7 számjeggyel. A képet a Sportfogadás topicba tegyétek.Vakmacska írta:én már bele sem merek gondolni, hogy mi lesz itt szerdán