2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez még a Párizsi mérkőzés előtt készültVakmacska írta:Szerintem Messi is ott lesz a visszavágón, ha már ilyenekre ráveszik őt...
Katalán lapinformációk szerint a Barça egyik szóvivője már meg is kereste Kuipers urat pár ötszáz eurós bankjegy kíséretében, úgyhogy megvan a továbbjutás.ab1daL írta:Bjorn Kuipers fogja vezetni a szerdai PSG elleni meccsünket. Tavaly ő fújta a Milan elleni visszavágón a sípot.
Én még mindig Bartrának örülnék a legjobban, ha nem ő, akkor talán lehet Adriano is.Alcantara írta:...
Már várom Mourinho nyilatkozatát...ab1daL írta:Bjorn Kuipers fogja vezetni a szerdai PSG elleni meccsünket. Tavaly ő fújta a Milan elleni visszavágón a sípot.
Gondolod hogy van esely jegyet szerezni egy ilyen meccsre? ha igen, hogyan?domi1991 írta:Sziasztok.Lehet h még korai erröl beszélni,de ha Barca továbbjut a PSG ellen(reméljük h igy lesz),akkor én szeretnék elmenni az elödöntöre.Utitársat keresek Barcelonába.Még nem voltam soha meccsen,és ha ketten vagy többen mennénk mégis jobb lenne.Elöször arra gondoltam h bajnokira megyek,de ha már van esélyem menni akkor ráteszem még azt a +100 eurot inkább erre.Irjon akit érdekel..
Ezekhez azért hozzátartozik az a nem elhanyagolható tény, h Alexis (valami hihetetlen módon amúgy) egy meccsen kb. kétszer kerül gólhelyzetbe, míg Villa három meccsen egyszer, mondjuk még így is több gólt lő. Mindenképp raknám centerbe.Mihu írta:Így van. Míg Villa 10 helyzetéből 7et berúg, Alexisnél ugyan ez a szám 2. A Milan ellen is egy helyzete volt Davidnak, be is verte, ráadásul nem is akárhogy...nagy önbizalomra vall, hogy egy alapjában véve jobblábas játékos ballal, ilyen meccshelyzetben elverte a hosszúba...Barcaman14 írta:
Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.
Így van. Míg Villa 10 helyzetéből 7et berúg, Alexisnél ugyan ez a szám 2. A Milan ellen is egy helyzete volt Davidnak, be is verte, ráadásul nem is akárhogy...nagy önbizalomra vall, hogy egy alapjában véve jobblábas játékos ballal, ilyen meccshelyzetben elverte a hosszúba. Mindenféleképpen kezdetném a franciák ellen. Nem az odavágóból kell kiindulni, mert ott az egész csapat gyenge volt. Betudható ez a szokásos odavágós taktikának, hozzáállásnak. Otthon máshogy fogunk játszani. Többet fogunk támadni, és jobban kézben fogjuk tartani az irányítást. Így a csatároknak is több helyzetük lesz.Barcaman14 írta:Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.Mihu írta:Villa jelenleg nem gollovo feladatokat lat el, hanem teruletet nyit a tobbieknek azzal , hogy lekoti a ket kozepso vedot, vagy legalabbis az egyiket mindenkepp. Meg lehet nezni hogy a ket Milan meccs kozul melyiken volt tobb terulete Messinek...es persze hogy 3ast kap, hiszen helyzetbe se kerul, golt nem rugott, igy nyilvan le fogjak huzni, "lathatatlan volt" cimszo alatt. Viszont ezzel, hogy Ő 3ast kap, a tobbieknek megteremti a lehetoseget, hogy ne 5ost, hanem 7-8ast kapjanak.
Ez teljesen egyértelmű, de ha ziccerbe kerül, akkor talán Messi mellett ő az az ember, akiben a leginkább bízhatunk. Rutinos és zsigereiben van a gólszerzés.Mihu írta:Villa jelenleg nem gollovo feladatokat lat el, hanem teruletet nyit a tobbieknek azzal , hogy lekoti a ket kozepso vedot, vagy legalabbis az egyiket mindenkepp. Meg lehet nezni hogy a ket Milan meccs kozul melyiken volt tobb terulete Messinek...es persze hogy 3ast kap, hiszen helyzetbe se kerul, golt nem rugott, igy nyilvan le fogjak huzni, "lathatatlan volt" cimszo alatt. Viszont ezzel, hogy Ő 3ast kap, a tobbieknek megteremti a lehetoseget, hogy ne 5ost, hanem 7-8ast kapjanak.