Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.23. 20:00:19

lui1698 írta:
Gareth Tello írta:az Alexis-Pedro kettőstől kicsit félek, a többi rendben van.
Hát, legalább te félsz tőlük, mert más nem hinném, hogy tartana ettől a párostól. :twisted:
egyszer az életben csak összejön nekik is valami :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.23. 19:54:30

Gareth Tello írta:az Alexis-Pedro kettőstől kicsit félek, a többi rendben van.
Hát, legalább te félsz tőlük, mert más nem hinném, hogy tartana ettől a párostól. :twisted:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.23. 19:47:23

visca el barca írta:elnéztem, mert egy masik összeallitasban abidal is szerepelt, de az nem hivatalos kezdo 11 volt :D
I see :D
Viszont a cserék között ott van a gall.
Pinto, Montoya, Abidal, Cesc, Thiago, Song i Villa.

BM: Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba; Javi Martínez, Schweinsteiger, Robben; Müller, Ribéry i Gómez.

Visca!
messideco
Presidente del Barça

2013.04.23. 19:46:23

Csak én ülök egy helyben, mozog a lábam, és várom a meccset? 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.23. 19:45:56

elnéztem, mert egy masik összeallitasban abidal is szerepelt, de az nem hivatalos kezdo 11 volt :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.23. 19:35:41

visca el barca írta:ha minden igaz meg van a hivatalos kezdő és abidal játszik.

Valdés; Alves, Piqué, Bartra, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Alexis

nem lehetne már most kinyitni az élőt? :oops:
Hol van itt Abidal? :lol:
Amúgy valóban ez a hivatalos kezdő, az officiál hómpédzs is kiírta már.

Erre lehetett számítani, az Alexis-Pedro kettőstől kicsit félek, a többi rendben van.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.23. 19:31:49

ha minden igaz meg van a hivatalos kezdő

Valdés; Alves, Piqué, Bartra, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Alexis

nem lehetne már most kinyitni az élőt? :oops:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.04.23. 17:31:24

Nem aggódom a ma este miatt. Bízom abban, hogy mindkét csapat a saját játékát erőlteti majd. Ez esetben jó esélyeink lehetnek. A győzelemért kell pályára lépni, meglátjuk mi lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.23. 17:24:48

davi10 írta:Mindegy kit kapunk a döntőben (ha bejutunk), mindegy hogy indulunk a visszavágóra, EZ lesz a legfontosabb meccs a szezonban. Idegenben jó az X is, csak a védelemmel kezdeni kéne tényleg valamit. Bízok Tito-ban, de ötletem sincs milyen hátvédsorral állunk majd fel.

Nem akarok bunkerfocit látni a csapatomtól, de a Bayern támadósora az egyik, ha nem a legjobb idén. Inkább legyünk alárendeltek egész meccsen, ne is menjünk át a félpályán, csak ne kapjunk ki idegenben, márpedig sosem jó hátrányból indulni.
Régóta nem izgultam így Barca meccsért, és sajnálom is, mert szurkoltam, hogy a bajorok ellen játsszuk a finálét, de hát ez van.

Sajnos valószínűleg az első negyed-félóráról lemaradok, de szurkoljatok addig is, nem szabad az elején bealudni jó szokásunkhoz híven.
Miért kéne beállni? Ez a csapat sose állt be és remélem nem is fog. Mi támadni tudunk, ezzel is megakadályozva az ellenfél akcióit. Ha ilyen mentalitással megyünk fel, akkor nem hogy kikapunk, de csúnyán meg fogunk égni. Nekünk uralni és irányítani a játékot. Főleg úgy, hogy legalább 2 gólt kell lőnünk, mert anélkül nem hiszem, hogy továbbmennénk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
davi10
Llegenda del Barça

2013.04.23. 17:16:55

Mindegy kit kapunk a döntőben (ha bejutunk), mindegy hogy indulunk a visszavágóra, EZ lesz a legfontosabb meccs a szezonban. Idegenben jó az X is, csak a védelemmel kezdeni kéne tényleg valamit. Bízok Tito-ban, de ötletem sincs milyen hátvédsorral állunk majd fel.

Nem akarok bunkerfocit látni a csapatomtól, de a Bayern támadósora az egyik, ha nem a legjobb idén. Inkább legyünk alárendeltek egész meccsen, ne is menjünk át a félpályán, csak ne kapjunk ki idegenben, márpedig sosem jó hátrányból indulni.
Régóta nem izgultam így Barca meccsért, és sajnálom is, mert szurkoltam, hogy a bajorok ellen játsszuk a finálét, de hát ez van.

Sajnos valószínűleg az első negyed-félóráról lemaradok, de szurkoljatok addig is, nem szabad az elején bealudni jó szokásunkhoz híven.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
fcbarca78
Jugador del Barça

2013.04.23. 17:04:43

a mai nap egy igazi erőmérő lesz ( meg a visszavágó is). Nem szoktam károgni, de ma sztem simán kikapunk. Én nem érzem a csapatban azt az erőt már ( mint a sokat emlegetett Pep team csúcsán volt). A Bayern viszont csúcson van. Tökre reménykedem h jól jövünk ki a mai meccsből, szurkolok ezerrel, de a papírforma, hogy ma el leszünk tángálva.
Viszont ennyit a papírformáról, és akkor innentől kib* mód meg kell, hogy verjük őket. Már Várom az estét nagyon. Visca Barca
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.23. 16:31:38

visca el barca írta:
egy biztos. amíg nem vagyunk hátrányban, nem fogunk menni mint a mérgezett egér. ez nagyon jol megfigyelheto amiota tito itt van, nem lesz ez másként ma sem. senki ne várja h olyan elánnal megyünk nekik mint a milan ellen, otthon.
Peppel a nekimegyünk mindenkinek taktikával hülyére vertük a világot. Sokkal látványosabb, élvezhetőbb és eredményesebb meccsek voltak. Hogy is szokták mondani: " a legjobb védekezés a támadás." Kétlem, hogy nekik mennénk, pedig úgy lenne a legtöbb esélyünk. Ha lazázunk, ahogy mostanában szoktunk, úgy mindenképpen már az első meccs után ki fogunk pottyanni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
SuperMessi
Capitá del Barça

2013.04.23. 16:27:04

Véleményem szerint a kezdőt tekintve nem ér majd nagy meglepetés minket, merthogy a középpálya, és a támadószekció összetétele ismerve a két csapat erősségeit, gyengeségeit és a pillanatnyi formákat, talán nem is kérdés, ahogyan Abidal játszatása sem lehet az a Levante ellen nyújtott produkciója után:

VV-Alves,Piqué,Abidal,Alba-Busquets,Xavi,Iniesta-Alexis,Messi,Pedro

Ami a meccs képét illeti, szerintem megszerezzük a vezetést, de a Bayern fordítani fog, mi pedig remélhetőleg kiegyenlítünk majd. Gólzápor szerintem nem lesz, de egy 2:1 v 2:2 sanszos. Messi nagyon ki van már éhezve a játékra, nagyon nagy baj nem történhet ma este úgy érzem.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.23. 16:03:27

visca el barca írta:márpedig figyeld meg h az lesz, h 0-0ig lötyögünk, aztán ha megszerezzük a vezetést megy tovabb a a lötyögés, ha meg a bájern lő egy gólt, egyból felkapcsolunk...
Ezt el tudom képzelni én is, szóval rúgjon minél hamarabb egy gólt a Bayern, hogy aztán beindítsuk a rakétákat. :lol:

Látatlanban nagyon örülnék egy iksznek is, de azt érzem, hogy annyira lesajnálja a nagy többség a Barçát, illetve isteníti a Bayernt, hogy egy meglepetésgyőzelem is kisülhet a dologból.

Ha Messi jó formáját hozza, nem lesz gond.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.23. 15:35:29

Túl sok újat nem lehet már elmondani, alaposan ki lett vesézve ez a párharc a sorsolás óta. Iszonyatosan várom már!

Az nem kérdés, hogy csak akkor fogunk jó eredménnyel távozni Münchenből, ha 100%-osan odatesszük magunkat és a legjobb formánkat hozzuk. Ha lötyögni fogunk, nagyon csúnyán ráfázhatunk.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.23. 14:57:38

lui1698 írta:
visca el barca írta:egy biztos. amíg nem vagyunk hátrányban, nem fogunk menni mint a mérgezett egér. ez nagyon jol megfigyelheto amiota tito itt van, nem lesz ez másként ma sem. senki ne várja h olyan elánnal megyünk nekik mint a milan ellen, otthon.
Márpedig, ha nem pörög rendesen a csapat az elejétől, akkor puszipá, mert a németeket ismerve ők tuti mennek majd, mint a hülye végig.
Ott van példának a tavalyi madridi meccsük is, ott se volt gyenge az a hajtás amit lenyomtak.

Ezért nem is tudom elképzelni, hogy egy unalmas, passzolgatós 0-0 lesz ebből ma este.
azért gondolom ők sem akarnak fejjel a falnak menni, nem hulyék annyira.

márpedig figyeld meg h az lesz, h 0-0ig lötyögünk, aztán ha megszerezzük a vezetést megy tovabb a a lötyögés, ha meg a bájern lő egy gólt, egyból felkapcsolunk...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.23. 14:46:35

Nagyon komoly meccs lesz ma. Szerintem a reálisan nézve egy 2-1-re van a legnagyobb esély, de remélem, hogy sikerül egy sokgólos ikszet kihozni, vagy akár nyerni.
HAJRÁÁÁ!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.23. 14:31:51

visca el barca írta:egy biztos. amíg nem vagyunk hátrányban, nem fogunk menni mint a mérgezett egér. ez nagyon jol megfigyelheto amiota tito itt van, nem lesz ez másként ma sem. senki ne várja h olyan elánnal megyünk nekik mint a milan ellen, otthon.
Márpedig, ha nem pörög rendesen a csapat az elejétől, akkor puszipá, mert a németeket ismerve ők tuti mennek majd, mint a hülye végig.
Ott van példának a tavalyi madridi meccsük is, ott se volt gyenge az a hajtás amit lenyomtak.

Ezért nem is tudom elképzelni, hogy egy unalmas, passzolgatós 0-0 lesz ebből ma este.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.23. 14:26:53

én azokkal ellentétben akik sokgólos döntetlent, vagy egy szoros, max egy golos gyozelmet várnak (bármelyik oldalnak), amondó vagyok h két másik forgatokonyv közül kerül ki a győztes:

1. egy tök unalmas meccs, 0-0. sztem simán benne van a pakliban, mindenki csillogást vár, aztán labdapasszolgatós, pár helyzetes meccs lesz

2. a mai meccsen 80-85%-osan eldől a továbbjutás, az alábbi eredmények vmelyikével: 2-0, 3-1, 0-2, 1-3, esetleg 3-1, vagy 1-2.

egy biztos. amíg nem vagyunk hátrányban, nem fogunk menni mint a mérgezett egér. ez nagyon jol megfigyelheto amiota tito itt van, nem lesz ez másként ma sem. senki ne várja h olyan elánnal megyünk nekik mint a milan ellen, otthon.
Kép
zolix10
Barça B

2013.04.23. 14:10:58

Egy gond van, ha ma pl.: 2 vagy 3-1-re nyernénk, akkor idegenben nagyon megnyomnák magukat! Mint pl.: az Arsenal ellenük!
pitta19
Jugador d'estrella

2013.04.23. 14:10:09

Én is azok táborát erősítem, akik szerint sok év után nem mi vagyunk egy párharc, jelen esetben egy BL elődöntő esélyesei. No nem azért, mert a Bayern annyira jó (mondjuk tényleg jók), hanem sokkal inkább magunk miatt. Nem tudhatjuk előre, hogy a lötyögős, ide-oda tili-toli alibi passzos játékunkat játszunk, amit valljuk be, idén jó pár meccset láttunk, vagy egy Milan elleni visszavágót megközelítő szinten fogják tolni a fiúk. Nagyon, nagyon remélem, hogy az utóbbi fog megvalósulni, mert akkor bizony piszok nehéz dolga lesz a bőrgatyásoknak, bomba forma ide vagy oda. A védelmük nagyon erős, de azért sokan elfelejtik, hogy van Messink, aki ma tuti, hogy játszani fog, csak szerintem edzőbáék a sajtót hülyitik, hogy meglátjuk, meg az orvosok engedélyt adnak-e, blablabla...
Azt szeretném, ha mai nap a nagybetűs FOCIRÓL szólna (nem a Kecskemét-Eto meccsre gondolok) és megmutatnák a fiúk a világnak, hogyha nem is lehet minden meccset megnyerni a fociban, de trónon még mindig a Barcelona csücsül!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.23. 13:53:35

A mai nap remélem nem attól lesz nevezetes évek múlva, hogy egy "új király felemelkedésének" tanúi leszünk, hanem csak egyszerűen arról (legyen más szurkolóknak bármilyen unalmas), hogy még mindig a Barcelona a sportág "koronázatlan királya".

Nagyon kíváncsi leszek, hogy a két edző közül kinek a taktikája fog érvényesülni.Szoros meccsre számítok, jó lenne egy több gólos döntetlen, esetleg egy kis különbségű győzelem (vágyálom?).
A lényeg, hogy otthon, hazai környezetben ne kelljen az eredmény után futnunk.

A tippem: 1:2. :wink:
vlxe
Capitá del Barça

2013.04.23. 11:39:59

Különösebb elvárásom nincs a ma estével kapcsolatban! Amellett, hogy igen kíváncsi vagyok, csupán pár dolgot szeretnék látni!

1. Megfelelő koncentráltságot mindenkitől, nem egy lötyögős meccset, hanem egy olyant, amiben mind a 90 percben a lehető legjobban akarjuk, és megyünk előre, mert ugye a stílus, most nem a betonfal lesz!

2. Egy olyan eredmény elérését, ami abszolút kedvezően hat ránk! Megfelelő lenne egy valamilyen gólos x, mondjuk 2-2, 1-1, de ha ez nem jön össze és vereséget szenvednénk :roll: bár ebben én azért nehezen hiszek, akkor mondjuk egy 3-2 is igen jó eredmény lenne! A legfontosabb, hogy ami helyzetünk lesz, be kell rúgni, mert mondanom se kell abból lesz mind két oldalon jócskán!

Úgy vagyok vele, hogy ha mi tudjuk azt játszani amire képesek vagyunk, akkor 180 perc alatt ez a Bayern sem tud megállítani minket... egyszerűen jobbak vagyunk, ami nem egyenlő természetesen a jelenlegi formákkal!
Kép
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.04.23. 11:27:37

HAJRÁ BARCELONA!!!!!!

A Bayern az esélyesebb ( ezt az utóbbi 5 év után még leírni is nehezemre megy....) elvileg, de én továbbra is tartom, hogy ha a srácok nagyon akarják és maximálisan odafigyelnek, akkor még mindig nincs csapat a világon aki képes lenne őket elverni, pláne nem 180 perc alatt. nagy koncentrációval, megleheta továbbjutás is még a Bayern ellen is.bízni kell bennük, és persze hogy van egy Messink, akinek elég 5 másodperc jó játék is ahhoz h eldöntse a mecset.

szóval este mindenki HAJRÁ BARCA!!!!
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.04.23. 10:28:32

Hát már én is nagyon várom estét! Megmondom őszintén én nagyon tartok attól,hogy akár több góllal is kikaphatunk! Nagyon erős ez a Bayern! Nem a világ legjobb csapata(mert azok mi vagyunk :P ),de a legjobb formában lévő csapat jelenleg szerintem. De nagyon remélem, hogy azt hozzák a fiúk ma este,amit tényleg tudnak, és egy döntletlenre minimum kihozzák,de sokkal jobb lenne győzni! Na de majd este elválik! :) Reménykedjünk benne, hogy nálunk lesz a labda jórészt, + hátha olyan rossz napot fogna ki a Bayern otthon mint az Arsenal ellen! :lol:
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Válasz küldése